Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 57 λεπτά , Sisheido είπε:

Καταρχήν συγχαρητήρια!!! Μια ανεφελη εγκυμοσύνη σου εύχομαι και με το καλό να υποδεχτείτε το μωράκι σας!

Δεν ξέρω τι σχέση εργασίας έχεις... εγώ στη κύηση ήμουν αρχικά με ασφαλιστικά μέτρα σε Δήμο καο στη πορεία έγινα αοριστου... Μου έγραφε κανονικά ο γυναικολογος κάθε μήνα άδεια για επαπειλουμενη κύηση και αρχικά τις κατέθεσα στο εφκα, επιτροπή μετά κοβιντ δεν παίρναν ουσιαστικά...μόνο τα χαρτιά σου! Όταν έγινα αοριστου δεν έκανα ούτε αυτό...το έκανε αυτόματα η υπηρεσία!

Μόνιμη είμαι στο δημοσιο. Είδα και τον υπάλληλικο κώδικα και νόμιζα δε θα έχει τρέξιμο. 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

vick, τον διάβασες τον πινακα που αναρτησα με την τρελοπαρεα λιγες σελιδες πίσω (χθες);

Χρόνια πολλά σε σένα και την οικογένειά σου και με το καλό το μωράκι σου!

Ηλιοβασιλεμαα το νδιαβασα ειστε πολλες αλλα θα σας μαθω δεν εχω πολυ χρονο να μπαινω στο internet. γιατι και τα αλλα 2 ειναι μικρα.εχω δυο κοριτσακια 4 ετων κ 20 μηνων οποτε εχω να ασχολουμε ολημερα με τα παιδακια μου.μου αρεσει ομως που διαβαζω εμπειριες απο αλλες κοπελες κ ελπιζω οταν γεννησουμε με το καλο να μπαινουμε εδω να τα λεμε.θα εχουμε αλλες αποριες τοτε...η ωρα ειναι 5 και εγω απο τις 4 ξυπνια 10λεπτο και κατουρημα με πιεζει πολυ το μωρο.

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσαρες μου τι κανεςτε??

εγω κοιμηθηκα καλα το βραδυ και αυτο γιατι η μικρη δεν κλωτσαγε εχω αγχωθει αν δεν αρχισει θα την δειρω!!

Τι κανετε σημερα ???

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Ηλιοβασιλεμαα το νδιαβασα ειστε πολλες αλλα θα σας μαθω δεν εχω πολυ χρονο να μπαινω στο internet. γιατι και τα αλλα 2 ειναι μικρα.εχω δυο κοριτσακια 4 ετων κ 20 μηνων οποτε εχω να ασχολουμε ολημερα με τα παιδακια μου.μου αρεσει ομως που διαβαζω εμπειριες απο αλλες κοπελες κ ελπιζω οταν γεννησουμε με το καλο να μπαινουμε εδω να τα λεμε.θα εχουμε αλλες αποριες τοτε...η ωρα ειναι 5 και εγω απο τις 4 ξυπνια 10λεπτο και κατουρημα με πιεζει πολυ το μωρο.

Αχ vick μου να χαιρεσαι τα παιδακια σου τριτο μαμα δλδ!!

τι ειναι το καινουριο αγορι ή κοριτσι?

Με το καλο και το νεο μελος στην οικογενεια σας!!!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Καλημερα κοριτσουδια μου γλυκα! τι κανετε, πως τα περασατε εχθες?? Vick καλως ηρθες, να χαιρεσαι τα ζουζουνακια σου και με το καλο το επομενο! Εμεις σε 2 ωριτσες αναχωρουμε, ελπιζω να πιανω κανενα ασυρματο ιντερνετ στην Αθηνα!! Αχ ξυπνησα με ενα στομαχι χαλια, η εξυπνη σηκωθηκα το βραδυ και ετρωγα πιπεριες τουρσι, πως να μην ξυπνησω χαλια!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Καλημερα κοριτσουδια μου γλυκα! τι κανετε, πως τα περασατε εχθες?? Vick καλως ηρθες, να χαιρεσαι τα ζουζουνακια σου και με το καλο το επομενο! Εμεις σε 2 ωριτσες αναχωρουμε, ελπιζω να πιανω κανενα ασυρματο ιντερνετ στην Αθηνα!! Αχ ξυπνησα με ενα στομαχι χαλια, η εξυπνη σηκωθηκα το βραδυ και ετρωγα πιπεριες τουρσι, πως να μην ξυπνησω χαλια!!!

