Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ! Όχι, δεν είμαι νέα υπάλληλος. Τις 8 ημέρες αναρρωτικη τις έχω ήδη τελειώσει και για τις 3 υπόλοιπες ημέρες θα μου γράψει αναρρωτικη, όχι κύησης γιατί δε θέλω να το ανακοινώσω. Όταν ξεπερνάμε τις ημέρες που έχουμε αναρρωτικης, πηγαίνουμε επιτροπή από την οποία βέβαια δε με έχουν καλέσει ποτέ. Το μετά σκέφτομαι πώς θα συνεχίσω? Θα μου γράψει δηλαδή άδεια κύησης ο ιδιώτης και πόσες ημέρες ή πρέπει να πάω σε γιατρό δημοσίου? Καλή τύχη στην αυχενική διαφάνεια!!! 

Καταρχήν συγχαρητήρια!!! Μια ανεφελη εγκυμοσύνη σου εύχομαι και με το καλό να υποδεχτείτε το μωράκι σας!

Δεν ξέρω τι σχέση εργασίας έχεις... εγώ στη κύηση ήμουν αρχικά με ασφαλιστικά μέτρα σε Δήμο καο στη πορεία έγινα αοριστου... Μου έγραφε κανονικά ο γυναικολογος κάθε μήνα άδεια για επαπειλουμενη κύηση και αρχικά τις κατέθεσα στο εφκα, επιτροπή μετά κοβιντ δεν παίρναν ουσιαστικά...μόνο τα χαρτιά σου! Όταν έγινα αοριστου δεν έκανα ούτε αυτό...το έκανε αυτόματα η υπηρεσία!

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Ολα καλα θα πανε Νασια μου,μην ανησυχεις απο την στιγμη που βρηκε υγρο!!!!!!Οσο για την αμνιο επειδη την εκανα αν μπεις σε διλημμα κανε τη γιατι δεν προκειται να ηρεμησεις.Σου το υπογραφω οτι δεν καταλαβαινεις τιποτα.Ειναι 3 λεπτα υποθεση!!!!!!!Ομως δεν θα ειναι τιποτα αλλιως ο γιατρος σου δεν θα σε καθησυχαζε!!!!!!!

Ετσι θελω να πιστευω βρε μποτσακι μου οτι δεν ειναι τιποτα γιατι γενικα μας ελεγε περιεργα πραγματα η γιατρος.Την προηγουμενη φορα μας ειπε οτι το ενα το νεφρο ειναι λιγο πιο ψηλα απο το αλλο και σημερα τα βρηκε μια χαρα δηλαδη σε 5 μερες αλλαξε θεση;;;Και επισης μας ειχε πει πως αν εβλεπε λιγο παραπανω υγρο θα ηατν ολα καλα.σημερα που ειδε παραπανω υγρο αρχισε να μας λεει για αμνιο την οποιο πρεπει οπωσδηποτα να την κανω και μεχρι την Παρασκευη!!!

dev338pr___.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Νασουλα μου καλο θα ηταν να παρεις αλλη γνωμη γιατι η αμνιο γινεται σε εξαιρετικα δυσκολες περιπτωσεις και πρεπει οι γιατροι να επιμενουν, εφοσον ομως ο γιατρος σου ειπε νατον περιμενεις...πραξε αναλογα.

Μην ανησυχεις παντως, εαν ειναι οντως κατι θα διορθωθει...

Ευχομαι να ειναι ενα μεγαααααααλο τιποταααααααααααααα..........!!!!!!

Ο ιδιος ο γιατρος μου με ειπε οτι θα παρουμε και αλλη γνωμη.Αυτος με ειχε πει να παω στον κο Αθανασιαδη Αποστολο αλλα επειδη ελειπε με αδεια πηγα στο γενεσις στην Κολιστη....Μολις γυρισει ο Αθανασιαδης απο διακοπες θα παω σε αυτον...

dev338pr___.png

Aμαααααααααααααααν!!!!!!!!!Μαρια μου αφου εκλεισε ολα καλα!!!!!Απλως τωρα προσεχε και θα τις τραβηξουμε τις μερες!!!Λιγο εμεινε.

Αυτο γινεται στα καλα καθουμενα η γιατι κατι κανουμε λαθος?

Ξαπλα Μαρω μουυυυυ!!!!!!!

