Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, MK2012 είπε:

Είναι όντως πανάκριβο. Είναι ο λόγος που έκανα καπνό τόσο καιρό. 

Και εγώ από καπνό το γύρισα πρώτα στο iqos για μια εβδομάδα και μετά παρήγγειλα το glo μέχρι σήμερα αυτό κάνω δεν είναι τσιγάρο αλλά από το τίποτα 

υπάρχει καμία μανούλα απο κόρινθο για καφεδάκι;

Συντονιστής Org

Recommended Posts

καλημέεεεερα.επιτέλους καταφέρνω και σας γράφω.πρωτα απόλα καλωσορίζουμε τα καινούργια κορίτσια και έπειτα να καλημερίσουμε και τις παλιές

πένυ μου περαστικά σας.υπομονή θέλει το πράγμα γιατι δεν μπορεις να κάνεις αλλιώς.η geoste πάει σε λίγο πάλι στη γιατρο γιατι εχθές της ξεκίνησε η μεγάλη έναν άσχημο βήχα και φοβάται για την μικρή και τις δικές μου φυσικά.άστα ευτυχώς το μωρό δεν έχει κολλήσει τίποτα μέχρι στιγμής φτου φτου φτού

στέγια εσείς φαντάζομαι, όλο γελάκια και χορούς, μπράβο κοριτσάρα μου πάντα τέτοια.τέλος το διάλειμα πειινάει η μικρή και θα τα πούμε αργότερα φιλάκια

tt151846.aspx

tt151848.aspx

tt146113.aspx

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 668
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περαστικούλια στην geoste και συγκεκριμένα στα 2 λουλουδάκια της!!

ΤΙΤΗ μου γλυκιά εκεί εσύ μαμ στη Ζαχαρένια σου.....

δώσε πολλά φιλάκια και στην Ευγενία και στα πατουσάκια της μικράς....

Πένυ μου θα τα πόυμε μη μου στεναχωριέσαι...

Τρέισυ μου κόπηκε το ένα και μετά από 2 μέρες και ένα άλλο...

θα κλείσω να έρθουμε με την κουνιάδα μου...μάκια στη κοιλίτσα...

Μαίρη δε σε έχω βρει στο φεις..

Εμείς καλά μαντέψατε:χορούς,γέλια και χαρές...Α βγάζουμε τα επάνω δόντια.....

και σήμερα κλείνουμε τους 9 μύνες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κοπιάστε:

509468gtbqcbi3so.gif

empty.gif

1380703rlalr7yx4j.png

1528711epan8amrp9.jpg

433339pkncimtmol.jpg

2017173tm8f5qud05.jpg

1850010tmb7zrfydn.jpg empty.gif

μάκιαααααααααααααααααααααααααα

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

ευχαριστουμε στελλα για τα γλυκα , να τον χαιρεσαι τον πριγκιπα σου!!!!!:Dβαλε hansaplast στο νυχακι να μην φαινεται μεχρι να ερθεις ή λιμαρισετο...φιλακια σε ολες σας .......

(η κοιλιτσα μου μεγαλωνει και η μπουμπου μου κλωτσαει πολυ):tongue:

as1cHmG0g410010MDAwMTY2Nmx8MjA3MzI5c3x3ZSBhcmUgbWFycmllZA.gif

QAfOp2.png

Καλημερα μανουλες!!!!

Εμεις απο Δευτερα θα ειμαστε χωρις την βοηθεια της γιαγιας(φευγει για Αγγλια καμια βδομαδα και βαλε)και εχω αγχωθει απο τωρα.Ειναι πολύ δυσκολο μωρο(2γυναικες ολη την ωρα απο πανω του και μας βγαζει νοκ αουτ)και απαιτιτικο και νευρικο μην σχολιασω και το θεμα υπνου και ολα αυτα απο την ωρα που γεννηθηκε.......δεν τον εχουμε αφησει 1λεπτο μονο του και εννοειται ουτε οταν θα γκρινιαζει και θα κλαιει και ολο ωωωωωωωωωω και σωπα σωπα ειμαστε.Εχουν τελειωσει οι κολικοι αλλα μειναν τα νευρα και οσο μεγαλωνει μεγαλωνουν και αυτα(θα φαμε και ξυλο ειμαι σιγουρη)!!!!Να δω πως θα τα καταφερω απο Δευτερα..................:confused::confused::confused::confused:

