Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα!

Για τη δυσκοιλιότητα μας έχει σώσει κυριολεκτικά όλους οικογενειακώς το κεφίρ.

Το σκέτο δεν είναι και η πρώτη γεύση,όμως κυκλοφορούν κάποια με γεύση φρούτων (ιδίως ένα με κόκκινα φρούτα) που είναι πολύ νόστιμο και χαμηλό σε θερμίδες. 

Καλή συνέχεια!

• Μου αρέσει 2

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια!!!!

Τώρα κατάφερα να μπω και να σας πω τα νέα μου!!!!

Λοιπόν, η μπέμπα πάλι μας βγήκε πιο μικρή και συγκεκριμένα 10 μέρες. Είναι 1200 κιλά. Ο γιατρός μου είπε οτι είναι θέμα του οργανισμού μου γιατί η μπέμπα είναι υγιέστατη και το doppler βγήκε πολύ καλό. Μου είπε οτι απλώς θα βγει μικρό μωρό. Την άλλη Τρίτη θα πάω να κάνω καρδιοτοκογράφημα πάλι για να δούμε την ανάπτυξη της. Το καλό είναι οτι ανέβηκε πιο πάνω και ο τράχηλος είναι κλειστός γι'αυτό δεν φοβόμαστε για πρόωρο τοκετό. Παρολαυτά θα μείνω στο κρεβάτι για να τροφοδοτείτε καλύτερα.

Πολύ ζόρικο μας βγήκε αυτό το μωρό!!!!

Οπότε κορίτσια καταλαβαίνεται οτι το άγχος καλά κρατεί. Έτσι για να μην ησυχάζω ποτέ!!!!!;);););););););););)

Θα διαβάσω το βράδυ τα νεάκια σας γιατί τώρα είμαι πτώμα!!!

Φιλιά!!!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ngn ξεκουράσου και τα λεμε το βραδακι!!!!!!!!!!!!! Καλά τα νεα σου περι τραχηλου και μην φοβασαι για τα κιλα του μωρου!!!!!!!!! Πόσα μωρακια γεννιουνται 2-2100!!! μια χαρα πας, αν εξαιρεσεις την ξαπλα και το σακχαρο!!!!!!!!

Καλησπέρα κορίτσια!!!!

Τώρα κατάφερα να μπω και να σας πω τα νέα μου!!!!

Λοιπόν, η μπέμπα πάλι μας βγήκε πιο μικρή και συγκεκριμένα 10 μέρες. Είναι 1200 κιλά. Ο γιατρός μου είπε οτι είναι θέμα του οργανισμού μου γιατί η μπέμπα είναι υγιέστατη και το doppler βγήκε πολύ καλό. Μου είπε οτι απλώς θα βγει μικρό μωρό. Την άλλη Τρίτη θα πάω να κάνω καρδιοτοκογράφημα πάλι για να δούμε την ανάπτυξη της. Το καλό είναι οτι ανέβηκε πιο πάνω και ο τράχηλος είναι κλειστός γι'αυτό δεν φοβόμαστε για πρόωρο τοκετό. Παρολαυτά θα μείνω στο κρεβάτι για να τροφοδοτείτε καλύτερα.

Πολύ ζόρικο μας βγήκε αυτό το μωρό!!!!

Οπότε κορίτσια καταλαβαίνεται οτι το άγχος καλά κρατεί. Έτσι για να μην ησυχάζω ποτέ!!!!!;);););););););););)

Θα διαβάσω το βράδυ τα νεάκια σας γιατί τώρα είμαι πτώμα!!!

Φιλιά!!!!

ημουν ετοιμη να ρωτησω τι εγινες!!

Μπραψο γαι τον τραχηλο και που ανεβηκε ποιο πανω!!

εμενα τα 1200 για 30 εβδ μου φαινονται μια χαρα δεν τον καταλαβαινω τον γιατρο σου!δεν πειραζει τουλαχιστον ειναι καλα τα ντοπλερ σου οποτε κανε μια υπομονη!

ποτε θα ξανα πας?

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Μαράκι μου κλείνει το ιατρείο του από αύριο και θα πάω στις 02/09.

Μόνο για καρδιοτοκογράφημα θα πάω την άλλη Τρίτη στο νοσοκομείο και βλέπουμε. Αν δούμε οτι δεν υπάρχει ανάπτυξη τότε θα μου το πάρει, πράγμα που δεν θέλω καν να σκέφτομαι. Το μόνο που μου είπε είναι να προσέχω τις κινήσεις του μωρού και να τσεκάρω αν σταματήσει να είναι τόσο δραστήριο. Δεν βοηθάει και το ζάχαρο για να πλακωθώ στο φαγητό οπότε απλώς ελπίζουμε να συνεχίσει να αναπτύσσεται και ας βγει και λίγο μικρότερο!

