Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλημέρα! 

Έκανα επεμβατικη υστεροσκοπηση αυτό το μήνα για διορθωση του σχήματος της μητρας , ωστε με το καλο να προχωρήσουμε σε ετ.Μου ήρθε περίοδος στην αναμενόμενη ημερομηνία αλλά πρώτα με αρκετά καφέ και έπειτα από μια μέρα αιμα αλλά πολύ λίγο...με το σταγονόμετρο...Έχει τύχει σε καμία να έχει λίγο αιμα στη περίοδο μετα από υστεροσκοπηση;

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Χριστίνα καλησπέρα!!!! Στη πεθερά σου σιγά σιγά να της το φέρετε ότι αλλάζει δωμάτιο από τωρα πριν γεννησεις!!! Μπορεις και καλα να πεις οτι θελεις να το ετοιμασεις ως παιδικό!!! Και η πεθερα σου να βολευτει στο κατω διαμέρισμα...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα κοροτσάκια!!!

Γυρίσαμε το μεσημερι, ήδη πλένει το δευτερο πλυντήριο, έφτιαξα τραχανά της κόρης μου και ξαναπακετάρουμε για να φύγουμε το πρωί.

8 μερες λείπουμε και πήρα 1,5 κιλό. Έχω φρικάρει!!!! Και αισίως έχω φτασει τα +6,5-7.... Όταν γυρίσουμε με το καλό θα κάνω διατροφή, τέλος!!

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ, με το καλό η συνάντηση με την κοράκλα σου...

Έχω μια απορία, καιρό τώρα... Απο οτι εχω καταλάβει ο αντρούλης σου λειπει και μενεις μοναχούλα σου. Όλα αυτά τα λαχταριστά φαγιά που φτιάχνεις και πολλες φορες μου ανοίγεις κ την όρεξη, τα κάνεις μόνο για την πάρτυ σου;;!!

Κουκλίτσες τι κανετε οι άλλες;

78xyp2.png

RUAmp3.png

May καλώς ηρθες και καλώς να φύγετε ξανά!!!! Όσο προχωράει η εγκυμοσύνη, θα παίρνεις βάρος...αλλά λογικό είναι να ξέφυγες λιγάκι στις διακοπές σας!!! Η κορούλα σου καλά; Κάνατε κανα μπάνιο τελικά; Πού θα πατε τωρα;

May καλώς ηρθες και καλώς να φύγετε ξανά!!!! Όσο προχωράει η εγκυμοσύνη, θα παίρνεις βάρος...αλλά λογικό είναι να ξέφυγες λιγάκι στις διακοπές σας!!! Η κορούλα σου καλά; Κάνατε κανα μπάνιο τελικά; Πού θα πατε τωρα;

Τις δυο τελευταιες μερες είχε κοπασει ο αερας και η μικρή το ευχαριστήθηκε αρκετά, αλλά από χτες το απόγευμα ξανάπιασε.... Αυριο φευγουμε για το εξοχικό μας στο Πήλιο, εκεί, η θάλασσα είναι λίγο μακρυά, οπότε ευελπιστώ να προλαβαίνουμε ένα μπάνιο μες τη μερα..

Η αλήθεια, στις διακοπες ξεφευγεις γενικώς στο φαγητό, και ευτυχώς απέφυγα σκοπίμως τα ψωμιά κ τα γλυκά, αλλιώς δεν ξερω τι θα γινόταν..

78xyp2.png

RUAmp3.png

Τι ωραία που θα την δεις!!!! Ελπίζω να είναι ξύπνια και να κάνει μια τούμπα για σας :tongue::tongue::tongue:

χριστινα μου,καλησπερα!!!!!

καλα εισαι??????ναι ναι θα τη δω σημερα την κουτσουνα μου!!!!

αν σου πω οτι θελω να κοιμαται,για να μου τη βγαλει ο γιατρος σε 3D!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

την τελευταια φορα που με ειδε,ηταν ξυπνια και δεν καθοτανε σε ενα σημειο,και δεν μου την εβγαλε σε 3D!

απλα σαν υπερηχο μου την εβγαλε!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

Δεν έχω πάει προς τα εκεί, Πήλιο....Θα μένετε σε δικό σας σπίτι; έχετε συγγενείς εκεί; Από Δευτέρα επιστροφή;

Και εμείς αυτές τις μέρες που πέρασαν, βαρεθηκα λίγο την θαλασσα, δεν πολυπηγαμε...και αρχιζει να μου λειπει ξανά! Το απόγευμα, σε καμια ωρα μαλλον θα παμε. Ο αντρας σχολασε πριν μιση ωρα και τωρα τρωει...θα τον αφησω καμια ωρα να ξεκουραστει και μετα θαλασσα!

