Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Eternity είπε:

Πρέπει να έχω 70 αν δεν κάνω λάθος. Εάν τελειώσουν αυτές ξέρεις μετά τι γίνεται? Αυτό που ξέρω είναι ότι για να δικαιούσαι την άδεια του 2025 θα πρέπει να έχεις δουλέψει κάποιες μέρες το 2025

Βγαίνεις με άδεια επαπειλούμενης κύησης δεν περνεις κανονικές άδειες. 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

8 μερες λείπουμε και πήρα 1,5 κιλό. Έχω φρικάρει!!!! Και αισίως έχω φτασει τα +6,5-7.... Όταν γυρίσουμε με το καλό θα κάνω διατροφή, τέλος!!

άστα και εγώ πήρα 2 κιλά σε δύο βδομάδες στις διακοπές... αλλά τι να κάνουμε όταν έχεις τι μανούλα να μαγειρεύει γίνεται να μην πάρεις κιλά!!!

Ο γιατρος μου είπε μέχρι 12 σύνολο... αλλά και να πάρω κάτι παραπάνω δεν θα τρελαθώ! Απλά έχω ακούσει ότι τους τελευταίους μήνες βάζεις αβέρτα... οπότε μόνο τώρα μπορείς να προσέχεις λιγό τι τρως!!!

kPAZp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

άστα και εγώ πήρα 2 κιλά σε δύο βδομάδες στις διακοπές... αλλά τι να κάνουμε όταν έχεις τι μανούλα να μαγειρεύει γίνεται να μην πάρεις κιλά!!!

Ο γιατρος μου είπε μέχρι 12 σύνολο... αλλά και να πάρω κάτι παραπάνω δεν θα τρελαθώ! Απλά έχω ακούσει ότι τους τελευταίους μήνες βάζεις αβέρτα... οπότε μόνο τώρα μπορείς να προσέχεις λιγό τι τρως!!!

παντως εγω στην 1η εγγυμοσυνη εβαλα 8,5 κιλα και γεννησα 40+1 !!

οταν γεννησα οχι μονο δεν μου ειχαν μεινει κιλα αλλα ημουν και -2!

Εγω λεω να απολαυσετε την εγγυμοσυνη σας και ολα με μετρο!!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Ήρθα και εγώ κορίτσια μου!

Ο άντρας μου δουλεύει και ο μικρός πήγε βόλτα με την μαμά μου.

Πάλι για κιλά λέτε?????

Στις πεινασμένες μην μιλάτε για φαι!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Τι θα γινει βρε κοριτσακια με εκεινα τα παλιοκιλα πια????Εχουμε τρελαθει??Καθηστε με το καλο να γεννησουμε πρωτα ο Θεος και μετα θα γινουμε κορμαρες!!!!!!!!

Παιδι θα βγαλουμε,καλοκαιρι ειναι,αλλες χαλαρωνουν,αλλες πεινανε,αλλες εχου νοψει το τσιγαρο,καλη ωρα,αλλες εχουν θυροειδη καλη ωρα,ολα θα γινουν!!!!!!!!

Απλα για να σας δωσω κουραγιο σας λεω οτι εγω ειμαι σαν μπολντωζα ηδη!!!

Ε τι να κανω πια????????

Μay μου καλως ορισατε και καλη συνεχεια στις διακοπουλες σου!!Να μπαινεις να μιλαμε ε??????

Αγορομαμυ μου καλο μπανακι!Τι κανουν τα σπορακια σου?

Ηλιοβασιλεμα μου επειδη το νερο ειναι επικινδυνο οπως λεει και το Μαρακι καλυτερα να μαθει η μικρη να πειθαρχει!!!!!!!Θα της περασει!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα καλησπερα...

Τι κανετε κοπελιες;;;;

Εγω καλα ειμαι...

Ναι μποτσακι μου αυριο 13:00 παλι στον γιατρο για να δουμε το στομαχακι του και ελπιζω αυτη τη φορα να εχει καταπιεί υγρα...

dev338pr___.png

χριστινα μου,καλησπερα!!!!!

καλα εισαι??????ναι ναι θα τη δω σημερα την κουτσουνα μου!!!!

αν σου πω οτι θελω να κοιμαται,για να μου τη βγαλει ο γιατρος σε 3D!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

την τελευταια φορα που με ειδε,ηταν ξυπνια και δεν καθοτανε σε ενα σημειο,και δεν μου την εβγαλε σε 3D!

απλα σαν υπερηχο μου την εβγαλε!

Βρε συμπεθερα μου δενσας δωσανε στην β'επιπεδου dvd και μεγαλη εγχρωμη φωτογραφια 4d??Eμας μας δωσανε και τρελαθηκαμε!!Ο μπεμπης καθοτανε πολυ αριστοκρατικα και ποζαρε!!Ηταν πολυ επιβλητικος!