Καλησπέρα Ηλιοβασίλεμα!!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Διαφημίσεις

Μαράκι μου κλείνει το ιατρείο του από αύριο και θα πάω στις 02/09.

Μόνο για καρδιοτοκογράφημα θα πάω την άλλη Τρίτη στο νοσοκομείο και βλέπουμε. Αν δούμε οτι δεν υπάρχει ανάπτυξη τότε θα μου το πάρει, πράγμα που δεν θέλω καν να σκέφτομαι. Το μόνο που μου είπε είναι να προσέχω τις κινήσεις του μωρού και να τσεκάρω αν σταματήσει να είναι τόσο δραστήριο. Δεν βοηθάει και το ζάχαρο για να πλακωθώ στο φαγητό οπότε απλώς ελπίζουμε να συνεχίσει να αναπτύσσεται και ας βγει και λίγο μικρότερο!

Καλησπέρα Ηλιοβασίλεμα!!!

αχ μπερδευτηκα τωρα και αγχωθηκα κιολας!

ρε παιδι μου ειναι τοσο μικρο?εμενα μου φαινεται φυσιολογικο και εμενα 30 εβδ ηταν 1300 γραμ δεν μου ειπαν τπτ

γιατι να στο παρει αφου τα ντοπλερ σου βγαινουν καλα αρα ο πλακουντας την ταιζει και οι αρτηριες σου ειναι ενταξει?

ξεκουρασου οσο μπορεις και φαε πρωτεινη τι αλλο να πω?

του ειπες για τους εμετους?

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Καλησπερα κοριτσιααααααα!!!!καλα εισαστε????????τι κανουν τα μωρακια σας,παιδαουλακια σας????????

αχ κοριτσια χθες δεν με αφησε να κοιμηθω η μπεμπα μου...........χοροπηδουσε!!!!στις 5 κοιμηθηκα και ξυπνησα πριν καμια ωριτσα και μαγειρευω τωρα κοτοπουλο κοκκινιστο με πατατουλες τηγανιτες και σαλατουλα θα κανω,θα βγαλω και φετουλα.......

κοριτσια χθες το βραδυ κοιτουσα εκτος απο τα αυτοκολλητα της αριελ και φωτιστικο και χαλι αλλα δεν εχει γκαμα.............

σκεφτομουν να αλλαξω θεμα....το ελεγα στον συζηγο και μου λεει καλα.........θα γεννηθει η μικρη και εσυ θα ψαχνεις ακομη..........μα τι μπερδεμα και αυτο.....????αχχαχααχαχχαχααχ!!!!!!!δεν το περιμενα........

Κοαλακι μου,πως τα περνατε???????με την Μαριαννα μας ολα καλα???????

συμπεθεραααααααααααα!!!!!!!ξυπνησες???????????

κουμπαρα μου,καλα εισαι?????η Αγεελικουλα μας καλα ειναι????????

ngn μου,καλησπερα πως εισαι σημερα?????

Μαρια μου,καλα εισαι???????

η Νασια σημερα εχει γιατρο σημερα και η NGN!!!!!!!!!!!

Θαλεια μου,αγορομαμμυ μου,σοτσαφι μου,xridim μου,σοτσαφι μου,ΡΙΤΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ??????/Που εισαι μαρη???????????????

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Hρθα κι εγω κοριτσακια μου καταστεναχωρημενη σημερα!!!!!!!Οπως εγραψα και πιο κατω πηγα να δω τον μπαμπα μου μετα απο μια εβδομαδα κι αντικρυσα εναν ανθρωπο με κατεστραμενο σχεδον προσωπο,και υποτιθεται οτι εχει συνελθει ελαφρως τωρα!!!!!Δηλ. πως ηταν ρε γαμω το????

Τρελαθηκα μολις τον ειδα τον πατερουλη μου!!!!!!Ειναι πολυ χτυπημενος!Θα συνελθει ομως,και θα το περασουμε κι αυτο,ευτυχως!!!!!!!!!!

Ngn μου προσπαθησε να μην αγχωνεσαι γιατι ειναι πολυ καλο που ο τραχηλος ειναι κλειστος αρα η μπεμπα δεν βιαζεται κι εχει τον χρονο να παρει κι αλλα γραμμαρια!!!!Ειμαστε κοντα σου κι ολα θα πανε καλα!!!!!Απλα θα βγει μανεκεν!!!!

