Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Έτσι  νόμιζα κ εγώ!! Τόσο καιρό στον ιδιωτικό τομέα έβλεπα πόσο εύκολο ήταν για τις κοπέλες που έμεναν έγκυες κ ειδικά σε εργασίες που δεν είναι γραφείου!! 

Δυστυχώς έχει τρέξιμο αν δεν έχεις κάποια χρόνια προϋπηρεσίας!!

Στην 1η μου εγκυμοσύνη είχα εισαγωγές στο νοσοκομείο, ήμουν νεοδιοριστη. Τώρα έχω κλείσει 9 χρόνια στη δουλειά, ελπίζω να είναι πιο απλά τα πράγματα. 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Ελλη ευτυχως που ειναι καλοκαίρι και ζεις και σε χωριο με προσβαση σε δικους σας κηπους και τρως πολλά φρουτα και υπαρχει και ποικιλία!!!

Θα δεις, που μετα την γεννα, θα σου βγει σε καλό για να χασεις βαρος και να εισαι φρεσκομαμα και κοκετα!!!!

Έτσι είναι αλλά και λίγο κρεατακι κακό δεν κάνει. Πριν ετρωγα τουλάχιστον λίγο κιμά. Τώρα ουτε αυτο μπορω..

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Έτσι είναι αλλά και λίγο κρεατακι κακό δεν κάνει. Πριν ετρωγα τουλάχιστον λίγο κιμά. Τώρα ουτε αυτο μπορω..

Ναι, σίγουρα πρέπει να τρως ισορροπημένα από ολες τις τροφες αλλά δεν ειναι επιλογη σου....αναγκαζεσαι να τρως ελαχιστα.... εχεις ρωτησει τον γιατρο μηπως πρεπει να πινεις καμια βιταμινη αφου δεν τρως καλα;

Επειδή έτσι κι αλλιώς μόνη μου γράφω πάω να μέσω τα ρούχα και να απλωσω το άλλο το πλυντηροο και να σηκώσω τον Αντρουλη μου από την τηλεόραση να παμε για ψωνια.. Φιλάκια!

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Ναι, σίγουρα πρέπει να τρως ισορροπημένα από ολες τις τροφες αλλά δεν ειναι επιλογη σου....αναγκαζεσαι να τρως ελαχιστα.... εχεις ρωτησει τον γιατρο μηπως πρεπει να πινεις καμια βιταμινη αφου δεν τρως καλα;

Σου απαντώ και την κάνω! Περνω σίδηρο (2), μαγνήσιο και ασβεστιο. Φολικο οξύ επίσης. Την κανω!

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

Αν ξέρεις ότι θα πρέπει να κάνεις άμνιο καλύτερα να την κάνεις το συντομότερο δυνατό, έτσι ώστε να έχεις χρόνο αντίδρασης. Την άμνιο την έκανα στην 17 εβδομάδα... ενώ συνήθως η β επιπέδου στην 22. Άμνιο έπρεπε να κάνω λόγω ηλικίας (πάνω από 35) και λόγω ενός άσχημου ποσοστού που μου βγήκε στο pappa. Η β επιπέδου είναι ουσιαστικά ένας μεγαλύτερος υπέρρηχος. Οπότε δεν είναι κακό να την κάνω (απλά έχω λιγότερο άγχος λόγω της άμνιο). Περισσότερπ αγωνιω για να δω τη μικρή μου να με χαιρετάει... Έχω να την δω ήδη ένα μήνα :-(.

kPAZp2.png

Αν ξέρεις ότι θα πρέπει να κάνεις άμνιο καλύτερα να την κάνεις το συντομότερο δυνατό, έτσι ώστε να έχεις χρόνο αντίδρασης. Την άμνιο την έκανα στην 17 εβδομάδα... ενώ συνήθως η β επιπέδου στην 22. Άμνιο έπρεπε να κάνω λόγω ηλικίας (πάνω από 35) και λόγω ενός άσχημου ποσοστού που μου βγήκε στο pappa. Η β επιπέδου είναι ουσιαστικά ένας μεγαλύτερος υπέρρηχος. Οπότε δεν είναι κακό να την κάνω (απλά έχω λιγότερο άγχος λόγω της άμνιο). Περισσότερπ αγωνιω για να δω τη μικρή μου να με χαιρετάει... Έχω να την δω ήδη ένα μήνα :-(.

α ειναι πολυς καιρος τι λες τωρα και γιατι δεν σε ειδε ενδιαμεσα ο γιατρος σου!

οχι οτι θα γινει κατι απλα για να την δεις και να εισαι ποιο ηρεμη!

εγω την βλεπω καθε 15 ημερες και μου φαινεται πολυ το διαστημα!βεβαια εδω και 3,5 μηνες δεν εχουμε δει το πρωσοπο της γιατι το εχει μεσα στην λεκανη μου οποτε...τζιφος!!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Καλησπερα κοριτσιαααααα!!!!καλα εισαστε????πως τα περασατε χθες???εμεις καλα!βγηκαμε εξω για φαγητο,και επιστρεψαμε σπιτι αργαμιση!

16 ωρες υπνο εκανα!!!!!!στις 5 ξυπνησα!εφαγα 2 τοστακια,1 ροδακινο,και τωρα θα πιω και ενα καδεδακι.........!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

α ειναι πολυς καιρος τι λες τωρα και γιατι δεν σε ειδε ενδιαμεσα ο γιατρος σου!

οχι οτι θα γινει κατι απλα για να την δεις και να εισαι ποιο ηρεμη!

εγω την βλεπω καθε 15 ημερες και μου φαινεται πολυ το διαστημα!βεβαια εδω και 3,5 μηνες δεν εχουμε δει το πρωσοπο της γιατι το εχει μεσα στην λεκανη μου οποτε...τζιφος!!

