Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, MK2012 είπε:

Είναι όντως πανάκριβο. Είναι ο λόγος που έκανα καπνό τόσο καιρό. 

Και εγώ από καπνό το γύρισα πρώτα στο iqos για μια εβδομάδα και μετά παρήγγειλα το glo μέχρι σήμερα αυτό κάνω δεν είναι τσιγάρο αλλά από το τίποτα 

υπάρχει καμία μανούλα απο κόρινθο για καφεδάκι;

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 668
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γειάαααααααααα

geoste σόρυ έμπλεξα...θήλαζα και καταλαβαίνεις....

καλέ να τα εκατοστήσει η Γεωργία σου!!!!

Πολύ συγκινητικό το δωράκι.....

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

γεια σε ολα τα κοριτσια!!εδω ειμαι κ εγω,εμπαινα καθε μερα δεν εβλεπα κανεναν και ξαναεβγαινα. . .να καλως ορισω κ εγω με την σειρα μου τη νεα φιλη!-στεγια ενταξει τα νυχια κραταν ακομα ή τα εβγαλες?

as1cHmG0g410010MDAwMTY2Nmx8MjA3MzI5c3x3ZSBhcmUgbWFycmllZA.gif

QAfOp2.png

καλημέρααααααααααααααα

Τρέισυ τα έχω ακόμα με τα σχεδιάκια τους αλλά όπως σου έχωπει μου μακραίνουν πολύ εύκολα......

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

ειναι καμια εδωωωωωωωωω!!!!!!!!θελω να ρωτησω τις μανουλες και γενικα οποια γνωριζει να μου πει μα ποσες φορες θα αρρωστησουν τα παιδια που πανε σχολειο;:(παλι η γωγω με πυρετο και βηχα,ειναι η τριτη φορα απο την αρχη της σχολικης χρονιας.

ευχαριστω για τα χρονια πολλα στεγια αλλα παλι λογο ιωσης δεν καναμε τιποτα ιδιαιτερο μια τουρτα κοψαμε οικογενειακα [25 ατομα] και αυτο μονο.

as1cxJbNw2k0010MzU1NzY2ZGx8MDc3Mzg3ZHxteSBsb3ZlIGlz.gif

as1cCqMNw1z0010MDAwMjAwMGR8NTUxZHxteSBvdGhlciBsb3ZlIGlz.gif

Διαφημίσεις

Ωχού το μικρουλάκι μου!!!!!

περαστικούλια geoste και να δώσεις πολλά φιλάκια και στις δύο....ή μάλλον και στις υπόλοιπες.......;););)

cIhqp3.png

9knMp3.png

ειναι καμια εδωωωωωωωωω!!!!!!!!θελω να ρωτησω τις μανουλες και γενικα οποια γνωριζει να μου πει μα ποσες φορες θα αρρωστησουν τα παιδια που πανε σχολειο;:(παλι η γωγω με πυρετο και βηχα,ειναι η τριτη φορα απο την αρχη της σχολικης χρονιας.

ευχαριστω για τα χρονια πολλα στεγια αλλα παλι λογο ιωσης δεν καναμε τιποτα ιδιαιτερο μια τουρτα κοψαμε οικογενειακα [25 ατομα] και αυτο μονο.

Καλημερα!!!Γενικα μια λυση να γλιτωσει καπως το να κολλαει ευκολα ιωσεις απο αλλα παιδακια ειναι να την γραψεις σε καμια εξωσχολικη δραστηριοτητα που να εχει σχεση με αθλητισμο και απο τοσο μικρη ηλικια υπαρχουν καποιες μορφες αθλητισμου που μπορει να ξεκινησει οπως κολυυμβηση-ενοργανη.Με την προπονηση το παιδι ενισχυει το αμυντικο του συστημα και εχει αντισωματα και δεν κολλαει μετα ευκολα απο τα αλλα παιδακια.Μια λυση που γνωριζω ειναι αυτη δεν γνωριζω αλλο τροπο ενίσχυσης του οργανισμου.:D

Ως ώρας λοιπόν είμαστε 3-3 ισοπαλία!! Να δουμε στο τέλος της χρονιά ποιος θα χει περάσει τις περισσοτερες ιωσεις!!! Χαχαχα

Εμείς σήμερα τελιώνουμε αντιβίωση. Και το κακό είναι ότι τις περνάω και εγώ μαζί....

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ και ΥΠΟΜΟΝΗ

Μαντέψτε που θα πάω σήμερα? .... NEVERLAND!!!!!!!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Πένυ τι ώρα?

μπας και καταφέρουμε και έρθουμε?

καμιά άλλη?

cIhqp3.png

9knMp3.png

peny και στεγια καλα να περασετε στον παιδοτοπο και δεν σας κρυβω οτι ζηλευω θελω και εγω:mrgreen::cry:.

