Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ! Όχι, δεν είμαι νέα υπάλληλος. Τις 8 ημέρες αναρρωτικη τις έχω ήδη τελειώσει και για τις 3 υπόλοιπες ημέρες θα μου γράψει αναρρωτικη, όχι κύησης γιατί δε θέλω να το ανακοινώσω. Όταν ξεπερνάμε τις ημέρες που έχουμε αναρρωτικης, πηγαίνουμε επιτροπή από την οποία βέβαια δε με έχουν καλέσει ποτέ. Το μετά σκέφτομαι πώς θα συνεχίσω? Θα μου γράψει δηλαδή άδεια κύησης ο ιδιώτης και πόσες ημέρες ή πρέπει να πάω σε γιατρό δημοσίου? Καλή τύχη στην αυχενική διαφάνεια!!! 

Καταρχήν συγχαρητήρια!!! Μια ανεφελη εγκυμοσύνη σου εύχομαι και με το καλό να υποδεχτείτε το μωράκι σας!

Δεν ξέρω τι σχέση εργασίας έχεις... εγώ στη κύηση ήμουν αρχικά με ασφαλιστικά μέτρα σε Δήμο καο στη πορεία έγινα αοριστου... Μου έγραφε κανονικά ο γυναικολογος κάθε μήνα άδεια για επαπειλουμενη κύηση και αρχικά τις κατέθεσα στο εφκα, επιτροπή μετά κοβιντ δεν παίρναν ουσιαστικά...μόνο τα χαρτιά σου! Όταν έγινα αοριστου δεν έκανα ούτε αυτό...το έκανε αυτόματα η υπηρεσία!

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Κουμπαρες!!!!!!!!!!!!!!!!Τί καούρες μου λετε;;; εγω ειχα πεθάνει από καούρες και ξινίλες, μου έλεγαν βγάζει μαλλιά η μπέμπα και τελικά βγήκε σχεδόν καραφλή η μικρή μου, 9 μηνων την βαπτισα κ ο παπας εψαχνε για μαλλακι!!!!!!!!!

Μποτσάκι τόσο πολυ στραπατσαρισμένος ο μπαμπάς σου;;; Περαστικά του!

Πατουσίτσα, μπορείς να βρεις αυτοκόλλητα ή μπορντουρα Αριελ και μετα το χαλι να το παρεις μονοχρωμο σε χρωμα πχ βεραμαν και να συνδυασεις και κανα φωτιστικο δαπεδου ή τοιχου με θεμα αριελ ή θαλασσας!!! Να βαψεις τον τοιχο με 2 χρωματα , κατω πρασινο και πανω γαλαζιο και μπορντουρα με θεμα θαλασσα και αυτοκολλητα διασπαρτα με Αριελ και φιλους της!!! Αργότερα μπορεις να της βρεις λευκα ειδη με το θεμα αυτο κλπ κλπ

Μην ξεχνας οτι θα σου φερνουν δωρακια (καλογερο, κρεμαστρα, για την μπεμπα που θα πρεπει να ταιριαξουν στο χωρο και ας μην ειναι με θαλασσινο θεμα!!! Οποτε δωσε για αρχη μια ελαφρια διακοσμηση με τι θεμα σου (μονο τοιχους και χαλί) και σταδιακά εμπλουτίζεις!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σας κοριτσουδες!! Ngn μου καλη συνεχεια, θα συμφωνησω οτι κι εμενα δε μου φανηκε πολυ μικρο το μωρο!! Εμενα ηταν 1383 στην 30η εβδ.

Μποτσακι μου περαστικα στον μπαμπακα σου... θα επανελθει ο καημενος!

Ηλιοβασιλεμα τι κανετε?? Πηγε πισινα η γοργονιτσα??

Πατουσιτσααααααα κολλημα με την αριελ?? ειναι υπεροχη!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Κοριτσακια μου εδω πρακτωρ ΘΒ (θανασης βεγγος) χαχαχαχααχχαχ.....!!!!!!

Τι κανετε....?????

Εγω περιμενω τη μαριαννα να ξυπνησει που κοιμαται απο τις 2 για να την παω θαλασσα...

Ngn μου ωραια που ο τραχηλος ειναι κλειστος, μια χαρα θα τα πας...

Μποτσακι μου θα αναρωσει γρηγορα ο πατερουλης σου, ειναι δυσκολη περιοχη το προσωπο και επουλωνεται αργα...