Καλησπερα κοροτσάκια!!!

Γυρίσαμε το μεσημερι, ήδη πλένει το δευτερο πλυντήριο, έφτιαξα τραχανά της κόρης μου και ξαναπακετάρουμε για να φύγουμε το πρωί.

8 μερες λείπουμε και πήρα 1,5 κιλό. Έχω φρικάρει!!!! Και αισίως έχω φτασει τα +6,5-7.... Όταν γυρίσουμε με το καλό θα κάνω διατροφή, τέλος!!

Έχω μια απορία, καιρό τώρα... Απο οτι εχω καταλάβει ο αντρούλης σου λειπει και μενεις μοναχούλα σου. Όλα αυτά τα λαχταριστά φαγιά που φτιάχνεις και πολλες φορες μου ανοίγεις κ την όρεξη, τα κάνεις μόνο για την πάρτυ σου;;!!

may μυο!!!!!!καλησπερα και καλως ορισατε!!!!!!!!!!!καλα εισαι?????????????

αν και απ οτι διαβασα θα πατε στο Πηλιοοοοοο!!!!!τι καλα!!!!αν και οι γονεις μου μενουν βολο χρονια τωρα,2 φορες εχω παει πηλιο....ζζζαλιζομαι!!!!:confused::confused::confused::confused:

ο αντρουλης μου,εδω ειναι may μου!!!!!!!γι αυτο και μαγειρευω!!!οταν παει ταξιδι,ερχεται η μανα μου απο βολο και μου μαγειρευει εκεινη!!!χιχιχιχιχχι!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Δεν έχω πάει προς τα εκεί, Πήλιο....Θα μένετε σε δικό σας σπίτι; έχετε συγγενείς εκεί; Από Δευτέρα επιστροφή;

Και εμείς αυτές τις μέρες που πέρασαν, βαρεθηκα λίγο την θαλασσα, δεν πολυπηγαμε...και αρχιζει να μου λειπει ξανά! Το απόγευμα, σε καμια ωρα μαλλον θα παμε. Ο αντρας σχολασε πριν μιση ωρα και τωρα τρωει...θα τον αφησω καμια ωρα να ξεκουραστει και μετα θαλασσα!

Τυχερή εισαι που την έχετε τόσο κοντά!! Κάντε όσο πιο πολλες βουτιες μπορειτε!! Για τις μικρες είναι το καλυτερο!

Στο Πηλιο ειναι εξοχικό των γονιων του άντρα μου κ αυτή τη βδομάδα θα είναι free οπότε βρήκαμε την ευκαιρία να πάμε..

78xyp2.png

RUAmp3.png

may μυο!!!!!!καλησπερα και καλως ορισατε!!!!!!!!!!!καλα εισαι?????????????

αν και απ οτι διαβασα θα πατε στο Πηλιοοοοοο!!!!!τι καλα!!!!αν και οι γονεις μου μενουν βολο χρονια τωρα,2 φορες εχω παει πηλιο....ζζζαλιζομαι!!!!:confused::confused::confused::confused:

ο αντρουλης μου,εδω ειναι may μου!!!!!!!γι αυτο και μαγειρευω!!!οταν παει ταξιδι,ερχεται η μανα μου απο βολο και μου μαγειρευει εκεινη!!!χιχιχιχιχχι!!!!

Και γω ζαλίζομαιιιιιιιιιιι που σκεφτομαι το στροφιλίκι, αλλά τί να κάνουμε;; Θα το υποστωωω!!!

Όσο για τη μαγειρική, κόντευα να τρελαθώ!! Διαβάζω τις μακαρονάδες, τα αρνακια στο φούρνο, και τρελαίνομαι!! Λέω τί νοικοκυρά είναι αυτή!!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Καλησπερα κοροτσάκια!!!

ΜΑΥ μου καλησπερα θα σε βρισω ρε συ μεχρι τωρα περασες μια δυσκολη φαση με την εγγυμοσυνη και τον περιορισμο και το κρεβατωμα τωρα μην ασχολησε με βλακειες κανε διατροφη για να παιρνεις βιταμηνες αλλα μην πεθανεις κιολας διασκεδασε και λιγο την εγγυμοσυνη σου!!!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Διαφημίσεις

Νομίζω είναι από το άγχος... και εγώ όλο κάτι άσχημο βλέπω!!!!:shock:

Μαρία μου μην ανησυχείς για τα δωμάτιο... και εγώ μια ζωή ήμουν μαζί με την αδελφή μου και δεν μου κακοφάνηκε ποτέ... Μην σου πω ότι μου έλειπε κιολας όταν έφυγα!!!

