Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ! Όχι, δεν είμαι νέα υπάλληλος. Τις 8 ημέρες αναρρωτικη τις έχω ήδη τελειώσει και για τις 3 υπόλοιπες ημέρες θα μου γράψει αναρρωτικη, όχι κύησης γιατί δε θέλω να το ανακοινώσω. Όταν ξεπερνάμε τις ημέρες που έχουμε αναρρωτικης, πηγαίνουμε επιτροπή από την οποία βέβαια δε με έχουν καλέσει ποτέ. Το μετά σκέφτομαι πώς θα συνεχίσω? Θα μου γράψει δηλαδή άδεια κύησης ο ιδιώτης και πόσες ημέρες ή πρέπει να πάω σε γιατρό δημοσίου? Καλή τύχη στην αυχενική διαφάνεια!!! 

Καταρχήν συγχαρητήρια!!! Μια ανεφελη εγκυμοσύνη σου εύχομαι και με το καλό να υποδεχτείτε το μωράκι σας!

Δεν ξέρω τι σχέση εργασίας έχεις... εγώ στη κύηση ήμουν αρχικά με ασφαλιστικά μέτρα σε Δήμο καο στη πορεία έγινα αοριστου... Μου έγραφε κανονικά ο γυναικολογος κάθε μήνα άδεια για επαπειλουμενη κύηση και αρχικά τις κατέθεσα στο εφκα, επιτροπή μετά κοβιντ δεν παίρναν ουσιαστικά...μόνο τα χαρτιά σου! Όταν έγινα αοριστου δεν έκανα ούτε αυτό...το έκανε αυτόματα η υπηρεσία!

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Κοριτσια γεια σς .πρωτη φορα γραφω .εχω πητ 21 Σεπτεμβρη αλλα λογω προηγουμενων 2 κσισαρικκω θα το παρπυμε μωριτερα....λοιπον στα γρηγορα πρωτο τριμηνο αποκολληση και χαπια ενα σωρο κ φυσικα κρεββατι.δευτερο τριμηνο χαμηλη πιεση ζαλαδες οποτε οσο μποτουσα ....κτεββατι τωρα την 32 εβδομαδα εκανα ντοπλερ..το μωρο (μπεμπης) ειναι 2600 κ λογω βαρους πιεζει την μικρη κοιλια μου (ασχετα αν εχω παρει 20 κιλα ειναι μικρη η κοιλια μου) επισης εχω πονακια κ προορε; συσπασεις youtopar 3 μαγνησιο και ξαπλα.....σημερα ειμαι 34 και κ 4ημερων.αυτη η αυπνια το βραδυ με εχει τσακισει

...δεν μπορω αλλο θελω να τελειωνω βαρεθηκα πραγματικα.....αλλα φοβαμαι κιολας που θα τπ παρουμε την 37 μην μου μπει καμια θερμοκοιτιδα.

Κοριιιιιιιιτσιαααααα μουυυυυυ καλημερα...!!!! Τι κανετε....????

Εμεις καλα ειμαστε, κοιμηθηκαμε αισθητα πιο καλα αλλα 7 παρα ειχαμε εγερτηριο και τωρα ειμαστε μπαλκονι και παιζουμε ξηποληταρια, σε λιγο θα το πλενω κιολας το μπαλκονι ξανα.

Καλημερα vick μου, καλωσηρθες και με το καλο το νεο μελος της οικογενειας σας.

Συνηθως τις καισαρικες τις παιρνουν στις 38 εβδομαδες. Εγω γεννησα φυσιολογικα στις 37+5 βαροσ 2430 και δεν χρειαστηκε ουτε οξυγονο, ουτε θερμο ουτε τιποτα η κορη μου...παρολο που θεωρηθηκε ελλειποβαρες, απλα ειχε δυνατο οργανισμο για να ανταπεξελθει και χωρις θερμο και ετσι τη γλυτωσαμε...

Μπορει ενα μωρο να γεννηθει στις 40 εβδομαδες αλλα λογω ελλιεψη βαρους να μπει θερμο παρολο που ειναι τελειομηνο...επισης μπορει να γεννηθει στις 36 αλλα με κανονικο βαρος και να μην χρειαστει θερμο.

Με το καλο σου ευχομαι...και μην ανησυχεις για τιποτα...

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια!

Τι κάνετε????

ΜΑΡΙΑ τι ήταν αυτό που έπαθες χθες???????? Μόνο το δικό σου πρόλαβα να διαβάσω δεν έχω δει κανένα νέο ακόμα!!!!!

Πάλι καλά που την γλίτωσες κορίτσι μου.

