Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ! Όχι, δεν είμαι νέα υπάλληλος. Τις 8 ημέρες αναρρωτικη τις έχω ήδη τελειώσει και για τις 3 υπόλοιπες ημέρες θα μου γράψει αναρρωτικη, όχι κύησης γιατί δε θέλω να το ανακοινώσω. Όταν ξεπερνάμε τις ημέρες που έχουμε αναρρωτικης, πηγαίνουμε επιτροπή από την οποία βέβαια δε με έχουν καλέσει ποτέ. Το μετά σκέφτομαι πώς θα συνεχίσω? Θα μου γράψει δηλαδή άδεια κύησης ο ιδιώτης και πόσες ημέρες ή πρέπει να πάω σε γιατρό δημοσίου? Καλή τύχη στην αυχενική διαφάνεια!!! 

Καταρχήν συγχαρητήρια!!! Μια ανεφελη εγκυμοσύνη σου εύχομαι και με το καλό να υποδεχτείτε το μωράκι σας!

Δεν ξέρω τι σχέση εργασίας έχεις... εγώ στη κύηση ήμουν αρχικά με ασφαλιστικά μέτρα σε Δήμο καο στη πορεία έγινα αοριστου... Μου έγραφε κανονικά ο γυναικολογος κάθε μήνα άδεια για επαπειλουμενη κύηση και αρχικά τις κατέθεσα στο εφκα, επιτροπή μετά κοβιντ δεν παίρναν ουσιαστικά...μόνο τα χαρτιά σου! Όταν έγινα αοριστου δεν έκανα ούτε αυτό...το έκανε αυτόματα η υπηρεσία!

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Καλημερουυυυυυυυδια κοπελιές!!!

Τι κάνετε????

Εγώ καλα είμαι απλωςνιωθω τραβήγματα στην κοιλια νομίζω ότι θα μου σκιστεί το πετσί,καουρες και αρκετές φορές πίεση και πινάκια χαμηλά!!!Κατά τα αλλά μια χαρά!!!:?:-?:?

Μαρία μου ότι και να πεις εχεις δίκιο και μπορεί να γινόμαστε και κουραστικές που σου μιλάμε όλο για υπομονή αλλά αυτή τη στιγμη αυτό χρειάζεται κι εμείς είμαστε εδω για να βοηθησουμε όσο μπορούμε και να στο κάνουμε πιο εύκολο!!!Μακάρι να μπορούσε να σου πάρει από μια εβδομάδα η κάθε μια από μας κι όλα να ήταν ακομη πιο εύκολα!!!Χρησιμοποιούμε όμως την ενέργεια μας και την αγάπη μας κι όλα θα πανε καλα!!!

Ngn μου πως είσαι?

Βρε διάβασα στο ίντερνετ ότι στην 30η εβδομάδα το βάρος του μωρού πρέπει να είναι τουλάχιστον 1000 γραμμαρια!!!!Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται αλλά θα δείξει.Παντως όλα θα εξελιχθούν καλα και ισχύει και για σένα αυτό που είπα για την Μαρία μας γιατί εισαστε οι αδυναμίες μας εδω!!!

Vick μου καλώς ήρθες στη τρελοπαρεα μας και με το καλό να υποδεχτεις το μωράκι σου!!!Ταλαιπωρηθηκες κι εσύ αρκετά όμως όλα τελειώνουν.Δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιοι σπέρνουν τον πανικό.Στις 37 εβδομάδες το πιο λογικό είναι να μη χρειαστεί θερμό κα το βάρος του είναι μια χαρά!!!Καλή λευτεριά λοιπόν μικρή μου!!!!

Κοαλαααααααααακι μουυυυυυυ!!!Πρωινή πρωινή η Μαριάννα μας?Ήδη θα πρέπει να αρχίζει να προσαρμόζεται και πως να μην το κάνει άλλωστε αφού την πηγές στο μέρος που της αρμόζει!!!Που άλλου θα μπορούσε να πάει μια φουρτούνα??Στη θάλασσα!!!!χαχαχαχαχα!!!!

Οοοοοοοοοοοολες οι άλλες νεραιδουλες καλααααααα???

Συμπεθεραααααααααααα!!!!Κοιμάσαι καλεεεεεεε?

εισαι τρελη τι ειναι οι βδομαδες να τις μοιραζουμε???