καλημερα μικρη τι κανεις?

αρχισαν οι λιγουριτσες και οι ανακατουσουρες?

ειχες τετοια στο μικρο?

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

καλημερα μικρη τι κανεις?

αρχισαν οι λιγουριτσες και οι ανακατουσουρες?

ειχες τετοια στο μικρο?

ναι ειχα Μαρακι αλλα λιγα πραγματα ευτυχως, χωρις εμετους!! τωρα ομως με πειραξε αυτο που εφαγα γιατι αμεσως μετα κοιμηθηκα!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

ναι ειχα Μαρακι αλλα λιγα πραγματα ευτυχως, χωρις εμετους!! τωρα ομως με πειραξε αυτο που εφαγα γιατι αμεσως μετα κοιμηθηκα!

προσεχε γλυκια μου τι τρως μην το ερεθιζουμε το στομαχακι μας!!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Καλημέρα φίλες! Έχουμε κατέβει στην πλατεία του χωριού και έχει ασύρματο κάπου κ πιάνω! Τί κάνετε;

Αφίξεις καινούριες βλέπω -καλωσήρθες Vick, με το καλό το τρίτο σου μωράκι!!

Εμείς γυρνάμε αύριο και λυπάμαι λίγο, αλλά τί να κάνουμε, όλα τα ωραία τελειώνουν... Και από Δευτέρα στη δουλειά...

Και την Τετάρτη η β επιπέδου, έχω αρχίσει να το σκέφτομαι..

Θα πάρω μαζί κ την κόρη μου, της έχω πει θα πάμε να δούμε το μωρό με εναν "φακό" που θα βάλει ο γιατρός στην κοιλιά μου...

Κατα τα άλλα να σας πω οτι εδώ και δυο μερες "κλωτσιέμαι" αρκετά ικανοποιητικά και λίγο μου φυγε αυτή η έγνοια.. Έχουν μείνει οι υπόλοιπες... Χαχαχα!! Σας φιλώ πολύ!!! Από αυριο δριμύτεροι!!!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Αχ vick μου να χαιρεσαι τα παιδακια σου τριτο μαμα δλδ!!

τι ειναι το καινουριο αγορι ή κοριτσι?

Με το καλο και το νεο μελος στην οικογενεια σας!!!

Περιμενω αγορακι τωρα κ ανυπομωνω γιατι ολοι μου λενε πως ειναι τελειως διαφορετικα να μεγαλωνεις αγορακι....θα δειξει εσυ σε ποια εβδομαδα εισαι?

Να ξερεις πως οσο μεγαλωνει το μωρο ανρχιζπυν και οι καουρες οι οποιες ειναι πολυ ενοχλητικες κ σε αφηνουν ολη νυχτα ξαγρυπνη....προσεχε τι τρως ειδικα το βραδυ δεν ξερω αν το εχουν αλλες κοπελες εγω ειχα τρομερο θεμα σε ολες τις εγκυμοσυνες μου ειχα ξυπνησει πολλες φορες με γουλια στο στομα κ κοντευα να πνιγω....

Καλημέρα κοριτσάκια!!!!!!!!!!!!!

Vick με 2 παιδάκια, πού να σου μένει χρόνος να χαζεύεις στο ιντερνετ!!! Όποτε θέλεις ή προλαβαίνεις, εμείς εδώ είμαστε!!! Σταθερές αξίες!!!!!!

Μαράκι είσαι καλύτερα από το κρύωμα; ο πονόλαιμος, ο πυρετός; Σου έμειναν οι συσπασούλες;

Αγορομάμυ καλό ταξίδι για Αθήνα και περιμένουμε νέα σου!!!

May, όλα καλά στο χωριό; η μικρή σου παιζει στην εξοχή; Από Δευτέρα σε περιμένουμε στη παρέα πιο συστηματικά!!!! Και μην ανησυχείς για την β επιπέδου, θα έχεις και την κορούλα σου να κοιτάει με μεγάλα ανοιχτά ματάκια τον υπέρηχο!!!

Όλες οι υπόλοιπες κοπελιές είστε καλά;;;;;;;;;;;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...