Τελικά δεν ήταν η μέρα μας χθες!!!!:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

Πάω να διαβάσω τα νέα σας!!!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

αχ Χριστινακη μου καλημερα σου!

Εσυ καλα τα λες εγω ομως ειμαι ηδη στο κρεβατι 14 εβδ και τωρα αυτο και ναι απο τις 37 και μετα δεν ειναι προωρο αλλα ειναι αλλες 5 εβδ οχι αλλες 5 ημερες!!

Εγω δεν εχω προβλημα να μεινω στο κρεβατι το θεμα ειναι θα κανει κατι αυτο ειχα ηρεμησει και τωρα με αυτο εγινα χαλια παλι!

Η σκέψη μας είναι μαζί σου... δεν μπορώ να διανοηθώ τι πέρασες εχθές!!!

Το καταλαβαίνω πόσο δύσκολο είναι το κρεβάτι... Έμεινα 10 βδομάδες στο κρεβάτι και χωρίς να είμαι έγγυος γιατί είχα χτυπήσει το πόδι μου... και είχα φρικάρει μετά από 2 βδομάδες... και πάλι πήγαινα με τις πατερίτσες μέχρι την τουαλέτα!

Έπιασα την τσούπρα μου όμως, ενώ ήμουν στο κρεβάτι... :-)... οπότε όπως λένε ουδέν κακόν αμιγές καλού... :tongue::tongue::tongue:

kPAZp2.png

Καλημερουυυυυυυυδια κοπελιές!!!

Τι κάνετε????

Εγώ καλα είμαι απλωςνιωθω τραβήγματα στην κοιλια νομίζω ότι θα μου σκιστεί το πετσί,καουρες και αρκετές φορές πίεση και πινάκια χαμηλά!!!Κατά τα αλλά μια χαρά!!!:?:-?:?

Μαρία μου ότι και να πεις εχεις δίκιο και μπορεί να γινόμαστε και κουραστικές που σου μιλάμε όλο για υπομονή αλλά αυτή τη στιγμη αυτό χρειάζεται κι εμείς είμαστε εδω για να βοηθησουμε όσο μπορούμε και να στο κάνουμε πιο εύκολο!!!Μακάρι να μπορούσε να σου πάρει από μια εβδομάδα η κάθε μια από μας κι όλα να ήταν ακομη πιο εύκολα!!!Χρησιμοποιούμε όμως την ενέργεια μας και την αγάπη μας κι όλα θα πανε καλα!!!

Ngn μου πως είσαι?

Βρε διάβασα στο ίντερνετ ότι στην 30η εβδομάδα το βάρος του μωρού πρέπει να είναι τουλάχιστον 1000 γραμμαρια!!!!Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται αλλά θα δείξει.Παντως όλα θα εξελιχθούν καλα και ισχύει και για σένα αυτό που είπα για την Μαρία μας γιατί εισαστε οι αδυναμίες μας εδω!!!

Vick μου καλώς ήρθες στη τρελοπαρεα μας και με το καλό να υποδεχτεις το μωράκι σου!!!Ταλαιπωρηθηκες κι εσύ αρκετά όμως όλα τελειώνουν.Δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιοι σπέρνουν τον πανικό.Στις 37 εβδομάδες το πιο λογικό είναι να μη χρειαστεί θερμό κα το βάρος του είναι μια χαρά!!!Καλή λευτεριά λοιπόν μικρή μου!!!!

Κοαλαααααααααακι μουυυυυυυ!!!Πρωινή πρωινή η Μαριάννα μας?Ήδη θα πρέπει να αρχίζει να προσαρμόζεται και πως να μην το κάνει άλλωστε αφού την πηγές στο μέρος που της αρμόζει!!!Που άλλου θα μπορούσε να πάει μια φουρτούνα??Στη θάλασσα!!!!χαχαχαχαχα!!!!

Οοοοοοοοοοοολες οι άλλες νεραιδουλες καλααααααα???

Συμπεθεραααααααααααα!!!!Κοιμάσαι καλεεεεεεε?

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κορίτσια!!!!!!!!!!!

Σταζω από ιδρωτα, μιας που κανω καθαριοτητα και με την ζεστη ειναι οτι χειροτερο!!! Αλλα θελω αυριο χρονιαρα μερα να ειναι καθαρο το σπιτακι μας!!!

Κοαλάκι μου καλό, τί κάνετε;;; εχει παιδική χαρά το μερος που μένετε;

Μποτσακι χθες την κουράσαμε την κουμπαρα μου με τα σχεδια του δωματιου!!!!!!!θα κοιμαται και θα ονειρευεται αυτοκλλητα και ταπετσαριες!!!

