Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 22/9/2024 at 8:29 ΜΜ, marion83 είπε:

Καλησπέρα καλή επιτυχία εύχομαι 🥰 επιτρέπεται να μας πείτε ποιος σας ανάλαβε στο Έλενα και με ποιο τρόπο ενδεχομένως γίνεται η παραπομπή ; Πόσο καιρό σας πήρε για να ξεκινήσουν την διαδικασία ; 

Σας είχαν αναφέρει σπερματεχγυση ; Η απευθείας εξωσωματικη ;

@marion83 συγγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση καθώς δεν μου εμφάνισε κάποια ειδοποίηση. Εμείς δεν έχουμε δυνατότητα σπερματέγχυσης καθώς το θέμα είναι ότι δεν βρίσκεται σπέρμα και οι σάλπιγγες είναι κλειστές. Ο γιατρός μου μας ανέλαβε ήταν ο κ Πέρρος (δε γνωρίζω αν επιτρέπεται ονομαστική αναφορά αλλά αφού εκεί είναι ο γιατρός και το αναφέρει και ο ίδιος ότι εργάζεται εκεί στο fb φαντάζομαι ότι δεν υπάρχει θέμα) αλλά τελικά δεν προχωρησαμε σε προσπάθεια. Ελπίζω το 2025 να μπορέσουμε έστω να δοκιμάσουμε! Εν τω μεταξύ, μετά την αποτυχημένη αγωγή με clomiphene citrate, περάσαμε στην tamoxiphen (nolvadex) που είναι στην ίδια ομάδα φαρμάκων. Παρότι η ινχιμπινη Β που είναι ένδειξη αν θα πάει καλά η βιοψία βγήκε απογοητευτικά χαμηλή (ευχαριστώ @Kiddo για τις πληροφορίες) έχουμε πει να το δοκιμάσουμε και αυτό. Στην αναμονή θα κάνω κι εγώ μια υστετοσκοπηση σε νοσοκομείο γιατί μάλλον ένα χειρουργείο στη μήτρα που είχα κάνει παλαιότερα είχε πάει τελείως λάθος  (μου είχαν δήθεν αφαιρέσει διάφραγμα δίκερου μήτρας αλλά όλοι οι υπέρηχοι πριν από το χειρουργείο είναι φυσιολογικοί ενώ μετά το χειρουργείο εμφανίζεται το σχήμα της μήτρας τοξοειδές και αλλαγμένο τελείως). Αυτά τα νέα μου!    

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Με το θηλασμο παιρνεις κιλα;;;;

Εξαρταται απο τον οργανισμο και απο αλλες παθησεις!

Εγω εχω προβλημα με τον θυροειδη σοβαρο !!

ξερω πολλες κοπελες οι περισσοτερρες ενα 5κιλο το εβαλαν υπαρχουν ακι καποιες που δεν εβαλαν και εχασαν τι να πω!

ειναι ολα σχετικα!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ααααααααααααααααααααα ζητω το κοριτσι μας!!!!!!!!!!!!!Γιουπιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!

Ειναι ντροπαλη η νυφη μου!!!!!!Σεβαστικο παιδι!!!!!!!!!χιχιχχιχι!!!!!!!!!!!!!!

Μια χαρα εισαι!!!!!!!!!89 εγω!!!!!!!!χαχαχαχααχααααααα!!!!!!!!!!!!

Εμενα ο γιατρος ξερεις τι μου ειπε?"Σουζυ τρως"!!!!!!!!!!χαχαχαχααααααααααααα!!!!!!!!!!!

χαχα πλακα κανεις μπραβο χιουμορ!

Παλι κατουρηθηκα στα γελια χαμενη!!!!!!!!!!!!!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Πατουσιτσα μουυυυυυυυυυυυ ουουυυυυυυυυ, μπραβο με τα ωραια σου νεακια για τη μπεμπα.

Νασια μου καλη επιτυχια για αυριο, ολα θα πανε καλα...

Κοριτσια μου κοιμηθηκε η μαριαννα μολις αλλα πολυυυυυυ γκρινια βρε παιδι μου, το κεφαλι μου πονααααααει......!!!!!!!!

