Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ξέρεις τι με απασχολεί; Πως εγώ έχω διαγνωσμένη χαμηλή ΑΜΗ από τα 25 αλλά δεν έκανα τίποτα για αυτό τότε. Είχα σοκαριστεί τόσο πολύ, τότε είχαμε και σχέση από απόσταση με το σύζυγο μου και έλεγα πως δεν είναι δυνατόν να σκέφτομαι οικογένεια τώρα. Δε πίστεψα αυτό που έλεγαν οι εξετάσεις κ δεν έκανα κατάψυξη. Είχα σταθερά ΑΜΗ 0,8 από τα 25 μου μέχρι τα 31-32 μου μέχρι που έπεσε στο 0,4 σε ένα χρόνο. Κάνεις δεν ήξερε γιατί είχα τόσο χαμηλή ΑΜΗ από τόσο μικρή. Απλά τυχαίο γεγονός. Τώρα χτυπάω το κεφάλι μου που δεν έκανα κάτι νωρίτερα.

Από τα 10-12 ωάρια που μαζέψαμε στις 7 ωοληψιες (νομίζω ήταν 12 αλλά έχω χάσει λίγο το μέτρημα), σχεδόν Ολα γονιμοποιούνται κ φτάνουν 3 μέρα αλλά μόνο 3 προχώρησαν σε βλαστοκυστες. Όσα προχώρησαν προχώρησαν την 6η μέρα και όχι την 5η. Μάλιστα ο άντρας μου με πείραζε για αυτό, πως καθυστερούν να ετοιμαστούν σαν εμένα. Οι εξετάσεις του συζύγου φαίνονται οκ με ελάχιστες τιμές να αποκλίνουν από τις τιμές αναφοράς ελάχιστα. Είχαμε κάνει πακέτο εξετάσεων 400 ευρώ για το σπερμα. Τις είχα στείλει κ στο εμβρυολογικό κ είχαν πει όλα καλά. Προσπαθώ λοιπόν να καταλάβω τι πάει λάθος γιατί και από ποιότητα δεν ήταν κ άριστα τα έμβρυα. Βάλαμε 2ΑΒ και 3ΒΒ. Μας μένει ένα 2ΒC στην κατάψυξη οπότε και αυτό δεν είναι πως δίνει ελπίδες. Προσπαθώ να σχεδιάσω τα επόμενα βήματα μέσα στη στενοχώρια μου. Ξέρω θα ανακάμψω απλά θέλω χρόνο.

Συγγνώμη που επεμβαίνω αλλά να μην σε απασχολεί το ότι στα 25 δεν κατέψυξες ωάρια. Δεν σου εγγυάται κανένας ότι τα ωάρια θα αποψυχθούνε και θα είναι καλά, ότι θα γονιμοποιηθούν όλα και κυρίως ότι θα έχουν επιτυχία στην εμβρυομεταφορά. Επίσης και γονιμοποιημένα να τα κατεψυχες τότε πάλι δεν σου εγγυάται κανένας πως θα ήταν άριστα και θα πετύχαινε η εμβρυομεταφορά. Και τέλος δεν σου εγγυάται κανένας ότι τότε θα έπαιρνες πιο εύκολα ωάρια από τώρα. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να βασανίζεις το μυαλουδάκι σου με τα αν και ίσως. Το εχω περάσει αυτό το στάδιο για τον ίδιο λόγο αλλά διαφορετικά «αν» και δεν έχει κανένα νόημα να βασανίζεσαι για το παρελθόν. Κοιτάμε το παρόν, το τώρα και το άμεσο βήμα που θα κάνουμε. 
      Η αλήθεια είναι πως οι βλαστοκύστες σου δεν είναι άριστες το ξέρεις αυτό. Ειδικά στο στάδιο 2 δεν είναι πλήρης σχηματισμένη βλαστοκύστη και στο 3 ναι μεν είναι βλαστοκύστη αλλά όχι πλήρης ακόμα.

