Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Η PICSI είναι παραπλήσια μέθοδος της ICSI που κάνουν μια επιπλέον δοκιμή για την επιλογή των σπερματοζωαρίων και επιλέγουν τα πιο ικανά. Σε κάποιες κλινικές μετά από αποτυχία να πάρουν βλαστοκύστες την επιλέγουν. Εξαρτάται από το πρωτόκολλο της κλινικής σου. Νομίζω όμως μπορείς να την ζητήσεις. Βέβαια να πούμε πως δεν την εφαρμόζουν όλες οι κλινικές γιατί δεν μπορούν όλα τα εμβρυολογικά να το κάνουν.

Φιλική συμβουλή για θέματα σπέρματος να ακούτε μόνο τον ανδρολογο που έχετε επιλέξει. Κι εμάς στην αρχή κακό ήταν το σπερμα αλλά κάναμε αρκετές εξετάσεις και αντιβιώσεις και θεραπείες για να το βελτιώσουμε και να το κάνουμε ένα μέτριο σπερμα. Όλα τα κάναμε σε συνεργασία με τον ανδρολογο μας που ειλικρινά δεν τον χωνεύω καθόλου αλλά αφού έκανε την δουλειά του χαλάλι του. Και τις βιταμίνες για το σπερμα ο ανδρολόγος θα σας τις δώσει και τις κατάλληλες αντιβιώσεις θα κάνετε ειδικές εξετάσεις. 
      Και φυσικά πάλι όλα αυτά να τα κάνεις μπορεί το πρόβλημα να είναι πιο βαθιά, γονιδιακά. Μετά είναι μονόδρομος να κάνεις καρυοτύπου ζεύγους αν δεν μπορείς προεμφυτευτικό και τον προεμφυτευτικό αν πλήρεις τις προϋποθέσεις για να περάσεις επιτροπή. Νομίζω ο προεμφυτευτικος είναι και η καλύτερη λύση αρκεί να έχεις βλαστοκύστες. 

Σιγά σιγά θα αποκατασταθεί η ορμονική σου ισορροπία και θα ξεκινήσεις τον νέο σου κύκλο. Θα προχωρήσεις στον επόμενο σου κύκλο σε ωοληψια; 

Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο για τον ανδρολογο!!!

• Μου αρέσει 2

υπάρχει καμία μανούλα απο κόρινθο για καφεδάκι;

Συντονιστής Org

Recommended Posts

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!!!!

Η καινουργια χρονια να ειναι γεματη υγεια,χαρα και γελια!!!!!

Να χαιρεστε τα παιδακια σας και με το καλο οι εγκυμονουσες!!!!!!

φιλακιααααααααααααααααααααα!!!!!!!

as1cHsL0g410010Mzc3bGR8MDA0NTQ4ZHxIIE5lcmFpZG91bGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 668
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσάρες μου ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!

Καλή χρονιά με υγεία,χαρά,αγάπη,ευτυχία,δημιουργία και ειρήνη!!!

Πώς περάσατε?Φάγαμε κουραμπιεδομελομακάρονά?

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Αααααα κανω ποδαρικο.....με το δεξι!!!!

Καλη Χρονια κοριτσακια!!!!!!!!!!!

Το 2011 να ειναι μια υπεροχη χρονια και πολυ καλυτερη απο το 2010!!!

Υγεια,χαρα , ευτυχια,αισιοδοξια,δημιουργια και γαληνη !!!

as1cHsL0g410010Mzc3bGR8MDA0NTQ4ZHxIIE5lcmFpZG91bGEgbWFzIGVpbmFp.gif

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ,ΕΥΤΥΧΙΑ,ΑΓΑΠΗ,ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΝΗ.....

ΚΑΤΙΑ ΑΝ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΟΔΑΡΑΚΙ ΤΗΣ ΝΕΡΑΙΔΑΣ ΣΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟ 2011;);););)

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

ΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!

ΑΝΤΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ?

ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ.............ΦΥΣΙΚΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ΣΤΙΣ 18/1!!!;););)

cIhqp3.png

9knMp3.png

Χρονια πολλα σε ολες.Στεγια μου εμας δεν μας μπηκε τοσο καλα το 2011 αλλα ευελπιστω η συνεχεια να ειναι πολυ καλυτερη.εκανα τραπεζι σε 25 ατομα παραμονης πρωτοχρονιας αλλα ημουν χαλια με πυρετο και αλλα ευχαριστα συμπτωματα που με κρατησαν την προηγουμενη μερα στο κρεβατι.την επομενη ημερα ημουν καλυτερα αλλα απο τοτε,σημερα το απογευμα ξαναακουστικε η φωνη μου.πληρης αφωνια [περιττω να πω ποσο χαρηκαν οι δικοι μου που δεν μιλαγα]:Dτο καλο της υποθεσης ειναι οτι εχω την αδελφουλα μου και την μαμακα μου που με βοηθησαν πολυ και ετσι δεν ακυρωσαμε το ρεβεγιον στο σπιτι μου

as1cxJbNw2k0010MzU1NzY2ZGx8MDc3Mzg3ZHxteSBsb3ZlIGlz.gif

as1cCqMNw1z0010MDAwMjAwMGR8NTUxZHxteSBvdGhlciBsb3ZlIGlz.gif

Geoste κοριτσάρα μου περαστικούλια σου!!!