μαιρη-ν μην αγχωνεσαι δεν λεω καλη ειναι και η βοηθεια αλλα θα δεις πως και οι δυο σας θα τα καταφερετε μια χαρα στο λεω εγω που ειχαμε ενα θεμα με τον υπνου,να φανταστεις κοιμηθηκα συνεχωμενες 5 ωρες μετα απο τρια χρονια[βαζω μεσα και την εγκυμοσυνη γιατι δεν ηταν και η καλυτερη μου περιοδος] και νομιζα οτι κοιμομουν μια ολοκληρη μερα μιλαμε για τοσο αλλαγη:D.αληθεια ποσο ειναι ο μικρος σου;;)

trace κλοτσαει η μπουμπου;τι ωραια να εχεις μια υπεροχη εγκυμοσυνη:) ευχομαι τοσο καλη να ειναι και η γεννα γιατι πιστεψε το υπαρχουν και καλες γεννες τρανα παραδειγματα εγω,η στεγια και η κατια ;)

στεγια να χαιρεσαι τον πριγκηπακο σου.ποτε περασαν καλε 9 μηνες;μπραβο που βγαζει και δοντια χωρις γκρινια εισαι απο τις τυχερες μπορω να πω,ειχες καλη εγκυμοσυνη,ευκολη γεννα και ενα ησυχο μωρο αχ ωρες ωρες ποσο σε ζηλευω δεν λεγετε:-P

peny ολα καλα με τον μικρο;εμενα η παιδιατρος μου ειπε να σταματησω απο το σχολειο την γωγω για να μην αρρωσταινει συνεχεια:shock::confused:μα ειναι δυνατον;δηλαδη σταματαμε τα προνηπια και του χρονου μολις αρχισει παλι να αρρωσταινει θα σταματησουμε και το νηπιαγωγειο και μετα καθε χρονο αυτο θα γινετε;εγω δεν θελω αν και ξερω οτι θα ειναι δυσκολη χρονια δεν νομιζω ομως οτι αυτη ειναι λυση.ο παιδιατρος σου τι λεει;σας εχει δωσει κατι να παιρνει προληπτικα για να μην αρρωσταινει;εμεις εχουμε ενα καρο φαρμακα και το καλο ειναι οτι η καθεμια παιρνει διαφορετικα,αφου εχω υπενθυμιση στο κινητο για να μην τα μπερδευω και δωσω αλλο φαρμακο σε αλλο παιδι:-(

as1cxJbNw2k0010MzU1NzY2ZGx8MDc3Mzg3ZHxteSBsb3ZlIGlz.gif

as1cCqMNw1z0010MDAwMjAwMGR8NTUxZHxteSBvdGhlciBsb3ZlIGlz.gif

Διαφημίσεις

peny ολα καλα με τον μικρο;εμενα η παιδιατρος μου ειπε να σταματησω απο το σχολειο την γωγω για να μην αρρωσταινει συνεχεια:shock::confused:μα ειναι δυνατον;δηλαδη σταματαμε τα προνηπια και του χρονου μολις αρχισει παλι να αρρωσταινει θα σταματησουμε και το νηπιαγωγειο και μετα καθε χρονο αυτο θα γινετε;εγω δεν θελω αν και ξερω οτι θα ειναι δυσκολη χρονια δεν νομιζω ομως οτι αυτη ειναι λυση.ο παιδιατρος σου τι λεει;σας εχει δωσει κατι να παιρνει προληπτικα για να μην αρρωσταινει;εμεις εχουμε ενα καρο φαρμακα και το καλο ειναι οτι η καθεμια παιρνει διαφορετικα,αφου εχω υπενθυμιση στο κινητο για να μην τα μπερδευω και δωσω αλλο φαρμακο σε αλλο παιδι:-([/color][/i]

Καλά ποια παιδίατρο έχεις? Εγώ έχω τη Στοκίδου. Και εμένα μου έλεγε να μην τον στείλω φέτος γιατί είναι μικρός και το ανοσοποιητικό του δεν έχει προλάβει να ολοκληρωθεί.Αλλά από τη στιγμή που τον έστειλα δεν μου έχει πει κάτι άλλο. Έχω όμως ένα κουμπάρο που έιναι χειρούργος και μου είπε να τον στείλω μεσα στα μικρόβια και τις ιωσεις.Μόνο έτσι θα αποκτήσει αντισώματα. Σιγά μην δώσω προληπτικά φάρμακα στο παιδί εδώ και που δίνουν όλοι οι παιδίατροι με το παραμικρό φαρμακα δεν με βρίσκει σύμφωνη και θα το φορτώσω και άλλο?Ολοι οι γνωστοί μου, μου λένε ότι την πρώτη χρονιά που πάνε σχολείο αρρωσταίνουν συνέχεια ενώ από τη δεύτερη δύσκολα κολλάνε κάτι.

