Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Cristina93 είπε:

Χαίρετε @rainbow_2024 αν όλα πάνε νορμαλ νομίζω ότι δεν χρειάζεται κάποια αναμονή δηλ όταν ξεκινήσει η επόμενη περίοδος (η οποία ίσως αργήσει λίγο) μετά κανονικά προχωράτε στον κύκλο. Βέβαια εξαρτάται και από τα ευρήματα της υστεροσκόπησης πώς θα πει ο γιατρός να προχωρήσεις. Αν έχεις ήδη κάνει, ελπίζω να πήγε καλά και να προχώρησες στα επόμενα! 

Καλησπέρα! 

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Τελικά τι αποτέλεσμα της βιοψίας έδειξε χρόνια ενδομητρίτιδα και από τότε ξεκίνησα αντιβιοτικά και γακακτοβακιλλους. Δεκέμβρη θα πρέπει να επαναληφθεί για να δούμε αν καθάρισε και αν όλα πάνε καλά να προχωρήσουμε με τη μεταφορά.

Εύχομαι και σε σένα ό,τι καλύτερο! 🙂

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Κοριτσια δεν το κανω επιτηδες αλλα εφαγα τελικα παγωτο κανταιφι και καλαμποκι.

Απο τωρα σκεφτομαι το αυριο για να φαω παγωτο τιιιιι..??????

Τριανταφυλλοοοοοοοοοοοοοοο, θα πρεπει να ειναι ωραια γευση...!!!!!!!

Που ειστε καλεεεεεεεεεε...??????

Πρεπει να ειναι πολυ ωραιο αυτο το τριανταφυλλο!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσια μου θα σας καληνυχτησω, κουραζομαι παραπανω λιγο και κοιμαμαι νωρις.

Θα τα πουμε αυριο...!!!!

Φιλακια πολλα σε οοολες, καλη ξεκουραση και τερμα το αγχος (απο του χρονου παλι) χαχαχχαχα, για ολες ισχυει αυτο.....!!!!!!!!!!!

Καληνυχταααααααααααα πουλακια.....!!!!!!!!

Καληνυχτα καλο μου!!!!!!!!!!!Καλη ξεκουραση και φιλακια στο Μαριαννακι μας!!!!!!!!!

1sh1p2.png

καλημερουδια κοριτσαρε μου!!!

κοαλακι μου σημερα θα ερθει ο μπαμπας σας?

πω κορτιτσια με 1000 ζορια εφυγε αλλη μια εβδομαδα σχεδον απο πανω μου!!!

Να εισαστε καλα!!!

Κοαλακι μου ποσο ειναι η διανυκτερευση?

το ξενοδοχειο ειναι all inclussive?

Μποστακι μου το παθαινεις συχνα να μιλας μονη σου στο καφε?χιχι

Χριστινακη εσυ σκ δεν δουλευεις?

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Καλημερα κοριτσακια μου....!!!!

Τι κανετε...??????

Μαρακιιιιιιι μουυυυυυ ναι ναι την ξεπαστρεψαμε αλλη μια εβδομαδα...!!!!!!

Το ξενοδοχειο ειναι all inclusive και παρεχει μεγαλη γκαμα απο υπηρεσιες και δραστηριοτητες...!!!!

Η διανυκτερευση ειναι 40?, εγραφε πολυ παραπανω η κρατηση (54?) αλλα επειδη θα καθησουμε πολλες μερες λογικα επεσαν οι τιμες...!!!!!

Ο μπαμπας ναι θα ερθει σημερα...!!!!!

Τα αλλα πιτσουνακια τι κανουν..???? πως ειστε σημερα....???

Εμεις σηκωθηκαμε, φαγαμε, αλλαχτηκαμε και τωρα καθομαστε στα πλακακια και δροσιζομαστε χαχαχχααχχα.....!!!!!!!!!

Θα παμε μετα θαλασσα...!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσακια μου....!!!!

Τι κανετε...??????

Μαρακιιιιιιι μουυυυυυ ναι ναι την ξεπαστρεψαμε αλλη μια εβδομαδα...!!!!!!

Το ξενοδοχειο ειναι all inclusive και παρεχει μεγαλη γκαμα απο υπηρεσιες και δραστηριοτητες...!!!!

Η διανυκτερευση ειναι 40?, εγραφε πολυ παραπανω η κρατηση (54?) αλλα επειδη θα καθησουμε πολλες μερες λογικα επεσαν οι τιμες...!!!!!

Ο μπαμπας ναι θα ερθει σημερα...!!!!!

Τα αλλα πιτσουνακια τι κανουν..???? πως ειστε σημερα....???

Εμεις σηκωθηκαμε, φαγαμε, αλλαχτηκαμε και τωρα καθομαστε στα πλακακια και δροσιζομαστε χαχαχχααχχα.....!!!!!!!!!

Θα παμε μετα θαλασσα...!!!!!!!

τι λες τωρα παιδι μου εγω πληρωσα περυσι στην Παργα 40 ευρω την διανυκτερευση σε μια κωλο πανσιον με 6 δωματια ολα και ολα χωρις καμια αλλη παροχη!!!α και μειναμε 8 μερες

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Κουτσου κουτσου αλλη μια εβδομαδα παει και χαρη σε σας δεν την πολυ καταλαβα!

μην νομιζεις οτι το λεω ετσι ειναι η αληθεια εαν δεν ειχα να κανουμε κους κους εμεις εδω τι θα εκανα πως να περασουν οι ωρες πες μου???

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Κρατα συστασεις Κοαλακι μου τουλαχιστον μηπως παμε του χρονου!