Οσο για τις καουρες ειναι λογω της μετατοπισης του στομαχου προς τα επανω. Μπορει να σε ανακουφισουν τα εξης: 1 κουταλακι ζαχαρη να το φας, χυμος μηλο, γαλα παγωμενο, μικρα γευματα και οχι αργα φαγητο το βραδυ. Ειχα και εγω πολλεεεες καουρες και δεν μπορουσα να ησυχασω, λες και με ειχαβ ρηξει ολο το μπουκοβο μεσα μου.

Τα αλλα κοριτσακια μου τι κανουν.....???????

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Γεια σου Αγορομαμυ και Κοαλάκι!!! ούτε συννενοημενες να ησασταν οι συμπεθέρες!!!!!!

Πισίνα δεν εχουμε ξανα μεχρι την αλλη Δευτερα, χανουμε 2 μαθηματα λογω Παναγίας... οποτε στο χαλαρο, σπιτι με δουλιτσες....

Κοριτσια παω να ξαναψαξω και θα επανελθω!!!!!!!!!

κοαλακι μου,με κανες και γελασαααα!!!!!!χαχαχαχαχαααχχαχαχα!!!!!!!!πρακτος θου-βου!!!!!!!!χιιχχιχιχιχιχιχιχ!!!!!!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

καλησπέρα!!!!!!!!!!!!!!!

ngn μουαφού είναι καλά το μωρό μην αγχώνεσαι για το βάρος του.θα πάρει σιγά σιγά τα πάνω του!!!!!!!

κοαλακι μου πως περνάς????????

patousitsa μουκαλά είμαστε εσυ??????

ηλιοβασίλεμα μουτι κάνεις??????

εγώ σε λίγο παω για περπάτημα!!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

μποτσακι μουόλα καλά θα πάνε με τον πατερουλι σου!!!!!!μην στεναχωριεσαι γιατί δεν κάνει για το μωρό!!!!!!

αγορομμαμη μου όλα καλά???????

μαρακι μου εσυ??????καλά έτσι???????

έλλη μουκαλά είσαι???????

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλεεεεεεεεεεεεεε!!!!Είναι καμία εδωωωω?

Κοιμήθηκα δυο ώρες και κατά τις 8 θα κατεβουμε μια βολτίτσα κατω να δούμε για τα πραγματάκια του μωρού!!!!

Κορίτσια μου σας ευχαριστώ πολύ!!!Ναι θα περάσει,το ξέρω,απλά επαθα σοκ!!!

Κοαλακι μου μπράβο!!!Περνάτε ομορφα!!!Φαντάζομαι η Μαριάννα με την θάλασσα πως θα κάνει!!!

Αγόρομαμμυ μου,τι κάνει ο Δημητράκης και το σπορακι σου?

Θαλειτσα,εσείς είστε καλα?

Ηλιοβασίλεμα μου,ξεκούραση για την γοργονιτσα?

Κοαλακι εκτός από το γάλα θα τα δοκιμάσω όλα για να δω!!!

1sh1p2.png

κοριτσακια καλησπερα τα ειδα ολα σημερα επεσα για υπνο το μεσιμερι και σηκωνομαι κατα 3.00 και ημουν μουσκεμα απο κατω και το στρωμα τα ιδια περπαταγα και ετρεχαν νερα!

πηγα στο ΙΑΣΩ ηταν μερικη ρηξη θηλακιου αμνιακου σακου αλλα εκλεισε ευτυχως και με σωζει οτι πινω πολλα αααααααααααααα υγρα οποτε εχουμε φυσιολογικη σταθμη υγρων!

μου ειπαν ξαπλα εντελως και περιορισμο στην τουαλετα(κοινως παπια)

μονο 4 φορες την ημερα μπορω να σηκωνομαι αν ξανα δω υγρα παω νοσοκομειο και εξαρταται ή γεννα ή εισαγωγη μεχρι την γεννα!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

κοριτσακια καλησπερα τα ειδα ολα σημερα επεσα για υπνο το μεσιμερι και σηκωνομαι κατα 3.00 και ημουν μουσκεμα απο κατω και το στρωμα τα ιδια περπαταγα και ετρεχαν νερα!

πηγα στο ΙΑΣΩ ηταν μερικη ρηξη θηλακιου αμνιακου σακου αλλα εκλεισε ευτυχως και με σωζει οτι πινω πολλα αααααααααααααα υγρα οποτε εχουμε φυσιολογικη σταθμη υγρων!

μονο 4 φορες την ημερα μπορω να σηκωνομαι αν ξανα δω υγρα παω νοσοκομειο και εξαρταται ή γεννα ή εισαγωγη μεχρι την γεννα!