χιχιχι

αχ παλαβιαρικο μποστακι μου!

Πες στο γιατρο σου για τα τραβηγματακια ειναι φυσιολογικο αλλα μαλλον χρειαζεται να ξεκινησεις μαγνησιο μαλλον ηρεθε η στιγμη δεν ειναι τπτ ειναι που μεγαλωνει η μητρα και το μαγνησιο θα την κανει ποιο ελαστικη να μην πονας!!!

Δεν νευριαζω προς Θεου μαζι σας ισα ισα σας εχω συμπαραστατες απλα και εγω δεν ειναι οτι κουραστηκα απο την ξαπλα αλλα δεν αντεχω αλλο αυτο το αγχος δεν ξερω αν ειναι αντιληπτο αυτο που λεω μολις την κυριακη ηταν η πρωτη μερα που ειπα ουφ επιασα τις 32 επιτελους και οτι οκ αν γινει κατι το μωρο ειναι 100% βιωσιμο αλλα περασαν μονο δυο μερες και τσουπ μερικη ρηξη .....

δλδ το βλεπω οτι ολα συνομοτουν στο να γεννησω προωρα απλα καποιος βαζει το χερι του καθε φορα!!

Σας ειπα τι μου ειπαν εχτες?

εγω πινω πανω απο 6 λιτρα νερο την ημερα και οτι αυτο με εσωσε γιατι εγινε μερικη ρηξη αλλα το ποσο υγρων ειναι φυσιολογικο γιατι πινω πολυ νερο!!Για αυτο ατιμες πινετε νεροοοοοοοοοοοοοοοο!!!!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσια γεια σς .πρωτη φορα γραφω .εχω πητ 21 Σεπτεμβρη αλλα λογω προηγουμενων 2 κσισαρικκω θα το παρπυμε μωριτερα....λοιπον στα γρηγορα πρωτο τριμηνο αποκολληση και χαπια ενα σωρο κ φυσικα κρεββατι.δευτερο τριμηνο χαμηλη πιεση ζαλαδες οποτε οσο μποτουσα ....κτεββατι τωρα την 32 εβδομαδα εκανα ντοπλερ..το μωρο (μπεμπης) ειναι 2600 κ λογω βαρους πιεζει την μικρη κοιλια μου (ασχετα αν εχω παρει 20 κιλα ειναι μικρη η κοιλια μου) επισης εχω πονακια κ προορε; συσπασεις youtopar 3 μαγνησιο και ξαπλα.....σημερα ειμαι 34 και κ 4ημερων.αυτη η αυπνια το βραδυ με εχει τσακισει

...δεν μπορω αλλο θελω να τελειωνω βαρεθηκα πραγματικα.....αλλα φοβαμαι κιολας που θα τπ παρουμε την 37 μην μου μπει καμια θερμοκοιτιδα.

Καλωσορισες στο κλουβι με τις τρελες!!

Μην αγχωνεσαι βρε τα πραγματα ειναι οπως σου τα ειπε το Κοαλακι δενε χεις κατι να φοβασαι ασε που τι εμεινε 14 μερες και σε αυτες θα παρει κι αλλο το μωρο!οποτε μην αγχωνεσαι!!!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Κοριτσιαααααα ουουυυυυυ....!!!!!

Μαρακι μου μην ανησυχεις, επανω σε αυτο που εγραψεσ (οτι καθε φορα καποιοσ βαζει το χερι του) σκεψου οτι αν ολες μας βαλουμε και τα 2 μας χερια τοσες που ειμαστε ουουυυυυυ θα ξεπερασεισ και τις 40 εβδομαδες.....!!!!!!!

Χαχαχαχαχαχχχαχαχαχχα....!!!!!!!!!!!

Φαγαμεεεεεεε 1 βραστο λουκανικο, 3 κουταλιες σουπας πουρε και ενα κομματακι τυρακι η μαριαννα, γιατι εγω εφαγα παραπανω....!!!!!!!!

Συμπεθερα που εισαι καλεεεε....???????

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κοριτσιαααααα ουουυυυυυ....!!!!!

Μαρακι μου μην ανησυχεις, επανω σε αυτο που εγραψεσ (οτι καθε φορα καποιοσ βαζει το χερι του) σκεψου οτι αν ολες μας βαλουμε και τα 2 μας χερια τοσες που ειμαστε ουουυυυυυ θα ξεπερασεισ και τις 40 εβδομαδες.....!!!!!!!