Μολις του τραβηξε την φωτο εβαλε τα χερακια στο προσωπο!!!Δεν ηθελε αλλη δημοσιοτητα!!!!!!!!!:P:p:p:p:p:p:p:p

1sh1p2.png

Τι θα γινει βρε κοριτσακια με εκεινα τα παλιοκιλα πια????Εχουμε τρελαθει??Καθηστε με το καλο να γεννησουμε πρωτα ο Θεος και μετα θα γινουμε κορμαρες!!!!!!!!

Παιδι θα βγαλουμε,καλοκαιρι ειναι,αλλες χαλαρωνουν,αλλες πεινανε,αλλες εχου νοψει το τσιγαρο,καλη ωρα,αλλες εχουν θυροειδη καλη ωρα,ολα θα γινουν!!!!!!!!

Απλα για να σας δωσω κουραγιο σας λεω οτι εγω ειμαι σαν μπολντωζα ηδη!!!

Ε τι να κανω πια????????

Μay μου καλως ορισατε και καλη συνεχεια στις διακοπουλες σου!!Να μπαινεις να μιλαμε ε??????

Αγορομαμυ μου καλο μπανακι!Τι κανουν τα σπορακια σου?

Ηλιοβασιλεμα μου επειδη το νερο ειναι επικινδυνο οπως λεει και το Μαρακι καλυτερα να μαθει η μικρη να πειθαρχει!!!!!!!Θα της περασει!!!!!!

Πες τα Μποτσάκι μου. Μακάρι όλες να μπορούν να φάνε και τα κιλά χάνονται. Εύχομαι κανείς να μην περάσει αυτό που περνάμε κάποιες είτε από εμετούς είτε από ζάχαρο. ΦΑΤΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Καλησπερα καλησπερα...

Τι κανετε κοπελιες;;;;

Εγω καλα ειμαι...

Ναι μποτσακι μου αυριο 13:00 παλι στον γιατρο για να δουμε το στομαχακι του και ελπιζω αυτη τη φορα να εχει καταπιεί υγρα...

Θα ειναι ολα μια χαρα !!!!Ωραια στη μια αυριο θα ειμαστε ολες εκει!!!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Πες τα Μποτσάκι μου. Μακάρι όλες να μπορούν να φάνε και τα κιλά χάνονται. Εύχομαι κανείς να μην περάσει αυτό που περνάμε κάποιες είτε από εμετούς είτε από ζάχαρο. ΦΑΤΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!

Εμ τα λεω!!!!!!Τωρα θα κοιταξουμε την σιλουετα μας????

Εδω προσευχομαστε να πανε ολα καλα!!!!!!!Αν μας τυχει ομως κανενα μικροπροβληματακι,καλη ωρα και μας απαγορεψουν τα παντα τι θα λεγαμε?????Το εχουμε σκεφτει???Γι'αυτο λεω και της Μαριας οτι ειστε μεγαλη δυναμη για μας!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Αχχ και εγω εχω παθει μια ψυχωσει με τα κιλα και προσεχω οσο μπορω τα σκασμενα ομως πως μπαινουνε...δεν μπορω να το καταλαβω....

Καλησπέρα Νάσια!!!! Και εγώ αύριο έχω υπέρηχο. Ελπίζω να έχουμε και οι 2 καλά νέα. Εσύ Μποτσάκι μου πότε έχεις γιατρό????

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Θα ειναι ολα μια χαρα !!!!Ωραια στη μια αυριο θα ειμαστε ολες εκει!!!!!!!!

Αγαπες μου εσεις.... σας ευχαριστω για ολα....

Να ακουσουμε καλα νεα απο την συμπεθερα σου σημερα,να καταπιει και ο δικος μου αυριο και ολα θα ναι μια χαρα...

dev338pr___.png

Αχχ και εγω εχω παθει μια ψυχωσει με τα κιλα και προσεχω οσο μπορω τα σκασμενα ομως πως μπαινουνε...δεν μπορω να το καταλαβω....

Εσυ Νασια μου εχεις παρει πολλα δηλαδη η θα μας πεις δυο τρια και θα μας στειλεις κι εσυ???

1sh1p2.png

Καλησπέρα Νάσια!!!! Και εγώ αύριο έχω υπέρηχο. Ελπίζω να έχουμε και οι 2 καλά νέα. Εσύ Μποτσάκι μου πότε έχεις γιατρό????

Καλησπερα κουκλιτσα μου...

Θα εχουμε καλα νεα και οι δυο μας αυριο θα δεις...

Αισιοδοξία πανω απ'ολα

dev338pr___.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...