Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Xristina96 είπε:

Wow κορίτσι μου γλυκό σου στέλνω μια τεράστια αγκαλιά! Είσαι τόσο δυνατή! Σε θαυμάζω! 

Ποσα ωάρια μάζεψες από τους 5 φυσικούς; Και είδες 2 βλαστοκύστες; 

να σου πω και κάτι; Και με δωρεά να πας τι έγινε; Παιδί σου θα είναι! Δεν ξέρω αν στην Ελλάδα μπορείς να πάρεις ωάρια από δικό σου άτομο. Σε περιπτωση Που σε αγχώνει αυτό. Έχω πολύ καλή φίλη που έκανε με δανεικά. Και; Ξέρω το κόστος είναι υψηλό. Νομίζω 4.000€. Δικό σας θα είναι ούτως ή άλλως. Αν είχε πρόβλημα ο σύζυγος δεν θα σκεφτόσασταν την δωρεά σπέρματος. Θα ήταν λιγότερο παιδί σας; 

στο λέω εγώ που είχα σκεφτεί και αυτό το ενδεχόμενο! 

Αν τα μετράω καλά πρέπει να μάζεψα 7-8 από τους 5 φυσικούς. Κάποιοι έδωσαν 2. Κάποιοι έδειχναν κ 3 αλλά ήταν κενό το ωοθηλακιο μέσα. 
      Δεν έχω αποκλείσει τη δωρεά. Απλα δε ξέρω αν είναι ακόμα η στιγμή. Αυτό προσπαθώ να καταλάβω. Το πότε είναι η στιγμή τελικά.

Just now, Blu24 είπε:

Συγνώμη που επεμβαίνω στην συζήτηση σας !!! Αλλά αυτό με το σπερματοζωάριο ότι έχει να κάνει από την 3η μέρα ισχύει; Το έχουν πει γιατροί ; Διότι εμείς με τελείως χάλια σπερμα είχαμε 4 βλαστοκύστες από τα 5 γονιμοποιημένα!! Δεν ήταν βέβαια καλής ποιότητας (4BB,4ΒC,4BC,3BB)

Το έχω διαβάσει και εγώ αρκετές φορες αυτό για την 3η ημέρα και το σπερμα αλλά δε ξέρω τι ισχύει τελικά.

υπάρχει καμία μανούλα απο κόρινθο για καφεδάκι;

Συντονιστής Org

Recommended Posts

ΤΕΛΕΙΑΑΑΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΤΟΝ ΕΙΔΑΜΕ.....

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 668
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλα peny εγω τωρα καταλαβα οτι εχεις δικο σου blog εριξα μια γρηγορη ματια και πραγματικα ενθουσιαστικα με αυτα που φτιαχνεις μπραβο σου αν και κατα καιρους βλεπω την δουλεια σου στο fb.

στεγια ολοι καλα και η ΤΙΤΗ και οι κορες της και η κατια δεν εχει γεννησει ακομα αλλα οταν θα ερθει η στιγμη θα σας ενημερωσω εκτος και αν παρει μαζι της το laptop και θα εχουμε απευθειας ενημερωση απο διωνη:D αντε και η επομενη συναντηση να γινει εκει,φανταζεστε;αφου οι τρεις απο τις εξι ειμαστε πελατισες του τσιρτση:lol::lol:[πλακα κανω].

tracy με το καλο το μωρακι σου.ποσο μηνων εισαι;αν θες να ακουσεις τα καλυτερα για εγκυμοσυνη και τοκετο ρωτα την στεγια που σαν τον γιο της τα περναει ολα τοσο ωραια,χαμογελαστα και χαρουμενα που θα σου φαινονται ολα παιχνιδακι:Dπου ειδαν ολες την δουλεια σου γιατι εγω δεν καταλαβα,εισαι στο fb;

as1cxJbNw2k0010MzU1NzY2ZGx8MDc3Mzg3ZHxteSBsb3ZlIGlz.gif

as1cCqMNw1z0010MDAwMjAwMGR8NTUxZHxteSBvdGhlciBsb3ZlIGlz.gif

GEOSTE εννοείται πως μου άρεσε η ιδέα...

μου λείπει ο ντόκτορ!!!!!!!!!!!!

να δώσεις σε όλες σας φιλάκια...........

στο φεισ γιναμε φιλες με την τρασυ...

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

είναι τέλεια η εμπειρία εεε?

και εγώ είχα απολάυσει όλη την εγκυμοσύνη και τον τοκετό....

