Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , kate82 είπε:

Δηλαδή επιλέγουν οκ κατάλαβα, απλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν μου βάλανε την προηγούμενη φορά την 4ββ και με βάλανε 3αβ ,θα το κάνω ερωτησουλα αυτό 

Να το ρωτήσεις αυτό σίγουρα γιατί το πιο λογικό είναι να σου βάλουν τις πιο δυνατές.εμενα την ημέρα της εμβρυομεταφοράς ήρθε η εμβρυολόγος κ μου τα εξήγησε μου είπε ότι έχουμε 8 μου είπε πως ήταν αλλά δεν της θυμάμαι κ ότι θα βάλουμε τις δύο που ήταν κ οι πιο δυνατές.

υπάρχει καμία μανούλα απο κόρινθο για καφεδάκι;

Συντονιστής Org

Recommended Posts

ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

Κάτια οκ για το απογευμα....θα είσαι μέχρι κλείσιμο?

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 668
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εαν ολα πανε καλα και εχει καλο καιρο θα ερθουμε κι εμεις!!!!!!!!Γιουπιιιιι!!!!

Μαιρη και tracy θα χαρουμε πολυ να σας γνωρισουμε!!!!!!!!!!:D

φιλακια!!!

μα κατια μου νομιζω γνωριζομαστε!το elegance δεν εχεις?(να σου ζησει και παλι η κορουλα!)

as1cHmG0g410010MDAwMTY2Nmx8MjA3MzI5c3x3ZSBhcmUgbWFycmllZA.gif

QAfOp2.png

μα κατια μου νομιζω γνωριζομαστε!το elegance δεν εχεις?(να σου ζησει και παλι η κορουλα!)

Αληθεια???Δεν εχω καταλαβει ποια εισαι!!!

Παω να σε ψαξω στο fb απο τα αλλα κοριτσια , για να σε δω!!

as1cHsL0g410010Mzc3bGR8MDA0NTQ4ZHxIIE5lcmFpZG91bGEgbWFzIGVpbmFp.gif

ειμαι φιλη της Αννας και του Τιμου!!νοικιασα απο εσενα ενα ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ νυφικο κοσμημα (βραχιολι δαχτυλιδι)με πετραδια, καλα, επαθαν ολοι πλακα στο γαμο με αυτο.....!!!

θα το δεις στο χερι μου σε φωτογραφια στο facebook

QAfOp2.png

Διαφημίσεις

γειά σας.τι ωραία που θα συναντηθούμε (εκτος απροόπτου) το σάββατο,ευκαιρία να γνωρίσουμε και τις καινούργιες μανούλες.αλήθεια σε ποιο σημείο ακριβώς θα βρεθούμε.εμείς που έχουμε πιο μεγάλα παιδάκια θα πρότεινα στην παιδική χαρά΄αν δεν έχετε πρόβλημα φυσικά.στέγια θα χρειαστείς κάτι απο εμάς;οτι θέλεις και μπορούμε πές το.ααα και για να ξέρεις, μετα την κάτια μάλλον θα φτιάξεις και το δικό μου σλινγκ γιατι το έπλυνα και δεν μπορώ να το φτιάξω με τίποτα.φιλάκιααα

tt151846.aspx

tt151848.aspx

tt146113.aspx

ειμαι φιλη της Αννας και του Τιμου!!νοικιασα απο εσενα ενα ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ νυφικο κοσμημα (βραχιολι δαχτυλιδι)με πετραδια, καλα, επαθαν ολοι πλακα στο γαμο με αυτο.....!!!

θα το δεις στο χερι μου σε φωτογραφια στο facebook

Ελα βρε κουκλα μου και εσπαγα το κεφαλι μου απο που σε γνωριζω!!!!χαχαχαχαχαχα!!!

Καλα φανταζομαι στον γαμο δεν θα επαθαν πλακα μονο με το βραχιολι αλλα με ολοκληρη την νυφη ,γιατι εισαι θεαααααα πως να το κανουμε!!!!!:D

Ωραια θα σε δω το Σαββατο!!!Φιλακια!!