Πιστεύω και χωρίς να είμαι γιατρός , πως και να την σταματήσεις τώρα του χρόνου παλι τα ίδια θα έχεις.

Τι να κάνεις....ΥΠΟΜΟΝΗ!!!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

μαιρη-ν μην αγχωνεσαι δεν λεω καλη ειναι και η βοηθεια αλλα θα δεις πως και οι δυο σας θα τα καταφερετε μια χαρα στο λεω εγω που ειχαμε ενα θεμα με τον υπνου,να φανταστεις κοιμηθηκα συνεχωμενες 5 ωρες μετα απο τρια χρονια[βαζω μεσα και την εγκυμοσυνη γιατι δεν ηταν και η καλυτερη μου περιοδος] και νομιζα οτι κοιμομουν μια ολοκληρη μερα μιλαμε για τοσο αλλαγη:D.αληθεια ποσο ειναι ο μικρος σου;;)

3.5 μηνων και τα εχουμε δει ολα......βεβαια δεν τον αλλαζω με τιποτα στον κοσμο!Μεχρι και η μαμα μου που ειχε νευρικα παιδια απο μωρα δεν εχει ξαναδει τετοιο πραγμα χαχαχαχαχαχαχαχα!!!Θελει εναν ανθρωπο 25ωρες το 24ωρο!!!Η παιδιατρος μας ειπε οτι απλα ειναι νευρικο παιδι και υπομονη....τι άλλο!!!Το θεμα ειναι οτι θα εχω και το πατρικο σπιτι(διπλα μας)δουλειες και το δικο μου αλλα θα χωσω τον αντρα(και αυτος δουλευει και ερχεται αργα)για να δουμε πως θα παει το πραγμα.....:?::?:

μαιρη υπομονη μεχρι να παει σχολειο τουλαχιστον θα εχεις καποιες ωρες δικες σου εκτος βεβαια αν δεν εχεις κανει δευτερο μωρακι:-P

peny το προβλημα μας ειναι οτι η μεγαλη κολαει την μικρη και ενω η γεωργια εχει πυρετο βηχα και την παω να την δει παιρνω μαζι μου και την στελλα που εχει βηξει κανα δυο φορες και το αποτελεσμα ειναι αφου τις ακροαζεται να βρισκει την στελλα πιο αρρωστη.περσυ πηγαμε 2 φορες στο νοσοκομειο γιατι εχει ευαισθησια και κατευθειαν την πιανει δυσπνοια που με εντατικη θεραπεια στο σπιτι δεν βελτιωνετε και ετσι πρεπει να κανει μασκα μεσα στο νοσοκομειο:-( ετσι μου εδωσε sinculair σε σκονη που ειναι για προφυλαξη.στην κατασταση μας ειναι προτιμοτερο να παιρνει αυτη την σκονη που δεν εχει καμια παρενεργεια παρα να χειροτερεψει και να παιρνουμε μεχρι και soldesanil και να μην γινετε τιποτα.παντως να στανατησω την μεγαλη απο το σχολειο δεν το εχω σκοπο

Μαίρη υπομονή και εσύ!! Πάντως δοκίμασε και λίγο να τον αφήσεις να κλάψει χωρίς να σαι από πάνω του συνέχεια.Εγώ δεν σηκωνομουν με το πρώτο ουά και μετά από λίγο που γκρινιαζε στάματαγε και έβρισκε κάτι να ασχολείται.Αχ!! Τι ωραίες στιγμές....Τώρα το παιδί μου είναι ένα μικρός ταλιμπάν. Στο μυαλό του έχει μόνο την καταστροφή....

Geoste μην το θίγεις το θέμα του υπνου γιατί πονάει και μενα... Μα που την βρίσκουν τόση ενέργεια. Ο δικός μου και αργεί να πεσει για υπνο (10-10:30) και ξυπνάει τη νύχτα και θέλει να κατέβει στο σαλόνι να παιξει. Και αν δεν κοιμηθεί το μεσημερι είναι χειρότερα!!!Μα καλά δεν κουράζονται? Περιμένω να αλλάξει η ώρα μπας και μαζί με την ωρα σταματήσουν και τα ξενύχτια...

