Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 22/9/2024 at 8:29 ΜΜ, marion83 είπε:

Καλησπέρα καλή επιτυχία εύχομαι 🥰 επιτρέπεται να μας πείτε ποιος σας ανάλαβε στο Έλενα και με ποιο τρόπο ενδεχομένως γίνεται η παραπομπή ; Πόσο καιρό σας πήρε για να ξεκινήσουν την διαδικασία ; 

Σας είχαν αναφέρει σπερματεχγυση ; Η απευθείας εξωσωματικη ;

@marion83 συγγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση καθώς δεν μου εμφάνισε κάποια ειδοποίηση. Εμείς δεν έχουμε δυνατότητα σπερματέγχυσης καθώς το θέμα είναι ότι δεν βρίσκεται σπέρμα και οι σάλπιγγες είναι κλειστές. Ο γιατρός μου μας ανέλαβε ήταν ο κ Πέρρος (δε γνωρίζω αν επιτρέπεται ονομαστική αναφορά αλλά αφού εκεί είναι ο γιατρός και το αναφέρει και ο ίδιος ότι εργάζεται εκεί στο fb φαντάζομαι ότι δεν υπάρχει θέμα) αλλά τελικά δεν προχωρησαμε σε προσπάθεια. Ελπίζω το 2025 να μπορέσουμε έστω να δοκιμάσουμε! Εν τω μεταξύ, μετά την αποτυχημένη αγωγή με clomiphene citrate, περάσαμε στην tamoxiphen (nolvadex) που είναι στην ίδια ομάδα φαρμάκων. Παρότι η ινχιμπινη Β που είναι ένδειξη αν θα πάει καλά η βιοψία βγήκε απογοητευτικά χαμηλή (ευχαριστώ @Kiddo για τις πληροφορίες) έχουμε πει να το δοκιμάσουμε και αυτό. Στην αναμονή θα κάνω κι εγώ μια υστετοσκοπηση σε νοσοκομείο γιατί μάλλον ένα χειρουργείο στη μήτρα που είχα κάνει παλαιότερα είχε πάει τελείως λάθος  (μου είχαν δήθεν αφαιρέσει διάφραγμα δίκερου μήτρας αλλά όλοι οι υπέρηχοι πριν από το χειρουργείο είναι φυσιολογικοί ενώ μετά το χειρουργείο εμφανίζεται το σχήμα της μήτρας τοξοειδές και αλλαγμένο τελείως). Αυτά τα νέα μου!    

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Ngn μου και σε εσενα καλη επιτυχια για αυριο....!!!!!!

Συμπεθερα μου ναι ολα μια χαρα σε γενικες γραμμες....!!!!!!!

Κοριτσια θα πεσω για υπνο, θα τα πουμε αυριο...!!!!!

Καληνυχτα και καλη ξεκουραση, φιλια σε ολες....!!!!!!

Να ειστε καλα...!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοιτα στην περιπτωση σου τα κιλα της εγγυμοσυνης θα σε μεταμορφωσουν απο οσιο ουνουφριο σε ανθρωπο!!

Καλε μη την ακουτε την τρελη που ειναι σαν σκιαχτρο!!

Πλακα κανω και εγω υπερ του μετρου ειμαι απλα τα σημαντικοτερα σε μια εγγυμοσυνη δεν ειναι τα κιλα!

Ο Θεος μας επιτρεπει και συνδημιουργουμε και αυτους τους 9 μηνες ασχημους ή μη φτιαχνουμε ενα ολοκληρωμενο ανθρωπο που δνε μπορει ννα φτιαξει καμια τεχνολογια και κανενας επιστημονας!Ας ασχοληθουμε λοιπον με το θαυμα που γινετε μεσα μας!!

Εχετε αναλογιστει οτι καθε φορα που κλωτσαει ,αυτο που κλωτσαει ειναι ενας ανθρωπος????

χαχαχχα απολοιφαδι απο τη μια, σκιαχτρο απο την αλλη, θα φαρδυνω κι εγω σε λιγο, μην ανησυχεις καθολουυυ!!! καλε μονο το εχουμε αναλογιστει οτι ειναι ανθρωπος??? αχχχ!! τα ζουζουνακια μας!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Κορίτσια μου μόλις έφαγα. Μακάρι να τα κρατήσω και να μην τα βγάλω.

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ μου λογικά δεν θα με σηκώσει γιατί θέλει να κλείσω και την 32η εβδομάδα για να μην έχουμε κάνα απρόοπτο.

