Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Η PICSI είναι παραπλήσια μέθοδος της ICSI που κάνουν μια επιπλέον δοκιμή για την επιλογή των σπερματοζωαρίων και επιλέγουν τα πιο ικανά. Σε κάποιες κλινικές μετά από αποτυχία να πάρουν βλαστοκύστες την επιλέγουν. Εξαρτάται από το πρωτόκολλο της κλινικής σου. Νομίζω όμως μπορείς να την ζητήσεις. Βέβαια να πούμε πως δεν την εφαρμόζουν όλες οι κλινικές γιατί δεν μπορούν όλα τα εμβρυολογικά να το κάνουν.

Φιλική συμβουλή για θέματα σπέρματος να ακούτε μόνο τον ανδρολογο που έχετε επιλέξει. Κι εμάς στην αρχή κακό ήταν το σπερμα αλλά κάναμε αρκετές εξετάσεις και αντιβιώσεις και θεραπείες για να το βελτιώσουμε και να το κάνουμε ένα μέτριο σπερμα. Όλα τα κάναμε σε συνεργασία με τον ανδρολογο μας που ειλικρινά δεν τον χωνεύω καθόλου αλλά αφού έκανε την δουλειά του χαλάλι του. Και τις βιταμίνες για το σπερμα ο ανδρολόγος θα σας τις δώσει και τις κατάλληλες αντιβιώσεις θα κάνετε ειδικές εξετάσεις. 
      Και φυσικά πάλι όλα αυτά να τα κάνεις μπορεί το πρόβλημα να είναι πιο βαθιά, γονιδιακά. Μετά είναι μονόδρομος να κάνεις καρυοτύπου ζεύγους αν δεν μπορείς προεμφυτευτικό και τον προεμφυτευτικό αν πλήρεις τις προϋποθέσεις για να περάσεις επιτροπή. Νομίζω ο προεμφυτευτικος είναι και η καλύτερη λύση αρκεί να έχεις βλαστοκύστες. 

Σιγά σιγά θα αποκατασταθεί η ορμονική σου ισορροπία και θα ξεκινήσεις τον νέο σου κύκλο. Θα προχωρήσεις στον επόμενο σου κύκλο σε ωοληψια; 

Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο για τον ανδρολογο!!!

• Μου αρέσει 2

υπάρχει καμία μανούλα απο κόρινθο για καφεδάκι;

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Geoste τι κάνετε?

Χαθήκαμε καλές μου...

Η ΤΙΤΗ?

Όλα τα κοριτσόπουλα καλά?

Βρε μου έχετε λείψει και ήθελα σήμερα να μπω να σας ξεσηκώσω....

Στο ρεβεγιόν μια χαρά σε κόβω ε?:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Δε πειράζει σας είπα να πάρετε δυνάμεις για τις 18...

Δε χρειάζεται να σας το λέω κάθε φορά σας περιμένω όλες........

Εκτός της Τρέισης μπας και γεννήσει εκείνη την μέρα..Φαντάζεσαι?

ειναι λιιιιγο νωρις αλλα αν δεν κανω λαθος 18 δεν ειναι και του αγιου Αθανασίου???Μ έχει φάει η κουμπαρα μου να γεννησω τοτε γιατι εχει αντρα μπαμπα και γιο Θανασιδες!!εσεις γενεθλια ωω ρε μανα μου....μη μου λετε τετοια......εγω υπολιγιζω να τον φαω το μηνα!!χαχααχαχαχχαχχ αλλωστε μην ξεχνατε...δουλευω ακομα!!χαχαχχαχαχα φιλια σε όλες και

as1cHmG0g410010MDAwMTY2Nmx8MjA3MzI5c3x3ZSBhcmUgbWFycmllZA.gif

QAfOp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 668
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΜΟΥ Η ΦΙΛΗ ΜΑΣ Η ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΣΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ...

