Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Καλησπέρα Νάσια!!!! Και εγώ αύριο έχω υπέρηχο. Ελπίζω να έχουμε και οι 2 καλά νέα. Εσύ Μποτσάκι μου πότε έχεις γιατρό????

Δεν θελω να ελπιζεις!!!!!!Θελω να εισαι σιγουρη!!!!!!Τσαμπα τα κανουμε τα μαγικα για ολες μας?????Κι εσυ τι ωρα εχεις?????Εγω εχω στις 21 του μηνα και δεν παιρνουν οι μερεεεεεεεεεεεεεεεεςςςςςς!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εμ τα λεω!!!!!!Τωρα θα κοιταξουμε την σιλουετα μας????

Εδω προσευχομαστε να πανε ολα καλα!!!!!!!Αν μας τυχει ομως κανενα μικροπροβληματακι,καλη ωρα και μας απαγορεψουν τα παντα τι θα λεγαμε?????Το εχουμε σκεφτει???Γι'αυτο λεω και της Μαριας οτι ειστε μεγαλη δυναμη για μας!!!!!!!!!!

Δεν είπα να πάρουμε 30 κιλά αλλά μέχρι 12 είναι καλά! Δεν έχουν ζήσει και την πλευρά την δικιά μας γι'αυτό δεν τις κατηγορώ. Άσε που προέχει η υγεία του παιδιού μας και όχι η σιλουέτα μας. Αν δεν φάμε τώρα πότε θα φάμε???? Μετά που θα αλλάξει και το σώμα μας?????

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Εσυ Νασια μου εχεις παρει πολλα δηλαδη η θα μας πεις δυο τρια και θα μας στειλεις κι εσυ???

Ξεκινησα 65.Εχασα 5 απο τους εμετους και τελευταια φορα που πηγα τσον γιατρο ημουν 67,5 απλα αγχωθηκα λιγακι γιατι μεσα σε ενα πηρα 2,5 κιλα και η φαση ειναι οτι δεν μπορω να φαω καθολου γλυκα και στο μαγαζι που ειμαι παιρνω φρουτα και τρωω οταν θα πεινασω γι'αυτο λεω τα σκασμενα πως τα πηρα...

dev338pr___.png

Δεν θελω να ελπιζεις!!!!!!Θελω να εισαι σιγουρη!!!!!!Τσαμπα τα κανουμε τα μαγικα για ολες μας?????Κι εσυ τι ωρα εχεις?????Εγω εχω στις 21 του μηνα και δεν παιρνουν οι μερεεεεεεεεεεεεεεεεςςςςςς!!!!!!!!!!

22 του μηνος εχω και εγω ραντεβου στον γυναικολογο μου.... :P:p:p

dev338pr___.png

Ξεκινησα 65.Εχασα 5 απο τους εμετους και τελευταια φορα που πηγα τσον γιατρο ημουν 67,5 απλα αγχωθηκα λιγακι γιατι μεσα σε ενα πηρα 2,5 κιλα και η φαση ειναι οτι δεν μπορω να φαω καθολου γλυκα και στο μαγαζι που ειμαι παιρνω φρουτα και τρωω οταν θα πεινασω γι'αυτο λεω τα σκασμενα πως τα πηρα...

Μια χαρα εισαι!!Ε εγκυμοσυνη ειναι ανεβαινει το κασε ευκολα!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Στις 10 το πρωί έχω. Και εγώ πιστεύω οτι όλα καλά θα είναι. Έχεις εσύ ακόμα μποτσάκι μου αλλά δεν έχεις λόγο να ανησυχείς. Αφού ήταν μια χαρά η αμνιο τότε όλα καλά θα είναι και μετά.

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Δεν είπα να πάρουμε 30 κιλά αλλά μέχρι 12 είναι καλά! Δεν έχουν ζήσει και την πλευρά την δικιά μας γι'αυτό δεν τις κατηγορώ. Άσε που προέχει η υγεία του παιδιού μας και όχι η σιλουέτα μας. Αν δεν φάμε τώρα πότε θα φάμε???? Μετά που θα αλλάξει και το σώμα μας?????

Τι λεσ μαρηηηηηηηηηηηηηηη?????????Εγω εχω ηδη παρει 12!!!!!!Ξαι η συμπεθερα μου κοντα στα 10 πρεπει να ειναιχαχαχαχαχαχαχαααααααα!!!!!!!!!

Κανενα 18αρι το βλεπω να χτυπαω!!!!!

Ατιμο τσιγαροοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!:evil::evil::evil::evil::evil::evil:

1sh1p2.png

Στις 10 το πρωί έχω. Και εγώ πιστεύω οτι όλα καλά θα είναι. Έχεις εσύ ακόμα μποτσάκι μου αλλά δεν έχεις λόγο να ανησυχείς. Αφού ήταν μια χαρά η αμνιο τότε όλα καλά θα είναι και μετά.

Ωραια για να προλαβουμε να ερθουμε σε σενα και μετα να παρουμε αεροπλανο να παμε Νασια!!!!!!χιχιχχιχιχχι!!!!!!!

Ενταξει μωρε ειναι το συνηθισμενο αγχος που θα εχουμε ολες μεχρι να γεννησουμε!!!!!