Χαχαχαχαχαχχχαχαχαχχα....!!!!!!!!!!!

Φαγαμεεεεεεε 1 βραστο λουκανικο, 3 κουταλιες σουπας πουρε και ενα κομματακι τυρακι η μαριαννα, γιατι εγω εφαγα παραπανω....!!!!!!!!

Συμπεθερα που εισαι καλεεεε....???????

χαχα το ξερω καλε γουρλουδες μου να ειστε καλα!!!

εφαγε το μωρο μου αντε καλη σας χωνεψη τωρα!!!καντε και καμια βουτιτσα για εμας!!!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Διαφημίσεις

εισαι τρελη τι ειναι οι βδομαδες να τις μοιραζουμε???

χιχιχι

αχ παλαβιαρικο μποστακι μου!

Πες στο γιατρο σου για τα τραβηγματακια ειναι φυσιολογικο αλλα μαλλον χρειαζεται να ξεκινησεις μαγνησιο μαλλον ηρεθε η στιγμη δεν ειναι τπτ ειναι που μεγαλωνει η μητρα και το μαγνησιο θα την κανει ποιο ελαστικη να μην πονας!!!

Δεν νευριαζω προς Θεου μαζι σας ισα ισα σας εχω συμπαραστατες απλα και εγω δεν ειναι οτι κουραστηκα απο την ξαπλα αλλα δεν αντεχω αλλο αυτο το αγχος δεν ξερω αν ειναι αντιληπτο αυτο που λεω μολις την κυριακη ηταν η πρωτη μερα που ειπα ουφ επιασα τις 32 επιτελους και οτι οκ αν γινει κατι το μωρο ειναι 100% βιωσιμο αλλα περασαν μονο δυο μερες και τσουπ μερικη ρηξη .....

δλδ το βλεπω οτι ολα συνομοτουν στο να γεννησω προωρα απλα καποιος βαζει το χερι του καθε φορα!!

Σας ειπα τι μου ειπαν εχτες?

εγω πινω πανω απο 6 λιτρα νερο την ημερα και οτι αυτο με εσωσε γιατι εγινε μερικη ρηξη αλλα το ποσο υγρων ειναι φυσιολογικο γιατι πινω πολυ νερο!!Για αυτο ατιμες πινετε νεροοοοοοοοοοοοοοοο!!!!

Κοριτσακι την Τεταρτη που θα παω γιατρο θα το πω!!!!!

Κι εγω πινω τουλαχιστον 5 λιτρα καθε μερα.Παντως γενικα κι εγω ειμαι πολυ πεσμενη.Εσυ κοιτα να συνελθεις απο το κρυωμα και μην ανησυχεις η μπεμπα εχει παρει τις εντολες μας!!!!!!!

1sh1p2.png

Τελευταία ενημέρωση 10/8/2013: από Ηλιοβασίλεμα

Όπου ΜΠΛΕ αγορι, ΡΟΖ κορίτσι και ΜΠΛΕ/ΡΟΖ και τα δύο!!!

:-D:grin::-D:grin::-D:grin::-D ΛΙΣΤΑ ΤΡΕΛΟΠΑΡΕΑΣ by Koalaki :-D:grin::-D:grin::-D:grin::-D

Vick >>> Να και η μανούλα η τρίτεκνη, έρχεται ο τρίτος της ο γιος πριν τις 21/9!!!

Μαρακι >>> γιο έχει και ετοιμάζει και την μπεμπα τη βιαστικια, τακα τακα... Περίμενε μπέμπα μεχρι στις 6/10!!!!!!

Ngn >>> γιο έχει και ετοιμάζει κορη, ερχεται ο γατοπαρδος...15/10

Stefaniana >>> έρχεται και ο 2ος Λαρισσαίος στις 7/11

Xrydim >>> δουλευτιαρικο κορίτσι θα βγει και αυτο σαν τη μανα του, θα πάρει ρεπό στις 26/11!!!

