Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Έτσι  νόμιζα κ εγώ!! Τόσο καιρό στον ιδιωτικό τομέα έβλεπα πόσο εύκολο ήταν για τις κοπέλες που έμεναν έγκυες κ ειδικά σε εργασίες που δεν είναι γραφείου!! 

Δυστυχώς έχει τρέξιμο αν δεν έχεις κάποια χρόνια προϋπηρεσίας!!

Στην 1η μου εγκυμοσύνη είχα εισαγωγές στο νοσοκομείο, ήμουν νεοδιοριστη. Τώρα έχω κλείσει 9 χρόνια στη δουλειά, ελπίζω να είναι πιο απλά τα πράγματα. 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Μωρέ παιδιά , οτι και να φαει η Μαριώ, έτσι που τα στερείται όλα, θα της αρέσει!!! Πρεπει ντε και καλά να είναι παστο!!!!!!!!!!!!! Φαε κατι αλλο και βαπτισε το παστο γαυρακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Και δεν ακούω τίποτα, εσυ μας το παιζεις αυστηρη σε ολες τις βλακειες που κανουμε και θα σε λυπηθούμε;;; Παστό σε αδειο στομαχι;;;

Αλλαξε επιθυμία ΑΜΕΣΩΣ!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

2/9. Θα είμαι 24 βδομάδων! :evil: Αλλά ο γιατρός μου θέλει συγκεκριμένο κέντρο και γιατρό... που θα λείπει σε άδεια. Αλλιώς την άλλη βδομάδα θα την έκανα και εγώ.

Και μόλις εμφανίστηκε η Μάρια από το κρεβάτι της... εμφανίστηκαν κι άλλες :-) Και νόμιζα ότι όλες πλατσουρίζετε σήμερα!!!

Τι εννοεις?Μπανιο????Δεν παιζει!

Πρωτα εκανες αμνιο και μετα β'επ.?

1sh1p2.png

Ήρθα! Αργησε η σελιδα να φορτώσει ως συνήθως. Τελικά ο μικρός συνήλθε και πέσει με τα πλευρά νου. Προσπαθει να μαθει να μετράει φαίνεται..

Καλως τη!!!!!!Καλα ρε παιδια επιτρεπεται να μην δινουν οι γιατροι τιποτα γιατον εμετο?Κατ'αρχην αν κανεις με το παραμικρο εμετο ζοριζεσαι και ειναι οτι χειροτερο!!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Α, ναι!!! Χριστίνα εκανες αμνιο...χρειαζεται να κάνεις κ β επιπεδου;;; μηπως είναι περιττο και δεν χαλάσεις και τα χρηματα;

Νομιζω οτι δεν ειναι περιτο γιατι καποιες ανωμαλιες νομιζω στην ανατομια και στα οργανα δεν τα ανιχνευει η αμνιο.Απλως πιστευω οτι πρωτα κανουν την β' και μετα την αμνιο,γιατι μπορει η β' να σου δειξει οτι δεν χρειαζεται να κανεις αμνιο που ειναι και πανακριβη!!!!!Νομιζω!!!

1sh1p2.png

2/9. Θα είμαι 24 βδομάδων! :evil: Αλλά ο γιατρός μου θέλει συγκεκριμένο κέντρο και γιατρό... που θα λείπει σε άδεια. Αλλιώς την άλλη βδομάδα θα την έκανα και εγώ.

Και μόλις εμφανίστηκε η Μάρια από το κρεβάτι της... εμφανίστηκαν κι άλλες :-) Και νόμιζα ότι όλες πλατσουρίζετε σήμερα!!!

εχεις κανει αμνιο οποτε δεν εχεις κατι να ανησυχεις καλα δεν θυμαμαι?

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Μωρέ παιδιά , οτι και να φαει η Μαριώ, έτσι που τα στερείται όλα, θα της αρέσει!!! Πρεπει ντε και καλά να είναι παστο!!!!!!!!!!!!! Φαε κατι αλλο και βαπτισε το παστο γαυρακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Και δεν ακούω τίποτα, εσυ μας το παιζεις αυστηρη σε ολες τις βλακειες που κανουμε και θα σε λυπηθούμε;;; Παστό σε αδειο στομαχι;;;

Αλλαξε επιθυμία ΑΜΕΣΩΣ!!!!!!!!!!!

κοιτα που θα μας την βγει απο δεξια το ταπεινο Ηλιοβασιλεμα!!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

ΣΥΓΝΩΜΗ που θα στο χαλασω αλλά δεν ισχύει. Πίτσα λιγουρευτηκα την έκανα εμετό. Πιτογυρο λιγουρευτηκα τον έκανα εμετό..

σιΧΑΜΕΝΗ ακου εκει αντι να παρεις το μερος ειπα μπορει αν εμ συμφερει αυτη η λογικη!

αλλα αληθεια ρε κοριτσια θα παρω να φαω σκετο αλατι σε λιγο!!!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Διαφημίσεις

Μποτσακι μου πινω σιροπι για τους εμετούς. Αλλά οτιδήποτε εχει κρεας δεν το ανέχεται ο οργανισμος μου. Η ντοματα η σάλτσα. Τεσπα τρώω πολλά φρούτα! Πολλά ομως!

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

σιΧΑΜΕΝΗ ακου εκει αντι να παρεις το μερος ειπα μπορει αν εμ συμφερει αυτη η λογικη!

αλλα αληθεια ρε κοριτσια θα παρω να φαω σκετο αλατι σε λιγο!!!

Δεν στο ειπα με κακιά βρε! Απλώς και εγώ κάνω πειράματα και όλα κατηγουν στραφη.

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Ελλη ευτυχως που ειναι καλοκαίρι και ζεις και σε χωριο με προσβαση σε δικους σας κηπους και τρως πολλά φρουτα και υπαρχει και ποικιλία!!!

Θα δεις, που μετα την γεννα, θα σου βγει σε καλό για να χασεις βαρος και να εισαι φρεσκομαμα και κοκετα!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...