Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Eternity είπε:

Πρέπει να έχω 70 αν δεν κάνω λάθος. Εάν τελειώσουν αυτές ξέρεις μετά τι γίνεται? Αυτό που ξέρω είναι ότι για να δικαιούσαι την άδεια του 2025 θα πρέπει να έχεις δουλέψει κάποιες μέρες το 2025

Βγαίνεις με άδεια επαπειλούμενης κύησης δεν περνεις κανονικές άδειες. 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Μάλωνε μάλωνε μποτσάκιιιιιιιιιιιιιιιιι και εγώ μαζί σουυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!
Βρε κοριτσι μου ποσα κιλα εχεις παρει???Τιι αγχος ειναι αυτο?Θα σε μαλωσουμε!Απολαυσε την εγκυμοσυνη σου!Σου λεω εχω παρει 12.Τι να κανω?Να πεσω στον γκρεμο η γυναικα?Σιγα το πραγμα!!!

Μην σε ακουω τοσο αγχωμενη Σοτσαφι μου γλυκο για τακιλα!!Απολαυσε το βρε χζουλα!!!!!Εσυ και το μωρακι σου να ειστε καλα!!!!!!

Μην στεναχωριεσαι και μολις γεννηθει το μωρο ουτε να πιεις νερο δεν προλαβαινεις και τα ξενυχτια σε ρεβουν!!!!

χαχαχα...δεν έχω πάρει πολλά..είμαι σχετικά καλά!!ξέρει τι μου τη δίνει..ξεκίνησα 72 στην αρχή πήγα στα 68 και τώρα είμαι 70!!αλλα μου σπάει τα νευρα γιατι όλοι μου λένε...εεε αρχή ειναι ακόμα μετα τους πιο μεγάλους μήνες θα πάρεις πολλά!!με φοβίζουν κατάλαβατε??τρώω φυσιολογικά 5 γευματα την μέρα!!απλά πιο σωστα δηλ. ψητά σαλάτες ψάρια και πολλλάααα πολλααααα φρούτα!!τα γλυκά δεν τα θέλω...μου τα έχει απαγορεύσει και ο γιατρός..όχι για κάποιο λόγο προληπτικά...μόνο κανένα παγωτάκι τρώω που και που!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

χαχαχα...δεν έχω πάρει πολλά..είμαι σχετικά καλά!!ξέρει τι μου τη δίνει..ξεκίνησα 72 στην αρχή πήγα στα 68 και τώρα είμαι 70!!αλλα μου σπάει τα νευρα γιατι όλοι μου λένε...εεε αρχή ειναι ακόμα μετα τους πιο μεγάλους μήνες θα πάρεις πολλά!!με φοβίζουν κατάλαβατε??τρώω φυσιολογικά 5 γευματα την μέρα!!απλά πιο σωστα δηλ. ψητά σαλάτες ψάρια και πολλλάααα πολλααααα φρούτα!!τα γλυκά δεν τα θέλω...μου τα έχει απαγορεύσει και ο γιατρός..όχι για κάποιο λόγο προληπτικά...μόνο κανένα παγωτάκι τρώω που και που!!

Οπότε λοιπόν είσαι μείον και αγχώνεσαι???????? Το βασικό είναι να τρως υγιεινά για να είναι υγιέστατο το μωράκι σου αλλά όχι να στερείσαι!!!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Καλα κανω πες τους!!!!!!Κι εγω ετσι τους λεω.Καμια εγκυμοσυνη δεν ειναι ιδια!Ξερω περιπτωση που τα πηρε ολα μεχρι τον 7ο και μετα μεχρι να γεννησει 3 κιλα,ξερω κι αλλη που πηρε 40 και μεχρι να ερθει για δουλεια μετα απο 8 μηνες,γυρισε 47 κιλα οσα ηταν!!!!!!!!τι μου λετε τωρα!!!!Ας κανουμε οτι μπορουμε καλυτερο με την διατροφη κι οσα ειναι να παρουμε θα τα παρουμε!!!!Δεν τη γλυτωνουμε.Το Μαρακι πηρε 20 με τον θηλασμο.Λοιπον τι να κανουμε?ειναι στον καθε οργανισμο!!!!!!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Θελουν να με αρρωστησουνε!!!!!Θα τις περιποιηθω μια μια!!!!!

Λοιπον κοριτσια για να τελειωνουμε γυρω στον ενα χρονο επανερχεται το σωμα στα φυσιολογικα του,οσο κανει περιπου για να φουσκωσει οταν δεν υπαρχει καποιο αλλο προβλημα!!!!!!!!

Οποτε οτι και να κανουμε θα το φαμε!!!!!!!

Καλη μας χωνεψη!!!!!!!!!

Μπραβο παιδι μου χωσε χωσε!

εμ να παρακαλαμε να εχουμε την υγεια μας εμεις και τα παιδια μας και τα υπολοιπα φτιαχνουν!!

λοιπον αντε!!!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Διαφημίσεις

Ελπιζω να μην ειναι τπτ !

δεν ηξερα καθολου!ασε που δνε το εχω ξαναακουσει!!!

ελπιζω οτι απλα δεν ειχε καταπιει!

Καλη επιτυχια εμεις θα σε σκεφτομαστε κι θα προσευχομαστε!