αυτο εγινε επειδη σπρωχνει η βιαστικη ξορη μου και επειδη σηκωθηκα να μαγειρεψω η ηληθια ρε κοριτσια ομως πανω απο 10 λεπτα δεν καθομουν ορθια!

μου ειπαν οτι αμα ειμαι ξαπλα δεν ζοριζεται η μικρη να σπρωχνει γιατι μεγαλωνει ο χωρος που εχει!

η εντελως οριζοντια θεση βοηθαει απλα λογω το οτι εχω συνδρομο κοιλης φλεβας πρεπει να γυριζω ανα δεκα λεπτα για να μην λιποθυμισω!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Διαφημίσεις

αυτο εγινε επειδη σπρωχνει η βιαστικη ξορη μου και επειδη σηκωθηκα να μαγειρεψω η ηληθια ρε κοριτσια ομως πανω απο 10 λεπτα δεν καθομουν ορθια!

μου ειπαν οτι αμα ειμαι ξαπλα δεν ζοριζεται η μικρη να σπρωχνει γιατι μεγαλωνει ο χωρος που εχει!

η εντελως οριζοντια θεση βοηθαει απλα λογω το οτι εχω συνδρομο κοιλης φλεβας πρεπει να γυριζω ανα δεκα λεπτα για να μην λιποθυμισω!

Υπομονη και ολα θα πανε καλα.....Ξ Α Π Λ Α ΚΑΙ ΜΟΝΟ Ξ Α Π Λ Α

dev338pr___.png

Σας αφηνω κοπελιες...

Μπηκα για λιγο να σας πω τα νεα και βγαινω για να ετοιμαω βαλιτσες γιατι αυριο φευγουμε διακοπες.Βεβαια μου κοπηκε καθε ορεξη για διακοπες αλλα ο αντρας μου επιμενει γιατι εκτος το οτι ειναι σιγουρος οτι δεν συμβαινει τιποτα με λεει οτι ετσι και κατσουμε σπιτι θα ειναι χειροτερα γιατι θα το σκεφτομαι ολη την ωρα τουλαχιστον αμα παμε θαλασσα και θα ηρεμησεις και θα ξεφυγεις λιγο... Αρα αυριο φευγουμε Αμμουλιανη για 4 μερουλες....

Οποτε τα λεμε απο Δευτερα που θα εχω επιστρεψει....

Φιλια σε ολες!!!!!!

dev338pr___.png

Καλησπερα κοπελιες....

Τελικα πηγα στον γιατρο για επανελεγχω και με ειπε οτι το στομαχακι του παλι δεν ειχε υγρο με εβαλε να ξαναπερπατησω για κανα 15λεπτο και μετα ειδαμε οτι εχει υγρο και παραπανω απο την προηγουμενη φορα αλλα οχι οσο πρεπει και αρχισε να με λεει οτι ισως ειναι καλο να κανουμε και αμνιοπαρακεντηση γιατι η ατρησια αν εχει βεβαια μπορει να οφειλεται σε τρισωμια 18... βεβαια η αναπτυξη του μωρου ειναι φυσιολογικη αλλα καλο θα ηταν να κανουμε.Να τονισω οτι ο γιατρος μου με ειπε να παω σε αλλο γιατρο αλλα επειδη ελειπε με αδεια πηγα υποχρεωτικα στο γενεσις.Και γενικα μας ελεγε διαφορετικα πραγματα απ'οτι μας ειπε την Πεμπτη που πηγαμε.Μιλησα με τον γιατρο μου και με ειπε να μην ανησυχω και πως οταν γυρισει απο διακοπες ο γιατρος που με ειχε πει να παω αρχικα θα κλεισουμε ενα ραντεβου εκει και θα μας πει ακριβως τι συμβαινει...

βρε δεν παμε καλα και γιατι δεν ζητησε ληψη τροφοβλαστη που ειναι ποιο ακινδυνη αλλα ασχετα απο αυτο για να ειναι καθησηχαστικος ο γιατρος σου μηπως κατι ξερει απραπανω??

τι να πω σημερα πο το κακο στο χειροτερο παμε!!!