Ja5zp3.png

D42op3.png

trace κλοτσαει η μπουμπου;τι ωραια να εχεις μια υπεροχη εγκυμοσυνη:) ευχομαι τοσο καλη να ειναι και η γεννα γιατι πιστεψε το υπαρχουν και καλες γεννες τρανα παραδειγματα εγω,η στεγια και η κατια ;)

στεγια να χαιρεσαι τον πριγκηπακο σου.ποτε περασαν καλε 9 μηνες;μπραβο που βγαζει και δοντια χωρις γκρινια εισαι απο τις τυχερες μπορω να πω,ειχες καλη εγκυμοσυνη,ευκολη γεννα και ενα ησυχο μωρο αχ ωρες ωρες ποσο σε ζηλευω δεν λεγετε:-P

peny ολα καλα με τον μικρο;εμενα η παιδιατρος μου ειπε να σταματησω απο το σχολειο την γωγω για να μην αρρωσταινει συνεχεια:shock::confused:μα ειναι δυνατον;δηλαδη σταματαμε τα προνηπια και του χρονου μολις αρχισει παλι να αρρωσταινει θα σταματησουμε και το νηπιαγωγειο και μετα καθε χρονο αυτο θα γινετε;εγω δεν θελω αν και ξερω οτι θα ειναι δυσκολη χρονια δεν νομιζω ομως οτι αυτη ειναι λυση.ο παιδιατρος σου τι λεει;σας εχει δωσει κατι να παιρνει προληπτικα για να μην αρρωσταινει;εμεις εχουμε ενα καρο φαρμακα και το καλο ειναι οτι η καθεμια παιρνει διαφορετικα,αφου εχω υπενθυμιση στο κινητο για να μην τα μπερδευω και δωσω αλλο φαρμακο σε αλλο παιδι:-(

απο το στομα σου και στου Θεου τ'αυτι!μακαρι να εχω ευκολη γεννα οσο ευκολη ειναι και η εγκυμοσυνη μου... οσο για τους παιδιατρους που λετε η αληθεια ειναι οτι ειναι 'καπως' να σου λεει να το σταματησεις απο το σχολειο-συμφωνω με την πενυ...αρχιζω και κανω γκαλοπ για τους παιδιατρους τις Κορίνθου (για του Κιατου γνωριζω πολυ καλα λογω καταγωγης)αν και ξερω για πολλους μιας και δουλευα χρονια σε φαρμακειο...πενυ εισαι ευχαριστημενη απο τη Στοκιδου?Αληθευει οτι καθε Κυριακη πρωι δεχεται στο σπιτι της?στο Ικα πατε καθολου γιατα εμβολια?

as1cHmG0g410010MDAwMTY2Nmx8MjA3MzI5c3x3ZSBhcmUgbWFycmllZA.gif

QAfOp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια!!!!

Εμας μας ανησυχησε ο μπεμπης πριν 2μερες που δεν επινε καθολου γαλα και αγχωθηκαμε μην εχει καμια ιωση αλλα τελικα το θεμα ηταν το γαλα.Επινε Novalac AC για κολικους(τελειωσαν)και τον ξεκινησαμε με Novalac 1 και μετα απο 2-3μερες δεν το ηθελε καθολου και τωρα ξαναγυρισαμε στο Novalac AC.......που πινει κοντα στο λιτρο την ημερα........τελικα θα του ξαναγινει αλλαγη οταν μπει στις στερεες τροφες,3,5μηνων "ζουλαπι"και εχει και προτιμησεις...χαχαχαχαχα...το ατιμο!!!!!

Tracy υπομονη και μην αγχωνεσαι μακαρι στο τελος να πανε ολα καλα και να καμαρωσεις το ζουζουνι σου!!!

peny ειναι πολύ γρκρινιαρης ξεκιναει με ενα παραπονο και αν δεν ικανοποιησεις το αιτημα(αγκαλια-βολτα-παιχνιδι)βαζει τις γκαριλες(τα μεγαλα μεσα)ειναι πολύ απαιτητικός,ακουω περιπτωσεις με παιδια(της κολλητης μου που ειναι παλι εγκυος γιατι δεν ταλαιπωρηθηκε καθολου με τον 1χρονου γιο της) που τα αφηνουν στο ριλαξ και δεν τους δινουν σημασια και τα παιρνει ο υπνος-ειναι ήσυχα-ξυπνανε και δεν φωναζουν και ξανακοιμουνται μονα απο την γεννηση και τετοια και λεω μα καλα εμενα ετυχε να ειναι διαβολακι(για να κοιμηθει-ριλαξ δονηση -μπιστολακι-και κουνημα με χερι) ?

geoste τι κανουν τα μικρα σου?

