Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

υπάρχει καμία μανούλα απο κόρινθο για καφεδάκι;

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Όντως έτσι είνα Στέλλα, κλαίει!! Βεβαια τώρα κλαίει και πηγαίνει από μόνος του. Εχει πολύ πλάκα!! Είναι και άλλο ένα παιδάκι που κλαιει και τα βάζουν και κάθονται μαζί και στο τελος πιάνουν την κουβέντα. Θα συνηθίσει που θα πάει...

Τον δάγκωσε και ένα παιδάκι την πρώτη βδομάδα. Μπορεί να φταίει και αυτό. Αν και δεν τον πολυπειράζουν τέτοια πράγματα...

peny mou και σ'εμας στον τριτο μηνα μας ειπε αγορι αλλα οσο δεν το επιβεβαιωναμε στους επομενους υπερηχους το υποψιαζοταν για κοριτσι μεχρι που το επιβεβαιωσαμε στην β'!ευτυχως δεν ηταν η ψυχρολουσια που μας περιεγραψες!οσο για τα δικα σου.....μιλαμε για δυσκολες καταστασεις ε?υπομονη φανταζομαι θα εχεις αρκετη ε????και τι αλλο να κανεις αλλωστε?που θα παει...θα συνηθισει!!!

as1cHmG0g410010MDAwMTY2Nmx8MjA3MzI5c3x3ZSBhcmUgbWFycmllZA.gif

QAfOp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 668
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κατ'αρχην να πω οτι επιτελους βρηκα λιγο χρονο να σας γραψω τα νεα μας χτες το βραδυ και καταλαθος το διεγραψα αντι να το στηλω :twisted:,ετσι εκλεισα το pc και σας γραφω σημερα.καλο μηνα σε ολες σας.

trace με το καλο το κοριτσακι σου.μπορει να περιμενε ο μπαμπας γιο αλλα κατσε να δεις μολις ερθει πως θα λιωσει.να περιμενεις βεβαια να ερχεσαι δευτερη γιατι οντως υπαρχει ενας ερωτας σε μπαμπαδες και κορες,ρωτα και τις αλλες κοριτσομανες γιατι τουλαχιστον οσες ξερω ετσι λενε:-D

peny ολα καλα τωρα με το παιδικο;εμενα ενω τις δυο πρωτες εβδομαδες ειχαμε κλαματα αρρωστησε την προηγουμενη τεταρτη και οταν ξημερωσε και της ειπα οτι δεν θα παμε,εβαλε τα κλαματα γιατι δεν πηγαμε:rolleyes:απο τοτε μια χαρα μονο που βγαζει μια επιθετικοτητα σε μενα καποια στιγμη της ημερας και μετα γινετε παλι το ηρεμο κοριτσακι μου.μου ειπαν ομως οτι και αυτος ειναι τροπος αντιδρασεις που θα περασει.και απο χτες το βραδυ ειναι παλι με πυρετο:(.η μικρη εχει ζουζουνεψει πολυ να το πω κομψα και με παιδευει πιο πολυ.ασε που οταν παει η μεγαλη σχολειο κλαιει και θελει να παμε να παρουμε την "αβελφουλα" της απο το σχολειο:P

στεγια πως εισαστε ο γιαννη σου καλα;παντα αξιοι να εισαστε περασατε ωραια;

για την κατια και την τιτη δεν ρωταω μιας και τα λεμε καθημερινα.

as1cxJbNw2k0010MzU1NzY2ZGx8MDc3Mzg3ZHxteSBsb3ZlIGlz.gif

as1cCqMNw1z0010MDAwMjAwMGR8NTUxZHxteSBvdGhlciBsb3ZlIGlz.gif

• 2 εβδομάδες μετά...

Κοριτσάρες που εξαφανιστήκατε όλες?

άντε για να μαζευόμαστε σιγά σιγά....

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Κοριτσάρες που εξαφανιστήκατε όλες?

άντε για να μαζευόμαστε σιγά σιγά....

Γειαααααα! Η πρώτη ήδη έδωσε το παρόν!!!!

Τι κάνετε? Εμείς σας χαιρετάμε απο το κρεβάτι του πόνου!! Σήμερα ξεκρεβατώθηκα από τις αμυγδαλές μου!!!

Ότι ίωση περνάει ο Κωσταντής την κολλάω και εγώ.Σε ένα μήνα 3 στους 9 πόσες????

Τι κάνει ο Γιαννάκης σου? Ξεκίνησε το μπουσούλημα ή όχι ακόμα?

Κανενα νέο από τις υπόλοιπες κούκλες έχεις?

Μόνο την Tracy πέτυχα στο fb και τα είπαμε ένα βράδυ

Ja5zp3.png

D42op3.png

Εδώ όλα καλά..Μπουσουλάμε αλλά περισσότερο μας αρέσει να χοροπηδάμε....

περαστικούλιαααααααααααα

Η τρέισυ καλά?Η κοιιλιτσά?

οι υπόλοιπες που χάθηκαν?

θα πίουμε εκείνο το καφέ με την Αγγελική?θα πάει Κρήτη λέμε....

άντε ντε.....

Κάτια πότε σαραντίζεις?

ΤΙΤΗ και geoste τι κάνετε?

πολλά φιλάκια.

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

καλώς την να σου ζήσει ο μπεμπάκος.....