Γεια σας κοριτσια!!!!Εμεις τρεχαμε απο το πρωι να μαζεψουμε χαρτια για διαβατηριο του μπεμπη τελικα αυριο θα τα παμε!!!Υπαρχει μια πιθανοτητα να ταξιδεψουμε Αγγλια και αν γινει λεμε να ειμαστε ετοιμοι!!!!:-P

:D

Ελα βρε κουκλα μου και εσπαγα το κεφαλι μου απο που σε γνωριζω!!!!χαχαχαχαχαχα!!!

Καλα φανταζομαι στον γαμο δεν θα επαθαν πλακα μονο με το βραχιολι αλλα με ολοκληρη την νυφη ,γιατι εισαι θεαααααα πως να το κανουμε!!!!!:D

Ωραια θα σε δω το Σαββατο!!!Φιλακια!!

πωπω κοπλιμεντα,τρομαρα μου!!ευχαριστω πολυ!! αλλα ειδα και τις δικες σου φωτο που ειναι ολα τα λεφτα....(ειχα πει τοτε στην αννα&το τιμο να στο φερουν την επομενη του γαμου γιατι φευγαμε για αμερικη και καπως με επιασαν στο χορο και κοπηκε το βραχιολι και κοντεψα να σκασω και ελεγα στα παιδια"πειτε στη κοπελα να το πληρωσω'' και επεμεναν οτι δε ζητησες λεφτα!Να σε ευχαριστησω λοιπον πρωτου σε δω και απο κοντα!)

QAfOp2.png

:D

πωπω κοπλιμεντα,τρομαρα μου!!ευχαριστω πολυ!! αλλα ειδα και τις δικες σου φωτο που ειναι ολα τα λεφτα....(ειχα πει τοτε στην αννα&το τιμο να στο φερουν την επομενη του γαμου γιατι φευγαμε για αμερικη και καπως με επιασαν στο χορο και κοπηκε το βραχιολι και κοντεψα να σκασω και ελεγα στα παιδια"πειτε στη κοπελα να το πληρωσω'' και επεμεναν οτι δε ζητησες λεφτα!Να σε ευχαριστησω λοιπον πρωτου σε δω και απο κοντα!)

:tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• 3 εβδομάδες μετά...

ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ?

ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΤΡΕΛΑΝΕΙ ΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΧΟΥΧΟΥΛΙΑΖΕΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ?

ΑΝΤΕ ΚΑΛΕ ΚΑΙ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΕΣ ΜΕΡΕΣ.....

ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΛΕΙΑ.....Ο ΓΙΑΝΝΟΣ ΔΗΛ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΕΧΩ 4 ΜΕΡΕΣ ΗΜΙΚΡΑΝΙΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΙΓΜΟΡΥΤΙΔΑ....

ΣΑΣ ΦΙΛΩ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΝΤΕ ΚΑΝΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ΚΑΦΕ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΑΣ...

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

μονο που δεν χουχουλίαζουμε στελλιτσα.εισαστε απο τους λιγους που λενε οτι ειναι τελεια,ολοι με ιωσεις ειναι.μπραβο ειδες τελικα ο θηλασμος;

εμεις παλι χαλια ειμαστε.και οι δυο με βηχα και ενα καρο φαρμακα παλι.θα τα πουμε και απο κοντα καποια στιγμη τωρα ποτε θα ειναι,θα δειξει..........

as1cxJbNw2k0010MzU1NzY2ZGx8MDc3Mzg3ZHxteSBsb3ZlIGlz.gif

as1cCqMNw1z0010MDAwMjAwMGR8NTUxZHxteSBvdGhlciBsb3ZlIGlz.gif

Καλημέρα τι κάνετε?

Εγώ είμαι ΤΕΛΕΙΑ>>>>

Ο Γιάννοσ μου βγάζει δόντι και είχαμε λίγο ανήσυχο ύπνο.....

Αλλά όλα οκ...

σας φιλώ όλες σας...

cIhqp3.png

9knMp3.png

Περαστικά σε όλους όσους είναι αρρωστούληδες...

τι θα κάνουμε?

θα βρεθούμε καθόλου?

Λοιπόν για να ακούσω θα πάμε για καφεδάκι????

οκ δε βρισκόμαστε δε μπαινετε και καθόλου να μαθαίνουμε τα νέα σας....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...