Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 23/9/2024 at 5:53 ΜΜ, rainbow_2024 είπε:

Κοπέλες σας χαιρετώ. Θα ήθελα να ρωτήσω τις κοπέλες που χρειάστηκε να κάνουν υστεροσκοπηση, πώς είναι σαν διαδικασία, αν όντως μπορεί να βρεθεί κάτι που δεν ανιχνεύεται με άλλον τρόπο και μετά από πόσο καιρό μπορεί να γίνει εμβρυομεταφορα.

Χαίρετε @rainbow_2024 αν όλα πάνε νορμαλ νομίζω ότι δεν χρειάζεται κάποια αναμονή δηλ όταν ξεκινήσει η επόμενη περίοδος (η οποία ίσως αργήσει λίγο) μετά κανονικά προχωράτε στον κύκλο. Βέβαια εξαρτάται και από τα ευρήματα της υστεροσκόπησης πώς θα πει ο γιατρός να προχωρήσεις. Αν έχεις ήδη κάνει, ελπίζω να πήγε καλά και να προχώρησες στα επόμενα! 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

"είναι καμια εδώ;;;;;;;;;"

Το θυμαμαι και γελαω!!!!!!!!!!!!!!!!και οσο σκεφτομαι που οταν μπουνε οι αλλες κοπελες και αναρωτιουνται τι εγινε, ακομη περισσότερο γελάω!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Δεν μπορω αλλο!!!!!!!Παω να ξαπλωσω η αρχηγος της γκαφας!!!!!!!!!!

Λοιπον περιμενουμε νεα αυριο και φυσικα τα καλυτερα θα ειναι γι'αυτο ετοιμαστειτε!!!!!!!Οπως λεει και το κοαλακι εχουμε γιατρο!!!!!!!

Στις δεκα Ngn και στη μια Νασια!!!!!!!!!!

Κοαλακι μου μην ανησυχεις ισως το Μαριαννακι να αντεδρασε ετσι απο την κουραση σημερα απο αυριο θα ειναι ολα πιο ευκολα και για τις δυο!

Ειναι και η αλλαγη περιβαλλοντος!!!!!!!!!

Κοιτα να το ευχαριστηθειτε και να περασετε τελεια!!!!!!!!!!

Αγορομαμυ μου εχεις δικιο ολα θελουν μετρο!!!!!!

Αλλα εχει δικιο το Μαρακι!!!!!!Εσυ σαν λιμοξιφτερο που εισαι δεν εχεις αναγκη!!!!!!!!χιχχιιχιχχιχιχι!!!!!!!!!

Καληνυχτα κοριτσουλακια μου και ονειρα γλυκαααααααααααααα!!!!!!!!!

Μαααααααααααατς!!!!!!!!!!!

Μουυυυυυυυυυυυτς!!!!!!!!

1sh1p2.png

Παραπονο το χω...μια φορα δεν με ακολουθησες και εμενα!!!!!!!!!!χαχαχαχααχαχαχαχ!!!!!!!!!!

Ειναι που δεν σε εχω πετυχει ακομα πουθενα,αλλιως μην ανησυχεις!!!!!!!!!

Απ'οτι ειδες μου ειναι πολυ ευκολο!!!!!!!!!!

χαχαχαχαχαχχααααααααααααααα!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

καλημερα!!!!!!1

Καλε μποστακι - γκαφατζου μου εσυ το βρηκα το θεματακι καλε δεν πας καλα σαν τον φαντωμα εμφανιστηκες και εξαφανιστηκες θα νομιζουν οι κοπελες οτι εισαι καμια παλαβωωωωωω!!!

μαρη το ανεμοξιφετρο τοεχω ακουσει μονο απο αυτη την φιλη που σου λεω απο το Κιατο!!!

χιχιχ

ειμαι αυπνη !!!!!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια...

Νάσια και ngn όλα καλά θα είναι σήμερα... ενημερώστε και εμάς !!!

