Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Xristina96 είπε:

Τα έμβρυα που έβαλες είναι στην κατηγορία των δικών μου που μου έμειναν και μου είπαν δεν έχουν πολλές ελπίδες. 4ΒΒ και 3ΒΒ, δεν είναι ότι δεν έχουν καμία αλλά είναι χαμηλή πολύ. 
      Ισως πω χαζομάρα. Μήπως να βάλετε 3η μέρας; Μια δοκιμή έτσι; Λένε ότι μετά την τρίτη μέρα ευθυνεται Το σπερματοζωάριο. 
      μπιτ να το ήξερες ότι πρέπει να παγώσεις ωαρια κορίτσι μου. Τα τελευταία 5 χρόνια ακούγεται και ακόμα δεν το προτείνουν πολύ γιατροί. Που να το ξέρεις. Το ότι είναι σταθερό ίσως να σημαίνει ότι είναι φυσιολογικό για σένα . Από εκεί και πέρα, έχεις στην οικογένεια σου γυναίκα με πρόωρη εμμηνόπαυση; 

Επίσης ξέρω γυναίκα με αμη 0.1 από 40 και μπήκε εμμηνόπαυση στα 48. Τελικά τι ισχύει με αυτήν την αμη;

Πόσες διεγέρσεις έχεις κάνει και τι πρωτόκολλα. Συγνώμη αν το έχεις αναφέρει πουθενά 

Καμμία κληρονομικότητα, η μητέρα μου έκανε τη μικρή μου αδελφή στα 44 και τώρα είναι 54 και έχει ακόμα περίοδο. Οι γιατροί της έχουν πει να προσέχει γιατί ακόμα μπορεί να μείνει έγκυος σκέψου. Η γιαγιά μου από την πλευρά της μαμάς μου είχε περίοδο ως τα 56. Από τη πλευρά του μπαμπά δε ξέρω τι παίζει αλλά τότε έκαναν και παιδιά μικρές οι γυναίκες. Η μητέρα μου λέει κάτι περίεργα πως ευθύνεται το γεγονός πως είχα πάθει ουρολοίμωξη/σηψαιμία στο τέλος του 1991, όταν ήμουν 2 μηνών και κόντεψα να πεθάνω. Πήρα λέει πάρα πολύ υψηλή αντιβίωση για 2 μηνών βρέφος και ίσως κάπου με επηρέασε. Το έχω αναφέρει στο γιατρό και είπε πως δε νομίζει πως επηρέασε αλλά και να επηρέασε δεν έχει νόημα πλέον να το σκέφτομαι.

Εχω κάνει 7 ωοληψιες. 2 με βραχύ πρωτόκολλο πρόκληση με meriofert/arvekap και πήρα 2- 3 ωάρια στη κάθε φορα. Πήραμε 1 βλαστοκύστη 3ΒΒ από αυτά. Μετά συνέχισα 5 φυσικούς με Femara και πήραμε τις άλλες 2 βλαστοκύστες. (2 ΑΒ και 2 ΒC)

υπάρχει καμία μανούλα απο κόρινθο για καφεδάκι;

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Πενυ μου τωρα τις τελευταιες μερες εχω που σηκωνομαι αργα!!!

Βεβαια να διευκρινησω οτι το βραδυ κοιμαμαι κατα τις 3 με 3μιση!!!!

Εχω αυπνοιες..........το ματι γαριδα μιλαμε!!!!!!

Και καθολη την διαρκεια της μερας εχω μουρλαθει στις δουλειες!!!!!

Μιλαμε κ@λ@ δεν βαζω κατω!!!!!!!!!Με εχει πιασει μια ενεργητικοτητα τι να σου λεω!!!!!!!

Εχω γλυψει ολο το σπιτι................μεχρι που προχθες κατεβασα ολα τα φθινοπωρινα και χειμωνιατικα δικα μου και του Κωστα.......τα επλυνα οοοολα(5 πλυντηρια εβαλα...:P) μετα στεγνωτηριο...........καθαρισα τις ντουλαπες και μετα τα τακτοποιησα ολα ,εβαλα και τα αρωματακια να διατηρηθουν και ειμαι ετοιμη και απο αυτο!!!!!!:cool::cool::cool:

Τι κουρτινες........ντουλαπια κουζινας.......το ψυγειο......τον φουρνο.....τον μικροκυματων.........βρε δεν εχω αφησει τιποτα ορθιο!!!!!!!:lol::lol::lol:

Λες οταν ερθει η μικρη να μου βγει ολη η κουραση .....να εχω και το ξενυχτι.........ω ρε γλεντια!!!!!!!!:?:-?Θα δειξει!!!