μαιρη-ν η ιδεα σου μου αρεσε αλλα εχω ενα θεματακι γιατι η μικρη δεν μπορει να παρακολουθησει ακομα τετοιες δραστηριοτητες και μου ειναι δυσκολο να πηγαινω την μεγαλη γιατι δεν εχω που να την αφησω αλλα και κοντα να την παιρνω φοβαμαι οτι θα μπουκαρει μεσα:D ενοργανη πηγαινα μικρη για 12 χρονια και μου αρεσει πολυ μετα επαιζα βολευ για 6 χρονια περιπου σε ομαδα αρα βλεπεις το εχω μεσα μου τον αθλητισμο ασχετα αν τα τελευταια 10 χρονια τον εχω ξεχασει .το επομενο καλοκαιρι ομως εχω σκοπο να ξεκινησω και τις δυο κολυμβιση,για να δουμε.

peny οσο για το σκορ ελπιζω να το αφησουμε σε μικρο νουμερο γιατι δεν αντεχω αλλο μιας και οταν η μια γινεται καλα αρρωσταινει η αλλη.εγω δεν εχω κολησει ακομα αλλα ελπιζω να μην γινει γιατι τον πυρετο δεν τον αντεχω,ειμαι χαλια απο το 37.

as1cxJbNw2k0010MzU1NzY2ZGx8MDc3Mzg3ZHxteSBsb3ZlIGlz.gif

as1cCqMNw1z0010MDAwMjAwMGR8NTUxZHxteSBvdGhlciBsb3ZlIGlz.gif

Διαφημίσεις

Κοριτσακιααααααααα ουουυυυυ!!!!:D

Τι κανετε????

Να καλωσορισω κι εγω με την σειρα μου την Μαιρη!!!!:-P

Εμεις ειμαστε καλα........περναμε λιγους κολικους βεβαια,αλλα σε πολυ ηπια μορφη!!!Κατα τα αλλα...μαμ-κακα-και νανι!!!

Πενυ μου περαστικα στον Κωνσταντινακο σου!!!!Καλα με την geoste και την τιτη τα εχουμε πει........αχ αυτες οι ιωσεις.....τι εχουμε να τραβηξουμε!!!!Θελει προσοχη ρε γμτ!!!

Στεγια μου τι κανει ο κουκλος σου???Αλλα τι ρωταω....κλασσικα....θα τρωει και θα χαμογελα!!!!!χιχιχιχι!!

Αααα...κατι ασχετο!!!Εχω παρει ενα σλινγκ.....βρε παιδι μου δεν ξερω εαν ειμαι τοοοοσο ασχετη,αλλα δεν μπορω να το χρησιμοποιησω!!!Δυο φορες εχω επιχειρησει να βαλω την μικρη μεσα σε ξαπλωτη θεση,με αποτελεσμα να παλευουμε και οι δυο και να κλαιει!!!Δεν μπορω να το βολεψω!!Ξερω σιγουρα οτι κανω κατι λαθος και καθε φορα που το κοιταω σε σκεφτομαι βρε Στεγια μου!!Θελω καποια στιγμη που θα βρεθουμε να μου δειξεις γιατι αλλιως.......θα το φαει το συρταρι και ειναι κριμα!!!

tracy πως παει το μπεμπε.......κοριτσακι εεεε????Ενα σου λεω...θα ξετρελαθεις!!!!!!

Φιλακια πολλα σε ολες,οποτε βρω χρονο παλι θα μπω!!!

as1cHsL0g410010Mzc3bGR8MDA0NTQ4ZHxIIE5lcmFpZG91bGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Κάτιααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

πολλά πολλά πολλά φιλάκια στα πατουσάκια της Νεράιδας σου.....

Εννορείτει θα χαρώ να σου δείξω ότι θέλεις...

Αλλά μπας και έιστε σα και εμάς που θέλαμε όρθιοι από την αρχή?

Μόνο όταν θηλάζουμε ξαπλώνουμε ....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Δε βρεθήκαμε με την Πένυ....

αλλά εξάλου περιμένω να γίνετε καλά να πάμε όλες μαζί.....

Θα μας φύγει η Αγγελική...

cIhqp3.png

9knMp3.png

Καλημέρααα!!!

Τι έγινε έχασα επεισόδια???

Στέγια μου δεν μπηκα πάλι στο παρεντς από εκεινη την μέρα και δεν είδα το μήνυμα σου γμτ!!!

Δεν έχουμε ανταλλάξει και τηλέφωνα.... Στο στέλνω με πμ!!!

Ετσι μου ρχεται να πάρω τον Κωσταντή και να ρθουμε πάλι... Αλλο που δεν θέλω!!!!

Ο μικρός μου δεν μπήκε καθόλου μέσα στον παιδότοπο. Μάλλον το έχει συνδυασει με τον παιδικό γιατι στον δρόμο μου έλεγε "δεν θα φύγεις εσυ...."

Φιλάκια σε όοοοολες τις μαμάδες!!!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...