Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 57 λεπτά , Sisheido είπε:

Καταρχήν συγχαρητήρια!!! Μια ανεφελη εγκυμοσύνη σου εύχομαι και με το καλό να υποδεχτείτε το μωράκι σας!

Δεν ξέρω τι σχέση εργασίας έχεις... εγώ στη κύηση ήμουν αρχικά με ασφαλιστικά μέτρα σε Δήμο καο στη πορεία έγινα αοριστου... Μου έγραφε κανονικά ο γυναικολογος κάθε μήνα άδεια για επαπειλουμενη κύηση και αρχικά τις κατέθεσα στο εφκα, επιτροπή μετά κοβιντ δεν παίρναν ουσιαστικά...μόνο τα χαρτιά σου! Όταν έγινα αοριστου δεν έκανα ούτε αυτό...το έκανε αυτόματα η υπηρεσία!

Μόνιμη είμαι στο δημοσιο. Είδα και τον υπάλληλικο κώδικα και νόμιζα δε θα έχει τρέξιμο. 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Λιγακι ναι!!!!!!!Νιωθω σαν να με πονανε οι μυς της μητρας!!!!!!!

ε θα σου δωσει μανησιο και θα ηρεμησεις εγω λεω να τον παρεις τηλ για να μην ταλαιπωρησαι μεχρι την τεταρτη!ειναι επειδη μεγαλωνει ο μπεμπης και η μητρα σου και για αυτο τα νοιωθεις αυτα ειναι συσπασουλες απλες που κανουν ολες οι εγγυουλες για να μεγαλωσει η μητρα τους!!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

[Καλησπερα κοριτσια!!!τωρα ηρθα,πηγα και στο φαρμακειο και πηρα μαγνησιο...αυριο που θα παω εκκλησια Μαρακι μου θα σας αναψω ολες!!!!πως εισαι??????????????καλυτερα????????????

αυμπεθερα καλα ψωνιααααααααα!!!!!!!!!!!!!][/color]

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

[Καλησπερα κοριτσια!!!τωρα ηρθα,πηγα και στο φαρμακειο και πηρα μαγνησιο...αυριο που θα παω εκκλησια Μαρακι μου θα σας αναψω ολες!!!!πως εισαι??????????????καλυτερα????????????

κουκλα ευχαριστουμε!!!

οχι δεν με λες και καλυτερα παλι ειχα πυρετο το αποιγευμα και τωρα να σου πω την αληθεια εβαλα θερμομετρο να δω

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Διαφημίσεις

ε θα σου δωσει μανησιο και θα ηρεμησεις εγω λεω να τον παρεις τηλ για να μην ταλαιπωρησαι μεχρι την τεταρτη!ειναι επειδη μεγαλωνει ο μπεμπης και η μητρα σου και για αυτο τα νοιωθεις αυτα ειναι συσπασουλες απλες που κανουν ολες οι εγγυουλες για να μεγαλωσει η μητρα τους!!

Μωρε αφου δεν ειναι κατι σοβαρο δεν θελω να τον ενοχλησω χρονιαρα μερα.Θα τον παρω Παρασκευη!!!!!Ευχαριστω βρε Μαρακι μου!!!!!!

1sh1p2.png

Καλως την περδικουλα μας!!!!!!!Ενα ειναι το μαγνησιο η υπαρχουν διαφορα?Εσυ ποιο παιρνεις?

1sh1p2.png

Κοριτσια μου εδω πρακτωρ ΘΒ...

Τι κανετε...?????

Μαρακι μου και μποτσακι μου υπομονη αγαπες μου...!!!!!

Ολα θα περασουν...!!!!

Μποτσακι μου ειναι οι μυς της λεκανης που ανοιγουν καθως το μωρο κατεβαινει και παιρνει θεση σταδιακα γιαυτο πονας, θα σου δωσει μαλλον κανενα trofocard και θα στανιαρεις...!!!!!!

Πατουσιτσααααα μου τι κανεις εσυ....???

Εμεις μολις γυρισαμε απο βολτα...!!!!! Ξεπατωθηκαμε σημερα...!!!!!! Πειναωωωωωωωωωωω....,!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κορίτσια εμένα ο ενδοκρινολόγος μου είπε να πάρω μαγνήσιο και βιταμίνη D (αν συμφωνεί ο γυναικολόγος με τα σκεβάσματα που μου έγραψε). Έτσι πήρα σήμερα το γιατρό μου.

Μαγνήσιο είχα 1.80 με φυσιολογικές τιμές 1.80 - 2.40 και μου είπε ότι δεν έχω έλλειψη και να μην πάρω... Δεν ξέρω αν έχει σκοπό να μου δώσει αργότερα.

Βιταμίνη D ήταν γενικώς αρνητικός... Προτιμάει να κάτσω για λίγο στο ήλιο.