Συζήτησε με το γιατρό σου το ενδεχόμενο να πάτε σε έμβρυα 3 ημερών, έχουν προκύψει εγκυμοσύνες με 3 ημερών σε κοπέλες που δεν έκαναν ούτε μια βλαστοκύστη. Δεν λέμε ότι είναι σίγουρο αλλά είναι μια επιλογή, γιατί να μην δοκιμάσεις τα πάντα πριν πας σε δωρεά; Πριν τις βλαστοκύστες όλες πιάνανε με έμβρυα 3 ημερών έχω την θεία μου στα 40 με δίδυμα με έμβρυα 3 ημερών τότε οι βλαστοκύστες ήταν άγνωστη έννοια. Κι εμένα ο γιατρός μου πιστεύει πολύ στις βλαστοκύστες, εγώ του είπα στο δίνω, παρτο πάνω σου αν δεν βγει στην επόμενη ωοληψια θα γίνει σκληρή διαπραγμάτευση για το τι θα κάνουμε. Θέλω πλήρη εικόνα από το εργαστήριο να αποφασίσω εγώ.

Εχω ακούσει ξανά αυτό το θεώρημα πως μετά τις 3 ημέρες βλέπουμε την δυναμική του σπέρματος αλλά συνήθως ισχύει για περιπτώσεις που είναι πολύ ανεβασμένο το dfi και υπάρχει μεγάλο οξειδωτικό στρες. Δείτε και αυτούς τους παράγοντες αν δεν τους έχετε δει και απλά κάντε picsi μικρογονιμοποίηση (πολύ απλή λύση που μπορεί δλδ και ήδη να την εφαρμόσατε). 

Πάρε μια βαθιά ανάσα, ηρέμησε, πάρε τον χρόνο σου και σχεδίασε τα επόμενα σου βήματα με ψυχραιμία και υπομονή. Οπως είπα και σε άλλη κοπέλα εδώ μέσα το 25 θα είναι η χρονιά μας. Κορίτσια μου μην το βάζετε κάτω, θα τα καταφέρουμε! Να είστε δυνατές, είμαστε όλες εδώ να στηρίζουμε η μία την άλλη και να μοιραζόμαστε τις εμπειρίες μας βοηθώντας η μία την άλλη. Θα τα καταφέρουμε! 🤞

• Μου αρέσει 3

υπάρχει καμία μανούλα απο κόρινθο για καφεδάκι;

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 668
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

KATIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τι τέλεια νέα!!!

Συγχαρητήρια για τον θηλασμό!!!!

όσο για τα υπόλοιπα με τον χαζομπαμπά τι να πώ?...........έπεται συνέχεια.....που να δεις όταν θα τον κοιτάζει και θα προσπαθεί να πιάσει κουβέντα......

πολλά φιλάκια....

Το μεσημέρι ξέχασα να χαιρετήσω και την Πένυ!!!πολλά φιλάκια.......

Τράσυ ετοιμάσου σε λίγο σου ερχόμαστε!!!!!

Εχουμε να ζησουμε μεγαλες στιγμες!!!!!!:D:D:D

πολυ ωραια νεα Κατια,γλυκα και τρυφερα!!αναμενω και εγω να τα ζησω..............:D

tracy οτι και να μας λενε τελικα απο πριν.....οσο και να προσπαθουμε να καταλαβουμε και να φανταστουμε.....δεν συγκρινετε με την πραγματικοτητα!!!

Θα σου πω οτι θα ζησεις πρωτογνωρα συναισθηματα......αλλα θα καταλαβεις μολις κρατησεις το μωρακι σου αγκαλια!!!!!

Ειναι φανταστικα..............με το καλο γλυκια μου!!!!!!!!!!:D

as1cHsL0g410010Mzc3bGR8MDA0NTQ4ZHxIIE5lcmFpZG91bGEgbWFzIGVpbmFp.gif

katia,to prwto sou einai??na einai gero kai kalotuxo!pragmatika me osa egrapses efera ton eauto mou sti 8esi sou!na sou pw tin ali8eia mexri twra imoun perissotero agxwmeni giatis prwtes meres-pou polla pragmata 8a einai prwtognwra gia mena-skeftomai ta klamata ,ton upno, to 8ilasmo giati mpanio allagma ta exw kanei sta anipsia mou . . .ta upoloipa me fovizoun alla diavazontas se skeftika oti molis to deis na se koitazei svinoun oles oi fovies ...........

as1cHmG0g410010MDAwMTY2Nmx8MjA3MzI5c3x3ZSBhcmUgbWFycmllZA.gif

QAfOp2.png

katia,to prwto sou einai??na einai gero kai kalotuxo!pragmatika me osa egrapses efera ton eauto mou sti 8esi sou!na sou pw tin ali8eia mexri twra imoun perissotero agxwmeni giatis prwtes meres-pou polla pragmata 8a einai prwtognwra gia mena-skeftomai ta klamata ,ton upno, to 8ilasmo giati mpanio allagma ta exw kanei sta anipsia mou . . .ta upoloipa me fovizoun alla diavazontas se skeftika oti molis to deis na se koitazei svinoun oles oi fovies ...........