ακουω περιπτωσεις με παιδια(της κολλητης μου που ειναι παλι εγκυος γιατι δεν ταλαιπωρηθηκε καθολου με τον 1χρονου γιο της) που τα αφηνουν στο ριλαξ και δεν τους δινουν σημασια και τα παιρνει ο υπνος-ειναι ήσυχα-ξυπνανε και δεν φωναζουν και ξανακοιμουνται μονα απο την γεννηση και τετοια και λεω μα καλα εμενα ετυχε να ειναι διαβολακι(για να κοιμηθει-ριλαξ δονηση -μπιστολακι-και κουνημα με χερι) ?

geoste τι κανουν τα μικρα σου?

εγω παλι καμια σχεση με αυτες της μαμαδες:-(κοντευω να παθω εξαθρωση ομου απο τις αγκαλιες,ασε την μεση μου.εχω κανει συμβαση με το φαρμακειο και προμηθευομαι κουτες απο εμπλαστρα για την μεση μιας και οι εντολες του γιατρου δεν μπορουν να τηρηθουν:-P εμεις ειμαστε σχετικα καλα με λιγο βηχα αλλα η μεγαλη επεστρεψε σχολειο σημερα,απο παρασκευη θα δειξει αφου μια εβδομαδα παμε μια ειμαστε αρρωστες,παντως το σαββατο πηγα σε γαμο με συσωμη την οικογενεια.δεν πηγαινε αλλο η κλεισουρα,κοντεψα να πεσω απο τον ισθμο [τον εχουμε και διπλα]:tongue:

εγω παλι καμια σχεση με αυτες της μαμαδες:-(κοντευω να παθω εξαθρωση ομου απο τις αγκαλιες,ασε την μεση μου.εχω κανει συμβαση με το φαρμακειο και προμηθευομαι κουτες απο εμπλαστρα για την μεση μιας και οι εντολες του γιατρου δεν μπορουν να τηρηθουν:-P εμεις ειμαστε σχετικα καλα με λιγο βηχα αλλα η μεγαλη επεστρεψε σχολειο σημερα,απο παρασκευη θα δειξει αφου μια εβδομαδα παμε μια ειμαστε αρρωστες,παντως το σαββατο πηγα σε γαμο με συσωμη την οικογενεια.δεν πηγαινε αλλο η κλεισουρα,κοντεψα να πεσω απο τον ισθμο [τον εχουμε και διπλα]:tongue:

χαχαχαχαχα εγω τον παω βολτα με το καροτσι να σταματησει η γκρινια και στην επιστροφη καταληγουμε να τον εχω αγκαλια και να σερνω και το καροτσι με το άλλο χερι με τον κυριο να κοιταει το καροτσι που το παει βολτα η μαμα χαχαχχαχαχα καλα η μεση δεν το συζηταω......:-(

Μια χαρα κανατε και τις βολτες σας!!!:D

Εγω ανυποπμονω να φτιαξει λιγο το ωραριο του μπας και βρω τιποτα χρονο να ξεκινησω καμια προπονηση(γυμναστρια με τρελα για αθλητισμο-εχω να κανω απο περσυ).

μαιρη πολυ αισιοδοξη σε βρισκω,εγω ενα βιβλιο καταφερα να ξαναδιαβασω μετα απο 2 χρονια αφοτου γεννηθηκε η δευτερη κορη:Dοχι να κανω κατι ιδιαιτερο για μενα.τωρα να μου πεις ειναι και επιλογες αλλα οσο και να παραπονιεμαι τιποτα δεν θα εκανα διαφορετικο

μαιρη πολυ αισιοδοξη σε βρισκω,εγω ενα βιβλιο καταφερα να ξαναδιαβασω μετα απο 2 χρονια αφοτου γεννηθηκε η δευτερη κορη:Dοχι να κανω κατι ιδιαιτερο για μενα.τωρα να μου πεις ειναι και επιλογες αλλα οσο και να παραπονιεμαι τιποτα δεν θα εκανα διαφορετικο

Ωχ πες μου τετοια χαχαχαχαχαχα!!!!!Δευτερο παιδι σε καμια δεκαετια για να χωσω το πρωτο στη βοηθεια χαχαχαχα:D:D:D

Εννοειται χαλαλι του τα παντα αλλα δεν ειναι κακο να κανεις και ονειρα χαχαχαχαχαχα!!!!:D:D:D

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...