ΚΑΝΤΕ ΛΙΚΕ ΠΡΩΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΗ ΦΩΤΟ ΤΗΣ!!!

http://parentscafe.gr/showthread.php?t=2182

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

trace μαλλον εχεις μπερδευτει ο τιμος και η αννα οταν ελεγαν ρουλα εννοουσαν την αδελφη του τιμου και οχι την ξαδελφη δηλαδη εμενα:-Dδικαιολογησε ομως γιατι το σοι εχει πολλες συνονοματες.την ιδια μερα με τον γιο της στελλας εχει γενεθλια και ο μπαμπας μου και γι΄αυτο δεν τον ξεχναω λες να μπεις και εσυ στο club;παντως εμεις οι αιγοκεροι ειμαστε ηρεμοι γενικα ανθρωποι αλλωστε βλεπεις και τον μικρο γιαννακη που δεν ακουγετε καθολου

στελλα ψηφισα την αγγελικη,η φωτο ειναι υπεροχη αλλα και γενικα οι φωτογραφιες της ειναι ολες τοσο καλλιτεχνικες που σε τραβανε να τις δεις και να τις ξαναδεις.η τιτη καλα ειναι αλλα τρεχει ολη μερα με το μωρο και την ευγενεια που δεν εχει χρονο για ιντερνετ.οταν της τα ελεγα εγω με θεωρουσε υπερβολικη τωρα που τρεχει δεν μιλαει ετσι αδελφουλα;:lol::lol::lol:

as1cxJbNw2k0010MzU1NzY2ZGx8MDc3Mzg3ZHxteSBsb3ZlIGlz.gif

as1cCqMNw1z0010MDAwMjAwMGR8NTUxZHxteSBvdGhlciBsb3ZlIGlz.gif

Geoste καλό μου χίλια συγνώμη δε σας ευχήθηκα για τα γενέθλια σας...

Βλέπεις τρέχαμε με την γθιορτή εκείνη την μέρα...

Δώσε χαιρετίσματα στη ΤΙΤΗ και πολλά φιλάκια σε όλες σας....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια,ακομα ειμαι εδω και ως γνωστων ...κανω νυχια!!!χαχαχαχαχχαχα...απλα εχουν αρχισει τα συμπτωματα τις τελευταιες μερες!!μεχρι τωρα 9 μηνες δεν ειχα καταλαβει τιποτα απο δω και περα ομως υποφερω απο μεση και πλατη!!αρχισαν και τα πονακια περιοδου και οπως καταλαβαινετε απο μερα σε μερα θα γεννησω!ευχαριστω για το ενδιαφερον,σιγουρα απο το facebook θα μαθευτει οπως καταλαβαινω.....φιλια σε ολες σας!!!!!!!!

QAfOp2.png

γεια σας κοριτσια,ακομα ειμαι εδω και ως γνωστων ...κανω νυχια!!!χαχαχαχαχχαχα...απλα εχουν αρχισει τα συμπτωματα τις τελευταιες μερες!!μεχρι τωρα 9 μηνες δεν ειχα καταλαβει τιποτα απο δω και περα ομως υποφερω απο μεση και πλατη!!αρχισαν και τα πονακια περιοδου και οπως καταλαβαινετε απο μερα σε μερα θα γεννησω!ευχαριστω για το ενδιαφερον,σιγουρα απο το facebook θα μαθευτει οπως καταλαβαινω.....φιλια σε ολες σας!!!!!!!!

Αντε με το καλό!!!!! Ο τελευταίος μηνας είναι λίγο ζόρικος!!!Υπόμονη σε λίγες μερες θα χετε αγκαλιά το μπεμπάκι σας!!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

ΤΡΕΙΣΥ με το καλοοοοοοο..

Αχ χάρηκα που σε είδα έστω και για τόσο λίγο...

Χάρηκα που άγγιξα κοιλίτσα.......