Σε ευχαριστω πολυ μαρακι μου να σαι καλα.

Και εγω ετσι λεω δεν θα ειναι τιποτα αλλα και παλι ειναι κατι που διορθωνεται αρα ολα θα πανε καλα....

dev338pr___.png

Καλα κανω πες τους!!!!!!Κι εγω ετσι τους λεω.Καμια εγκυμοσυνη δεν ειναι ιδια!Ξερω περιπτωση που τα πηρε ολα μεχρι τον 7ο και μετα μεχρι να γεννησει 3 κιλα,ξερω κι αλλη που πηρε 40 και μεχρι να ερθει για δουλεια μετα απο 8 μηνες,γυρισε 47 κιλα οσα ηταν!!!!!!!!τι μου λετε τωρα!!!!Ας κανουμε οτι μπορουμε καλυτερο με την διατροφη κι οσα ειναι να παρουμε θα τα παρουμε!!!!Δεν τη γλυτωνουμε.Το Μαρακι πηρε 20 με τον θηλασμο.Λοιπον τι να κανουμε?ειναι στον καθε οργανισμο!!!!!!!!!!!!!!!!

φιλεναδα 40 πηρα στο θηλασμο!!!απλα μεχρι να μεινω εγγυος στην μπεμπα ειχα προλαβει να χασω τα 20!!!

χιχι

αχ αχ αχ χεστηκα ειναι γερος ο γιος μου και δεν το γκρινιαζω και πρωτα ο Θεος να κανω και το κοριτσακι μου να ειναι καλα και δεν πειραζει θα τα χασω να ειναι καλα τα γυμναστηρια και οι διαιτες!!!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Είδες Μποτσάκι πως αναθεώρησες με την άμνιο???? Είδες τα πράγματα στις πραγματικές τους διαστάσεις και πλέον αν είναι να ανησυχήσεις ανησυχείς με την υγεία του μωρού και ΜΟΝΟ!!!!! Κάποιες που το ζούμε με τον άσχημο τρόπο τρέμουμε για τα σημαντικά και όχι για τα κιλά και τέτοια.

OTp9p2.png

wwdEp3.png

οχι δεν στερούμαι..δεν μπορώ κιόλας πεινάω ...!!!

Ελα αληθεια πες μου!!!

Η εγγυμοσυνη δημιουργει χαζομαρα εσενα σε παρα πειραξε ε???

Δεν μπορει!!

Μαρη βλαμμενη με συγχιζεις κιολας!

ειναι δυνατον να αγχωνεσαι ενω δεν εχεις παρει αλλα εχεις χασει???????????

εισαι βλαμμενη δεν εξηγειται αλλιως παει στον ρουφηξε τον εγκεφαλο το μπεμπε!!

ΛΟΙΠΟΝ ΟΠΟΙΑ ΞΑΝΑ ΠΕΙ ΓΙΑ ΚΙΛΑ ΘΑ ΤΟΝ ΛΙΝΣΤΑΡΩ!!!!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Ελα αληθεια πες μου!!!

Η εγγυμοσυνη δημιουργει χαζομαρα εσενα σε παρα πειραξε ε???

Δεν μπορει!!

Μαρη βλαμμενη με συγχιζεις κιολας!

ειναι δυνατον να αγχωνεσαι ενω δεν εχεις παρει αλλα εχεις χασει???????????

εισαι βλαμμενη δεν εξηγειται αλλιως παει στον ρουφηξε τον εγκεφαλο το μπεμπε!!

ΛΟΙΠΟΝ ΟΠΟΙΑ ΞΑΝΑ ΠΕΙ ΓΙΑ ΚΙΛΑ ΘΑ ΤΟΝ ΛΙΝΣΤΑΡΩ!!!!

81 κιλα!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

Να μαστε και εμεις!!!!!!!!!γυρισαμεεεε!!!!!πολυ κοσμο.......πωπωπωπωππωω!!!!βαρεθηκα να περιμενω!!!!!!!!!

λοιπον η γοργονιτσα μου,καλα ειναι Δοξα το Θεο 490 γραμμαρια,κλασικα ητανε στα μπρουμιτα,και δεν καθοτανε για φωτο!!!!!!!!!!ουτε εναν απλο υπερηχο δεν μου εδωσε!!!!!εκει που πηγαινε να τη βγαλει κουνιοτανε και πεφταμε στη μαυριλα!!!!

μου λεει ο γιατρος,δε σου δινω υπερηχο ντρεπομαι!!!!!!!τη μαυριλα να σου σωσω??χιχιχιχιχι!!!!!!

επομενο ραντεβου σε 1 μηνα!!!!!!!!!!!!!!!

ε,εφτασα και 81 κιλα..........λεει ο γιατρος μια χαρα εισαι!!!εχεις περιθωριο ακομη!!!!!με κοροιδευε!!!!!!!!!

αυτα τα νεακιααααααααααα!!!!!!!!!!

d.gif

Να τα χαίρεσαιιιιιιιιιιιιιι!!!!! Και εγώ που είμαι 53 τι έχω καταλάβει????? Μόνο ταλαιπωρία!!!

ngn μου,μοντελακι μου εισαι!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

d.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...