Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Ρούλα87 είπε:

Καλά κάνεις κ τους εμπιστεύεσαι αν δεν τους εμπιστευόσουν δεν νομίζω να έκανες κάτι.καλα είναι να κάνεις μια ερώτηση κ αυτοί μετά θα σου απαντήσουν κ θα δεις γιατί έβαλαν την άλλη.οτι κ να σου πουν εγώ σου εύχομαι καλη επιτυχία.

Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου δεν ξέρω σ τι φάση είσαι και εγώ σου εύχομαι τα καλύτερα 

Καλές γιορτές με υγεία 

υπάρχει καμία μανούλα απο κόρινθο για καφεδάκι;

Συντονιστής Org

Recommended Posts

και εγω θα καθυστερουσα το δευτερο αλλα μολις εγινε 8 μηνων η μεγαλη ανακαλύψα τον ερχομο της δευτερης και συμπτωματικα εκεινη την εβδομαδα καναμε την βαπτιση.αξιζει να δεις τις φωτογραφιες.μια απο το ξαφνικο μια απο τις ανακατωσουρες ειμαι καπως ετσι:shock:και ετσι :rolleyes:

αν και στην τελικη μας ωφελισε η μικρη διαφορα που εχουν αλλα να εξαιρεσεις τα δυο πρωτα χρονια που ηταν πραγματικα πολυ δυσκολη και εξουθωνητικη η καθημερινοτητα.τωρα σαφως ειναι πολυ καλυτερα τα πραγματα

as1cxJbNw2k0010MzU1NzY2ZGx8MDc3Mzg3ZHxteSBsb3ZlIGlz.gif

as1cCqMNw1z0010MDAwMjAwMGR8NTUxZHxteSBvdGhlciBsb3ZlIGlz.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 668
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

απο το στομα σου και στου Θεου τ'αυτι!μακαρι να εχω ευκολη γεννα οσο ευκολη ειναι και η εγκυμοσυνη μου... οσο για τους παιδιατρους που λετε η αληθεια ειναι οτι ειναι 'καπως' να σου λεει να το σταματησεις απο το σχολειο-συμφωνω με την πενυ...αρχιζω και κανω γκαλοπ για τους παιδιατρους τις Κορίνθου (για του Κιατου γνωριζω πολυ καλα λογω καταγωγης)αν και ξερω για πολλους μιας και δουλευα χρονια σε φαρμακειο...πενυ εισαι ευχαριστημενη απο τη Στοκιδου?Αληθευει οτι καθε Κυριακη πρωι δεχεται στο σπιτι της?στο Ικα πατε καθολου γιατα εμβολια?

tracy εμεις εχουμε παιδιατρο τον Ρουμανη!!!Ειναι φοβερος και ειμαι πολυ ευχαριστημενη!!Δουλευε πολλα χρονια και στο Παιδων!!

Μου τον ειχαν συστησει 3-4 γνωστες και φιλες μου και αυτο που με ειχε ενθουσιασει αρχικα ειναι οταν ακουσα την μια να μου λεει οτι ειχε επισκευτει το μωρο της στο σπιτι οταν αρρωστησε ξαφνικα Πρωτοχρονια λιγο μετα την αλλαγη του χρονου!!!

Ειναι πολυ βασικο να ξερεις οτι μπορεις να βρεις τον γιατρο οτι ωρα και οποια μερα και να ειναι!!!

as1cHsL0g410010Mzc3bGR8MDA0NTQ4ZHxIIE5lcmFpZG91bGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Δε προλαβαίνω απλά αυτό:

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?p=1760474#post1760474

φιλιά σε όλες σας..

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

tracy εμεις εχουμε παιδιατρο τον Ρουμανη!!!Ειναι φοβερος και ειμαι πολυ ευχαριστημενη!!Δουλευε πολλα χρονια και στο Παιδων!!

Μου τον ειχαν συστησει 3-4 γνωστες και φιλες μου και αυτο που με ειχε ενθουσιασει αρχικα ειναι οταν ακουσα την μια να μου λεει οτι ειχε επισκευτει το μωρο της στο σπιτι οταν αρρωστησε ξαφνικα Πρωτοχρονια λιγο μετα την αλλαγη του χρονου!!!

Ειναι πολυ βασικο να ξερεις οτι μπορεις να βρεις τον γιατρο οτι ωρα και οποια μερα και να ειναι!!!