Τριτη και 13 που λενε!!!!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Λογικο το βρισκω...ο νομος της βαρυτητας...αλλωστε..!!!! Αν εισαι ορθια σπρωχνει προς τα κατω...!!!!! Ξεκουρασου..!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Λογικο το βρισκω...ο νομος της βαρυτητας...αλλωστε..!!!! Αν εισαι ορθια σπρωχνει προς τα κατω...!!!!! Ξεκουρασου..!!!!!

τι κανει η φουρτουνα σου?

σημερα προσαρμοστηκε?

τρωει τουλαχιστον?

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

τι κανει η φουρτουνα σου?

σημερα προσαρμοστηκε?

τρωει τουλαχιστον?

Μια χαρα, δεν γκρινιαξε σημερα, απεναντιας επαιξε πολυ ωρα εδω στο δωματιο.

Απο την ξαπλωστρα δεν κουνηθηκε ομως, 2φορες που αποπηραθηκε αρχισε να τσιριζει και να καθαριζει τα ποδια της απο την αμμο..........με το στομα της, χαχαχαχαχαχχχαχαχαχαχ.....κατι που κανει και εκτος αμμου, γενικα....

Ναι τρωει αλλα σημερα δεν εφαγε μακαρονακια με γιαουρτακι, μονο το τυρακι και αναγκαστηκα να της δωσω γαλα το οποιο και εφαγε.

Αυριο θα την κανω πουρε με λουκανικα βραστα, να δουκε ποσο θα φαει.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Μια χαρα, δεν γκρινιαξε σημερα, απεναντιας επαιξε πολυ ωρα εδω στο δωματιο.

Απο την ξαπλωστρα δεν κουνηθηκε ομως, 2φορες που αποπηραθηκε αρχισε να τσιριζει και να καθαριζει τα ποδια της απο την αμμο..........με το στομα της, χαχαχαχαχαχχχαχαχαχαχ.....κατι που κανει και εκτος αμμου, γενικα....

Ναι τρωει αλλα σημερα δεν εφαγε μακαρονακια με γιαουρτακι, μονο το τυρακι και αναγκαστηκα να της δωσω γαλα το οποιο και εφαγε.

Αυριο θα την κανω πουρε με λουκανικα βραστα, να δουκε ποσο θα φαει.

μην αγχωνεσαι και δωσε της κανα τοστακι κανα φρουτακι ή απο αυτο που τρως εσυ ειστε διακοπες μην ζοριζεσαι και για το φαγητο!!!

γατουλι ειναι και γλιφεται αυτο το παιδι για να καθαριστει!!

Παναγια μου μεγαλη η χαρη σου τι αλλο θα ακουσω?

α επισης φταιει που την αρπαξα και βηχω την σπρωχνω λεει

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

βρε μποστακι μου τοσο χαλια ο μπαμπας σου κανε σε παρακαλω υπομονη μην στεναχωρεις τον μπεμπακο μας και ελπιζω αυτο με τον μπαμπα σου να ειναι περαστικοπ!

βρε τελικα οσα φερνει η ωρα δεν τα φερνει ο χρονος!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

μην αγχωνεσαι και δωσε της κανα τοστακι κανα φρουτακι ή απο αυτο που τρως εσυ ειστε διακοπες μην ζοριζεσαι και για το φαγητο!!!

γατουλι ειναι και γλιφεται αυτο το παιδι για να καθαριστει!!

Παναγια μου μεγαλη η χαρη σου τι αλλο θα ακουσω?

α επισης φταιει που την αρπαξα και βηχω την σπρωχνω λεει

Ναι τη δινω γιαουρτακι με φρουτα και χωρις το τρωει ολο.

Επισης τοστακι με κασερακι και σαλαμακι.

Μπανανα τρωει πολυ και γενικα φρουτα.

Ελπιζω αυριο πουρε να φαει...με λιγο λουκανικακι.

Ναι γλυφεται...και πριν ερθουμε διακοπες το εκαμνε αυτο...

Καλε σημερα σκαρφαλωμε στην ξαπλωστρα μεχρι επανω εκει που ακουμπαμε το κεφαλι μας,την τραβηξα και βιντεο και φωτο. Πηγαινε απο την ξαπλωστρα στο τραπεζακι και το αντιθετο οταν δεν σκαρφαλωνε...

Ναι παιζει ρολο και ο βηχας....βαζει και αυτος το χερακι του οσο να ναι...

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...