Το πρωτο παιδακι μου ειναι!!

Κοιτα να δεις.....και γω ημουν αρκετα ενημερωμενη και προετοιμασμενη απο πριν εχοντας ως δασκαλες μου την geoste και την ΤΙΤΗ.!!!

Ειχα κανει πολυ εξασκηση στα δικα τους τα παιδια και λιγο πολυ ηξερα τι με περιμενει!!!

Βεβαια οσα και να εχεις κανει απο πριν εχουν μια διαφορα οταν αποκτας δικο σου παιδι,το εχεις 24 ωρες το 24ωρο και εχεις την πληρη ευθυνη του!!

Το θεμα ειναι να εχεις εμπιστοσυνη στον εαυτο σου και να ακολουθεις το ενστικτο σου!!!

Δεν θα σου πω οτι ολα ειναι ροδινα στην αρχη.......και θα κλαψει(και θα κλαψεις) και θα ξαγρυπνησει.....εαν θελεις να θηλασεις αποκλειστικα,θα εισαι με το στηθος συνεχως εξω......αλλα εαν πεις οτι θα μπεις σε μια σειρα και επιμενεις σε αυτο θα τα καταφερεις!!!

Εγω βλεπω μεγαλη διαφορα απο την πρωτη εβδομαδα και την δευτερη!

Την πρωτη με ειχε πιασει μια απελπισια και ημουν λιγακι αλλου για αλλου...........αλλα απο την δευτερη και μετα αρχισα να βαζω σειρα και πιστευω τα εχω καταφερει καπως!!!Βοηθαει και η μικρη μου οτι δεν ειναι ιδιαιτερα δυσκολο μωρο!!

Μονο τωρα τις 2-3 τελευταιες μερες πρεπει να την πιανουν κολικοι και υποφερει το μωρακι.....αλλα ολα θελουν υπομονη και επιμονη!!!

Θα δεις που θα τα καταφερεις και θα απορεις με τον εαυτο σου πως τα κανεις ολα!!!!Μας δινει δυναμη και κουραγιο η Παναγια και ολα πανε καλα στο τελος!!!!!Και οπως ειπες κι εσυ.....μολις θα το περνεις αγκαλια και θα σε κοιτα....θα σου φευγει και η νυστα και η κουραση και ολα!!!!;)

as1cHsL0g410010Mzc3bGR8MDA0NTQ4ZHxIIE5lcmFpZG91bGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Tρέισι................................είσαι φοβερή!!!!

ευχαριστώ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

πολλά φιλάκια και στις υπόλοιπες κοριτσάρες μου!!!!

Σήμερα ο γάμος.....

ευχηθείτε μας να είμαστε ΦΟΒΕΡΟΙ!!!!!

μάκια

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

Τι βλέπω το ανοιξαμε πάλι το μαγαζί!! Μπράβο!!

Στέλλα πάντα αξια! Να σου ζήσουν τα παιδιά που πάντρεψες!

Κάτια βλέπω μπήκατε σε σειρά με την μπουμπού! Μπράβο!

Αχ είναι τέλεια τα μωρά!Τον δικό μου περίμενα πως και πως να ξυπνήσει για να αρχίσω τις αγκαλιές κα τα φιλιά. Εχουν και αυτή τη μυρωδιά...τρέλα!

Αυτά σκεφτομαι και λέω που είναι αυτό το τρυφερό ζουζουνάκι που τώρα έχει γίνει αντάρτης!

Εμείς την πρώτη βδομάδα στον παιδικό τα πηγαίναμε σουπερ όπως σας είπα.Την δευτερη μιλάμε για πολύ κλαμα.Ευτυχώς μόλις φεύγω σταματάει.