Μπράβο patoysista... τέλεια τα νέα σου :-)

Μποσάκι έχουν βγει τα αποτελέσματα της άμνιο? Εμένα τα πρώτα βγήκαν σε 3 μέρες, αλλά τα τελικά δεν μου τα έχουν δώσει ακόμα. Σήμερα σκέφτομαι να κάνω φασαρία... στις 18 κλείνω 1 μήνα. Να μεν ο γιατρός μου είπε να μην ανησυχώ, αλλά νομίζω ότι και αυτό παραπάει... θα τους ρωτήσω αν έχουν πρόθεση να μου τα δώσουν πριν την γέννα!!!

kPAZp2.png

Καλημέρα κορίτσια...

Νάσια και ngn όλα καλά θα είναι σήμερα... ενημερώστε και εμάς !!!

Μπράβο patoysista... τέλεια τα νέα σου :-)

Μποσάκι έχουν βγει τα αποτελέσματα της άμνιο? Εμένα τα πρώτα βγήκαν σε 3 μέρες, αλλά τα τελικά δεν μου τα έχουν δώσει ακόμα. Σήμερα σκέφτομαι να κάνω φασαρία... στις 18 κλείνω 1 μήνα. Να μεν ο γιατρός μου είπε να μην ανησυχώ, αλλά νομίζω ότι και αυτό παραπάει... θα τους ρωτήσω αν έχουν πρόθεση να μου τα δώσουν πριν την γέννα!!!

Καλημερα Χριστινακι μου τι κανεις???

Αφου ειναι καθησυχαστηκα τα πρωτα αποτελεσματα μην αγχωνεσαι!!

Στην δουλεια εισαι???

Νασια και Ngn περιμενουμε ομορφα νεακια!!!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι δεν έχουν βγει ακομά... Και τους είπα δεν είναι υπερβολή??? Θεωρούσαν ότι είναι φυσιολογικό, αλλά εγώ πιστεύω ότι απλά έπεσα στις άδειες του Αυγούστου.

Anyway, μετά από 5 λεπτά με πήραν πίσω και μου είπαν ότι πήραν τηλ το εργαστήριο και τους τα έστειλε με fax και ότι όλα είναι μια χαρά!!! Επιβεβαίωσαν και το ότι είναι κοριτσάκι ... οπότε τώρα μου έχει φύγει ένα τεράστιο βάρος!!!! :-) :-) :-)

(Ηλεκτρονικά θα τα πάρουν σε 1-2 μέρες οπότε αν δεν είχα πάρει τηλέφωνο θα μου τα έδιναν Παρασκευή).

Ήδη έχω αρχίσει να κάνω πλάνα για ψώνια κτλ και να σκέφτομαι ονόματα.

Καλά αποτελέσματα και στις υπόλοιπες, άντε να μας φύγει το άγχος να μπορέσουμε να το απολαύσουμε!!!

kPAZp2.png

Κοριτσια μουυυυυυυυυυυ καλημερααααααα....,!!!!!!!!

Τι κανετε καλεεεε...?????.

Χριστινακι μου μια χαρα με τα αποτελεσματα...μπραβοοοο..!!!!!

Νασια μου περιμενουμε νεα σου (ευχαριστα φυσικα)...!!!!

Ngn μου και απο εσενα περιμενουμε νεα για το μωρακι σου...!!!!

Κοριτσια μου επειδη ειστε μεγααααλες γαλιαντρες και εγω η ερμη προσπαθω να προλαβω τα γεγονοτα αν κατι μου ξεφυγει να μου το πειτε να ειμαι ενημερη.

Επιπλεον επειδη δεν εχω διαβασει οοοοολα οοοοοοσα εχετε γραψει τι εκανε καλε ο γκαφατζης της παρεας.....??????? να γελασω προκαταβολικα....???

Χααχαχαχαχχαχαχαχχαχαχαχαχαχ........,!!!!!!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!!!!