Βρε κοριτσια ποσα γραμ. πρεπει να ειναι στην 30η εβδομαδα δηλαδη????????

1sh1p2.png

Νgn μου,μια χαρα τα ΝΕΑ ΣΟΥ!!!!!!!!!μην αγχωνεσαι!!!!!απλα θα μας βγει μικρουλα η μπεμπουλα!!!ε και τι εγινε??????????σιγαααααααααα!!!!!!!!!!!!!!θα τα παρει μαζεμενα τα κιλακια της οταν γεννηθει με το καλο η μπουμπουκα μας!!!!!!!!!!!οσο μπορεις να ξεκουραζεσαι και ξαπλα!!!λιγο εμεινε ακομη μαναρι μου!!!!!!!!!!!!αντε καλη ξεκουραση και θα τα πουμε αργοτερααα!!!!μακιααααααααα!!!!!!!!

d.gif

Καλησπερα κοριτσιααααααα!!!!καλα εισαστε????????τι κανουν τα μωρακια σας,παιδαουλακια σας????????

αχ κοριτσια χθες δεν με αφησε να κοιμηθω η μπεμπα μου...........χοροπηδουσε!!!!στις 5 κοιμηθηκα και ξυπνησα πριν καμια ωριτσα και μαγειρευω τωρα κοτοπουλο κοκκινιστο με πατατουλες τηγανιτες και σαλατουλα θα κανω,θα βγαλω και φετουλα.......

κοριτσια χθες το βραδυ κοιτουσα εκτος απο τα αυτοκολλητα της αριελ και φωτιστικο και χαλι αλλα δεν εχει γκαμα.............

σκεφτομουν να αλλαξω θεμα....το ελεγα στον συζηγο και μου λεει καλα.........θα γεννηθει η μικρη και εσυ θα ψαχνεις ακομη..........μα τι μπερδεμα και αυτο.....????αχχαχααχαχχαχααχ!!!!!!!δεν το περιμενα........

Κοαλακι μου,πως τα περνατε???????με την Μαριαννα μας ολα καλα???????

συμπεθεραααααααααααα!!!!!!!ξυπνησες???????????

κουμπαρα μου,καλα εισαι?????η Αγεελικουλα μας καλα ειναι????????

ngn μου,καλησπερα πως εισαι σημερα?????

Μαρια μου,καλα εισαι???????

η Νασια σημερα εχει γιατρο σημερα και η NGN!!!!!!!!!!!

Θαλεια μου,αγορομαμμυ μου,σοτσαφι μου,xridim μου,σοτσαφι μου,ΡΙΤΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ??????/Που εισαι μαρη???????????????

Καλως τηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!Τι κανεις συμπεθερα?????

Μπορεις να βρεις ισως και καπου αλλου ξεχωριστο χαλι και να το συνδιασεις!!!!!!!!!!

Μαρηηηηηηηηη με πεθανατε εχθες βραδυ!Οι αλλες με το που μπηκανε με αρχισανε!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Hρθα κι εγω κοριτσακια μου καταστεναχωρημενη σημερα!!!!!!!Οπως εγραψα και πιο κατω πηγα να δω τον μπαμπα μου μετα απο μια εβδομαδα κι αντικρυσα εναν ανθρωπο με κατεστραμενο σχεδον προσωπο,και υποτιθεται οτι εχει συνελθει ελαφρως τωρα!!!!!Δηλ. πως ηταν ρε γαμω το????

Τρελαθηκα μολις τον ειδα τον πατερουλη μου!!!!!!Ειναι πολυ χτυπημενος!Θα συνελθει ομως,και θα το περασουμε κι αυτο,ευτυχως!!!!!!!!!!

Ngn μου προσπαθησε να μην αγχωνεσαι γιατι ειναι πολυ καλο που ο τραχηλος ειναι κλειστος αρα η μπεμπα δεν βιαζεται κι εχει τον χρονο να παρει κι αλλα γραμμαρια!!!!Ειμαστε κοντα σου κι ολα θα πανε καλα!!!!!Απλα θα βγει μανεκεν!!!!

Βρε κοριτσια ποσα γραμ. πρεπει να ειναι στην 30η εβδομαδα δηλαδη????????

Ωχ μαναρακι μου,τοσο πολυ ο μπαμπακας σου ε........?????:(:(:(:(:(:(:(

καλη αναρωση να εχει ο μπαμπακας σου Μποτσακι μου.........περαστηκα του!!!!