Ελλη >>> να το το τρικαλινο στις 02/12

Νάσια >>> Εγκυούλα από Πτολεμαϊδα παρούσα στη παρέα, περιμένει με λαχτάρα τον γιο της στις 05/12

Μποτσάκι >>> γιοκαρος με τα "ουυυυλα" του, θα τα σπασω ολα στις 08/12

Yola >>> κόρη έχει και έρχεται ο γιος να προσέχει την αδερφούλα του, δεν θα περιμένει μέχρι τις 24/12, θέλει ραντεβού ο κύριος κανά 2 βδομάδες νωρίτερα!!!

Σοτσαφι >>> ερχεται το κλωτσοσκουφι στις 15/12, να προλαβει να στολισει με την μαμα και τον μπαμπά το χριστουγενιατικο δέντρο!!!

Πατουσίτσα >>> Κόρη, Νέα νύφη Κλεισμένη για τον Μποτσακογιό, αναμένουμε στις 21/12

Christina123 >>> Περιμένει το πρώτο της μπεμπέ να της πει τα κάλαντα στις 24/12

May23 >>> κόρη έχει και έρχεται και η δευτερη η Χριστουγεννιάτικη στις 25/12

Maeve >>> να τος και ο πατρινος στις 27/12

Rafailitsa >>> το όνομα είναι έτοιμο, να σιγουρέψουμε και το φύλο και νατο και το 1ο μπεμπέ της παρέας για το 2014!!!

Συμπεθέρα = Αγορομάμμυ>>> γιο εχει και ΝΑΙ ΝΑΙ εσπειρε το σποράκι για το 2014 !!!!!!!!!!!!!!!

Ηλιοβασίλεμα >>> κορη εχει και στρωνει εδαφος για 2ρο, θα περασει βουνα, λαγκαδια, θαλασσες και ποταμια μα ενα ειναι το σιγουρο "για θιασοοοο την κοβω".

Ρίτσα >>> Θα τα καταφέρει να γίνει μανούλα γιατί το προσπαθεί με όλη της την ψυχή!!!!

Κοαλακι >>> κορη εχει και δεν στρωνει τιποτα, εκλεισε το εργοστασιο, με κανεναν "συμβιβασμο" ισως ξανα ανοιξει.

Θαλεια >>> γιο αστρωτο επισης, εδω θελουμε μαλλον και υπογραφες εκτος απο τον συμβιβασμο.

Vick καλώς ηρθες και απο εμενα!!!!!!!!!!! Για διάβασε την λίστα μας, να μας μάθεις!!!!!!!!!!!!!!!

Κοριτσακι την Τεταρτη που θα παω γιατρο θα το πω!!!!!

Κι εγω πινω τουλαχιστον 5 λιτρα καθε μερα.Παντως γενικα κι εγω ειμαι πολυ πεσμενη.Εσυ κοιτα να συνελθεις απο το κρυωμα και μην ανησυχεις η μπεμπα εχει παρει τις εντολες μας!!!!!!!

για τριξε της τα δοντια σαν αγορομανα μηπως σε σεβαστει και σε ακουσει γιατι εμενα να μη σου πω που με εχει γραμμενη!!

ασζετο σας εχω πει οτι σε καθε υπερηχο μας διαφημιζει τον κωλο της ετσι ???

εδω και 14 εβδ ολο κωλο βλεπουμε τι χαλι ειναι αυτο με αυτο το παιδι απο ποπυ θα το μαζευω η δολεια μανα πειτε μου !!οχι τπτ αλλα μενω και κοντα στην Φωκιωνος Νεγρη και μαλλον ρεμαλι της Φωκιωνος Νεγρη βλεπω να καταλληγει η μικρη γιατι ο γιοκας μου ειναι ενα αστερι!!

Αχ τεταρτη στις 21 ειναι κοντα μια εβδομαδα μονο και θα τον δεις τον πιτσιρικο μας!!!

Εσυ πως εισαι που σερνεςσαι και γιατι σερρνεσαι κλιματιστικο σου βαλαμε τι αλλο θες?

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Καλησπερα κοριτσια!!!!καλα εισαστε????

ετοιμαζομαι να παω εκκλησια!οταν επιστρεψω τα λεμε!!!!!!!!!!μακιαααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια!!!!καλα εισαστε????

ετοιμαζομαι να παω εκκλησια!οταν επιστρεψω τα λεμε!!!!!!!!!!μακιαααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!

βοηθεια σου αναψε ενα κερακι και για εμας τις ανυμπορες!!!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...