Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Απ ότι κατάλαβα ναι πάλι πρέπει να περάσεις επιτροπή γιατί εγώ επέμεινα λίγο και μου είχε πει αυτό σαν κόλλημα. Τυχερή είσαι που έχει μικρούς κύκλους εγώ πρέπει να περιμένω 35-40 μέρες. 
      Όλα καλά θα πάνε! Ξεκουράσου, να περάσουν οι γιορτές με τον άντρα σου ήρεμα, κάντε σεξ, απολαύστε την ηρεμία σας και σας εύχομαι του χρόνου τα Χριστούγεννα να μην έχετε ηρεμία αλλά ένα μικροσκοπικό πλασματάκι να σκούζει και να σας γεμίζει χαμόγελα 😂

Κορίτσια μου ερώτηση, 10 Ιανουαρίου έχω ραντεβού για να δούμε τ επόμενα βήματα για την επόμενη εμβρυομεταφορα  μιας και αυτήν δεν προχώρησε, έχω 4ββ 3αβ 2αβ βλαστοκυστες 5 ημερών που περιμένουν, μπορώ να επιλέξω ποια θα βάλω ή όχι???έχετε κάποιο τίπ να προτείνετε ή κάποια ερώτηση που μπορώ να κάνω στον γιατρό?

υπάρχει καμία μανούλα απο κόρινθο για καφεδάκι;

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 668
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χρονια πολλα στις Κατερινες και στις Στελλες μας.

Εμεις ξεχναμε παιδοτοπους και γενικα κλειστους χωρους με κοσμο μεχρι την ανοιξη:-( αρα να συναντηθουμε καπου εξω δεν ειναι εφικτο.Ακουω αλλες ιδεες.Παρεπιμπτωντος μηπως ξερει καμια σας κανεναν παιδοπνευμονολογο στην πολη μας μην τρεχω παλι στην Αθηνα;

as1cxJbNw2k0010MzU1NzY2ZGx8MDc3Mzg3ZHxteSBsb3ZlIGlz.gif

as1cCqMNw1z0010MDAwMjAwMGR8NTUxZHxteSBvdGhlciBsb3ZlIGlz.gif

• 3 εβδομάδες μετά...

ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΜΟΥ?

ΤΙΤΗ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΚΟΡΑΛΚΛΕΣ?

GEOSTE ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ?

ΚΑΤΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΝΕΡΑΙΔΑ ΣΑΣ?

ΠΕΝΥ Ο ΚΩΝ/ΝΟΣ?

ΤRACY ΚΛΩΤΣΑΕΙ ΚΛΩΤΣΑΕΙ?

ΜΑΙΡΗ ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?

ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΣΤΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ.....ΔΕ ΘΑ ΠΙΟΥΜΕ ΚΑΝΑ ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΟ ΚΑΦΕΔΑΚΙ?

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Καλές μου να ανησυχήσω?

Πού είστε όλες?

cIhqp3.png

9knMp3.png

Εδω ειμαστε εμεις!!!!!!!!!!!!

Καλα ειμαστε Στεγια μου!!!

Καθε μερα στο μαγαζι μαζι με την νεραιδουλα μου ετσι δεν εχω και πολυ χρονο να μπαινω!!!Κατα τα αλλα μια χαρα...

Εσεις τι μου κανετε???Ο γελαστουλης σου??

as1cHsL0g410010Mzc3bGR8MDA0NTQ4ZHxIIE5lcmFpZG91bGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Hello!!!!!Να μαι και εγώ!!!!

Προσπαθώ να χωνεψω! Πριν από λίγο μαζευτήκαμε από βολτούλα και λέω κάτσε να με κεράσουν τα κορίτσια ενα νυχτερινό καφεδάκι χαχαχα

Στεγια έχεις πάει στην παρασταση που κανουν στον Αγιο Ευφρόσυνο?Πολύ καλό!! Μόλις το είδα ξεσηκώθηκα!! Θα είναι τέλεια! Διασκεδάζεις και εσύ και το παιδί σου

Εχω πάει σε αυτό το μαγαζί και ο ιδιοκτητης είναι φοβερός!!! Πολύ πλάκα και καλό φαϊ!