απλα θελει το χρονο του,και θα γινει καλα!!!!!!!!!

θα περασει και αυτο!!!!!!!!!!!μην στεναχωριεσαι οσο μπορεις.......θα καλυτερευσει ο μπαμπας σου!!!!!!!!!!!περδικι θα γινει!!!!!!!!!!!!

d.gif

Καλως τηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!Τι κανεις συμπεθερα?????

Μπορεις να βρεις ισως και καπου αλλου ξεχωριστο χαλι και να το συνδιασεις!!!!!!!!!!

Μαρηηηηηηηηη με πεθανατε εχθες βραδυ!Οι αλλες με το που μπηκανε με αρχισανε!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D

Κατσε συμπεθερα να κοψω πατατες τον λυσαξξα τον συμπεθερο!!!!!!!!!!!!!!!!!

ασε ασε μαναρακι,αναποφασιστη ειμαι!!!!!!!!!!!!μωρε τη θελω υην αριελ!!!!!θελω να βρω μπορντουρα τοιχου!!!!!αριελ δεν βρισκω απο το ιντερνετ..........προσπαθω να βρω κατι αλλο με θαλασσα με ψαρια κατι.............!!!!!!!!!!!!!

d.gif

Ωχ μαναρακι μου,τοσο πολυ ο μπαμπακας σου ε........?????:(:(:(:(:(:(:(

καλη αναρωση να εχει ο μπαμπακας σου Μποτσακι μου.........περαστηκα του!!!!

απλα θελει το χρονο του,και θα γινει καλα!!!!!!!!!

θα περασει και αυτο!!!!!!!!!!!μην στεναχωριεσαι οσο μπορεις.......θα καλυτερευσει ο μπαμπας σου!!!!!!!!!!!περδικι θα γινει!!!!!!!!!!!!

Ευχαριστω συμπεθερα μου!!!!!!!Θα συνελθει το ξερω!!!!!!!!Απλα μονο που σκεφτομαι οτι ηταν αβοηθητος μεσα στα αιματα τρελαινομαι!!!!!!!!

Θα το περασουμε ομως κι αυτο!!!!!!!!

Εγω εν τω μεταξυ εχω τρελες καουρες απο χθες.Τι να κανω ουτε που ξερω!

Παω να ξαπλωσω λιγο γιατι νιωθω χαλια!!!!!

Φιλακιαααααααααααααααα!!!!!!

1sh1p2.png

Ευχαριστω συμπεθερα μου!!!!!!!Θα συνελθει το ξερω!!!!!!!!Απλα μονο που σκεφτομαι οτι ηταν αβοηθητος μεσα στα αιματα τρελαινομαι!!!!!!!!

Θα το περασουμε ομως κι αυτο!!!!!!!!

Εγω εν τω μεταξυ εχω τρελες καουρες απο χθες.Τι να κανω ουτε που ξερω!

Παω να ξαπλωσω λιγο γιατι νιωθω χαλια!!!!!

Φιλακιαααααααααααααααα!!!!!!

βγαζει μαλλακια ο γιοκαρος σου για αυτοοοοοο!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D

ππωπωπωπωπωωωω,ενας παιδαρος που θα γινει!!!!!!!!!!!!!!!

πιες γαλα,η φαε κανενα μηλο!βοηθανε λενε!!!!αντε πηγαινε!!!!καλη ξεουρασηηηη!!!τα λεμε μετα!!!!!!!!!!μακιαααααααααααα!!!!!!!!!!!!!

d.gif

Κατσε συμπεθερα να κοψω πατατες τον λυσαξξα τον συμπεθερο!!!!!!!!!!!!!!!!!

ασε ασε μαναρακι,αναποφασιστη ειμαι!!!!!!!!!!!!μωρε τη θελω υην αριελ!!!!!θελω να βρω μπορντουρα τοιχου!!!!!αριελ δεν βρισκω απο το ιντερνετ..........προσπαθω να βρω κατι αλλο με θαλασσα με ψαρια κατι.............!!!!!!!!!!!!!

Μην αλλαζεις θεμα αφου σου αρεσει!!!!Θα βρεις αυτο που θελεις,ισως να θελει λιγο ψαξιμο ακομα,η μπορει να βρεις κατι που ναταιριαζει με την Αριελ και να τοο προσθεσεις εσυ!!!!Μπορεις να παιξεις με πολλα!!!!!

Μακιααααααααα!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...