Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Eternity είπε:

Μόνιμη είμαι στο δημοσιο. Είδα και τον υπάλληλικο κώδικα και νόμιζα δε θα έχει τρέξιμο. 

Έτσι  νόμιζα κ εγώ!! Τόσο καιρό στον ιδιωτικό τομέα έβλεπα πόσο εύκολο ήταν για τις κοπέλες που έμεναν έγκυες κ ειδικά σε εργασίες που δεν είναι γραφείου!! 

Δυστυχώς έχει τρέξιμο αν δεν έχεις κάποια χρόνια προϋπηρεσίας!!

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Περιμενω αγορακι τωρα κ ανυπομωνω γιατι ολοι μου λενε πως ειναι τελειως διαφορετικα να μεγαλωνεις αγορακι....θα δειξει εσυ σε ποια εβδομαδα εισαι?

εμενα το λεει το τικερακι μου ειμαι 32 και 5 ημερες δοξα το Θεο!

Ναι μαλλον ειναι διαφορετικα τα αγορια απο τα κοριτσια αν θυμαμαι καλα και με τα αδερφια μου τα αγορια ηταν ποιο συνεργασιμα εμεις τα κοριτσια ειμαστε λιγο ποιο στριμενες!

Με το καλο!

Σε ποια εβδ εισαι γιατι δεν εχεις τικερακι!???

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα φίλες! Έχουμε κατέβει στην πλατεία του χωριού και έχει ασύρματο κάπου κ πιάνω! Τί κάνετε;

Αφίξεις καινούριες βλέπω -καλωσήρθες Vick, με το καλό το τρίτο σου μωράκι!!

Εμείς γυρνάμε αύριο και λυπάμαι λίγο, αλλά τί να κάνουμε, όλα τα ωραία τελειώνουν... Και από Δευτέρα στη δουλειά...

Και την Τετάρτη η β επιπέδου, έχω αρχίσει να το σκέφτομαι..

Θα πάρω μαζί κ την κόρη μου, της έχω πει θα πάμε να δούμε το μωρό με εναν "φακό" που θα βάλει ο γιατρός στην κοιλιά μου...

Κατα τα άλλα να σας πω οτι εδώ και δυο μερες "κλωτσιέμαι" αρκετά ικανοποιητικά και λίγο μου φυγε αυτή η έγνοια.. Έχουν μείνει οι υπόλοιπες... Χαχαχα!! Σας φιλώ πολύ!!! Από αυριο δριμύτεροι!!!!

αντε Μαυ μου καλη επιστροφη!!!

Τι καλα παρτην μαζι θα της αρεσει!

Εμεις τον παιρνουμε παντα μαζι μιας και δεν εχουμε που να τον αφησουμε!

Καλη επιτυχια για το Β!

Αν και αφου γυρνας θα τα λεμε συχνοτερα!!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Καλημέρα κοριτσάκια!!!!!!!!!!!!!

Vick με 2 παιδάκια, πού να σου μένει χρόνος να χαζεύεις στο ιντερνετ!!! Όποτε θέλεις ή προλαβαίνεις, εμείς εδώ είμαστε!!! Σταθερές αξίες!!!!!!

Μαράκι είσαι καλύτερα από το κρύωμα; ο πονόλαιμος, ο πυρετός; Σου έμειναν οι συσπασούλες;

Αγορομάμυ καλό ταξίδι για Αθήνα και περιμένουμε νέα σου!!!

May, όλα καλά στο χωριό; η μικρή σου παιζει στην εξοχή; Από Δευτέρα σε περιμένουμε στη παρέα πιο συστηματικά!!!! Και μην ανησυχείς για την β επιπέδου, θα έχεις και την κορούλα σου να κοιτάει με μεγάλα ανοιχτά ματάκια τον υπέρηχο!!!

Όλες οι υπόλοιπες κοπελιές είστε καλά;;;;;;;;;;;

Ηλιοβασιλεμα μου τι κανετε?

Πως ειναι η μικρη σου?

εγω καλυτερα οπως ειπα μου εχει μεινει λιγος βηχας απλα δεν εχω πυρετο και οι συσπασεις συσπασεις οχι συσπασουλες!!χαχα

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Μαράκι οι συσπάσεις, τις λεω συσπασούλες για να τις ξεγελάμε!!!!χιχιχι

η vick είναι κοντά σε σενα, πιο πολυ μαλιστα από 32η!!! Εχει ΠΗΤ τέλη Σεπτέμβρη, αλλά θα γεννήσει με καισαρική νωρίτερα!!!

Διαφημίσεις

κορίτσια καλησπέρα..είμαι εντελώς καινούρια στην παρέα ως μέλος αν κ σας παρακολλουθώ πολύ πριν μείνω έγκυος.θα ήθελα να αναρτήσω μία ερώτηση σχετικά με αναρρωτική άδεια αλλά δεν ξέρω που..ψάχνω εδω..ψάχνω εκεί...μήπως μπορεί κάποια να με προσδιορίσει...?ευχαριστώ εκ των προτέρων.. :mrgreen:

κορίτσια καλησπέρα..είμαι εντελώς καινούρια στην παρέα ως μέλος αν κ σας παρακολλουθώ πολύ πριν μείνω έγκυος.θα ήθελα να αναρτήσω μία ερώτηση σχετικά με αναρρωτική άδεια αλλά δεν ξέρω που..ψάχνω εδω..ψάχνω εκεί...μήπως μπορεί κάποια να με προσδιορίσει...?ευχαριστώ εκ των προτέρων.. :mrgreen:

την αδεια εννοεις του οαεδ?

