Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Alex@ είπε:

Ναι είμαι 10εβδ κ 3 ημερών. Οι παλμοί μας είναι 170. 

Το μόνο που μας είπε κ μας αγχωσε είναι πως ίσως μετά την αυχενική να χρειάζεται όλοι οι υπερηχοι να γίνονται από εμβρυιμητρικο για να παρακολουθούμε για το σύνδρομο υποκλοπής. Θα το δούμε μετά τα αποτελέσματα ρης αυχενικής πρώτα όλα καλά να πάνε.

Εμάς ήταν λίγο ανεβασμένοι οι παλμοί την προηγούμενη φορά. 178 το ένα και 180 το άλλο. Μας είπε θα δούμε πως θα πάει. Μπορεί να πέσουν λίγο. Θα φανεί την τρίτη. Ολα καλά θα πάνε και στην αυχενική. 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Κοριτσια μου σας γραφω εν ταχυ γιατι η μαριαννα γκρινιαζει απο το πρωι...και δε σταματαει...τωρα που σας γραφω τρωει μπανανα, την εχω ξεφλουδισει μεχρι κατω και αυτη δαγκωνει, με το ενα χερι την κραταω και με το αλλο σας γραφω..

Το ξενοδοχειο τελειο και πεντακαθαρο, διακοσμημενο και βαμενο σε γηινες αποχρωσεις με μοντερνα επιπλα. Το δωματιο ανετο και εχει ενα διπλο κρεββατι και μια κουκετα, στο κατω κρεβατι εβαλα τη μαριαννα να κοιμηθει, εβαλα το καγκελο και μαξιλαρια και ολα οκ και κοιμηθηκε απο τις 2 μεχρι τις 4 και μετα την πηγα θαλασσα.

Θα σας γραψω πιο μετα, φιλιαααααα......

Μπραβο κοαλακι μου!!!!!!!!!Τακτοποιηθηκες!!!!!!!!!Τελειαααααααααα!!!!!!!!!!!

Ειναι ταλαιπωρημενο μωρε το κοριτσακι μας!!!!!!Θα ηρεμησει.Κρατησε την για να κοιμηθει μια και καλη!!!!Σε περιμενουμε μετα!!!!!!!

Φιλακιαααααααααα!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

πες τα βρε συμπεθερα που μου εχουν σπασει τα νευρα αυτες μπορουν να φανε και το σκεφτονται για τα κιλα και εμεις.....

Εσυ μαρη μαιμου να πας να διαβασεις κι εμενα που ειμαι μαζι σας!!!!!!!Μαιμου!!!Ε μαιμου!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

1sh1p2.png

πες τα βρε συμπεθερα που μου εχουν σπασει τα νευρα αυτες μπορουν να φανε και το σκεφτονται για τα κιλα και εμεις.....

Εχεις δικιο....

Ζηταμε ταπεινα συγγνωμη οι γαιδουρες..... :P:p:p

Ωραια για να προλαβουμε να ερθουμε σε σενα και μετα να παρουμε αεροπλανο να παμε Νασια!!!!!!χιχιχχιχιχχι!!!!!!!

Ενταξει μωρε ειναι το συνηθισμενο αγχος που θα εχουμε ολες μεχρι να γεννησουμε!!!!!

Βρε κοριτσακι,εχθες ολη μερα ο μπεμπης εκανε τουμπες κι ολο με σκουνταγε!!Σημερα ειναι ηρεμουλης!!Λες να εχει κουραστει με το φουσκωμα που εχω??

Μποστακι μου ανετα προλαβαινεται και μετα κερναω και καφε

Θεσ/νικη....Και εμενα τυχαινει πολλες φορες να με σκουνταει συνεχεια και αλλωτε ειναι ησυχος ....

dev338pr___.png

Εγώ τι κιλά να χάσω αυτά που δεν πρόκειται να πάρω??????????? χαχαχα

Εγώ μόλις γεννήσω και θηλάσω θα τα πάρω οπότε δεν προλαβαίνω μέχρι το καλοκαίρι!!!!!!! χαχαχαχαααααααααααααααααααααααα

εσυ μολις γεννησεις μαναρακι φροντισε να απολαυσεις τα παντα κι ας μην τα χασεις!!!Δικαιολογησαι!!!!!!!