Ποποπο αφωνία?μμμμμ μπορεί να το ευχαριστήθηκαν αλλά σίγουρα θα τους έλειψε η φωνούλα σου!!!

Τα κοριτσάκια μας καλά?

Η ΤΙΤΗ βράχος εεε?και να προσέχει το κοριτσομάνι.....

Ήθελα να της ευχηθώ κιόλας για την Ευγενία πολύχρονη κι όλο έμπαινα βιαστικά και το ξέχναγα....

Πολλά φιλάκια σε όλες σας!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

Hello!!!!!

Να μαι και εγώ!!!!!!

Χρόνια πολλά και καλή χρονιά με υγεία και αγάπη!!!!!!

Πως τα περασαμε???? Εμείς οικογενειακά και χαλαρά!!!!

Geoste και εγώ μία από τα ίδια είμαι!!!!! Ευτυχώς όχι με πυρετό αλλά με έναν ξερόβηχα που δεν με αφήνει να πάρω ούτε ανασα!!!!!

Εχω να κοιμηθώ μια βδομάδα σχεδόν μιας που το βράδυ εντεινεται το πρόβλημα!!!

Κατα τ΄άλλα δεν μπορώ να κάνω και πολλά πράγματα με τον Κωσταντή μου όλη τη μέρα στο σπίτι!! Το σαλόνι μου είναι μόνιμα βομβαρδισμένο από τα παιχνιδια και όλη την ώρα μαζεύω μαζευω και πάλι χαμός γίνεται!!!!

Τι είναι στις 18/1 Στέγια?????Τι κανει ο μικρούλης σου? Πως του φάνηκαν τα πρώτα του Χριστούγεννα?

Κατια βλέπω στο fb την μπουμπού πολύ ναζιάρα!!!! Θα σας έχει τρελάνει φαντάζομαι!!!

Η tracy πότε γεννάει???? Λέτε να είναι στις μέρες της ή είνα νωρίς ακόμα?

Φιλιά πολλά σε όλες σας!!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

ΠΕΝΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ...

ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ!!!

Η ΤΡΕΙΣΥ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΓΕΝΝΑΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΑΠΟ ΠΟΤΕ!!!

ΣΤΙΣ 18 ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΜΑΣ ΝΤΕ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ!!!!

ΓΙΑΥΤΟ ΧΑΠΑΚΩΘΕΙΤΕ,ΚΟΥΚΟΥΛΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΠΕΡΔΙΚΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ...

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

koritsares xronia polla eiste kala??xa8ika alla epanil8a...eixa treksimo me ta nuxia tis proigoumenes meres!kserete arxisan kai ta prwta mou zoria twra pou plisiazw kai duskola antexw na katsw sto pc....ponaei polu h plati mou , h mesi mou h koilia mou olaaaaaaa!!!egw molis gurisa apo tin teleutaia eksetasi!an kai sas vlepw sto face edw mou eleipse h epikoinwnia gt mpainw anevazw kamia photo me nuxia kai vgainw........stella les na gennisw sta gene8liaaaaaa?????aa,euxaristw kai gia to koplimento!!katia h mikri sou einai a p i s t e f t i!!!alla de mporw na kanw like sti photo giati den exei like????na kerdiseis sto diagwnisno euxomai!!!!penu perastika opws diavasa en taxi......kai wraia h farma!!manoules sas filw oles !!

as1cHmG0g410010MDAwMTY2Nmx8MjA3MzI5c3x3ZSBhcmUgbWFycmllZA.gif

QAfOp2.png

koritsares xronia polla eiste kala??xa8ika alla epanil8a...eixa treksimo me ta nuxia tis proigoumenes meres!kserete arxisan kai ta prwta mou zoria twra pou plisiazw kai duskola antexw na katsw sto pc....ponaei polu h plati mou , h mesi mou h koilia mou olaaaaaaa!!!egw molis gurisa apo tin teleutaia eksetasi!an kai sas vlepw sto face edw mou eleipse h epikoinwnia gt mpainw anevazw kamia photo me nuxia kai vgainw........stella les na gennisw sta gene8liaaaaaa?????aa,euxaristw kai gia to koplimento!!katia h mikri sou einai a p i s t e f t i!!!alla de mporw na kanw like sti photo giati den exei like????na kerdiseis sto diagwnisno euxomai!!!!penu perastika opws diavasa en taxi......kai wraia h farma!!manoules sas filw oles !!