Όμως έχει βγάλει μια επιθετικότητα αλλό πράγμα.Μόλις του πω όχι σε κάτι αρχίζει δαγκωματιές κλωτσιές χαμός. Τα χει μάθει όλα τα κόλπα και δεν θα τα πάμε καθόλου καλά μου φαίνεται...

Τracy πως πάει η κοιλίτσα? Τον έχεις καταλάβει ή όχι ακόμα?Καλή η εγκυμοσύνη σου?Συναντηθήκατε με την Στελλα βλέπω! Αχ ! Να μην σε εχω κοντά μου να φτιάχνεις και τα δικά μου νύχια...

Geoste - τιτη τι κα΄νουν τα ζουζούνια σας? Προσαρμοστήκατε με τον παιδικό εσείς?

Ja5zp3.png

D42op3.png

upomoni einai wraios o antartis sou..nai peny moy kaname nuxakia me ti stella gia to gamo.....perasame polu omorfa!!egw molis gurisa apo tin b' epipedou!ola apsoga doksa to 8eo kai nai.................einai koritsakiiiiiiii!!!!!!!!!!

ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΠΟΠΟΠΟΠΟ ΧΑΡΑ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΓΕΡΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ!!!!

ΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΑΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΕΕΕ?

ΑΧΧΧ ΩΡΑΙΑ!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

εγω θα εχω βοηθο στα νυχια και στο νοικοκυριο αλλα o mpampas i8ele ligo perissotero agoraki(apo tous elaxistous pou 8eloun agori)kai arxise apo twra na leei:"θα βλεπω τα στριγκακια στο σχοινι και 8α τρελαθω!!!θα ερθει ο γαμπρος να μου τη παρει και θα τον πνιξω!!. . . . σαν το Φιλιππιδη ενα πραμα στο 50-50!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:mad:

QAfOp2.png

Διαφημίσεις

εγω θα εχω βοηθο στα νυχια και στο νοικοκυριο αλλα o mpampas i8ele ligo perissotero agoraki(apo tous elaxistous pou 8eloun agori)kai arxise apo twra na leei:"θα βλεπω τα στριγκακια στο σχοινι και 8α τρελαθω!!!θα ερθει ο γαμπρος να μου τη παρει και θα τον πνιξω!!. . . . σαν το Φιλιππιδη ενα πραμα στο 50-50!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:mad:

xaxaxaxaxaxaxa

να είστε καλά με κάνατε και γέλασα!!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

poy na sou lew stella mou....kai den exeis akousei tipota akoma!!!!"και αμα μου'ρθει κανενας γαμπρος μεσα στο σπιτι και μου βαλει τα ποδια στο τραπεζι και μου πει ''hi,dady'' θα τον πεταξω απο το μπαλκονι!!!!ετσι λεει:lol:

QAfOp2.png

Τι βλέπω??? Και άλλη μπουμπού? Δεν φτάνουν οι γαμπροι στο καφέ με τόσες νύφες!!!

Με το καλό και μ' ένα πόνο!!!!!!!!

Μια φίλη μου έμεινε έγκυος και στην αυχενική της είπαν πως ήταν αγόρι.Τότε ο άντρας της έκανε δηλώσεις του τύπου "σηκωστε μάντρες, έρχεται ο γιος". Οταν πηγαν στη β' επιπέδου τους είπαν ότι ήταν τελικά κορίτσι... Εφαγε τέτοια καζούρα!!! χαχαχα

Ja5zp3.png

D42op3.png

ΠΕΝΥ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?

ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΩΣ ΚΛΑΙΕΙ ΤΑ ΠΡΩΙΝΑ?

ΘΑ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΜΩΡΕ....

ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΡΕ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ...

ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΙ?

ΓΙΑ ΨΑΡΕΨΕ ΤΟΝ....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Όντως έτσι είνα Στέλλα, κλαίει!! Βεβαια τώρα κλαίει και πηγαίνει από μόνος του. Εχει πολύ πλάκα!! Είναι και άλλο ένα παιδάκι που κλαιει και τα βάζουν και κάθονται μαζί και στο τελος πιάνουν την κουβέντα. Θα συνηθίσει που θα πάει...

Τον δάγκωσε και ένα παιδάκι την πρώτη βδομάδα. Μπορεί να φταίει και αυτό. Αν και δεν τον πολυπειράζουν τέτοια πράγματα...

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...