Προς το παρον...κοιμαμαι τα πρωινα!!!!:D:D

ΩΠΑ ΚΆΠΟΙΑ ΓΕΝΝΑΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

ΣΕ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΦΩΛΙΑΣ ΕΕΕ?

ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΠΟΤΕ........

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 668
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΧΑχαχαχαχαχ.....με εχει πιασει για τα καλα Στεγια μου!!!!!!!!

Το εχω διαβασει οτι τις περισσοτερες της πιανει....με εσενα τζιφος εεεε?????

Καλα το κορυφαιο σημερα!!!!!!!!!

Το απογευμα πηγα στον γιατρουλη μας.

Η Παγωνα ειναι σε αδεια.........μπαινουμε στο ιατρειο και καθομαστε γιατι ειχε αλλη μεσα.

Τι να δω.........τα δυο τραπεζακια που εχει......στα μαυρα τους τα χαλια!!!!

Περιοδικα,φυλλαδια......ολα ανακατεμενα και χυμα!!!

Εεεεε.....δεν μπορουσα να τα βλεπω!!!

Σηκωνομαι και αρχισα να τα τακτοποιω!!!!

Τον Κωστα να εβλεπες......χαχαχαχαχαχ!!!

Να μην θελει να φωναξει για να μην ακουστει μεσα και να εχει ερθει απο διπλα και να με τραβαει!!!:lol::lol:

Παντως τα εφτιαξα πολυ ωραια!!!!!

Και λεω στο τελος.........πως φαινεται οτι λειπει απο δω η γυναικα!!!!Χαος επικρατουσε!!!!

as1cHsL0g410010Mzc3bGR8MDA0NTQ4ZHxIIE5lcmFpZG91bGEgbWFzIGVpbmFp.gif

ΧΑχαχαχαχαχ.....με εχει πιασει για τα καλα Στεγια μου!!!!!!!!

Το εχω διαβασει οτι τις περισσοτερες της πιανει....με εσενα τζιφος εεεε?????

Καλα το κορυφαιο σημερα!!!!!!!!!

Το απογευμα πηγα στον γιατρουλη μας.

Η Παγωνα ειναι σε αδεια.........μπαινουμε στο ιατρειο και καθομαστε γιατι ειχε αλλη μεσα.

Τι να δω.........τα δυο τραπεζακια που εχει......στα μαυρα τους τα χαλια!!!!

Περιοδικα,φυλλαδια......ολα ανακατεμενα και χυμα!!!

Εεεεε.....δεν μπορουσα να τα βλεπω!!!

Σηκωνομαι και αρχισα να τα τακτοποιω!!!!

Τον Κωστα να εβλεπες......χαχαχαχαχαχ!!!

Να μην θελει να φωναξει για να μην ακουστει μεσα και να εχει ερθει απο διπλα και να με τραβαει!!!:lol::lol:

Παντως τα εφτιαξα πολυ ωραια!!!!!

Και λεω στο τελος.........πως φαινεται οτι λειπει απο δω η γυναικα!!!!Χαος επικρατουσε!!!!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλέ καλά σου φώναζε ο Κώστας!!!!

Αν περίμενα να με πιάσει το σύνδρομο της φωλιάς ακόμα μέσα στην κοιλιά θα τον είχα.....

χαχαχαχαχαχααχ

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Τελικά το μάτιασα?

Πού είστε καλέ?

Κάτια?γέννησες?

ΤΙΤΗ τι κάνουν οι κοράκλες?

ΓΕΟΣΤΕ που χαθήκατε?

Πένυ έφτιαξες τίποτα καινούργιο?

Ο Κων/νος?

Τρασυ πως πάνε οι κλωτσιές?

cIhqp3.png

9knMp3.png

Καλημέραααααα!! Με τις μεγάλες ώρες πάλι και σήμερα! Μαντέψτε που ήμουν χτες! Στη NEVERLAND! Τι τέλεια που είναι σε αυτον τον παιδότοπο. Δεν είχα ξαναπάει στο καλοκαιρινό. Εχε χάρη που είναι στη μέση η απόσταση αλλιώς καθε μέρα εκεί θα ήμασταν. Αντε κανονίστε τίποτα πριν χαλάσει ο καιρός να ξαναπάμε!

