Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα!

Για τη δυσκοιλιότητα μας έχει σώσει κυριολεκτικά όλους οικογενειακώς το κεφίρ.

Το σκέτο δεν είναι και η πρώτη γεύση,όμως κυκλοφορούν κάποια με γεύση φρούτων (ιδίως ένα με κόκκινα φρούτα) που είναι πολύ νόστιμο και χαμηλό σε θερμίδες. 

Καλή συνέχεια!

• Μου αρέσει 4

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Νασια μου,μια χαρα ειναι το μωρακι σου!!!!!!!!μην αγχωνεσαι καθολου!!!!!!!!!!!αφου σου ειππε ο γιατρος να μην ανησυχεις,τοτε μην ανησυχεις!!!!!!!!!αφου η αυχενικη σου βγηκε μια χαρα,τι λεει μετα για τρισωμια 18??????καλα δεν πανε καλα και αυτοι...........!!!!!!!!!!!

με το παραμικρο αμνιο!!!!

ελεος!!!!!!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ναι τη δινω γιαουρτακι με φρουτα και χωρις το τρωει ολο.

Επισης τοστακι με κασερακι και σαλαμακι.

Μπανανα τρωει πολυ και γενικα φρουτα.

Ελπιζω αυριο πουρε να φαει...με λιγο λουκανικακι.

Ναι γλυφεται...και πριν ερθουμε διακοπες το εκαμνε αυτο...

Καλε σημερα σκαρφαλωμε στην ξαπλωστρα μεχρι επανω εκει που ακουμπαμε το κεφαλι μας,την τραβηξα και βιντεο και φωτο. Πηγαινε απο την ξαπλωστρα στο τραπεζακι και το αντιθετο οταν δεν σκαρφαλωνε...

Ναι παιζει ρολο και ο βηχας....βαζει και αυτος το χερακι του οσο να ναι...

μου ειπαν οπως βηχω την σπρωχνω τι να πω!!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Νασια δεν είμαι υπερ του να κάνεις εξετάσεις χωρίς λόγο, αλλά αν τελικά σου πει ο γιατρός να κάνεις μην φοβηθείς... πραγματικά δεν είναι τίποτα. Περισσότερο είναι το άγχος και ο φόβος παρά η διαδικασία. Ένα μικρο τσιμπιματάκι νιώθεις μόνο, που πονάει λιγότερο από την απλή αιμοληψία...και μετά μια ενόχληση και μένεις για 3-4 μέρες στο κρεβάτι... αλήθεια σε ποια βδομάδα είσαι?

Μαράκι να σκέφτεσαι ότι όλα είναι ΟΚ τώρα και ότι έχεις φάει το γαιδαρο... η ουρά σου μένει :-). Θα γεμίσεις σίγουρα μερικές βδομάδες ακόμα και μετά θα είσαι ΟΚ.

Εξάλλου από την 37 δεν θεωρείται καν πρόωρο... :-)

kPAZp2.png

Νασια δεν είμαι υπερ του να κάνεις εξετάσεις χωρίς λόγο, αλλά αν τελικά σου πει ο γιατρός να κάνεις μην φοβηθείς... πραγματικά δεν είναι τίποτα. Περισσότερο είναι το άγχος και ο φόβος παρά η διαδικασία. Ένα μικρο τσιμπιματάκι νιώθεις μόνο, που πονάει λιγότερο από την απλή αιμοληψία...και μετά μια ενόχληση και μένεις για 3-4 μέρες στο κρεβάτι... αλήθεια σε ποια βδομάδα είσαι?

Μαράκι να σκέφτεσαι ότι όλα είναι ΟΚ τώρα και ότι έχεις φάει το γαιδαρο... η ουρά σου μένει :-). Θα γεμίσεις σίγουρα μερικές βδομάδες ακόμα και μετά θα είσαι ΟΚ.

Χριστινακι μου τι κανεις....????? ολα καλα....???

Μαρακι μου μην ανησυχεις για τιποτα καλη μου αλλωστε απο 32-34 θεωρητε ανωρημο, 35-36 οριακα προωρο, αλλο προωρο αλλο ελιποβαρες μωρο. Μπορει αν φτασεις τις 34 να μην χρειαστει ουτε καν θερμο κατι που το ευχομαι ολοψυχα.

Να δεις καλε ναζια μας κανει απο τωρα η μπεμπα σου αλλα δεν μπορεις να πεις μεχρι τωρα καθησε φρονιμη, λιγομα ακομα θελει...υπομονη...!!!!!

Κοριτσακια μου θα παω για υπνο, ειμαι επιεικως ψοφια απο κουραση...!!!!

Καληνυχτα και φιλακια σε οοοολες....!!!!!