Μαρακι μου παλουκωωωωωωωωωωσου..........!!!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Aμαααααααααααααααν!!!!!!!!!Μαρια μου αφου εκλεισε ολα καλα!!!!!Απλως τωρα προσεχε και θα τις τραβηξουμε τις μερες!!!Λιγο εμεινε.

Αυτο γινεται στα καλα καθουμενα η γιατι κατι κανουμε λαθος?

Ξαπλα Μαρω μουυυυυ!!!!!!!

1sh1p2.png

Μαρακι προσεχεεεεεεε!!!!!οσο μπορεις!!!!!ξαπλα να εισαι να πινεις πολλα υγρα,και ολα θα πανε καλα!!!!!!!!!!!!!!

πω πω....τι ηταν και αυτο σημερα???????

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Καλησπερα κοπελιες....

Τελικα πηγα στον γιατρο για επανελεγχω και με ειπε οτι το στομαχακι του παλι δεν ειχε υγρο με εβαλε να ξαναπερπατησω για κανα 15λεπτο και μετα ειδαμε οτι εχει υγρο και παραπανω απο την προηγουμενη φορα αλλα οχι οσο πρεπει και αρχισε να με λεει οτι ισως ειναι καλο να κανουμε και αμνιοπαρακεντηση γιατι η ατρησια αν εχει βεβαια μπορει να οφειλεται σε τρισωμια 18... βεβαια η αναπτυξη του μωρου ειναι φυσιολογικη αλλα καλο θα ηταν να κανουμε.Να τονισω οτι ο γιατρος μου με ειπε να παω σε αλλο γιατρο αλλα επειδη ελειπε με αδεια πηγα υποχρεωτικα στο γενεσις.Και γενικα μας ελεγε διαφορετικα πραγματα απ'οτι μας ειπε την Πεμπτη που πηγαμε.Μιλησα με τον γιατρο μου και με ειπε να μην ανησυχω και πως οταν γυρισει απο διακοπες ο γιατρος που με ειχε πει να παω αρχικα θα κλεισουμε ενα ραντεβου εκει και θα μας πει ακριβως τι συμβαινει...

dev338pr___.png

Καλησπερα κοπελιες....

Τελικα πηγα στον γιατρο για επανελεγχω και με ειπε οτι το στομαχακι του παλι δεν ειχε υγρο με εβαλε να ξαναπερπατησω για κανα 15λεπτο και μετα ειδαμε οτι εχει υγρο και παραπανω απο την προηγουμενη φορα αλλα οχι οσο πρεπει και αρχισε να με λεει οτι ισως ειναι καλο να κανουμε και αμνιοπαρακεντηση γιατι η ατρησια αν εχει βεβαια μπορει να οφειλεται σε τρισωμια 18... βεβαια η αναπτυξη του μωρου ειναι φυσιολογικη αλλα καλο θα ηταν να κανουμε.Να τονισω οτι ο γιατρος μου με ειπε να παω σε αλλο γιατρο αλλα επειδη ελειπε με αδεια πηγα υποχρεωτικα στο γενεσις.Και γενικα μας ελεγε διαφορετικα πραγματα απ'οτι μας ειπε την Πεμπτη που πηγαμε.Μιλησα με τον γιατρο μου και με ειπε να μην ανησυχω και πως οταν γυρισει απο διακοπες ο γιατρος που με ειχε πει να παω αρχικα θα κλεισουμε ενα ραντεβου εκει και θα μας πει ακριβως τι συμβαινει...

Ολα καλα θα πανε Νασια μου,μην ανησυχεις απο την στιγμη που βρηκε υγρο!!!!!!Οσο για την αμνιο επειδη την εκανα αν μπεις σε διλημμα κανε τη γιατι δεν προκειται να ηρεμησεις.Σου το υπογραφω οτι δεν καταλαβαινεις τιποτα.Ειναι 3 λεπτα υποθεση!!!!!!!Ομως δεν θα ειναι τιποτα αλλιως ο γιατρος σου δεν θα σε καθησυχαζε!!!!!!!

1sh1p2.png

Καλησπερα κοπελιες....

Νασουλα μου καλο θα ηταν να παρεις αλλη γνωμη γιατι η αμνιο γινεται σε εξαιρετικα δυσκολες περιπτωσεις και πρεπει οι γιατροι να επιμενουν, εφοσον ομως ο γιατρος σου ειπε νατον περιμενεις...πραξε αναλογα.

Μην ανησυχεις παντως, εαν ειναι οντως κατι θα διορθωθει...

Ευχομαι να ειναι ενα μεγαααααααλο τιποταααααααααααααα..........!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...