Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Έτσι  νόμιζα κ εγώ!! Τόσο καιρό στον ιδιωτικό τομέα έβλεπα πόσο εύκολο ήταν για τις κοπέλες που έμεναν έγκυες κ ειδικά σε εργασίες που δεν είναι γραφείου!! 

Δυστυχώς έχει τρέξιμο αν δεν έχεις κάποια χρόνια προϋπηρεσίας!!

Στην 1η μου εγκυμοσύνη είχα εισαγωγές στο νοσοκομείο, ήμουν νεοδιοριστη. Τώρα έχω κλείσει 9 χρόνια στη δουλειά, ελπίζω να είναι πιο απλά τα πράγματα. 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Μαρη γκρηνια ηρθα κι εγω!!!!!!!!!!!!Δεν με ειδες???????

οχι μαρη πρεπει να γινεις αλλη τοση για να σε δω!!

χαμενη!

γαυρο ε?

εγω σημερα θελω να φαω κατι σε ψαρι παστο ή καπνιστο αλλα δεν μου παιρνουν ειναι βλαμμενοι ολοι!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα μαρη και ελεγα οτι με απαρατησατε μοναχη μου χαμενη!!!

χαχαχχαχαχαααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!

Παλι θα την παταγα γιατι ειδα καπου αλλου το ονοματακι σου κυρια μου και μπηκα εισβολεας!!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

οχι μαρη πρεπει να γινεις αλλη τοση για να σε δω!!

χαμενη!

γαυρο ε?

εγω σημερα θελω να φαω κατι σε ψαρι παστο ή καπνιστο αλλα δεν μου παιρνουν ειναι βλαμμενοι ολοι!

χαχαχαχαχαααααααααα!!!!!!!!!!Πεθαινωωωωωωωωωω!!!!!!!

Αλλη τοση??Οχι ευχαριστω!!!!!!!!

Να τους παρω τηλ. να τους βρισω????Απο το πρωι αυτο κανω.Εχω παρει φορα!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

χαχαχαχαχαααααααααα!!!!!!!!!!Πεθαινωωωωωωωωωω!!!!!!!

Αλλη τοση??Οχι ευχαριστω!!!!!!!!

Να τους παρω τηλ. να τους βρισω????Απο το πρωι αυτο κανω.Εχω παρει φορα!!!!!!

ναι παιδι μου 2 εγγυμοσυνες δεν λιγουρευτηκα ποτε τπτ ασε που ξερεις οτι εγω κανω εμετους και ποναει το στομαχι μου και την βγαζω με μισο τοστ ουτε καν ολοκληρο ή φρυγανιες και τσαι!

και εχω μια επιθυμια απο χτες το βραδυ θελω παστο ψαρι με μπολικο αλατι ή καπνιστο καιν μου λεει ο αντρας μου ξεχνατο θα σε πειραξει και το πολυ αλατι δνε κανει καλο!:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

ναι παιδι μου 2 εγγυμοσυνες δεν λιγουρευτηκα ποτε τπτ ασε που ξερεις οτι εγω κανω εμετους και ποναει το στομαχι μου και την βγαζω με μισο τοστ ουτε καν ολοκληρο ή φρυγανιες και τσαι!

και εχω μια επιθυμια απο χτες το βραδυ θελω παστο ψαρι με μπολικο αλατι ή καπνιστο καιν μου λεει ο αντρας μου ξεχνατο θα σε πειραξει και το πολυ αλατι δνε κανει καλο!:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

Καλο δεν κανει,κι αμα το στομαχι σου ειναι και αδειο θα σε πηραξει,αλλα εστω λιγο να σου φυγει η ιδεα δεν γινεται?????

1sh1p2.png

Μαράκι, φαντάζομαι την σκηνή, να ζητάς παστό ψάρι κρεββατωμένη και ο αντρας σου να κουναει το κεφαλι του και να λεει: αποκλείεται!!!!!!!!!!:P:p:p:p:p:p

Μποτσάκι καλά είσαι; ετσι μπράβο να εκτονώνεσαι στο ΙΚΑ και όχι στον άντρα σου,χ ιχιχι!!!!

Σας πειράζω καλές μου, γιατί σας αγαπώ, έτσι!!!!!!!;;;

Μαράκι, φαντάζομαι την σκηνή, να ζητάς παστό ψάρι κρεββατωμένη και ο αντρας σου να κουναει το κεφαλι του και να λεει: αποκλείεται!!!!!!!!!!:P:p:p:p:p:p

Μποτσάκι καλά είσαι; ετσι μπράβο να εκτονώνεσαι στο ΙΚΑ και όχι στον άντρα σου,χ ιχιχι!!!!

Μην ανησυχεις αυτη που μιλησα σημεραειμαι σιγουρη οτι θα κανει δυο μερες να συνελθει!!!!χι χι χι!!!!!!

1sh1p2.png

Καλο δεν κανει,κι αμα το στομαχι σου ειναι και αδειο θα σε πηραξει,αλλα εστω λιγο να σου φυγει η ιδεα δεν γινεται?????

εγω ειμαι της αποψης οτι αφου το λιγουρευομαι δεν θα με πειραξει ή ετσι με συμφερει αν λεω!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Διαφημίσεις

ναι τον βρωμιαρη!!!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

εγω ειμαι της αποψης οτι αφου το λιγουρευομαι δεν θα με πειραξει ή ετσι με συμφερει αν λεω!

Το σιγουρο ειναι οτι πολυ λιγο ετσι για την λιγουρα δεν θα σε πηραξει!

1sh1p2.png

ποτε ειναι η Β επιπεσου σου?

Καλησπερα κιολας ναι μας εχουν απαρατησει μονες οι γαλιαντρες ουλες!!!!

2/9. Θα είμαι 24 βδομάδων! :evil: Αλλά ο γιατρός μου θέλει συγκεκριμένο κέντρο και γιατρό... που θα λείπει σε άδεια. Αλλιώς την άλλη βδομάδα θα την έκανα και εγώ.

Και μόλις εμφανίστηκε η Μάρια από το κρεβάτι της... εμφανίστηκαν κι άλλες :-) Και νόμιζα ότι όλες πλατσουρίζετε σήμερα!!!

kPAZp2.png

ΣΥΓΝΩΜΗ που θα στο χαλασω αλλά δεν ισχύει. Πίτσα λιγουρευτηκα την έκανα εμετό. Πιτογυρο λιγουρευτηκα τον έκανα εμετό..

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...