Οπότε δεν θα τα πάρω... αν και ψάχνωντας στο internet δεν βρήκα κάτι αρνητικό για το μαγνήσιο... Για την βιταμίνη D είναι επικίνδυνη σε μεγάλη συγκέντρωση... αλλά κατά τα άλλα βοηθάει πολύ. Και είναι αρκετά κακό να έχεις έλλειψη γιατί δεν γίνεται απορρόφηση ασβεστίου... αλλά και πολλά άλλα.

Τι να κάνω όμως???? Νομίζω ότι ο γυναικολόγος είναι πιο αρμόδιος!!!

kPAZp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια μου εδω πρακτωρ ΘΒ...

Τι κανετε...?????

Μαρακι μου και μποτσακι μου υπομονη αγαπες μου...!!!!!

Ολα θα περασουν...!!!!

Μποτσακι μου ειναι οι μυς της λεκανης που ανοιγουν καθως το μωρο κατεβαινει και παιρνει θεση σταδιακα γιαυτο πονας, θα σου δωσει μαλλον κανενα trofocard και θα στανιαρεις...!!!!!!

Πατουσιτσααααα μου τι κανεις εσυ....???

Εμεις μολις γυρισαμε απο βολτα...!!!!! Ξεπατωθηκαμε σημερα...!!!!!! Πειναωωωωωωωωωωω....,!!!!!

Κοαλαααααααααααααααααααααακι μουυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!Επιιτελους συναντηθηκαμε!!!!!!!!!Πως περνατε?Ειναι ομορφα?

1sh1p2.png

Κορίτσια εμένα ο ενδοκρινολόγος μου είπε να πάρω μαγνήσιο και βιταμίνη D (αν συμφωνεί ο γυναικολόγος με τα σκεβάσματα που μου έγραψε). Έτσι πήρα σήμερα το γιατρό μου.

Μαγνήσιο είχα 1.80 με φυσιολογικές τιμές 1.80 - 2.40 και μου είπε ότι δεν έχω έλλειψη και να μην πάρω... Δεν ξέρω αν έχει σκοπό να μου δώσει αργότερα.

Οπότε δεν θα τα πάρω... αν και ψάχνωντας στο internet δεν βρήκα κάτι αρνητικό για το μαγνήσιο... Για την βιταμίνη D είναι επικίνδυνη σε μεγάλη συγκέντρωση... αλλά κατά τα άλλα βοηθάει πολύ. Και είναι αρκετά κακό να έχεις έλλειψη γιατί δεν γίνεται απορρόφηση ασβεστίου... αλλά και πολλά άλλα.

Χμμμμμμμμμμμμ!!!!!!!!!Βιταμινη D ε??Θα το κοιταξω!!!!!!!!

1sh1p2.png

αφου και ο ενδοκρινολόγος σου ειπε να συμβουλευτεις πρώτα το γυναικολόγο...σε αυτή τη φάση τη ζωής σου αυτός έχει το πρώτο λόγο!!!οπότε εμπιστέψου το γιατρό σου!!

Κοαλαααααααααααααααααααααακι μουυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!Επιιτελους συναντηθηκαμε!!!!!!!!!Πως περνατε?Ειναι ομορφα?

Ναιιιιιιιιιι επιτελους....!!!!!!

Ειναι πολυ ομορφα, εχει πολλες οργανωμενες παραλιες και προλιγο που ημασταν βολτα ειχε πολυυυυ κοσμο. Εχει ενα χιλιομετρο πεζοδρομο γεματο με μαγαζια, ταβερνες και οτι βαλει ο νους σου...!!!!! Λουκουμαδες, παγωτο μηχανης, σουβλακια, ψαρια στα καρβουνα, γρανιτα.......και ενα σωρο αλλα να γευτεις.....!!!!!!! Τα θελω οοοοολαααααααα.....!!!!!!!!!!

Η θαλασσα και οι παραλιες ειναι διπλα στα πλατανια, υπεροχη δροσια...!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Ναιιιιιιιιιι επιτελους....!!!!!!

Ειναι πολυ ομορφα, εχει πολλες οργανωμενες παραλιες και προλιγο που ημασταν βολτα ειχε πολυυυυ κοσμο. Εχει ενα χιλιομετρο πεζοδρομο γεματο με μαγαζια, ταβερνες και οτι βαλει ο νους σου...!!!!! Λουκουμαδες, παγωτο μηχανης, σουβλακια, ψαρια στα καρβουνα, γρανιτα.......και ενα σωρο αλλα να γευτεις.....!!!!!!! Τα θελω οοοοολαααααααα.....!!!!!!!!!!

Η θαλασσα και οι παραλιες ειναι διπλα στα πλατανια, υπεροχη δροσια...!!!!!

Που ακριβως ειπαμε οτι εισαι?????

Κακομοιρα μου να κρατησεις διευθυνση απο ξενοδοχειο!!!!!!!!Ειναι καθαρο?

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...