ειχα ακουσει πολυ καλα λογια για τον συγκεκριμενο,μεχρι προσφατα που γεννησε μια πελατισσα μου και μου ειπε καποια αρνητικα...τον καλεσε αμεσως μολις γυρισαν απο το μαιευτηριο και της ειπε μαζι με το θηλασμο να του δωσει και ξενο γαλα!!η κοπελα βεβαια εδω και 4 μηνες θηλαζει αποκλειστικα οπως επισης της ειπε και για πιπιλα και δεν της αρεσε καθολου αυτο ,οπως μου ανεφερε...γιατι απο την στιγμη που θηλαζει δεν κανει να του βαλει πιπιλα ασε που ηταν νεογεννητο...τωρα τι να πω εγω ειχα ακουσει καλα λογια και τωρα η κοπελα με προβληματισε με αυτα που ειπε....η συγκεκριμενη με ειχε ρωτησει (επειδη ξερω πολλους) και της τον προτεινα και επειτα που με ξαναρωτησε της ειπα για την γκρουτση και τελικα εμεινε με αυτη...ειναι πολυ ευχαριστημενη απο οτι μου λεει.

as1cHmG0g410010MDAwMTY2Nmx8MjA3MzI5c3x3ZSBhcmUgbWFycmllZA.gif

QAfOp2.png

για ολους τους γιατρους εχουν ακουστει και καλα και ασχημα σχολια.για μενα ειναι σημαντικο και πως μπορεις να επικοινωνησεις μαζι τους.στην αρχη ειχα τον Ζαντοπουλο καλος γιατρος αλλα πολυ απομακρος και τυπικος.ασε που δεν ηρθε σπιτι να εξετασει το μωρο και το πηγα εγω 8 ημερων στο ιατρειο με βροχη.στη συνεχεια πηγα στην μπαναγη.και γι αυτην εχω ακουσει καποια αρνητικα σχολια αλλα το γεγονος οτι μπορω να την βρω ολες τις ωρες στο τηλεφωνο να κανω επισκεψη κυριακη πρωι επειδη ξερει την περιπτωση της στελλας και φοβηθηκε οτι θα χρειαστει να νοσηλευτει,που τελικα δεν το γλυτωσαμε και το οτι παλι σε μια επισκεψη μας την πρωτη φορα που μπηκαμε νοσοκομειο μονη της πηρε τηλεφωνο στο νοσοκομειο,ενημερωσε για την κατασταση της υγειας ττην γιατρο και δεν μας πηρε επισκεψη εμενα με κανουν να της εχω εμπιστοσυνη και να μην θελω να την αλλαξω.παντως οσο το ψαχνεις τοσο θα μπερδευτεις αφου αλλοι θα λενε τα καλυτερα και αλλοι ασχημες εμπειριες.εχω την αισθηση οτι σε μπερδεψα λιγο ε;

Διαφημίσεις

Την Νικη Μιχαηλιδη την ξερετε?Εκει παω το μπεμπη και ειμαι πολύ ευχαριστημενη.Αφηστε που την παιρνω και συνεχεια τηλ για διαφορα για το παιδι και μου αρεσει που οταν παμε για εξεταση η εμβολιο παροτι εχει κοσμο που περιμενει δεν σου δινει την εντυπωση οτι ηρθε η ωρα να φευγεις σιγα σιγα κτλ απλα καθεται και εξηγει τα παντα για το παιδι αποριες μου κτλ...

ειχα ακουσει πολυ καλα λογια για τον συγκεκριμενο,μεχρι προσφατα που γεννησε μια πελατισσα μου και μου ειπε καποια αρνητικα...τον καλεσε αμεσως μολις γυρισαν απο το μαιευτηριο και της ειπε μαζι με το θηλασμο να του δωσει και ξενο γαλα!!η κοπελα βεβαια εδω και 4 μηνες θηλαζει αποκλειστικα οπως επισης της ειπε και για πιπιλα και δεν της αρεσε καθολου αυτο ,οπως μου ανεφερε...γιατι απο την στιγμη που θηλαζει δεν κανει να του βαλει πιπιλα ασε που ηταν νεογεννητο...τωρα τι να πω εγω ειχα ακουσει καλα λογια και τωρα η κοπελα με προβληματισε με αυτα που ειπε....η συγκεκριμενη με ειχε ρωτησει (επειδη ξερω πολλους) και της τον προτεινα και επειτα που με ξαναρωτησε της ειπα για την γκρουτση και τελικα εμεινε με αυτη...ειναι πολυ ευχαριστημενη απο οτι μου λεει.