Στη θαλασσα δυσκολευτηκε να μπει και ειδικα να πατησει στην αμμο αλλα μετα την εβαλα και δεν ηθελε να βγει. Στην αμμο την εβαλα πεδιλακια αλλα και παλι μολις την ακουμπουσα κατω ουρλιαζε...και δεν πατησε και τιποτα αφου την φορουσα πεδιλακια. Μαλλον η αισθηση την ενοχλουσε...

Και το περιεργοοοο...????? η μαριαννα μου ποτεεεεεε δεν καθησε στον πωπο της εστω για 5 λεπτα να παιξει, ε σημερα εκατσε πολυυυ ωρα στην ξαπλωστρα πανω στην πετσετα και επαιζε με τα κουβαδακια της...τη μπαλα της και το ποτηστηρι της...

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Να μαστε και εμεις!!!!!!!!!γυρισαμεεεε!!!!!πολυ κοσμο.......πωπωπωπωππωω!!!!βαρεθηκα να περιμενω!!!!!!!!!

λοιπον η γοργονιτσα μου,καλα ειναι Δοξα το Θεο 490 γραμμαρια,κλασικα ητανε στα μπρουμιτα,και δεν καθοτανε για φωτο!!!!!!!!!!ουτε εναν απλο υπερηχο δεν μου εδωσε!!!!!εκει που πηγαινε να τη βγαλει κουνιοτανε και πεφταμε στη μαυριλα!!!!

μου λεει ο γιατρος,δε σου δινω υπερηχο ντρεπομαι!!!!!!!τη μαυριλα να σου σωσω??χιχιχιχιχι!!!!!!

επομενο ραντεβου σε 1 μηνα!!!!!!!!!!!!!!!

ε,εφτασα και 81 κιλα..........λεει ο γιατρος μια χαρα εισαι!!!εχεις περιθωριο ακομη!!!!!με κοροιδευε!!!!!!!!!

αυτα τα νεακιααααααααααα!!!!!!!!!!

χαχα καλε μπραβο στην μπουτου σου!!!οριστε κοπελαρα μου δεν πειραζει σκεψου οτι εισαι 80,500 τα υπολοιπα ειναι η χοντρη στην κοιλια σου!!

χαχα

φανταζεσαι να εχει μεγαλα γοφα καλε και να μην βγαινει!!

χιχιχ

πλακα κανω!

μαρη τι σου ειπε για το φυτρωωμενο αγγειο???

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Διαφημίσεις

Πατουσιτσα μουυυυυυυυυυυυ ουουυυυυυυυυ, μπραβο με τα ωραια σου νεακια για τη μπεμπα.

Νασια μου καλη επιτυχια για αυριο, ολα θα πανε καλα...

Κοριτσια μου κοιμηθηκε η μαριαννα μολις αλλα πολυυυυυυ γκρινια βρε παιδι μου, το κεφαλι μου πονααααααει......!!!!!!!!

Στη θαλασσα δυσκολευτηκε να μπει και ειδικα να πατησει στην αμμο αλλα μετα την εβαλα και δεν ηθελε να βγει. Στην αμμο την εβαλα πεδιλακια αλλα και παλι μολις την ακουμπουσα κατω ουρλιαζε...και δεν πατησε και τιποτα αφου την φορουσα πεδιλακια. Μαλλον η αισθηση την ενοχλουσε...

Και το περιεργοοοο...????? η μαριαννα μου ποτεεεεεε δεν καθησε στον πωπο της εστω για 5 λεπτα να παιξει, ε σημερα εκατσε πολυυυ ωρα στην ξαπλωστρα πανω στην πετσετα και επαιζε με τα κουβαδακια της...τη μπαλα της και το ποτηστηρι της...

αχ τι καλα και οτι θα ρωταγα τι εγινε αν εχουμε νεα σου!

ετσι ημουν και ειμαι εγω δεν θελω την αμμο η μαμα μου λεει οτι ουρλιαζα ακι συνεχιζω να μην την θελω με αντριχιαζει τρελα!!!

αντε καλη ξεκουραση στη φουρτουνιτσα!!!!!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

αχ τι καλα και οτι θα ρωταγα τι εγινε αν εχουμε νεα σου!

ετσι ημουν και ειμαι εγω δεν θελω την αμμο η μαμα μου λεει οτι ουρλιαζα ακι συνεχιζω να μην την θελω με αντριχιαζει τρελα!!!

αντε καλη ξεκουραση στη φουρτουνιτσα!!!!!