Τα λεμε αυριο...!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

μαρακι ...ελπίζω να είσαι καλυτερα τώρα..λίγος καιρός έμεινε κάνε υπομονή βρε κορίτσι μου και κάτσε ξαπλα!!ξέρω είναι ζόρικο αλλα κοντεύεις να φτάσεις στο τέλος!!ολα καλά θα ππανε ...φαντάζομαι την τρομάρα σου!!!

Διαφημίσεις

Κοριτσια διαβασα τα νεα σας... Νασια μου ευχομαι ολα να ειναι μια χαρα, για την ακριβεια ειμαι βεβαιη οτι δε θα ειναι τιποτα!! πολυ ασταθεια αυτη η γιατρος, ακου τον δικο σου!!!!

Κοριτσια βγαινω κιολας, ενα καληνυχτα μπηκα να σας πω!! Φιλακια σε ολες κοριτσουδια!!! Μαρακι ξαπλαααααααα!!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Κοριτσακια μου ηρθα!!!!!!!!!Πηγαμε να δουμε πραγματακια του μπεμπη μας!!!!!!!Δεν τα κλεισαμε αλλα σχεδον εχουμε καταληξει!!!!!!!!

Εσεις τι κανετε??

Σοτσαφι μου ολα καλα???

Αγορομαμυ μου καλη σου νυχτα!!!!!!!Φιλακια στα σπορακια σου!!!!!!!!!!!

Κοαλακι μου αρχιζει και προσαρμοζεται το Μαριαννακι μας ε????Τελεια!!!!Μολις συνηθισει και την αμμο θα φτιαχνει πυργακια!!!!!!!!

Να την παρεις σε παρακαλω κι ενα βιντεο που γλυφει τα ποδαρακια της!!!!!!!!χαχαχαχαχα!!!!!!!!!

Καληνυχτα κοριτσακι μου και καλη ξεκουραση!!!!!!!!!

1sh1p2.png

ολα καλά..ααα είδες ωραία πραγματάκια....εμεις με την πρώτη ξέραμε τη θέλαμε γυρναγαμε γυρνάγαμε και τελικά πήραμε αυτα που είδαμε τη πρώτη φορα!!χιχιχι...εχεις σκεφτει χρώματα ή θέμα???

ολα καλά..ααα είδες ωραία πραγματάκια....εμεις με την πρώτη ξέραμε τη θέλαμε γυρναγαμε γυρνάγαμε και τελικά πήραμε αυτα που είδαμε τη πρώτη φορα!!χιχιχι...εχεις σκεφτει χρώματα ή θέμα???

Ναι σχεδον κι εμεις Σοτσαφι μου χρωματα ουδετερα η λευκα η ανοιχτο ξυλο και θα στολισω με υφασματα και αυτοκολητα.Η βυθο θα κανω η κινουμενα σχεδια αλλα τιποτα φορτωμενο!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Κοριτσακια μου με πηρε ο υπνος στον καναπε και ξυπνησα αποτομα!!!!Μπηκα να σας καληνυχτισω!!!!!!!!!!!

Καληνυχτα φιλεναδιτσες μου!!!!!!!!!Ονειρα γλυκα σε ολες!!!!!!!!

Μααααααααααααααααατς!!!!!!!!!!

Μουυυυυυυυυυυυυυυυυτς!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

αχ Χριστινακη μου καλημερα σου!

Εσυ καλα τα λες εγω ομως ειμαι ηδη στο κρεβατι 14 εβδ και τωρα αυτο και ναι απο τις 37 και μετα δεν ειναι προωρο αλλα ειναι αλλες 5 εβδ οχι αλλες 5 ημερες!!

Εγω δεν εχω προβλημα να μεινω στο κρεβατι το θεμα ειναι θα κανει κατι αυτο ειχα ηρεμησει και τωρα με αυτο εγινα χαλια παλι!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Χριστινακι μου τι κανεις....????? ολα καλα....???

Μαρακι μου μην ανησυχεις για τιποτα καλη μου αλλωστε απο 32-34 θεωρητε ανωρημο, 35-36 οριακα προωρο, αλλο προωρο αλλο ελιποβαρες μωρο. Μπορει αν φτασεις τις 34 να μην χρειαστει ουτε καν θερμο κατι που το ευχομαι ολοψυχα.

Να δεις καλε ναζια μας κανει απο τωρα η μπεμπα σου αλλα δεν μπορεις να πεις μεχρι τωρα καθησε φρονιμη, λιγομα ακομα θελει...υπομονη...!!!!!

Κοριτσακια μου θα παω για υπνο, ειμαι επιεικως ψοφια απο κουραση...!!!!

Καληνυχτα και φιλακια σε οοοολες....!!!!!

Τα λεμε αυριο...!!!!!!!!

αυτα ειναι να πας διακοπες και μετα να θες διακοπες για να ξεκουραστεις απο τις διακοπες!εμεις το παθαμε περυσι που καναμε το λαθος και πηγαμε στα πεθερικα μου 5 ημερες γιναμε κομματια!