1sh1p2.png

που εισαι βρε εσυ χαμενο?

πως ειναι το μπεμπε σου?

Εχεις δίκιο.... Αυτα να ειναι παντα τα προβλήματά μου.........

Σοτσάφι μου καλή βδομάδα!!!! Περασες καλά στο εξοχικό;

Hρθαααααααα!!!!!!Κοιμηθηκαμε σηκωθηκαμε βαλαμε το φαγακι μας και στρογγυλοκαθησαμε!!!!!!!

Σοτσαφι μου ολα καλα?

Χρηστινακι εσυ??

Παω να διαβασω νεα!

ολά καλά κορίτσια και εγώ και το μωρό!!κάναμε μπανάκια..φάγαμε θαλασσινά και ξεκουράστηκα αρκετά!!εσείς τι κάνετε???πως πάνε οι κοιλίτσες σας???

Τι λεσ μαρηηηηηηηηηηηηηηη?????????Εγω εχω ηδη παρει 12!!!!!!Ξαι η συμπεθερα μου κοντα στα 10 πρεπει να ειναιχαχαχαχαχαχαχαααααααα!!!!!!!!!

Κανενα 18αρι το βλεπω να χτυπαω!!!!!

Ατιμο τσιγαροοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!:evil::evil::evil::evil::evil::evil:

στην επικαιρότητα βλέπω τα κιλά...ούφ βρε κορίτσια το μεγάλο μου άγχος!! προσπαθώ να μην με παίρνει απο κάτω αλλά όσο βλέπω τη ζυγαριά να αναιβαίνει είναι ενα σοκ και ας ξέρω οτι φιλοξενώ ένα ανθρωπάκι!!δεν μπορώ να χαλαρώσω και να απολαύσω το φαί.. αλλά όσες μπορούν τις χαίρομαι!!πολλά κιλά, λίγα κιλά, όπως το νιώθει ο καθένας...9 μήνες είναι ...μετά θα ασχοληθούμε με την σιλουέτα..χιχιχι

Διαφημίσεις

Εσυ μαρη μαιμου να πας να διαβασεις κι εμενα που ειμαι μαζι σας!!!!!!!Μαιμου!!!Ε μαιμου!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Μαιμου να σε πει ο γιος σου!

Το ξερω εσυ εισαι η διαφημιστρια μας μας λες τα καλυτερα συνεχεια !!

κοριτσακι μου!!!

Αλλα δεν πηγαινε σε εσενα στις αλλες γαιδουρες πηγαινε στην Μαυ ,στην Χριστινα και στην Νασια!

οι χαμενες με την ζυγαρια ολη την ωρα!!!!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

καλη επιτυχια αλλα επειδη μαλλον κατι εχω χασει τι εννοεις?

Ευχαριστω μαρακι μου...

καναμε την Πεμπτη το β' επιπεδου και το στομαχακι του δεν ειχε το αναμενόμενο υγρο και μας ειπε η γιατρος μαλλον δεν ειναι τιποτα απλα δεν ετυχε να καταπιει αλλα πρεπει να ξανακανουμε ελεγχο γιατι σε περιπτωση που παλι δεν εχει αρκετο υγρο με το που θα γεννηθει ο γιατρος θα πρεπει να ελεγξει το μωρο γιατι μπορει να εχει ατρησια οισοφαγου...

dev338pr___.png

ολά καλά κορίτσια και εγώ και το μωρό!!κάναμε μπανάκια..φάγαμε θαλασσινά και ξεκουράστηκα αρκετά!!εσείς τι κάνετε???πως πάνε οι κοιλίτσες σας???