Εγραψα και πριν κανενα δυωρο να σας πω πως ειναι τα πραγματα και το ξενοδοχειο αλλα ειναι πολυυυυυυυυυ πισω αφου γαλιαντρες γραψατε πολλαααααααα.....!!!!!!!!!

Ολα ειναι πολυ ομορφα, καθαρα και με γουστο.

Πισινα πεντακαθαρηηηηηηηηη και ενας υπεροχος κηπος.

Εχει πολυ κοσμο το ξενοδοχειο αλλα και γενικα η περιοχη και ενοψει 15αυγουστου θα γινεται χαμοοοοοοος....!!!!!!!!!

Η θαλασσα ζεστη και ρηχη, με λιγες πετρουλες στην αρχη αλλα μετα σκετη αμμος...

Αντε παω να φαωωωωω.....!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

χαχα καλε μπραβο στην μπουτου σου!!!οριστε κοπελαρα μου δεν πειραζει σκεψου οτι εισαι 80,500 τα υπολοιπα ειναι η χοντρη στην κοιλια σου!!

χαχα

φανταζεσαι να εχει μεγαλα γοφα καλε και να μην βγαινει!!

χιχιχ

πλακα κανω!

μαρη τι σου ειπε για το φυτρωωμενο αγγειο???

του το πα!!!!!!γιατρε 3 αγγεια εχει στον ομφαλιο λωρο!!!

και μου λεει αυτα φαινονται στην β' !!!!!

και τοτε γιατι το ειπε 4-5 φορες ο αλλος γιατρος οτι εχω 2 αγγεια???

δεν μου απαντησε!!!!!!!το μονο που με ρωτησε: σε ποιον σου ειπα να πας?του λεω δεν θυμαμαι το ονομα του.με 2 συνεγαζεστε.ρωτηστε τη μαια σας,εκεινη θυμαται!

οκ μου ειπε!!!!!!!

και ετσι εκλεισε το θεμα!!!!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Εγραψα και πριν κανενα δυωρο να σας πω πως ειναι τα πραγματα και το ξενοδοχειο αλλα ειναι πολυυυυυυυυυ πισω αφου γαλιαντρες γραψατε πολλαααααααα.....!!!!!!!!!

Εχει πολυ κοσμο το ξενοδοχειο αλλα και γενικα η περιοχη και ενοψει 15αυγουστου θα γινεται χαμοοοοοοος....!!!!!!!!!

Κοαλακι μουυυυυυυυ!!!!!!!!!!τελεια τα περνατε ε????????????????σουπερρρρρρρρρ!!!!!!!!!!αντε καλη ορεξη κοαλακι μου!!!!!βρε το Μαριαννακι μας!!!!!!!!!!της αρεσε να παιζει με τα παιχνιδακια της!!!!!!!!!!!!χιχιχιχιχιχιχιχιχ!!!!!!!!!!!!

d.gif

αντε ευχομαι η αυριανη μερα να ειναι με λιγοτερη γκρινια και να το απολαυσετε μαμα και κορη!!!

καλη ορεξη μαναρι μου!!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Διαφημίσεις

Διαβαζω διαβαζω νεακια και δεν τελειωνουν!!! Πατουσιτσα μου μπραβο για τα υπεροχα νεα... και ας μην εβγαλε φωτο η μπεμπουλα, θα τις βγαλετε μαζεμενες!!!!!! Συμπεθερα μου μπραβο που ολα τα βρηκατε καλα, να περαστε υπεροχα!!!!

Λετε για κιλα και φαγητο ε?? Βρε κοριτσια εγω ειμαι της ενδιαμεσης αποψης!! Να παρουμε τα νορμαλ κιλα γιατι πολλα κιλα δεν κανουν καλο στο μωρο εκτος αν προερχεται καθαρα και μονο σπο σπιτικο και υγιεινο φαγητο και οχι ολο γλυκα και ετοιμα φαγητα!! Δε νομιζω οτι το ζητημα ειναι αν φευγουν ή δε φευγουν γρηγορα αλλα οτι δεν κανουν καλο, πολλα κιλα ισον πολλα πρηξιματα και δυσφορια στο τελος της εγκυμοσυνης!! Το μετρο χρειαζεται, να μην πειναμε κιολας αλλα ουτε και να τρωμε ασυστολα!!! Παντως κι εγω ο,τι πηρα το πηρα σταδιακα και καμια σχεση με αυτο που μου ελεγαν οτι τα παιρνεις αποτομα, ειναι στον οργανισμο!!