Κοιτα να δεις,στην αρχη που δεν μου ειχε κατεβει καλα το γαλα και η μικρη δεν χορτενε μου ειχε πει κι εμενα το ιδιο να της δινω ξενο!!Το εκανα για 4 μερες οπου κατεβηκε για τα καλα το γαλα μου και την θηλαζω αποκλειστικα απο τοτε.Την επομενη φορα που του πηγαμε να δει την μικρη μετα την πρωτη επισκεψη στο σπιτι, του ειπα οτι τις εδινα ξενο για 4 μερες και μου εκανε ρουκετες και οτι πλεον δινω μονο δικο μου!Την ζυγισε και ηταν πολυ καλο το βαρος της και μου ειπε απο μονος του να μην της ξαναδωσω ξενο!!!

Αυτο τωρα το εχω ακουσει απο πολλους παιδιατρους να συστηνουν στις μητερες ξενο γαλα!!!!Θα ελεγα οτι δεν ειναι και τοσο ενημερωμενοι στο θεμα του θηλασμου!!!Αυτο ομως προσωπικα δεν με ενοχλει καθολου γιατι ειναι επιλογη της καθε μητερας τι θα κανει!!Που μου το ειπε κι εμενα......απ την στιγμη που ηθελα να θηλασω......θηλασα!!!

Τωρα εαν καποια μητερα θελει να θηλασει,αλλα δεν εχει μπει στον κοπο να ενημερωθει απο καπου εστω για τα στοιχειωδη του θηλασμου θα ελεγα οτι ειναι υπευθυνη των "συνεπειων"!Γνωμη μου!!

Σιγουρα θα ηταν πολυ καλυτερα ολοι οι παιδιατροι αλλα και γυναικολογοι να ειχαν μια βασικη ενημερωση περι του θηλασμου!!!!

Ετσι αναγκαζομαστε ειτε να ενημερωνομαστε απο συμβουλους θηλασμου ή απο βιβλια ή απο το ιντερνετ!!!Δυστυχως!!!

Για να επανελθουμε στο θεμα του παιδιατρου εσυ μπορεις να κανεις μια πρωτη συναντηση με τους γιατρους που σου προτεινουμε εμεις ή καποιες φιλες σου και να κρινεις μονη σου εαν σε καλυπτει!!!

Και παλι με το καλο το μωρακι σου!!!:D

as1cHsL0g410010Mzc3bGR8MDA0NTQ4ZHxIIE5lcmFpZG91bGEgbWFzIGVpbmFp.gif

ΠΟΠΟΠΟ λόγια...

Εγώ δε θα προσθέσω κάτι έχω την Μπαναγή και ειδικά από το θέμα του θηλασμού τα πάμε ΣΟΥΠΕΡ ΤΕΛΕΙΑ!!!!

Άλλο θέλω να σας πώ...

Δεν είδα κανένα σχόλιο για τον εορτασμό της εβδομάδας θηλασμού...

Λοιπόν σας περιμένω όλες σας...

Παλιές και τωρινές και μελλοντικές μανούλες θηλάζουσες.....

Ευκαιρία να ξανασυναντηθούμε...

Φιλάκια σε όλες σας!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

στεγια μου εγω εδω και κατι χρονια δεν εχω γαλα:P αλλα αν ειμαστε καλα,γιατι δεν θελω να το γρουσουζεψω,καλα θα ηταν να συναντιομασταν κι ολας.που ακριβως θα βρεθειτε;

Eίπαμε στα Περιβολάκια........ανάλογα καιρό θα σας ενημερώσω...

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

Eννοείταιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

θα σε περιμένουμε,θα πιούμε και καφεδάκι...

cIhqp3.png

9knMp3.png

Κοριτσια αν μπορεσω(με αφησει το ζουλαπι-ειναι πολυ νευρικο)θα ερθω και εγω να σας γνωρισω απο κοντα!!!!:):):):):)

Υ.Σ Ουτε εγω θηλαζω,θηλασα μια βδομαδα μαζι με συμπληρωμα,δεν ειχα γαλα η μαυρη και πανω στο μηνα πριν καν σαραντησω αδιαθετησα κιολας!!!!:evil::evil:

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...