στην επικαιρότητα βλέπω τα κιλά...ούφ βρε κορίτσια το μεγάλο μου άγχος!! προσπαθώ να μην με παίρνει απο κάτω αλλά όσο βλέπω τη ζυγαριά να αναιβαίνει είναι ενα σοκ και ας ξέρω οτι φιλοξενώ ένα ανθρωπάκι!!δεν μπορώ να χαλαρώσω και να απολαύσω το φαί.. αλλά όσες μπορούν τις χαίρομαι!!πολλά κιλά, λίγα κιλά, όπως το νιώθει ο καθένας...9 μήνες είναι ...μετά θα ασχοληθούμε με την σιλουέτα..χιχιχι

Μην στεναχωριεσαι και μολις γεννηθει το μωρο ουτε να πιεις νερο δεν προλαβαινεις και τα ξενυχτια σε ρεβουν!!!!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Βρε κοριτσι μου ποσα κιλα εχεις παρει???Τιι αγχος ειναι αυτο?Θα σε μαλωσουμε!Απολαυσε την εγκυμοσυνη σου!Σου λεω εχω παρει 12.Τι να κανω?Να πεσω στον γκρεμο η γυναικα?Σιγα το πραγμα!!!

Μην σε ακουω τοσο αγχωμενη Σοτσαφι μου γλυκο για τακιλα!!Απολαυσε το βρε χζουλα!!!!!Εσυ και το μωρακι σου να ειστε καλα!!!!!!

1sh1p2.png

Βρε κοριτσι μου ποσα κιλα εχεις παρει???Τιι αγχος ειναι αυτο?Θα σε μαλωσουμε!Απολαυσε την εγκυμοσυνη σου!Σου λεω εχω παρει 12.Τι να κανω?Να πεσω στον γκρεμο η γυναικα?Σιγα το πραγμα!!!

Μην σε ακουω τοσο αγχωμενη Σοτσαφι μου γλυκο για τακιλα!!Απολαυσε το βρε χζουλα!!!!!Εσυ και το μωρακι σου να ειστε καλα!!!!!!

Μάλωνε μάλωνε μποτσάκιιιιιιιιιιιιιιιιι και εγώ μαζί σουυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Διαφημίσεις

Μαιμου να σε πει ο γιος σου!

Το ξερω εσυ εισαι η διαφημιστρια μας μας λες τα καλυτερα συνεχεια !!

κοριτσακι μου!!!

Αλλα δεν πηγαινε σε εσενα στις αλλες γαιδουρες πηγαινε στην Μαυ ,στην Χριστινα και στην Νασια!

οι χαμενες με την ζυγαρια ολη την ωρα!!!!

Θελουν να με αρρωστησουνε!!!!!Θα τις περιποιηθω μια μια!!!!!

Λοιπον κοριτσια για να τελειωνουμε γυρω στον ενα χρονο επανερχεται το σωμα στα φυσιολογικα του,οσο κανει περιπου για να φουσκωσει οταν δεν υπαρχει καποιο αλλο προβλημα!!!!!!!!

Οποτε οτι και να κανουμε θα το φαμε!!!!!!!

Καλη μας χωνεψη!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Θελουν να με αρρωστησουνε!!!!!Θα τις περιποιηθω μια μια!!!!!

Λοιπον κοριτσια για να τελειωνουμε γυρω στον ενα χρονο επανερχεται το σωμα στα φυσιολογικα του,οσο κανει περιπου για να φουσκωσει οταν δεν υπαρχει καποιο αλλο προβλημα!!!!!!!!

Οποτε οτι και να κανουμε θα το φαμε!!!!!!!

Καλη μας χωνεψη!!!!!!!!!

Και κιλά να μην πάρεις το σώμα επανέρχεται μετά από 9 μήνες οπότε χαλαρώστε!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Ευχαριστω μαρακι μου...

καναμε την Πεμπτη το β' επιπεδου και το στομαχακι του δεν ειχε το αναμενόμενο υγρο και μας ειπε η γιατρος μαλλον δεν ειναι τιποτα απλα δεν ετυχε να καταπιει αλλα πρεπει να ξανακανουμε ελεγχο γιατι σε περιπτωση που παλι δεν εχει αρκετο υγρο με το που θα γεννηθει ο γιατρος θα πρεπει να ελεγξει το μωρο γιατι μπορει να εχει ατρησια οισοφαγου...

Ελπιζω να μην ειναι τπτ !

δεν ηξερα καθολου!ασε που δνε το εχω ξαναακουσει!!!

ελπιζω οτι απλα δεν ειχε καταπιει!

Καλη επιτυχια εμεις θα σε σκεφτομαστε κι θα προσευχομαστε!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...