Βέβαια εξαρτάται και στα παιδιά. Η αδελφή μου αναγκάστηκε να τα χωρήσει από τώρα γιατί το ένα ξύπναγε το άλλο και είχε πρόβλημα. Και επειδή δεν έχει 3 δωμάτια στο σπίτι, τον γιο της τον έβαλε στην τραπεζαρία (ευτυχώς που έχει διαφορετική τραπεζαρία από σαλόνι... και αργότερα μπορεί να μεταφέρει την τραπεζαρία στο σαλόνι και να γίνει αποκλειστικά δωμάτιο).

Εμείς πάλι έχουμε 3 δωμάτια... οπότε αν κάνουμε και δεύτερο παιδί θα έχουμε πρόβλημα γιατί φιλοξενούμε συνεχώς κόσμο. Ίσως χρειαστεί να κάνουμε και τίποτα μεταβολές στο σπίτι για να τα βολέψουμε. Να φανταστείτε ήδη έχουμε πρόβλημα γιατί τα δύο δωμάτια είναι πάνω και το 1 κάτω... Στα δωμάτια πάνω στο ένα είμαστε εμείς και στο άλλο κοιμάται η πεθερά μου (που είναι σχεδόν τη μισή βδομάδα σε εμάς)... Οπότε πρέπει να της πούμε να πάει κάτω όταν θα μετακομίσει το μωρό από το δωμάτιο μας... Θα δούμε πως θα διευθετηθεί και αυτό :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

αχ αχ Χριστινακι πεθεροπληκτο μην αγχωνεσαι απο τωρα ολα θα γινουν!

δεν αγχωνομαι για τα δωματια απλη αναφορα εκανα δεν με νοιαζει εμεις ημαστα 6 παιδια και ημασταν ανα 2 στο δωματιο !για 1 χρονο ετυχε που ειχαμε μετακομοισει μεχρι να φτιαχτει το δικο μας σπιτι και μεναμε και ολοι μαζι 6 παιδια σε ενα δωματιο 2 κουκετες με συρρομενο μμηχανισμο!!

χχαχα

οποτε δεν με νοιαζει!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

ΜΑΥ μου καλησπερα θα σε βρισω ρε συ μεχρι τωρα περασες μια δυσκολη φαση με την εγγυμοσυνη και τον περιορισμο και το κρεβατωμα τωρα μην ασχολησε με βλακειες κανε διατροφη για να παιρνεις βιταμηνες αλλα μην πεθανεις κιολας διασκεδασε και λιγο την εγγυμοσυνη σου!!!

Εχεις δίκιο.... Αυτα να ειναι παντα τα προβλήματά μου.........

Σοτσάφι μου καλή βδομάδα!!!! Περασες καλά στο εξοχικό;

78xyp2.png

RUAmp3.png

αχ αχ Χριστινακι πεθεροπληκτο μην αγχωνεσαι απο τωρα ολα θα γινουν!

δεν αγχωνομαι για τα δωματια απλη αναφορα εκανα δεν με νοιαζει εμεις ημαστα 6 παιδια και ημασταν ανα 2 στο δωματιο !για 1 χρονο ετυχε που ειχαμε μετακομοισει μεχρι να φτιαχτει το δικο μας σπιτι και μεναμε και ολοι μαζι 6 παιδια σε ενα δωματιο 2 κουκετες με συρρομενο μμηχανισμο!!

χχαχα

οποτε δεν με νοιαζει!

Μια χαρά σε βρίσκω :D:D...

Η αλήθεια είναι ότι είναι καλή η πεθερά μου, αλλά μένει πολύ μαζί μας... και ίσως με το μωρό να μένει ακόμα περισσότερο για να βοηθάει - ειδικά όταν γυρίσω στη δουλειά... και με δεδομένο ότι το σπίτι μας το έγραψε εκείνη, είναι λίγο άκομψο να την βγάλεις από το δωμάτιο που μένει τόσα χρόνια... Ελπίζω ότι θα το προτείνει μόνη της :?

kPAZp2.png

γεια σας κοριτσάκια... το σκ πήγα για τα μπανάκια μου στο εξοχικό της αδερφής μου, απο σήμερα πάλι δουλίτσα ...κατα τα άλλα ήσυχα.!!!

που εισαι βρε εσυ χαμενο?

πως ειναι το μπεμπε σου?

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...