Κααααατια που είσαι? Περάσαμε χτες έξω από τη Διώννη και σε σκεφτόμουν

Για τον σύνδρομο της φωλιάς δεν το ήξερα. Κι εγώ ειχα τρέλα με το σπίτι όταν ήμουν έγκυος και με κυνήγαγε ο άντρας μου. Ετσι εξηγείται...

Στεγια μου τώρα δεν ετοιμάζω κάτι αλλά σε λίγες μέρες θα ξεκινήσω ετοιμασίες για τα πρώτα μου γενέθλια και όχι του Κωσταντή!! Αχ! Ανυπομονώ να ξεκινήσουν οι διαδικασίες!! Υπάρχει ενδιαφέρον για τα βιβλία μου και αυτό με κάνει πολυυυυ χαρούμενη! Ποτέ δεν μπορούσα να φανταστώ πως θα μπορούσα να το κάνω αυτό σοβαρά και τώρα δουλεύει! Μόνο ο άντρας μου πίστευε σε μένα (από τους γνωστούς μας) και μου έβαζε φωτιές πολύ καιρό πριν. Από τη βάφτιση του Κωσταντή ήθελε να μου ανοίξει μαγαζί.

Αυτά φιλιαααααα!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

ΝΑΙ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΎΜΕΕΕΕΕΕ

ΘΑ ΕΊΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΓΈΝΝΑ ΠΟΥ ΔΙΕΞΆΓΕΤΑΙ ΣΤΗ NΕVERLAND!!!!

χαχαχαχαχα

cIhqp3.png

9knMp3.png

Παρουσααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Ακομη εδω ειμαστε..............μας το παιζει ζορικη η νεραιδουλα μου!!!!!!:-P

Ωραια θα ηταν να ξαναπαμε στον παιδοτοπο!!!Οντως το καλοκαιρινο ειναι πολυ ωραιο......Το θεμα ειναι εαν θα προλαβω εγω να ερθω!!!χαχαχαχαχα!!!

Κανονιστε εσεις και βλεπουμε εμεις εαν θα ερθω με κοιλουμπα ή με καλαθουνα......χαχαχαχαχα!!!

as1cHsL0g410010Mzc3bGR8MDA0NTQ4ZHxIIE5lcmFpZG91bGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Παρουσααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Ακομη εδω ειμαστε..............μας το παιζει ζορικη η νεραιδουλα μου!!!!!!:-P

Ωραια θα ηταν να ξαναπαμε στον παιδοτοπο!!!Οντως το καλοκαιρινο ειναι πολυ ωραιο......Το θεμα ειναι εαν θα προλαβω εγω να ερθω!!!χαχαχαχαχα!!!

Κανονιστε εσεις και βλεπουμε εμεις εαν θα ερθω με κοιλουμπα ή με καλαθουνα......χαχαχαχαχα!!!

Σας τον πήρε από τώρα τον αέρα η μπέμπα!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

κοριτσια δεν εμφανιστηκα ολο το σαβ/κο γιατι σαββατο δουλευω ολη μερα(νυχια) και η κυριακη ειναι αφιερωμενη στις δουλειες του σπιτιου και σε καμια βολτιτσα. . . οι κλωτσιες αρχισαν. . . σιγα σιγα . . .

οσο για το συνδρομο της φωλιας το εχω ακουσει και εγω.....πιανει λενε την εγκυο τους τελευταιους μηνες και τρελενεται στις δουλειες και στην ετοιμασια του σπιτιου λιγο πριν ερθει το μωρο!εσεις ειστε καλα?

as1cHmG0g410010MDAwMTY2Nmx8MjA3MzI5c3x3ZSBhcmUgbWFycmllZA.gif

QAfOp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας!! Κάτια τι κάνεις?? Ακόμα στην αναμονή? Δεν πειράζει!

Τον σεισμό τον καταλάβατε χτες βράδυ? Εγώ τους σήκωσα όλους στον αέρα!! Η πλάκα είναι που τον κατάλαβε και ο μικρός και εκλαιγε και μας έλεγε κάποιος με κούνησε και τρόμαξα...

ο γλυκός μου!!