Νασια και Ngn μου αυριο να μας φερετε υπεροχα νεακια!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

του το πα!!!!!!γιατρε 3 αγγεια εχει στον ομφαλιο λωρο!!!

και μου λεει αυτα φαινονται στην β' !!!!!

και τοτε γιατι το ειπε 4-5 φορες ο αλλος γιατρος οτι εχω 2 αγγεια???

δεν μου απαντησε!!!!!!!το μονο που με ρωτησε: σε ποιον σου ειπα να πας?του λεω δεν θυμαμαι το ονομα του.με 2 συνεγαζεστε.ρωτηστε τη μαια σας,εκεινη θυμαται!

οκ μου ειπε!!!!!!!

και ετσι εκλεισε το θεμα!!!!!!!!

καλα αφου εχει 3 το παιδι χεστηκες!!!

εγω νομιζα οτι θα του ελεγες οτι φοβασαι οτι θα σκαλωσει με τα γοφα της και δεν θα βγαινει!!!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Κορίτσια πάλι έκανα εμετό. Αχ τι θα κάνω????????????? Έχω εξαντληθεί ψυχολογικά και σωματικάααααααααααα!!!!!

πωπω μαναρακι μου.......και εχεις φτασει στην 30η βδομαδα και ακομη εχεις εμετουλακους ε...?ε,λογικο ειναι να εχεις κουραστει ψυχολογικα..........:?

η συνηφαδα ου νομιζω οτι επερνε ενα συροπι για να ελατωθουνε οι εμετοι στην εγκυμοσυνη της.....!

δεν λες το γιατρο σου,αν ειναι να σου δωσει να ηρεμησεις...????

d.gif

Διαβαζω διαβαζω νεακια και δεν τελειωνουν!!! Πατουσιτσα μου μπραβο για τα υπεροχα νεα... και ας μην εβγαλε φωτο η μπεμπουλα, θα τις βγαλετε μαζεμενες!!!!!! Συμπεθερα μου μπραβο που ολα τα βρηκατε καλα, να περαστε υπεροχα!!!!

Λετε για κιλα και φαγητο ε?? Βρε κοριτσια εγω ειμαι της ενδιαμεσης αποψης!! Να παρουμε τα νορμαλ κιλα γιατι πολλα κιλα δεν κανουν καλο στο μωρο εκτος αν προερχεται καθαρα και μονο σπο σπιτικο και υγιεινο φαγητο και οχι ολο γλυκα και ετοιμα φαγητα!! Δε νομιζω οτι το ζητημα ειναι αν φευγουν ή δε φευγουν γρηγορα αλλα οτι δεν κανουν καλο, πολλα κιλα ισον πολλα πρηξιματα και δυσφορια στο τελος της εγκυμοσυνης!! Το μετρο χρειαζεται, να μην πειναμε κιολας αλλα ουτε και να τρωμε ασυστολα!!! Παντως κι εγω ο,τι πηρα το πηρα σταδιακα και καμια σχεση με αυτο που μου ελεγαν οτι τα παιρνεις αποτομα, ειναι στον οργανισμο!!

Νασια και Ngn μου αυριο να μας φερετε υπεροχα νεακια!!!

κοιτα στην περιπτωση σου τα κιλα της εγγυμοσυνης θα σε μεταμορφωσουν απο οσιο ουνουφριο σε ανθρωπο!!

Καλε μη την ακουτε την τρελη που ειναι σαν σκιαχτρο!!

Πλακα κανω και εγω υπερ του μετρου ειμαι απλα τα σημαντικοτερα σε μια εγγυμοσυνη δεν ειναι τα κιλα!

Ο Θεος μας επιτρεπει και συνδημιουργουμε και αυτους τους 9 μηνες ασχημους ή μη φτιαχνουμε ενα ολοκληρωμενο ανθρωπο που δνε μπορει ννα φτιαξει καμια τεχνολογια και κανενας επιστημονας!Ας ασχοληθουμε λοιπον με το θαυμα που γινετε μεσα μας!!

Εχετε αναλογιστει οτι καθε φορα που κλωτσαει ,αυτο που κλωτσαει ειναι ενας ανθρωπος????

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...