Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Καλησπέρα!! Μου το κάνανε την 18 η μερα του κυκλου μου!! Και εδειξε οτι ήταν πολυ καλή μέρα ( ετσι μου ειπαν).Το δικό μου πρωτοκολλό περιλαμβάνει ciclacur 6 /μέρα , utrogestan 6/μερα ( στομα και κολπος), salospir 100mg, αντιπηκτικη ενεση και για λίγες μερες ειχα πάρει κορτιζονη ( μικρη δοση) και vimbramycin αντιβιωση. Οι δοσεις ciclacur και utrogestan μπορει να φανουν υπερβολικες αλλα δυστυχως ο δικος μου οργανισμός δεν παραγει. Πριν και κατα την εμβρυομεταφορα μου πηραν αιμα για οιστραδιολη και προγεστερονη.

Χρόνια πολλά Νικολέτα μου και καλή επιτυχία!!!ήσουν ατυχη τις δύο προηγούμενες φορές αλλά τώρα είναι πολύ θετικά όσα λες...καινούργια δοτρια τέλειες βλαστοκυστες...έχεις πολλές ελπίδες...να είσαι αισιόδοξη κοριτσακι μου και θα ερθει το γιορτινό σου δώρο...στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!!

Μαμά απο Ελληνικό

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 317
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγώ δυστυχώς θα μπορώ απο βδομάδα γιατί θα έχω επίσκεψη ή σήμερα ή αύριο και ΠΣΚ θα πάμε στο χωριο...(Μουζάκι Καρδίτσας, είναι απο κει ο σύζηγος).

Απο βδομαδα λοιπον!!

Και ο δικος μου ειναι απο Καρδιτσα(λιμνη Πλαστηρα).Ειναι μικρος ο κοσμος τελικα χαχαχα

Και εχουμε γνωριστει εμεις....μου εκανες το βιβλιο ευχων της μικρης μου τον Ιουλιο....Τελειο!!!!!!!

an1cEPTB0361210MTVkcHwzODUwMDUyM2xhfERhbmFl.gif

an1cHu9003D1210MTYzZHw1NjI1ODc4ZGF8QmVib3Vsb3MgaXM.gif

Διαφημίσεις

Απο βδομαδα λοιπον!!

Και ο δικος μου ειναι απο Καρδιτσα(λιμνη Πλαστηρα).Ειναι μικρος ο κοσμος τελικα χαχαχα

Και εχουμε γνωριστει εμεις....μου εκανες το βιβλιο ευχων της μικρης μου τον Ιουλιο....Τελειο!!!!!!!

Και βέβαια σε θυμάμαι!Ξεχνιέται η μικρή Δανάη? Είναι το μόνο ευχολόγιο που έβαλα χαρτί με Γκλίτερ!!! Γέμισε ο τόπος...χιχι!!! (ελπίζω να μη δημιούργησα πρόβλημα...ήταν το μόνο με χρώματα μωβ-πράσινο...)

Φιλιά!

Και βέβαια σε θυμάμαι!Ξεχνιέται η μικρή Δανάη? Είναι το μόνο ευχολόγιο που έβαλα χαρτί με Γκλίτερ!!! Γέμισε ο τόπος...χιχι!!! (ελπίζω να μη δημιούργησα πρόβλημα...ήταν το μόνο με χρώματα μωβ-πράσινο...)

Φιλιά!

Προβλημα??τι λες παιδι μου!!!Θεϊκο ηταν!!!!!;)

Διαφημίσεις

γεια σας.κ εγω γειτονησσα εδω αλλα κ στο μουζακι καρδιτσας.ειμαστε απο ενα χωριο εκει κοντα!!φιλια

αλοοοοοο!!!! πηξαμε στην καρδιτσα ρε κοπελες!!!μηπως να την κανω εγω??? εγινε καφε για καρδιτσιωτισες..απαπαπαπαπαπα!!!!

αλοοοοοο!!!! πηξαμε στην καρδιτσα ρε κοπελες!!!μηπως να την κανω εγω??? εγινε καφε για καρδιτσιωτισες..απαπαπαπαπαπα!!!!

Φτου σου!!!!!!!!!!Να φυγεις....να πας αλλου..............

Τι θα γίνει θα πιούμε καμιά μοκα πραλίνα??

Μη φοβάστε, δεν έχουμε Η1Ν1, μια χαρά είμαστε!

μας παχαινεις μελακι!!!για πειτε!!!ποτε μπορειτε να παμε ολες αυτη τη φορα???

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...