Γενικώς πριν την εγκυμοσύνη μου δεν φημιζόμουν και για την υπομονή μου. Τώρα όλοι έχουν αναθεωρήσει...!!!!!!:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

OTp9p2.png

wwdEp3.png

ειδες πως σε αλλαζουν οι καταστασεις?? τελικα ο Θεουλης μας δινει ο,τι μπορουμε να αντεξουμε, πραγματα που δε φανταζομασταν!! ολα για το νινακι σου, μπραβο σας σε ολες τις κρεβατωμενες!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

ειδες πως σε αλλαζουν οι καταστασεις?? τελικα ο Θεουλης μας δινει ο,τι μπορουμε να αντεξουμε, πραγματα που δε φανταζομασταν!! ολα για το νινακι σου, μπραβο σας σε ολες τις κρεβατωμενες!

Όλα τα αντέχουμε αλλά γιατί πρέπει να υποφέρουμε έτσι???? Anyway όλα θα τα υποστούμε!!!!

Κορίτσια μου πάω να χαλαρώσω να δω και λίγο tv. Θα σας πω αύριο τα νέα μου από τον γιατρό.

Φιλιά σε όλες!!!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

χαχαχχα απολοιφαδι απο τη μια, σκιαχτρο απο την αλλη, θα φαρδυνω κι εγω σε λιγο, μην ανησυχεις καθολουυυ!!! καλε μονο το εχουμε αναλογιστει οτι ειναι ανθρωπος??? αχχχ!! τα ζουζουνακια μας!!

ελπιζω να μην παρεξηγησε κοπελα μου πλακα σε κανω!!

αλλα εισαι λιγο σαν τον αγιο ουνουφριο δνε φταιω!χιχι

τα ζουζουνακια μας μεγαλωνουν και γινονται ανθρωποι χιχι!!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Όλα τα αντέχουμε αλλά γιατί πρέπει να υποφέρουμε έτσι???? Anyway όλα θα τα υποστούμε!!!!

Κορίτσια μου πάω να χαλαρώσω να δω και λίγο tv. Θα σας πω αύριο τα νέα μου από τον γιατρό.

Φιλιά σε όλες!!!!

θα περιμενουμε γλυκα μην μας ξεχασεις!!!!

Ολα καλα θα πανε να ξερεις θα σε σκεφτομαστε εγω αναψα και το καντηλακι και να δεις θα σου πουν καλα νεα!!!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!!!!!!!

Κοαλάκι, ετσι κανουν συνηθως τα μωρα με την αμμο στη θαλασσα!!! Και η δικιά μου ούτε να κουμπήσει δεν ηθελε την αμμο, ουτε να εχει πανω η ψαθα λιγο...μεσα στο νερό όμως γοργόνα από τα πρώτα της μπάνια!!!

Κοριτσάκια μην λέτε για κιλά!!!!!!!!!!!!!!! εγω που είμαι πολύ παραπάνω από το επιτρεπτό και ουτε εγκυος είμαι, τί να πω;;; να πάω να πνιγώ;;;

Πατουσίτσα μου η μπεμπούλα σου καλά, έτσι;;;

Ngn μου πάλι εμμετό; μηπως να παρεις και εσυ το σιρόπι για τους εμμετους που πίνει η Ελλη;

χαχαχαχααχαχαχαααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!

Ηλιοβασιλεμα μου θα κατουρηθω απο τα γελια!!!!!!!!!

Παω να διαβασω νεα κι ερχομαι.Καλα που ειμαστε μονες μας γιατι θα με αρχιζαν ολες στην καζουρα!!!!:oops::oops::oops::oops::oops::oops:

1sh1p2.png

Γιατί νομίζεις ότι θα γλυτώσεις το πείραγμα αυριο από τις αλλες;;;;;;;;;;;;;;; κουνια που σε κουναγε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

πολύ αστειο, σκεψου να εγραφες και τιποτα περιεργο!!!!!!!!!!!

Αφου μολις ειδα εκει μηνυμα σου, λεω σειρα μου να με περιλαβουν οπως το κοαλακι!!!!!!!!!!!!!;););)

Γιατί νομίζεις ότι θα γλυτώσεις το πείραγμα αυριο από τις αλλες;;;;;;;;;;;;;;; κουνια που σε κουναγε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

πολύ αστειο, σκεψου να εγραφες και τιποτα περιεργο!!!!!!!!!!!

Αφου μολις ειδα εκει μηνυμα σου, λεω σειρα μου να με περιλαβουν οπως το κοαλακι!!!!!!!!!!!!!;););)

χαχαχαχαχααχαααααααααααααααα!!!!!!!!!!!

Θα πεσει πολυ γελιο!!!!!!!!!!

Πρωτες και καλυτερες ξερεις ε???Μαρια και συμπεθερα!!!!!!!!

Δεν κοιταξα θεμα καθολου.Απλα ειδα ηλιοβασιλεμα και απο την καψα μου να μπω μπηκα!!!!!!!!!!!!Και.........βγηκα!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...