Πολλά φιλάκια...

cIhqp3.png

9knMp3.png

trace βλεπω εχουν αρχισει τα στοιχηματα εγω ειπα για 27 για να δουμε θα πεσω μεσα;φανταζομαι πως θα ειναι αυτες οι μερες σου δεν θα περνανε με τιποτα ε;

στεγια πως περασατε στο παρτυ καλα ειναι ο μικρος;

peny εσεις ολοι καλα;πως πατε απο ιωσεις;

as1cxJbNw2k0010MzU1NzY2ZGx8MDc3Mzg3ZHxteSBsb3ZlIGlz.gif

as1cCqMNw1z0010MDAwMjAwMGR8NTUxZHxteSBvdGhlciBsb3ZlIGlz.gif

Διαφημίσεις

Γεια σας και από εμενα!!!!!!!

geoste μια χαρά τα πάμε από ιωσεις.Δόξα το Θεό μόνο λίγες μυξούλες εχουμε!!

Εχω αρχίσει τις προετοιμασίες για το πάρτυ μας και έχω αρχίσει και ξεθάβω από την αποθήκη την προίκα της γιαγιάς μου για την διακόσμηση!!!!!!Από πινακοτή μέχρι το καρότσι που κουβαλάμε τα ξύλα και το δεκριάνι!!!χαχαχα

Πάει θα το κάνω σταβλο το σπίτι!!!!Τα φαγητά θα είναι σε τελαράκια αντί για πιάτα!!Παράλληλα φτιάχνω τα στολιδια για την τούρτα και φέτος θα κάνω και την τούρτα εγώ!!!Και για το πάρτυ στον παιδικό και για το σπίτι!!!Δουλειές με φούντες σας λέω!!!

Λοιπόν εγώ πονταρω για την γέννα της Τracy στο 30 !!!

Στελλίτσα τι κανει ο μπομπιράκος σου? Πως τα περάσατε στο πάρτυ? Βάλε μας καμιά φωτό να δούμε!!

Φιλιά πολλά σε όλες σας!!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

κοριτσια εδω ειμαι ακομα αλλα η αληθεια ειναι οτι δε μπορω να πω ιδιαιτερα οτι δεν περνανε οι μερες!!νερο περνανε και εχω τρελαθει απο το φοβο μου!!!χαχαχαχαχ....καλα βλεπω φωτο στο face απο τη φαρμα και ειναι φοβερη δουλεια!!!!φιλια πολλα σε ολες και στα παιδακια σας περαστικα στις ιωσουλες και καλο κουραγιο στις μανουλες!σας χαιρετω και θα ειμαστε σε επαφη. . . . . . . .

QAfOp2.png

• 2 εβδομάδες μετά...

And the winner is....................................................

PENY!!!!!

ΝΑι η Τρέισυ γέννησε την Κυριακή την κορούλα και οι 2 τους είναι καλά και έχουν τρελαθεί...

Έχετε χαιρετίσματα και θα μπεί το γρηγορότερο να μας τα πει!!!!!

Πένυ εκτός από το χάρισμα της δημιουργίας διακρίνω και μια αίσθηση μέντιουμ....χαχαχαχαχα

Δε μας λες τα νούμερα για το ΤΖΟΚΕΡ?

cIhqp3.png

9knMp3.png

Αντε!!!!!!Γεννησε η Tracy??????

Να σου ζήσει το μπεμπάκι σου!!! Να είναι γερό και καλότυχο!!!!

Τώρα κορίτσια τι να πω......Μήπως να παίξω κανα τζόκερ, λότο κατι βρε παιδί μου.

Μπα το βρήκα...κατι πιο κερδοφόρο και με διαρκεια....Θα λέω το φλυτζάνι!!!!Βρειτε μου πελατεία!!!χαχαχα

Ja5zp3.png

D42op3.png

Πένυ πιάσε δουλειά θα σου στέλνουμε το φλιτζάνι με φωτο εδώ και θα μας το λες....;);););););)

:P:p:p:p:p

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...