δεν υπηρχε τροπος ξεκουρασης!Εκεινοι μεγαλοι ανθρωποι στο ιδιο σπιτι μενει η κουνιαδα μου η οποια καλη χρυση αλλα εχει ενα ελαττωμα ανακατευεται εκει που δεν την σπερνουν!

Το σπιτι τους απο αυτα με το ξεχωριστο σαλονι που ειχαν μια φορα και να καιρο για "οταν ερθει κανας ανθρωπος" μας εβαλαν εκει ενα φουσκωτο στρωμα καμπινγκ το οποιο εκανες εμετο και στην ιδεα επειδη κουνιοταν και το παρκο!καθε πρωι εψαχνα τα πραγματα μου και του μωρου γιατι εγω απλωνα την πραγματια μου και η κουνιαδα τα μαζευε μην ειναι και ανακατεμενο το σαλονι το καλο!

Βρεε καλη μου κοπελα να της λεω αφου κοιμομαστε 2 ενηλικες και ενα μωρο ειναι δυνατον να σηκωθω μεσα στην νυχτα να ξεσκατισω το μωρο και να ψαχνω που ειναι ο σελτες που ειναι οι πανες που ειναι το αμυγδαλελαιο??

εγω απλωνα τον σελτε στον καναπε πηρα κι ενα ταπερ εβαλα μεσα τα μπαμπακια ,την κρεμα κωλου και το αμυγδαλελαιο και διπλα τις πανες!εκεινη τα μαζευε να μην ειναι απλωμενα!

μετα ειχαμε το αλλο τους λεγαμε παμε να κοιμηθοπυμε να κοιμησουμε και το μωρο και αρχιζαν την επιθεωρηση καθε 5 και λιγο ανοιγαν την πορτα να δουν κοιμηθηκε το μωρο?πως να κοιμηθει οταν το ξεσηκωνετε????

αστα βραστα πηγαμε μετα βολτα μονοι μας 3 μερες στην Παργα και ξεκουραστηκαμε....

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Κοριτσια γεια σς .πρωτη φορα γραφω .εχω πητ 21 Σεπτεμβρη αλλα λογω προηγουμενων 2 κσισαρικκω θα το παρπυμε μωριτερα....λοιπον στα γρηγορα πρωτο τριμηνο αποκολληση και χαπια ενα σωρο κ φυσικα κρεββατι.δευτερο τριμηνο χαμηλη πιεση ζαλαδες οποτε οσο μποτουσα ....κτεββατι τωρα την 32 εβδομαδα εκανα ντοπλερ..το μωρο (μπεμπης) ειναι 2600 κ λογω βαρους πιεζει την μικρη κοιλια μου (ασχετα αν εχω παρει 20 κιλα ειναι μικρη η κοιλια μου) επισης εχω πονακια κ προορε; συσπασεις youtopar 3 μαγνησιο και ξαπλα.....σημερα ειμαι 34 και κ 4ημερων.αυτη η αυπνια το βραδυ με εχει τσακισει

...δεν μπορω αλλο θελω να τελειωνω βαρεθηκα πραγματικα.....αλλα φοβαμαι κιολας που θα τπ παρουμε την 37 μην μου μπει καμια θερμοκοιτιδα.

Κοριτσια γεια σς .πρωτη φορα γραφω .εχω πητ 21 Σεπτεμβρη αλλα λογω προηγουμενων 2 κσισαρικκω θα το παρπυμε μωριτερα....λοιπον στα γρηγορα πρωτο τριμηνο αποκολληση και χαπια ενα σωρο κ φυσικα κρεββατι.δευτερο τριμηνο χαμηλη πιεση ζαλαδες οποτε οσο μποτουσα ....κτεββατι τωρα την 32 εβδομαδα εκανα ντοπλερ..το μωρο (μπεμπης) ειναι 2600 κ λογω βαρους πιεζει την μικρη κοιλια μου (ασχετα αν εχω παρει 20 κιλα ειναι μικρη η κοιλια μου) επισης εχω πονακια κ προορε; συσπασεις youtopar 3 μαγνησιο και ξαπλα.....σημερα ειμαι 34 και κ 4ημερων.αυτη η αυπνια το βραδυ με εχει τσακισει

...δεν μπορω αλλο θελω να τελειωνω βαρεθηκα πραγματικα.....αλλα φοβαμαι κιολας που θα τπ παρουμε την 37 μην μου μπει καμια θερμοκοιτιδα.

Καλώς την...

Στην 37 δεν μπαίνει θερμοκοιτίδα... ειδικά αφού είναι ήδη 2600... μην ανησυχείς καθόλου... Ακόμα και νωρίτερα να γεννήσεις μπορεί να μην χρειαστεί :-). Υπομόνη 2 βδομαδούλες ακόμα και μετά θα συζητάτε επίσημα για τοκετό :-)

kPAZp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...