Ειδα και τις φωτό από την εκδρομή που είχατε παει. Τελεια!! Και το ζουζουνι αν κρινω από τις φωτο έκλεψε την παρασταση με τα σκερτσα και τα χαμόγελα του!!

Κατια σας βλέπω στο facebook. Η μπουμπού μεγάλωσε!! Και όσο μεγαλώνει σου μοιαζει περισσότερο!! Ετσι μπραβο όχι εμενα που με επιασε στον ύπνο!! χαχαχα

Ja5zp3.png

D42op3.png

Κάτια ΤΕΛΕΙΑ?Πως πάει η μικρά επιχειρηματίας?

Πολλά φιλάκια να της δώσεις....Θα συμφωνήσω με την Πένυ!!!

Μεγαλώσατε πολύ...φτού σκόρδα....

Πένυ δεν έχω πάει αλλά ξέρω πως έχει μούρλια φαγητά....

Κανονίστε να πάμε.....

Γενικά κανονίστε να βρεθούμε.....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

Hello!!!!!Να μαι και εγώ!!!!

Προσπαθώ να χωνεψω! Πριν από λίγο μαζευτήκαμε από βολτούλα και λέω κάτσε να με κεράσουν τα κορίτσια ενα νυχτερινό καφεδάκι χαχαχα

Στεγια έχεις πάει στην παρασταση που κανουν στον Αγιο Ευφρόσυνο?Πολύ καλό!! Μόλις το είδα ξεσηκώθηκα!! Θα είναι τέλεια! Διασκεδάζεις και εσύ και το παιδί σου

Εχω πάει σε αυτό το μαγαζί και ο ιδιοκτητης είναι φοβερός!!! Πολύ πλάκα και καλό φαϊ!

Ειδα και τις φωτό από την εκδρομή που είχατε παει. Τελεια!! Και το ζουζουνι αν κρινω από τις φωτο έκλεψε την παρασταση με τα σκερτσα και τα χαμόγελα του!!

Κατια σας βλέπω στο facebook. Η μπουμπού μεγάλωσε!! Και όσο μεγαλώνει σου μοιαζει περισσότερο!! Ετσι μπραβο όχι εμενα που με επιασε στον ύπνο!! χαχαχα

Μεγαλωσε Πενυ μου και δεν εχουμε παρει χαμπαρι ποτε!!!!!

Οσο για το ο,τι μου μοιαζει ενα εχω να πω....................ΚΟΥΜΠΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ..........τ ακους??????????

Η geoste επιμενει οτι ειναι ιδια ο πατερας της!!!!πεστα Πενυ μου......χαχαχαχαχαχαχαχ!!!!

Κάτια ΤΕΛΕΙΑ?Πως πάει η μικρά επιχειρηματίας?

Πολλά φιλάκια να της δώσεις....Θα συμφωνήσω με την Πένυ!!!

Μεγαλώσατε πολύ...φτού σκόρδα....

Πένυ δεν έχω πάει αλλά ξέρω πως έχει μούρλια φαγητά....

Κανονίστε να πάμε.....

Γενικά κανονίστε να βρεθούμε.....

Η μικρη ειναι κυρια στο μαγαζι!!!!!Οποιος μπαινει μεσα ξαφνιαζεται οταν βλεπει οτι υπαρχει ενα μωρο εκει......πολυ γελιο......αλλα το ωραιο ειναι οτι και η νεραιδουλα μου οποιος της μιλαει ολο κανει γελακια και εχουμε ξεκινησει και ναζακια και ντροπες!!!!Αστα.....μας εχει ξετρελανει!!!

Κατα τα αλλα εεεε......δεν ειναι και το πιο ευκολο πραγμα να εχεις το μωρο μαζι σου στην δουλεια,αλλα δεν πτοουμαστε.....θα τα καταφερουμε!!!!Βοηθα πολυ και το παιδι που ειναι ησυχο!!!

Στεγια μου σου εχω στειλει ενα μυνημα στο fb οταν μπορεσεις δες το και πες μου!

φιλακια σε ολες!!!!

as1cHsL0g410010Mzc3bGR8MDA0NTQ4ZHxIIE5lcmFpZG91bGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Περιττό να σου πω πως έκανα μια ώρα να βρω το μνμ.....

Κάτια σου απάντησα...

πολλά φιλάκια................

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...