τώρα που είπα τοκετό...κάτιαααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

είσαι εδώ ή να κατηφορήσω προς Διώνη?

Τσαααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!Στο πιτακι μου ειμαι ακομα!!!!!!:D:D

καλα peny εγω τωρα καταλαβα οτι εχεις δικο σου blog εριξα μια γρηγορη ματια και πραγματικα ενθουσιαστικα με αυτα που φτιαχνεις μπραβο σου αν και κατα καιρους βλεπω την δουλεια σου στο fb.

στεγια ολοι καλα και η ΤΙΤΗ και οι κορες της και η κατια δεν εχει γεννησει ακομα αλλα οταν θα ερθει η στιγμη θα σας ενημερωσω εκτος και αν παρει μαζι της το laptop και θα εχουμε απευθειας ενημερωση απο διωνη:D αντε και η επομενη συναντηση να γινει εκει,φανταζεστε;αφου οι τρεις απο τις εξι ειμαστε πελατισες του τσιρτση:lol::lol:[πλακα κανω].

tracy με το καλο το μωρακι σου.ποσο μηνων εισαι;αν θες να ακουσεις τα καλυτερα για εγκυμοσυνη και τοκετο ρωτα την στεγια που σαν τον γιο της τα περναει ολα τοσο ωραια,χαμογελαστα και χαρουμενα που θα σου φαινονται ολα παιχνιδακι:Dπου ειδαν ολες την δουλεια σου γιατι εγω δεν καταλαβα,εισαι στο fb;

αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχ!!!!!

Αυτο θελω να το δωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!

Κουμπαραααααααααα...........να ακουσω να μου λες οτι εισαι εγκυος και τι στον κοσμο!!!!!!!!Την εκφραση σου θα θελω να δω περισσοτερο!!!!!Ωραια θα ειναι παντως............αλλα μην χαλασουμε την συνταγη.........παλι κοριτσι να κανεις!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

as1cHsL0g410010Mzc3bGR8MDA0NTQ4ZHxIIE5lcmFpZG91bGEgbWFzIGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

Να μαι και εγώ!! Σήμερα μας πλάκωσε το πάπλωμα με τον Κωσταντή! Σηκωθήκαμε 11:30 και αυτό γιατί ανησύχησαν οι δικοί μου που δεν άκουγαν φασαρία και ήρθαν να δουν τι κάνουμε!! Είχα πολύ καιρό να το κάνω αυτό και το ευχαριστήθηκα!

Καλά Tracy τι τέλεια νύχια φτιάχνεις??? Μπράβο!! Που βρίσκεις την υπομονή με τόση λεπτοδουλειά?

Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια για τα καλά σας λόγια!! Geoste το blog το έχω ανοίξει εδώ και 2 μήνες σχεδόν. Σήμερα έκλεισα και την πρώτη μου διακόσμηση για γενέθλια. Επειδή μου έκανες εσύ ποδαρικό... χαχαχα

Η Κάτια που είναι? Μη μου πειιιιιις....

Παρακαλείται Η Κάτια με την μεγάλη κοιλιτσα να δώσει το παρών και σήμερα!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Εδω ειμαι καλεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!

Πενυ μου ειδα κι εγω τωρα το μπλοκ σου............τελεια δουλεια!!!!!!!!!

Συγχαρητηρια!!!!!!!!!!:D

Σημερα το εχει η μερα μου φαινεται τον παραπανω υπνο!!!Δεν μπορουσα να ανοιξω τα ματια μου και εγω σηκωθηκα 12 παρα.........:oops::oops::oops::oops:

Τσαααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!Στο πιτακι μου ειμαι ακομα!!!!!!:D:D

αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχ!!!!!

Αυτο θελω να το δωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!

Κουμπαραααααααααα...........να ακουσω να μου λες οτι εισαι εγκυος και τι στον κοσμο!!!!!!!!Την εκφραση σου θα θελω να δω περισσοτερο!!!!!Ωραια θα ειναι παντως............αλλα μην χαλασουμε την συνταγη.........παλι κοριτσι να κανεις!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

