Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

ngn μου,μοντελακι μου εισαι!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Αναγκάζομαι και είμαι μοντελάκι πατουσίτσα μου λόγω του ζαχάρου και των εμετών αλλά δεν μπορώ. Θέλω να φάω και να το ευχαριστηθώωωωωωωωωω!!!!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

φιλεναδα 40 πηρα στο θηλασμο!!!απλα μεχρι να μεινω εγγυος στην μπεμπα ειχα προλαβει να χασω τα 20!!!

χιχι

αχ αχ αχ χεστηκα ειναι γερος ο γιος μου και δεν το γκρινιαζω και πρωτα ο Θεος να κανω και το κοριτσακι μου να ειναι καλα και δεν πειραζει θα τα χασω να ειναι καλα τα γυμναστηρια και οι διαιτες!!!

Με το θηλασμο παιρνεις κιλα;;;;

dev338pr___.png

Ααααααααααααααααααααα ζητω το κοριτσι μας!!!!!!!!!!!!!Γιουπιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!

Ειναι ντροπαλη η νυφη μου!!!!!!Σεβαστικο παιδι!!!!!!!!!χιχιχχιχι!!!!!!!!!!!!!!

Μια χαρα εισαι!!!!!!!!!89 εγω!!!!!!!!χαχαχαχααχααααααα!!!!!!!!!!!!

Εμενα ο γιατρος ξερεις τι μου ειπε?"Σουζυ τρως"!!!!!!!!!!χαχαχαχααααααααααααα!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Να μαστε και εμεις!!!!!!!!!γυρισαμεεεε!!!!!πολυ κοσμο.......πωπωπωπωππωω!!!!βαρεθηκα να περιμενω!!!!!!!!!

λοιπον η γοργονιτσα μου,καλα ειναι Δοξα το Θεο 490 γραμμαρια,κλασικα ητανε στα μπρουμιτα,και δεν καθοτανε για φωτο!!!!!!!!!!ουτε εναν απλο υπερηχο δεν μου εδωσε!!!!!εκει που πηγαινε να τη βγαλει κουνιοτανε και πεφταμε στη μαυριλα!!!!

μου λεει ο γιατρος,δε σου δινω υπερηχο ντρεπομαι!!!!!!!τη μαυριλα να σου σωσω??χιχιχιχιχι!!!!!!

επομενο ραντεβου σε 1 μηνα!!!!!!!!!!!!!!!

ε,εφτασα και 81 κιλα..........λεει ο γιατρος μια χαρα εισαι!!!εχεις περιθωριο ακομη!!!!!με κοροιδευε!!!!!!!!!

αυτα τα νεακιααααααααααα!!!!!!!!!!

Μπράβο Πατουσίτσα!!!!!!! Μεγάλωσε η μπεμπουλίτσα σουυυυυυυυυυυ!!!!!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Είδες Μποτσάκι πως αναθεώρησες με την άμνιο???? Είδες τα πράγματα στις πραγματικές τους διαστάσεις και πλέον αν είναι να ανησυχήσεις ανησυχείς με την υγεία του μωρού και ΜΟΝΟ!!!!! Κάποιες που το ζούμε με τον άσχημο τρόπο τρέμουμε για τα σημαντικά και όχι για τα κιλά και τέτοια.

Ακριβωωωωωωωωωωως!!!!!!!!!ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Να μαστε και εμεις!!!!!!!!!γυρισαμεεεε!!!!!πολυ κοσμο.......πωπωπωπωππωω!!!!βαρεθηκα να περιμενω!!!!!!!!!

λοιπον η γοργονιτσα μου,καλα ειναι Δοξα το Θεο 490 γραμμαρια,κλασικα ητανε στα μπρουμιτα,και δεν καθοτανε για φωτο!!!!!!!!!!ουτε εναν απλο υπερηχο δεν μου εδωσε!!!!!εκει που πηγαινε να τη βγαλει κουνιοτανε και πεφταμε στη μαυριλα!!!!

μου λεει ο γιατρος,δε σου δινω υπερηχο ντρεπομαι!!!!!!!τη μαυριλα να σου σωσω??χιχιχιχιχι!!!!!!

επομενο ραντεβου σε 1 μηνα!!!!!!!!!!!!!!!