όταν λες δυτικά?

cIhqp3.png

9knMp3.png

εδω και εγω.κατ'αρχην καλως ορισες μαιρη-ν.peny περαστικα σας.και εμεις με ιωσεις μπλεξαμε αυτο το μηνα μεχρι που ξεκινησα φυτικες βιταμινες στα κοριτσια μπας και την γλυτωσουμε απο εδω και περα η τιτη ειναι καλα ευτηχως το μωρο δεν εχει κολησει απο την αδελφη του και τις ξαδελφες του.ολη μερα θηλαζει και γελαει .η τιτη δεν εχει μπει γιατι εχει παλι προβλημα με τον λογαριασμο της στο cafe.

στεγια ο γιαννακης καλα;

:D:D:D

Σας ευχαριστω πολύ !!!!Να σας ζησουν και εσας τα μπεμπινια σας!!!:D:D

Απο Βελο ειμαι και ο γιατρος μου που με ξεγεννησε ειναι απο Κορινθο οπως και η παιδιατρος και αυριο θα παμε να κανουμε και το δευτερο εμβολιο(καθυστερησαμε 1βδομαδα λογω ιωσης και μπηκαμε στην αντιβιωση)!

Διαφημίσεις

Βρε κόσμο που απέκτησε το καφέ μας?

Και καινούρια είσοδο βλέπω?

Γεια σου Μαίρη!!!! Να σου ζήσει το μωράκι σου!!!

Είμαι η Πένυ και είμαι μάμα ενός 2,5 χρονου αγοριού του Κωσταντή

Προφίλ στο fb έχεις? Στείλε μας πμ αν θες να γίνουμε φίλες

Ja5zp3.png

D42op3.png

και εγω ειμαι στο fb.;)

peny καλα εισαστε τωρα;πατε σχολειο;εμεις την προηγουμενη εβδομαδα δεν πηγαμε γιατι μας ειπε η παιδιατρος να μην την παω για να μην χειροτερεψει η ιωση και την δευτερα αρχισαμε παλι τα κλαματα αλλα ευτυχως οχι τοσο πολυ. χτες πηγε και στους συμμαθητες της κεκακια που ειχαμε φτιαξει σε σχημα αρκουδακι και καναμε σε ολα τα παιδακια ενα συμβολικο δωρακι.μολις σχολασαν μου εδωσε η δασκαλα της το δωρο της.ειχαν φτιαξει ολα τα παιδακια απο μια ζωγραφια που εβαλαν μεσα σε ενα αλμπουμ που εφτιαξαν με σκληρο χαρτι που το εδεσαν με κορδελιτσες και ζωγραφισαν απέξω ενα αρκουδακι και καρδουλες.απο πισω εγραψε η δασκαλα μια αφιερωση και να πω την αληθεια συγκινηθικα παρα πολυ.:)

και εγω ειμαι στο fb.;)

peny καλα εισαστε τωρα;πατε σχολειο;εμεις την προηγουμενη εβδομαδα δεν πηγαμε γιατι μας ειπε η παιδιατρος να μην την παω για να μην χειροτερεψει η ιωση και την δευτερα αρχισαμε παλι τα κλαματα αλλα ευτυχως οχι τοσο πολυ. χτες πηγε και στους συμμαθητες της κεκακια που ειχαμε φτιαξει σε σχημα αρκουδακι και καναμε σε ολα τα παιδακια ενα συμβολικο δωρακι.μολις σχολασαν μου εδωσε η δασκαλα της το δωρο της.ειχαν φτιαξει ολα τα παιδακια απο μια ζωγραφια που εβαλαν μεσα σε ενα αλμπουμ που εφτιαξαν με σκληρο χαρτι που το εδεσαν με κορδελιτσες και ζωγραφισαν απέξω ενα αρκουδακι και καρδουλες.απο πισω εγραψε η δασκαλα μια αφιερωση και να πω την αληθεια συγκινηθικα παρα πολυ.:)

Γειαααα!!! Είχατε γενέθλια? Αν κατάλαβα καλά να τα χιλιάσει! Είδες τι ωραία πράγματα που κάνουν στο σχολείο?

Εμένα ο γιος μου ζύμωσε και μου έφερε ψωμάκια από τα χεράκια του...

Ο Κωσταντής πάντως ακόμα κλαίει το πρωί και αν δεν είμαι απέξω όταν ανόιγει η πόρτα το μεσημέρι κλαίει μέχρι να πάω να τον πάρω.

Προχτές τους έλεγε παραμυθι η κυριά τους και αποκοιμήθηκε στην καρέκλα...ο γλυκός μου...

Ja5zp3.png

D42op3.png

εμενα κλαιγοντας με διωχνει να παω σπιτι και να παω να την παρω στο τελος μαζι με τα αλλα τα παιδια:rolleyes:.η δασκαλα της μου ειπε οτι ειναι λογικο γιατι ειναι απο τα μικροτερα παιδια στο τμημα της.και να φανταστεις ειμαστε στο κλασσικο νηπιαγωγειο,8μιση με 12μιση.αλλα και ο γιο σου ειναι μικρουλης ακομα γι'αυτο δυαμαρτυρεται.μου φαινεται μεχρι να συνηθησουν θα ξεκινησουν οι διακοπες των χριστουγεννων και μετα παλι απο την αρχη......για να δουμε

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...