Εχω αποθειμενο την Θεσσαλονικη ρε γαμωτο εχω να παω απο οταν ημουν λυκειο 12 χρονια!

Το μονο που δεν παρεχει ειναι το νυχτερινο γευμα, ολα τα υπολοιπα ειναι μεσα (καφε, μπαρ, δραστηριοτητες, πισινα, καθαριοτητα, προιοντα μπανιου, ελεγχος εισοδου, πρωινο στο δωματιο κλπ).

Ναι εχω αναπτυξει καλες σχεσεις με την ιδιοκτητρια...οποτε θα το "εκμεταλευτω" και θα κρατησω συστασεις....!!!!!

Εχει πολυ κοσμο αυτη την εποχη ο σταυρος και γενικα εδω τα μερη...!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Το μονο που δεν παρεχει ειναι το νυχτερινο γευμα, ολα τα υπολοιπα ειναι μεσα (καφε, μπαρ, δραστηριοτητες, πισινα, καθαριοτητα, προιοντα μπανιου, ελεγχος εισοδου, πρωινο στο δωματιο κλπ).

Ναι εχω αναπτυξει καλες σχεσεις με την ιδιοκτητρια...οποτε θα το "εκμεταλευτω" και θα κρατησω συστασεις....!!!!!

Εχει πολυ κοσμο αυτη την εποχη ο σταυρος και γενικα εδω τα μερη...!!!!!

τι λες καλε σοβαρα δεν εχει βραδυνο??

η αλλη δεν ειχε ουτε καθαριοτητα πηγα και καθαριζα για να μπω μεσα!!!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Διαφημίσεις

ρε κοριτσια ψαχνω πλυντηριο πιατων και στεγνωτηριο εχετε κατι υποψην σας??

ειχα πλυντηριο πιατων μικρο και χαλασε τοτε θυμαστε που σας ελεγα οτι εγιναν ολα μαζι που συναντησα εκεινη την γειτονεισσα που ματιαζει!

την αλλη μερα πλυμμηρισε το πλυντηριο πιατων ακι δεν φτιαχνει και χαλασε η κατψυξη του ψυγειου και ξεραθηκαν ολα τα λουλουδια στο μπαλκονι και με επιασαν πονοι ενω ημουν 18 εβδ και 2ημ!!

τεσπα ψαχνω μεγαλο πλυντηριο πιατων αν εχετε εμπειρια ποιο ειναι καλοο και οικονομικο???

και νστεγνωτηριο ρουχων!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Χριστινακη εσυ σκ δεν δουλευεις?

Standard ευτύχως σκ σπίτι.... εκτός από κάποιες περιπτώσεις μες στο χρόνο που μπορεί να χρειαστεί Σάββατο...

Όταν ήμουν στον 3ο μήνα (και είχα τα χάλια μου & και δεν το είχα πει ακόμα στο γραφείο) χρειάστηκε να μείνω μία Παρασκευή βράδυ μέχρι τις 9 το πρώι του Σαββατου... πως άντεξα είναι άξιο απορίας :o:o:o

kPAZp2.png

Κοαλάκι ακούγεται πολύ καλό για την τιμή του!!!

Τα καλύτερα πληντύρια πιάτων είναι τα miele... φαίνεται και μόνο που θα τα δεις... καμία σχέση ο σχεδιασμός, οι χώροι, τα πλαστικά τους.... αλλά είναι πανάκριβα.

Στεγνωτήριο και έγω θα ήθελα να έχω... είναι μεγάλη εξυπηρέτηση με το μωρό.... ειδικά το χειμώνα. Εμείς απλώνουμε μέσα το χειμώνα κοντά στο τζάκι και πάλι αργούν να στεγνώσουν και έχεις και υγρασία στο σπίτι. Και με το μωρό θα έχουμε συνεχώς απλωμένα στο σαλόνι όπως βλέπω!!!

kPAZp2.png

Standard ευτύχως σκ σπίτι.... εκτός από κάποιες περιπτώσεις μες στο χρόνο που μπορεί να χρειαστεί Σάββατο...

Όταν ήμουν στον 3ο μήνα (και είχα τα χάλια μου & και δεν το είχα πει ακόμα στο γραφείο) χρειάστηκε να μείνω μία Παρασκευή βράδυ μέχρι τις 9 το πρώι του Σαββατου... πως άντεξα είναι άξιο απορίας :o:o:o

σε τραπεζα δεν δουλευεις ή θυμαμαι βλακειες?

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Καλημέρα κορίτσια!!!!!!!!!!!!!

Βέβαια κρατα συστασεις για το δωματιο...Κοαλάκι είναι μια παραθαλάσσια περιοχή και το δωματιο απο θαλασσα απεχει ποσο;

Χριστινάκι όταν δουλευεις και δη σε ιδωτικο τομεα και είσαι και έγκυος, να κάνεις τον σταυρό σου να έχεις κανά νορμάλ συνάδλεφο να σε βοηθάει κάπως!!!

Μαράκι πλησιάζουμε στην 33η!!!!!!!!!!!!!!!!

Εγώ πάλι είμαι για ψυγειο 'η ψυγειοκαταψύκτη αλλά δεν εχω ψαξει ακόμη...το σκέφτομαι και αυτο το εξοδο και εδω στη πόλη μας έχουμε μόνο τοπικά καταστήματα, είχαμε expert αλλά οχι πια και για ηλεκτρονικη ή κωτσόβολο πρέπει να πάμε σε γειτονικη πολη και πρεπει να το ρυθμισουμε σε ρεπο του αντρα μου και να ειναι εργασιμη μερα. Αλλα την Τριτη πρεπει να παω να ριξω μια ματια στα τοπικα μαγαζιά...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...