Μποτσάκι μου περαστικά στον μπαμπάκα σου!

Η μπέμπα είναι όντως λίγο μικρούλα αλλά μας ενδιαφέρει να αναπτύσσεται και ας παίρνει και λιγότερο βάρος. Το μόνο θετικό είναι οτι το doppler βγαίνει πολύ καλό. Βέβαια το άγχος υπάρχει αλλά προσπαθώ να το βλέπω θετικά και να μην με παίρνει από κάτω. Ότι είναι να γίνει θα γίνει.

Christina123 και Vick καλωσήρθατεεεεεεεεεε!!!!!

Κοαλάκι καλά να περνάςςςςςς!!!!

Φιλιά σε όλα τα κοριτσάκια!!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Καλημερα κορίτσια!!!!!!!!!!!

Σταζω από ιδρωτα, μιας που κανω καθαριοτητα και με την ζεστη ειναι οτι χειροτερο!!! Αλλα θελω αυριο χρονιαρα μερα να ειναι καθαρο το σπιτακι μας!!!

Ναι βρε παιδί μου... τι πράγμα είναι αυτό... μια δουλειά κάνω και εγώ και γίνομαι κομμάτια!!!! Πάλι καλά που ανδρούλης μου βοηθάει :tongue::tongue:

kPAZp2.png

Χριστινα και εγω οταν ημουν εγκυος, δεν μπορω να πω, με βοηθουσε πολυ ο αντρας μου. Αλλα τωρα δεν ειμαι εγκυος!!!!!!!!!οποτε τα περισσοτερα τα κανω εγω....

Σας ευχαριστω κοριτσια απλα στις 2 προηγουμενες γενναγα 38 κ 2 αλλα στην δευτερη πηγενα για ρηξη μητρας κ με ψιλο εφτιαξε εσωτερικα για να μπορω να κανω κ τριτο.οποτε τωρα λογω βαρους του εμβρυου αποφαδισε να το παρουμε 37 για να μην παθουμε τα ιδια κ εχουμε καμια ρηξη.παντως τα λογια σας καθησυχαστικα κ ξεαγχωθηκα αρκετα.γενναει καμια τελη αυγουστου ποιες περιμενουμε με λιγα λπγια τωρα κοντα?

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστω κοριτσια απλα στις 2 προηγουμενες γενναγα 38 κ 2 αλλα στην δευτερη πηγενα για ρηξη μητρας κ με ψιλο εφτιαξε εσωτερικα για να μπορω να κανω κ τριτο.οποτε τωρα λογω βαρους του εμβρυου αποφαδισε να το παρουμε 37 για να μην παθουμε τα ιδια κ εχουμε καμια ρηξη.παντως τα λογια σας καθησυχαστικα κ ξεαγχωθηκα αρκετα.γενναει καμια τελη αυγουστου ποιες περιμενουμε με λιγα λπγια τωρα κοντα?

Μη στεναχωριεσαι εγω γεννησα 37+5 και ολα μια χαρα.

Καμια δεν γενναει τωρα στα κοντα απο τις τρελες....!!!!!

Χαχαχαχχαχαχαχαχαχ......!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Μη στεναχωριεσαι εγω γεννησα 37+5 και ολα μια χαρα.

Καμια δεν γενναει τωρα στα κοντα απο τις τρελες....!!!!!

Χαχαχαχχαχαχαχαχαχ......!!!!!!!

Κοαλαααααααααααααααααααααααααααααακι!!!!!!!!!!!!!!!;););););););)

1sh1p2.png

καλημέρα σε όλες!!!!!!

χριστίνα κ vick καλώς ήρθατε στην παρέα μας!!!!!!

μαρακι μου τώρα διάβασα λεπτομέριες !!!!!!!!τι να πω ????????κανε κανένα ευχελεο!!!!!!!!!!

νασια όλα καλά θα πάνε μην ανησυχείς !!!!!!!!!

μποτσακι μου μια χαρά εμείς είμαστε!!!!!!!!!!εσυ???????

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλημέρα σε όλες!!!!!!

χριστίνα κ vick καλώς ήρθατε στην παρέα μας!!!!!!

μαρακι μου τώρα διάβασα λεπτομέριες !!!!!!!!τι να πω ????????κανε κανένα ευχελεο!!!!!!!!!!

νασια όλα καλά θα πάνε μην ανησυχείς !!!!!!!!!

μποτσακι μου μια χαρά εμείς είμαστε!!!!!!!!!!εσυ???????

Καλα Θαλειτσα μου!!!!!!!!!!Εχω καουρες ,πιεση και πονακια χαμηλα και σερνομαι!!!!!!!!!Κατατ τα αλλα καλα!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...