geoste...ema8a gia to revegion sou!!!!itan ola teleia!!...........xixixixixixixixi

QAfOp2.png

γεια σας!πως πανε οι ετοιμασιες για το παρτυ στελλα και πενυ;σας παρακολουθω μεσω facebook αλλα δεν εχω πολυ χρονο να μπω να γραψω:cry:

trace μετραμε αντιστροφα ε;αντε με το καλο και με εναν πονο που οπως σου εχω ξαναπει σχεδον υπαρχει [μπορει να μην ειναι ενας αλλα ναι υπαρχουν και ευκολες γεννες] ρωτα εκτος απο μενα την στελλα και την κατια αλλα μην τολμησεις να ρωτησεις την τιτη[πλακα κανω]πως εμαθες για το ρεβεγιον μου;σιγουρα σου ειπαν τα σωστα πραγματα;γιατι ημουν χαλια απο την προηγουμενη με ιωση και εκεινη την ημερα κυκλοφορουσα σαν ζομπι και εκτος των αλλων δεν ειχα καθολου φωνη,πληρη αφωνια.τωρα που το σκεφτομαι μαλλον αυτο θα ηταν καλο για τους καλεσμενους μου το οτι δεν μιλαγα πολυ:rolleyes::D πλακα πλακα ευτυχως που ειχα την μητερα μου και την αδελφη μου γιατι δεν μπορουσα ουτε τα ποδια μου να παρω και εκτος απο αυτο των θεοφανιων με επιασε ενας φοβερος πονοδοντος και την δευτερα εβγαλα τον φρονιμιτη.αλλα κατ'αλλα ελπιζω η χρονια να παει καλυτερα απο οτι μπηκε

as1cxJbNw2k0010MzU1NzY2ZGx8MDc3Mzg3ZHxteSBsb3ZlIGlz.gif

as1cCqMNw1z0010MDAwMjAwMGR8NTUxZHxteSBvdGhlciBsb3ZlIGlz.gif

Geoste τι κάνετε?

Χαθήκαμε καλές μου...

Η ΤΙΤΗ?

Όλα τα κοριτσόπουλα καλά?

Βρε μου έχετε λείψει και ήθελα σήμερα να μπω να σας ξεσηκώσω....

Στο ρεβεγιόν μια χαρά σε κόβω ε?:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Δε πειράζει σας είπα να πάρετε δυνάμεις για τις 18...

Δε χρειάζεται να σας το λέω κάθε φορά σας περιμένω όλες........

Εκτός της Τρέισης μπας και γεννήσει εκείνη την μέρα..Φαντάζεσαι?

cIhqp3.png

9knMp3.png

γεια σας!πως πανε οι ετοιμασιες για το παρτυ στελλα και πενυ;σας παρακολουθω μεσω facebook αλλα δεν εχω πολυ χρονο να μπω να γραψω:cry:

trace μετραμε αντιστροφα ε;αντε με το καλο και με εναν πονο που οπως σου εχω ξαναπει σχεδον υπαρχει [μπορει να μην ειναι ενας αλλα ναι υπαρχουν και ευκολες γεννες] ρωτα εκτος απο μενα την στελλα και την κατια αλλα μην τολμησεις να ρωτησεις την τιτη[πλακα κανω]πως εμαθες για το ρεβεγιον μου;σιγουρα σου ειπαν τα σωστα πραγματα;γιατι ημουν χαλια απο την προηγουμενη με ιωση και εκεινη την ημερα κυκλοφορουσα σαν ζομπι και εκτος των αλλων δεν ειχα καθολου φωνη,πληρη αφωνια.τωρα που το σκεφτομαι μαλλον αυτο θα ηταν καλο για τους καλεσμενους μου το οτι δεν μιλαγα πολυ:rolleyes::D πλακα πλακα ευτυχως που ειχα την μητερα μου και την αδελφη μου γιατι δεν μπορουσα ουτε τα ποδια μου να παρω και εκτος απο αυτο των θεοφανιων με επιασε ενας φοβερος πονοδοντος και την δευτερα εβγαλα τον φρονιμιτη.αλλα κατ'αλλα ελπιζω η χρονια να παει καλυτερα απο οτι μπηκε

timos kai anna??sou leei kati??xixixixixixixi

QAfOp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...