ε,εφτασα και 81 κιλα..........λεει ο γιατρος μια χαρα εισαι!!!εχεις περιθωριο ακομη!!!!!με κοροιδευε!!!!!!!!!

αυτα τα νεακιααααααααααα!!!!!!!!!!

Μανα και κορη χαιρουν ακρα υγειας αρα ολα υα υπολοιπα ειναι περιττα

Χαιρομαι που ολα πηγαν καλα πατουσιτσα μου...

dev338pr___.png

Ααααααααααααααααααααα ζητω το κοριτσι μας!!!!!!!!!!!!!Γιουπιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!

Εμενα ο γιατρος ξερεις τι μου ειπε?"Σουζυ τρως"!!!!!!!!!!χαχαχαχααααααααααααα!!!!!!!!!!!

συμπεθερα θα σε φτασω!!!!!!!δεν σκαω...με ξερω!!!!

ναι το καμαρι μου,ολο μπρουμιτα ειναι!!!!!!!!

αμοιασε τον πατερα της,οταν κοιμαται ολο μπρουμιτα ειναι!!!!!!!!!!!!!εγω δεν μπορω μπρουμιτα!!!!καθολου!!!!!!

ΚΑΙ ΨΕΥΔΕΣΑΙ ΚΑΙ ΤΡΩΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!:P:p:p:p:p:p

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

συμπεθερα θα σε φτασω!!!!!!!δεν σκαω...με ξερω!!!!

ναι το καμαρι μου,ολο μπρουμιτα ειναι!!!!!!!!

αμοιασε τον πατερα της,οταν κοιμαται ολο μπρουμιτα ειναι!!!!!!!!!!!!!εγω δεν μπορω μπρουμιτα!!!!καθολου!!!!!!

ΚΑΙ ΨΕΥΔΕΣΑΙ ΚΑΙ ΤΡΩΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!:P:p:p:p:p:p

χαχαχαχαχαχαααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Μανα και κορη χαιρουν ακρα υγειας αρα ολα υα υπολοιπα ειναι περιττα

Χαιρομαι που ολα πηγαν καλα πατουσιτσα μου...

Ναι Νασια μου,ολα καλα!!!!Δοξα το Θεο!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D

ολα καλα!!!!!!!

και εσυ σημερα ειχες γιατρο??????

d.gif

Διαφημίσεις

χαχαχαχαχαχαααααααααααααα!!!! Ξεράθηκα στα γέλιααααααααααααα!!!!!!

Εμένα ο γιατρός μου είναι πάρα πολύ αυστηρός με τα κιλά. Έχει διώξει γυναίκες που είχαν πάρει πολλά. Εμένα βέβαια τι να μου πει ο καψερός????? Δεν μιλάει καθόλου. Όταν του λέω οτι είμαι 53 κιλά μου λέει μια χαρά είσαι δεν χρειάζεται να πάρεις άλλα!!!!!:confused::confused::confused::confused::confused::confused:

OTp9p2.png

wwdEp3.png

χαχαχαχαχαχαααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!οκ θα τα πουμε αργοτερααα!!!!μακιααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!

d.gif

Κουκλες μου και εγω θα σας αφησω θα τα πουμε αυριο.

Το απογευματακι θα μπω να σας πω τα νεα γιατι εχουμε ραντεβου 13:00. Μεχρι να μπουμε να με εξετασει και μετα να γυρισω πισω θα περασει η ωρα, γιατι Πτολεμαιδα Θεσ/νικη ειναι και 150χλμ αρα τα καλα τα νεα γιατι καλα θα ειναι το ξερω θα σας τα πω το απογευμα. Καλο βραδυ σε ολες και πολλα φιλια....

dev338pr___.png

εγινε Νασια μου!!!!!!!καλο ξημερωμα να εχετε!!!!θα τα πουμε αυριο οτι ωρα και να μπεις!!!!!!ολα τεεεεελειααααααααα θα ειναι!!!!!!!!!!!!!!

θα περιμενουμε νεακια σου!!!!!!!!!!!

μακιαααααααα!!!!!!!!!!

καλα αποτελεσματα να εχετε,που θα εχετε δλδ!!!!!!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...