Βρε κοριτσακι,εχθες ολη μερα ο μπεμπης εκανε τουμπες κι ολο με σκουνταγε!!Σημερα ειναι ηρεμουλης!!Λες να εχει κουραστει με το φουσκωμα που εχω??

1sh1p2.png

Μια χαρα εισαι!!Ε εγκυμοσυνη ειναι ανεβαινει το κασε ευκολα!!!!!!!!!

Ξες ποιο ειναι το θετικο μποτσακι μου για μας...Θα γεννησουμε χειμωνα αρα μεχρι το καλοκαιρι θα τα εχουμε χασει τα κιλα μας θα εχουμε γινει κορμαρες και θα βγουμε ανετα στην παραλια... χαχαχαχαχ:P:p:p

Τι ιδιο ισχυει και για την ngn1980...:P:p:p:p

Περα απο την πλακα τωρα το σημαντικο ειναι να ειναι καλα τα μωρακια μας και ολα διορθωνονται....

dev338pr___.png

Ήρθα και εγώ κορίτσια μου!

Ο άντρας μου δουλεύει και ο μικρός πήγε βόλτα με την μαμά μου.

Πάλι για κιλά λέτε?????

Στις πεινασμένες μην μιλάτε για φαι!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

πες τα βρε συμπεθερα που μου εχουν σπασει τα νευρα αυτες μπορουν να φανε και το σκεφτονται για τα κιλα και εμεις.....

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Διαφημίσεις

Κοριτσια μου σας γραφω εν ταχυ γιατι η μαριαννα γκρινιαζει απο το πρωι...και δε σταματαει...τωρα που σας γραφω τρωει μπανανα, την εχω ξεφλουδισει μεχρι κατω και αυτη δαγκωνει, με το ενα χερι την κραταω και με το αλλο σας γραφω..

Το ξενοδοχειο τελειο και πεντακαθαρο, διακοσμημενο και βαμενο σε γηινες αποχρωσεις με μοντερνα επιπλα. Το δωματιο ανετο και εχει ενα διπλο κρεββατι και μια κουκετα, στο κατω κρεβατι εβαλα τη μαριαννα να κοιμηθει, εβαλα το καγκελο και μαξιλαρια και ολα οκ και κοιμηθηκε απο τις 2 μεχρι τις 4 και μετα την πηγα θαλασσα.

Θα σας γραψω πιο μετα, φιλιαααααα......

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Ξες ποιο ειναι το θετικο μποτσακι μου για μας...Θα γεννησουμε χειμωνα αρα μεχρι το καλοκαιρι θα τα εχουμε χασει τα κιλα μας θα εχουμε γινει κορμαρες και θα βγουμε ανετα στην παραλια... χαχαχαχαχ:P:p:p

Τι ιδιο ισχυει και για την ngn1980...:P:p:p:p

Περα απο την πλακα τωρα το σημαντικο ειναι να ειναι καλα τα μωρακια μας και ολα διορθωνονται....

Εγώ τι κιλά να χάσω αυτά που δεν πρόκειται να πάρω??????????? χαχαχα

Εγώ μόλις γεννήσω και θηλάσω θα τα πάρω οπότε δεν προλαβαίνω μέχρι το καλοκαίρι!!!!!!! χαχαχαχαααααααααααααααααααααααα

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Κοριτσια μου σας γραφω εν ταχυ γιατι η μαριαννα γκρινιαζει απο το πρωι...και δε σταματαει...τωρα που σας γραφω τρωει μπανανα, την εχω ξεφλουδισει μεχρι κατω και αυτη δαγκωνει, με το ενα χερι την κραταω και με το αλλο σας γραφω..

Το ξενοδοχειο τελειο και πεντακαθαρο, διακοσμημενο και βαμενο σε γηινες αποχρωσεις με μοντερνα επιπλα. Το δωματιο ανετο και εχει ενα διπλο κρεββατι και μια κουκετα, στο κατω κρεβατι εβαλα τη μαριαννα να κοιμηθει απο τις 2 μεχρι τις 4 και μετα την πηγα θαλασσα.

Αγαπη μου καλα να περασεις....... :D

dev338pr___.png

Το ξενοδοχειο τελειο και πεντακαθαρο, διακοσμημενο και βαμενο σε γηινες αποχρωσεις με μοντερνα επιπλα. Το δωματιο ανετο και εχει ενα διπλο κρεββατι και μια κουκετα, στο κατω κρεβατι εβαλα τη μαριαννα να κοιμηθει, εβαλα το καγκελο και μαξιλαρια και ολα οκ και κοιμηθηκε απο τις 2 μεχρι τις 4 και μετα την πηγα θαλασσα.

Καλά να περνάς ΚΟΑΛΑΚΙ!!!!!!!!! Φιλιά στην Μαριαννούλααααααααααα!!!!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Καλησπερα καλησπερα...

Τι κανετε κοπελιες;;;;

Εγω καλα ειμαι...

Ναι μποτσακι μου αυριο 13:00 παλι στον γιατρο για να δουμε το στομαχακι του και ελπιζω αυτη τη φορα να εχει καταπιεί υγρα...

καλη επιτυχια αλλα επειδη μαλλον κατι εχω χασει τι εννοεις?

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...