νομιζω αν ψαξεις στο parents.gr εχει κατι σχετικο!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Μαράκι οι συσπάσεις, τις λεω συσπασούλες για να τις ξεγελάμε!!!!χιχιχι

η vick είναι κοντά σε σενα, πιο πολυ μαλιστα από 32η!!! Εχει ΠΗΤ τέλη Σεπτέμβρη, αλλά θα γεννήσει με καισαρική νωρίτερα!!!

καλα μαρη δεν σε ειπα και γκαμηλα!

που γυρνας?

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Koριτσιαααααααααααααααααα μουυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!

Τι κανετε??????

Εγω καλα κι ο μπεμπης καλα!!!!!!Σηκωθηκαμε,ηρθε η μανουλα μου λιγο την ειδα!!!!!!

Τα εχω παρει με το ικα που δεν με εχουν πληρωσει ακομα λογω αδειων ακι τους πηρα και με ακουσανε μεχρι τα κεντρικα,και τωρα εχω βαλει γαυρο στο φουρνο να φαμε και μετα παλι ξαπλα!!!!!!!!

Δεσποινακι καλως ηρθες στην παρεα μας!!!!Να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη σου ευχομαι!!!!!!!!Οτι θελεις για αναρρωτικη και μπορω να βοηθησω ρωτα γιατι κι εγω εχω παρει!!!!!!

Αγορομαμυ μου πριμενουμε νεακια απο το σπορακι σου!!!!!!

Μαναρακι πιπεριες τουρσι??????Δεν παιζεσαι!!!!!!

Μαρακι σκουντα την λιγο την κυρια να ξυπνησει!!!!!Τουλαχιστον εισαι καλυτερα!!!!!!!Προσεξε πολυ τωρα παλι με τον κλιματισμο!!!!!!

May μουυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!Κλωτσαει η κορακλα σου?Αντε σε περιμενουμε!!!!!!!!Μας ελειψες!!!!!!!!

Ηλιοβασιλεμα μου?Ολα καλα?Η Αγγελικουλα ξεκουραζεται??

Vick μου τι ωραια 3 παιδακια!!!!Ευτυχια ε???Οποτε θες να μπαινεις μην αγχωνεσαι!!!!!!!

Συμπεθερααααααααααα!!!!!!!!!Κοιμασαιιιιιιιιιιιιι????????????

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα... πολύ ησυχία σήμερα... :-).

Μου φαίνεται εγώ τελευταία από όλες θα κάνω β επιπέδου.... αργώ ακόμα.

Γεια σου Χρηστινακι!!!!!!!!Μια μια ολες θα παρουμε!!!!!!!!;);););););)

1sh1p2.png

Καλημέρα... πολύ ησυχία σήμερα... :-).

Μου φαίνεται εγώ τελευταία από όλες θα κάνω β επιπέδου.... αργώ ακόμα.

ποτε ειναι η Β επιπεσου σου?

Καλησπερα κιολας ναι μας εχουν απαρατησει μονες οι γαλιαντρες ουλες!!!!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Koριτσιαααααααααααααααααα μουυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!

Τι κανετε??????

Εγω καλα κι ο μπεμπης καλα!!!!!!Σηκωθηκαμε,ηρθε η μανουλα μου λιγο την ειδα!!!!!!

Τα εχω παρει με το ικα που δεν με εχουν πληρωσει ακομα λογω αδειων ακι τους πηρα και με ακουσανε μεχρι τα κεντρικα,και τωρα εχω βαλει γαυρο στο φουρνο να φαμε και μετα παλι ξαπλα!!!!!!!!

Δεσποινακι καλως ηρθες στην παρεα μας!!!!Να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη σου ευχομαι!!!!!!!!Οτι θελεις για αναρρωτικη και μπορω να βοηθησω ρωτα γιατι κι εγω εχω παρει!!!!!!

Αγορομαμυ μου πριμενουμε νεακια απο το σπορακι σου!!!!!!

Μαναρακι πιπεριες τουρσι??????Δεν παιζεσαι!!!!!!

Μαρακι σκουντα την λιγο την κυρια να ξυπνησει!!!!!Τουλαχιστον εισαι καλυτερα!!!!!!!Προσεξε πολυ τωρα παλι με τον κλιματισμο!!!!!!

May μουυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!Κλωτσαει η κορακλα σου?Αντε σε περιμενουμε!!!!!!!!Μας ελειψες!!!!!!!!

Ηλιοβασιλεμα μου?Ολα καλα?Η Αγγελικουλα ξεκουραζεται??

Vick μου τι ωραια 3 παιδακια!!!!Ευτυχια ε???Οποτε θες να μπαινεις μην αγχωνεσαι!!!!!!!

Συμπεθερααααααααααα!!!!!!!!!Κοιμασαιιιιιιιιιιιιι????????????

καλησπερα μαρη και ελεγα οτι με απαρατησατε μοναχη μου χαμενη!!!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...