Τελικά η γιορτή κρασιού δεν έγινε λόγω της κακοκαιρίας. Τα κρεατα που έμειναν τα φόρτωσα χτες και τα πηγα στο χαμόγελο του παιδιού. Καλυτερα έτσι. Επιασαν τόπο. Ποιος είχε ανάγκη 1,5 κιλο τζάπα γουρνοπούλα. Εκεί όμως εφαγαν τα παιδάκια. Στενοχωρήθηκα ο δικός μου σπαει τα παιχνίδια του σε 10 λεπτά και εκείνα έπαιζαν με αρκουδάκια χωρίς χέρια.Σε κάτι χαλάσμένους καναπέδες έβλεπαν τηλέοραση. Κρίμα! Αν κάτι σας περισσεύει και εσάς ότι και να ναι πηγαίνετέ το εκεί.Αξίζει τον κόπο και είσαι σίγουρη ότι θα καταλήξουν στα παιδάκια.

Ja5zp3.png

D42op3.png

ΧΑΙΡΕΤΕ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΜΟΥ........

ΚΑΤΙΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΑΝ ΕΜΑΣ ΕΕΕ?ΦΕΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Η ΤΡΑΣΥ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΑΡΓΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ...

ΜΑΚΙΑ

ΠΕΝΥ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΑΜΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΒΑΦΤΙΣΗ ΜΕΡΙΔΕΣ ΦΑΓΗΤΟΥ-ΓΛΥΚΟΥ ΤΑ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Γεια σας!! Κάτια τι κάνεις?? Ακόμα στην αναμονή? Δεν πειράζει!

Τον σεισμό τον καταλάβατε χτες βράδυ? Εγώ τους σήκωσα όλους στον αέρα!! Η πλάκα είναι που τον κατάλαβε και ο μικρός και εκλαιγε και μας έλεγε κάποιος με κούνησε και τρόμαξα...

ο γλυκός μου!!

Τελικά η γιορτή κρασιού δεν έγινε λόγω της κακοκαιρίας. Τα κρεατα που έμειναν τα φόρτωσα χτες και τα πηγα στο χαμόγελο του παιδιού. Καλυτερα έτσι. Επιασαν τόπο. Ποιος είχε ανάγκη 1,5 κιλο τζάπα γουρνοπούλα. Εκεί όμως εφαγαν τα παιδάκια. Στενοχωρήθηκα ο δικός μου σπαει τα παιχνίδια του σε 10 λεπτά και εκείνα έπαιζαν με αρκουδάκια χωρίς χέρια.Σε κάτι χαλάσμένους καναπέδες έβλεπαν τηλέοραση. Κρίμα! Αν κάτι σας περισσεύει και εσάς ότι και να ναι πηγαίνετέ το εκεί.Αξίζει τον κόπο και είσαι σίγουρη ότι θα καταλήξουν στα παιδάκια.[/QUO

μου κανει μεγαλη εντυπωση peny μου που μας είπες για αυτες τις εικόνες στο χαμογελο του παιδιου!!το εχω ζησει απο κοντα καθως εργαζοταν εκει η αδερφη μου και πηγαινα πολυ συχνα βοηθουσα εθελοντικα και επαιζα και με τα παιδια-ειναι τοσες πολλες οι χορηγειες που δεν τους λειπει τιποτα,υλικο παρα μονον μια οικογενεια-ρουχα και παιχνιδια θυμαμαι δεν επαιρναν απο τον κοσμο(επαιρναν αλλα δεν τα χρησιμοποιουσαν)γιατι ειχαν παντα επωνυμα απο τους χορηγους και κανουργια!παιχνιδια βιβλια κτλ και οι εγκαταστασεις καινουργιες-μενω εκπληκτη που μας λες για παλιους καναπεδες κτλ. . .τοσο πολυ εχει χαλασει η εικονα του ιδρυματως?? εκεινο δηλαδη που με στεναχωρουσε εμενα ηταν τα παιδια που μολις μας εβλεπαν με την οικογενεια μου επεφταν επανω μας για αγκαλιες και παιχνιδια γιατι απο ολα τα αλλα τα ειχαν αφθονα. . . .

as1cHmG0g410010MDAwMTY2Nmx8MjA3MzI5c3x3ZSBhcmUgbWFycmllZA.gif

QAfOp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...