δεν καταλαβες καλα στην γεννα σου να συναντηθουμε Διωνη οχι σε αλλη εγκυμοσυνη μου.οσο για τον υπνο τωρα θυμομαστε πως ειναι να κοιμασαι σαν ανθρωπος το βραδυ οχι να ξυπναμε τετοιες ωρες.τελικα ολα εδω πληρωνονται γιατι παλια εριχνα κατι υπνους αλλο πραγμα :rolleyes:οσο κοιμομουν τα 28 πρωτα χρονια τα πληρωσα και με το παραπανω τα τελευταια 4:D

as1cxJbNw2k0010MzU1NzY2ZGx8MDc3Mzg3ZHxteSBsb3ZlIGlz.gif

as1cCqMNw1z0010MDAwMjAwMGR8NTUxZHxteSBvdGhlciBsb3ZlIGlz.gif

δεν καταλαβες καλα στην γεννα σου να συναντηθουμε Διωνη οχι σε αλλη εγκυμοσυνη μου.οσο για τον υπνο τωρα θυμομαστε πως ειναι να κοιμασαι σαν ανθρωπος το βραδυ οχι να ξυπναμε τετοιες ωρες.τελικα ολα εδω πληρωνονται γιατι παλια εριχνα κατι υπνους αλλο πραγμα :rolleyes:οσο κοιμομουν τα 28 πρωτα χρονια τα πληρωσα και με το παραπανω τα τελευταια 4:D

Αααααααααααααααα καλα...........ειπα κι εγω.........λες να το ξανασκεφτεται?????????????:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Εγω παλι δεν ειχα ποτε την πολυτελεια να κοιμαμαι το πρωι..........τωρα ζω πρωτογνωρες καταστασεις!!!!!!!!!Μου φαινεται απιστευτο οτι καθομαι σπιτακι μου και δεν δουλευω........ουτε στα πιο τρελα μου ονειρα!!!!!!!!:D

Διαφημίσεις

eyxaristw gia ta kala sas logia koritsia!katia pws kai ka8esai spiti kai den douleves?na kseres poso se zilevw!2 douleies kanw kai trexw oli mera san to veggo!twra ,mpika ston 5o 8a deis kai to tikeraki mou-k egw edw korintho opws katalaves . . .ta nuxia pou les penny 8eloun polu ,ma polu upomoni ontws einai leptodouleia-idiws otan kanw sxedia-8umamai mia pelatissa pou mou eipe:oute me 5 lexotanil den tin ekana auti ti douleia!xaxaxaxaxxaxx-pantws kai esena den paei pisw h douleia sou!

as1cHmG0g410010MDAwMTY2Nmx8MjA3MzI5c3x3ZSBhcmUgbWFycmllZA.gif

QAfOp2.png

ΑΧ ΤΙ ΤΕΛΕΙΑ ΤΟ ΚΑΦΕ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟ ΟΛΗ ΜΕΡΑ.....

ΦΤΟΥ ΣΚΟΡΔΑ ΜΗ ΤΟ ΜΑΤΙΑΣΩ!!!!

ΠΩΣ ΕΙΣΑΣΤΕ

ΤΡΑΣΥ ΕΧΕΙΣ ΓΡΑΦΕΙΟ Η ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΣΠΙΤΙ/?

cIhqp3.png

9knMp3.png

Κάτσε ξεκουράσου Κάτια γιατί σε λίγο δεν θα προλαβαίνεις ούτε το όνομά σου να πεις. Πάνω απ'όλα κοιμήσου τώρα που μπορείς. Τα ξενύχτια του πρώτου καιρού δεν παλεύονται. Εμένα δεν με πείραζε που σηκωνόμουν να τον ταϊσω αλλά αυτό το εικοσάλεπτο που ήθελε για να ρευτεί κουτούλαγα! Και τώρα κοιμόμαστε στο κρεβάτι φόρμουλα μόνοι μας παρακαλώ!

Στεγια φτύσε και κρέμασε σκόρδα μην μείνουμε πάλι οι δυο μας!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

eyxaristw gia ta kala sas logia koritsia!katia pws kai ka8esai spiti kai den douleves?na kseres poso se zilevw!2 douleies kanw kai trexw oli mera san to veggo!twra ,mpika ston 5o 8a deis kai to tikeraki mou-k egw edw korintho opws katalaves . . .ta nuxia pou les penny 8eloun polu ,ma polu upomoni ontws einai leptodouleia-idiws otan kanw sxedia-8umamai mia pelatissa pou mou eipe:oute me 5 lexotanil den tin ekana auti ti douleia!xaxaxaxaxxaxx-pantws kai esena den paei pisw h douleia sou!

Αχ γλυκια μου δεν καταλαβες!!!!!!!!!!Μια ζωη δουλευω........απο την στιγμη που τελειωσα το λυκειο μεχρι και πριν 2 βδομαδες δουλευω....δουλευω!!!!Εχω δικο μου καταστημα συν οτι πριν μεινω εγκυος δουλευα και Σαβ/κα ( αλλη δουλεια).