Ουφ, τελείωσα με το σιδέρωμα, μπήκα να σας πω μια καλημέρα για να κανω διάλειμμα και μετά έχω πολλες δουλειες!!!Αυτό το σπίτι συνέχεια βρώμικο και ακατάστατο......

Κοαλάκι!!!!!!!!!!!!!!!!! Πλατσουρίζετε στη πισίνα; Χθες βραδυ μπηκα σε ενα αλλο θεμα που συμμετεχω και ειχα γραψει ενα μηνυμα...Και βλεπω μετα από λιγη ωρα μηνυμα της τρελης: ειναι καμια εδω;;;

Εσκασα στα γελια, κατουρηθηκε η πατουσιτσα!!!, δεν ειχε καταλαβει το μποτσακι οτι γραφει σε αλλο θεμα!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Καλημέρα καρακαηδονεεεεεες μου!!!!!

Με πιάσατε πρωί πρωί να με κεντησετε???

Χαχαχαχαχαχααααααααααα!!!!!

Νgn και Νάσια περιμενουμε νεα!!!!Τα καλύτερα νεα!!!

Χρηστινακι κι εμένα τα πρώτα βγήκαν την επόμενη μεραα και για τα αλλά περιμένω!!!

Τελειαααα τα δικά σου όλα καλα!!!

Κορίτσια γελάω μόνη μου με τα χθεσινά!!!χαχαχαχαχαααααααα!!!!

Παω μια βόλτα να δω τον μπαμπά μου γιατί τώρα με αφήσανε και θα τα πούμε μετά!!!

Ατιμεεεεεεεεεεες!!!!

Μαρία εγώ λιμοξιφτερο το ξέρω.Δεν είναι η σωστη λέξη?Δεν ξέρω!!!!

Χαχαχαχαχαχααααααααα!!!!!

1sh1p2.png

Πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι δεν έχουν βγει ακομά... Και τους είπα δεν είναι υπερβολή??? Θεωρούσαν ότι είναι φυσιολογικό, αλλά εγώ πιστεύω ότι απλά έπεσα στις άδειες του Αυγούστου.

Anyway, μετά από 5 λεπτά με πήραν πίσω και μου είπαν ότι πήραν τηλ το εργαστήριο και τους τα έστειλε με fax και ότι όλα είναι μια χαρά!!! Επιβεβαίωσαν και το ότι είναι κοριτσάκι ... οπότε τώρα μου έχει φύγει ένα τεράστιο βάρος!!!! :-) :-) :-)

(Ηλεκτρονικά θα τα πάρουν σε 1-2 μέρες οπότε αν δεν είχα πάρει τηλέφωνο θα μου τα έδιναν Παρασκευή).

Ήδη έχω αρχίσει να κάνω πλάνα για ψώνια κτλ και να σκέφτομαι ονόματα.

Καλά αποτελέσματα και στις υπόλοιπες, άντε να μας φύγει το άγχος να μπορέσουμε να το απολαύσουμε!!!

επισημα λοιπον αλλο ενα κοριτσι στην παρεα και μαλιστα υγειεστατο!

αντε με το καλο κοπελα μου!!!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Κοιμηθηκε καλα το μαριαννακι στο κρεβατι αλλα ξυπνησε 5-6 φορες το βραδυ...

Την παω βολτα στην πισινα τωρα....!!!!!!

ελπιζω να ηταν της προσαρμογης και σημερα να τα πατε καλυτερα!!!!ηταν και κουρασμενο απο το ταξιδι και αυτο τους βγαζει υπερενταση!!!

καλες βουτιεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

τελειωσα και το μαγειρεμα το οποιο πιλατευα απο τις 11 το πρωι!!

τι χαλι ειναι αυτο το δικο μου βρε κοριτσια!!

αχ αχ αχ!

τωρα δνε ενοιωθα καλα και πηρα την πιεση μου 6 η μεγαλη 4 η μικρη δεν παμε καλα αυτο δεν ειναι πιεση ανθρωπου!!!

κανα νεο απο τα κοριτσακια που ειχαν γιατρο ειχαμε??

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...