Δεν μου κάνει εκείνος τους υπέρρηχους... πηγαίνω σε κέντρο προγεννητικού ελέγχου που είναι μακριά από το σπίτι μου... οπότε κάνω υπέρρηχο 1 φορά το μήνα μετρώντας και την αυχενική διαφάνεια και την άμνιο. Δεν είχε σκοπό να μην κάνω τόσο καιρό, αλλά πέσαμε στον Αύγουστο και τις άδειες... Έλειπα 2 βδομάδες, μετά τον είδα και απλά μου έδωσε οδηγίες, αλλά δεν έκανα υπέρρηχο.... μετά έκλεισε εκείνος το ιατρείο για 2 βδομάδες και τώρα λείπει η γιατρός που μου κάνει τους υπέρρηχους για 2 βδομάδες. Γενικά όμως ούτε τον γιατρό τον βλέπω πάνω από μία φορά το μήνα. Και βασικά καλύτερα γιατί κάθε φορά που πηγαίνω (αναγκαστηκά το απόγευμα μετά την δουλειά) έχει άπειρη αναμονή, μετά με βλέπει για 45 λεπτά με 1 ώρα... οπότε φτάνω στο σπίτι αργά και κομμάτια... !!!

Μόνο το τελευταίο διάστημα θα είναι πιο συχνά τα ραντεβού.

kPAZp2.png

Καλησπερα κοριτσιαααααα!!!!καλα εισαστε????πως τα περασατε χθες???εμεις καλα!βγηκαμε εξω για φαγητο,και επιστρεψαμε σπιτι αργαμιση!

16 ωρες υπνο εκανα!!!!!!στις 5 ξυπνησα!εφαγα 2 τοστακια,1 ροδακινο,και τωρα θα πιω και ενα καδεδακι.........!!!!!

καλη χωνεψη κοπελουλα μου!αντε πιες και το καφεδακι σου απρεα μας!!

πω αρχισε αν μου λειπει το τσιγαρο!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Δεν μου κάνει εκείνος τους υπέρρηχους... πηγαίνω σε κέντρο προγεννητικού ελέγχου που είναι μακριά από το σπίτι μου... οπότε κάνω υπέρρηχο 1 φορά το μήνα μετρώντας και την αυχενική διαφάνεια και την άμνιο. Δεν είχε σκοπό να μην κάνω τόσο καιρό, αλλά πέσαμε στον Αύγουστο και τις άδειες... Έλειπα 2 βδομάδες, μετά τον είδα και απλά μου έδωσε οδηγίες, αλλά δεν έκανα υπέρρηχο.... μετά έκλεισε εκείνος το ιατρείο για 2 βδομάδες και τώρα λείπει η γιατρός που μου κάνει τους υπέρρηχους για 2 βδομάδες. Γενικά όμως ούτε τον γιατρό τον βλέπω πάνω από μία φορά το μήνα. Και βασικά καλύτερα γιατί κάθε φορά που πηγαίνω (αναγκαστηκά το απόγευμα μετά την δουλειά) έχει άπειρη αναμονή, μετά με βλέπει για 45 λεπτά με 1 ώρα... οπότε φτάνω στο σπίτι αργά και κομμάτια... !!!

Μόνο το τελευταίο διάστημα θα είναι πιο συχνά τα ραντεβού.

α τωρα καταλαβα καλα μια φιλεναδα μου δεν παει καθολου για υπερηχο πηγε να ακουσει καρδια στην 7η εβδ απο εκει κι μετα κανει εξετασεις αιματος και ουρων και τους βασικους μονο αυχενικη,β επιπεδου και γ επιπεδου και βιοφυσικο προφιλ !!

απορρω πως την απλευεται!??

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Κοριτσιααααααα μουυυυυυυ....τι κανετε...????

Μολις γυρισαμε απο θαλασσα....!!!!!!

Σημερα οοοολη μερα ειμασταν στα σουρτουκια και μετα λιγο κοιμηθηκαμε και μετα μπανιο στη θαλασσα, γιαυτο δεν μπηκα ολη μερα....!!!!!

Κοριτσια εχθες εφαγα παγωτο φουντουκι, σημερα το πρωι στρατσιατελα και το βραδυ λεω να φαω παγωτο κανταιφι, σκοπευω να τις δικομασω οοοοολες τισ γευσεις μερι να φυγω....!!!! Και ειναι πολλεεεεεες......!!!!!!!!!

Αααα σημερα φαγαμε με τη μαριαννα τορτελινια, ευτυχως τα εφαγε κανονικα.....!!!!!!!

Αυταααα, αντε σας αφηνω, τα λεμε μεταααα......!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κοριτσιααααααα μουυυυυυυ....τι κανετε...????

Μολις γυρισαμε απο θαλασσα....!!!!!!

Σημερα οοοολη μερα ειμασταν στα σουρτουκια και μετα λιγο κοιμηθηκαμε και μετα μπανιο στη θαλασσα, γιαυτο δεν μπηκα ολη μερα....!!!!!

Κοριτσια εχθες εφαγα παγωτο φουντουκι, σημερα το πρωι στρατσιατελα και το βραδυ λεω να φαω παγωτο κανταιφι, σκοπευω να τις δικομασω οοοοολες τισ γευσεις μερι να φυγω....!!!! Και ειναι πολλεεεεεες......!!!!!!!!!

Αααα σημερα φαγαμε με τη μαριαννα τορτελινια, ευτυχως τα εφαγε κανονικα.....!!!!!!!

Αυταααα, αντε σας αφηνω, τα λεμε μεταααα......!!!!!!

θα γινετε θρεφταρια δεν θα σας γνωρισει ο μπαμπας σας!!!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...