Δεν θυμαμαι ποτε να πηγα για ενα πρωινο καφε.... βολτα......εβλεπα τους φιλους μου που αραζαν...και εγω δουλευα!!!!

Μια εβδομαδα τον χρονο ηταν η" αδεια "μου...την πρωτη εβδομαδα συνηθως του Αυγουστου που εκοβε η δουλεια!!!

Το θεμα ειναι τωρα οτι εχω βρει μια κοπελα για το μαγαζι η οποια ειναι παρα πολυ καλη , υπευθυνη και πανω απ ολα εμπιστη!!!!!

Ετσι για πρωτη φορα στην ζωη μου εχω την πολυτελεια να μπορω να λειπω απ το μαγαζακι μου χωρις να εχω το αγχος τι θα γινει!!!

Βεβαια αφου μπηκα στον μηνα μου αρχισα σιγα σιγα να αραιωνω!!!Συνηθως τα πρωινα....τα απογευματα κατεβαινω ακομα!!!

Το ωραιο που με βλεπουν οι πελατες και αναρωτιουνται πως αντεχω ακομα λιγες μερες πριν γεννησω και ειμαι εκει!!!!Εχω κανει συμφωνια με τον γιατρο να με ξεγεννησει στο μαγαζι τους λεω!!!!:lol::lol:

Γι αυτο ειπα πιο πανω οτι ζω πρωτογνωρες στιγμες!!!!!!!:D:D:D

Ειναι αλλο πραγμα να εισαι σπιτακι σου,ιδιως σε τετοιες περιστασεις!!!!!!!!

Αφου εχω να το λεω τωρα οτι η ζωη της νοικοκυρας ειναι αλλο πραγμα!!!!!!!Βεβαια επειδη εχω συνηθησει σε πολυ εντονους ρυθμους δεν ξερω για ποσο θα μου αρεσει...........αλλα τουλαχιστον τωρα το απολαμβανω!!!!!!!!:cool::cool::cool::cool:

Κάτσε ξεκουράσου Κάτια γιατί σε λίγο δεν θα προλαβαίνεις ούτε το όνομά σου να πεις. Πάνω απ'όλα κοιμήσου τώρα που μπορείς. Τα ξενύχτια του πρώτου καιρού δεν παλεύονται. Εμένα δεν με πείραζε που σηκωνόμουν να τον ταϊσω αλλά αυτό το εικοσάλεπτο που ήθελε για να ρευτεί κουτούλαγα! Και τώρα κοιμόμαστε στο κρεβάτι φόρμουλα μόνοι μας παρακαλώ!

Στεγια φτύσε και κρέμασε σκόρδα μην μείνουμε πάλι οι δυο μας!!

Πενυ μου τωρα τις τελευταιες μερες εχω που σηκωνομαι αργα!!!

Βεβαια να διευκρινησω οτι το βραδυ κοιμαμαι κατα τις 3 με 3μιση!!!!

Εχω αυπνοιες..........το ματι γαριδα μιλαμε!!!!!!

Και καθολη την διαρκεια της μερας εχω μουρλαθει στις δουλειες!!!!!

Μιλαμε κ@λ@ δεν βαζω κατω!!!!!!!!!Με εχει πιασει μια ενεργητικοτητα τι να σου λεω!!!!!!!

Εχω γλυψει ολο το σπιτι................μεχρι που προχθες κατεβασα ολα τα φθινοπωρινα και χειμωνιατικα δικα μου και του Κωστα.......τα επλυνα οοοολα(5 πλυντηρια εβαλα...:P) μετα στεγνωτηριο...........καθαρισα τις ντουλαπες και μετα τα τακτοποιησα ολα ,εβαλα και τα αρωματακια να διατηρηθουν και ειμαι ετοιμη και απο αυτο!!!!!!:cool::cool::cool:

Τι κουρτινες........ντουλαπια κουζινας.......το ψυγειο......τον φουρνο.....τον μικροκυματων.........βρε δεν εχω αφησει τιποτα ορθιο!!!!!!!:lol::lol::lol:

Λες οταν ερθει η μικρη να μου βγει ολη η κουραση .....να εχω και το ξενυχτι.........ω ρε γλεντια!!!!!!!!:?:-?Θα δειξει!!!

Προς το παρον...κοιμαμαι τα πρωινα!!!!:D:D

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...