Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλημέρα! 

Έκανα επεμβατικη υστεροσκοπηση αυτό το μήνα για διορθωση του σχήματος της μητρας , ωστε με το καλο να προχωρήσουμε σε ετ.Μου ήρθε περίοδος στην αναμενόμενη ημερομηνία αλλά πρώτα με αρκετά καφέ και έπειτα από μια μέρα αιμα αλλά πολύ λίγο...με το σταγονόμετρο...Έχει τύχει σε καμία να έχει λίγο αιμα στη περίοδο μετα από υστεροσκοπηση;

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κορίτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σήμερα δεν πρόλαβα το πρωι να ανοίξω το λαπτοπ, είχαμε δουλίτσες και μάθημα πισίνας!!!

Πώς είστε;;;

Καλα κοριτσακι!Πως τα πηγε η γοργονα μας σημερα?

1sh1p2.png

Καλέ κορίτσια εκείνη η συμπεθερα μου πρωί η απόγευμα είχε γιατρό???

Συμπεθερααααααα!!!!

Ελα συμπεθερααααααααα!!!!!!!!!!!τωρα ανοιξα το συστημααααα!!!!!!!!!το απογευμα εχω γιατρο!!!!!!ωρα εφτα παρα τεταρτο!!!!!!!!

αχ κοριτσια χθες ονειρευτηκα οτι μου επεσε ενα δοντι!!!!!!!!!!δεν ειναι καθολου καλοοοοοοοοο!!!!το ξερωωωω!!!!!!!!αι στο καλο τους,ονειρα και ονειρααα!!!!!!!!:mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Καλα ειμαι μαρακι μου...

Περαστικουλια

Και εγω περιμενω να ερθει η αυριανη μερα να παμε στον γιατρο παλι και να μας πει καλα νεα αυτη τη φορα...

Νασιουλα μου γιατρο αυριο???????Ολα τελεια θα πανε μη φοβασαι τιποτα!!!!!!!!!Θα ειμαστε κι εμεις μαζι σου!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσιααααααα!!!σε ολες!!!!!!!!!φουρτουνιασμενη μπηκα.......καλα εισαστε????????τα μωρακια σας,παιδακια σας καλα ειναι?????????

κανω μια μακαροναδα!!!!!με μπολικο τυρι,και αφθονη σαλατα!!!!!!!!!!!!

d.gif

Ελα συμπεθερααααααααα!!!!!!!!!!!τωρα ανοιξα το συστημααααα!!!!!!!!!το απογευμα εχω γιατρο!!!!!!ωρα εφτα παρα τεταρτο!!!!!!!!

αχ κοριτσια χθες ονειρευτηκα οτι μου επεσε ενα δοντι!!!!!!!!!!δεν ειναι καθολου καλοοοοοοοοο!!!!το ξερωωωω!!!!!!!!αι στο καλο τους,ονειρα και ονειρααα!!!!!!!!:mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Αντε καλεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!Και δεν ηξερα την ωρα!!!!!!Ωραια να ειμαστε ετοιμες γιατι ολες μαζι θα παμε!!!!!!!!Τι κανει η ζουζουνα μας???????

Μην δινεις βαση ρε κοριτσακι μου στα ονειρα ειναι απο το μπερδεμα των ορμονων!!!!!!!!Να ηξερες μονο τι εχω δει τωρα τελευταια θα τρομαζες!!Μονο αν καθε φορα λες οτι τωρα δεν βγαινουν μονο τοτε θα ηρεμησεις!!!!!!!!Μην το σκεφτεσαι καθολου!!!!!!!!

1sh1p2.png

Αντε καλεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!Και δεν ηξερα την ωρα!!!!!!Ωραια να ειμαστε ετοιμες γιατι ολες μαζι θα παμε!!!!!!!!Τι κανει η ζουζουνα μας???????

Μην δινεις βαση ρε κοριτσακι μου στα ονειρα ειναι απο το μπερδεμα των ορμονων!!!!!!!!Να ηξερες μονο τι εχω δει τωρα τελευταια θα τρομαζες!!Μονο αν καθε φορα λες οτι τωρα δεν βγαινουν μονο τοτε θα ηρεμησεις!!!!!!!!Μην το σκεφτεσαι καθολου!!!!!!!!

Καλα ειναι η νυφουλα σου!!!!!!!!!!!!ετοιμαζεται για μαμ!!!!!!!!!!:P:p:p:p:p:p

ο συμπεθερος σου,στη δουλεια ακομη!

ο γαμπρουλομπεμπακος μου,καλα ειναι το παλικαρακι μας?????????????:D:D:D

d.gif

Καλα ειναι η νυφουλα σου!!!!!!!!!!!!ετοιμαζεται για μαμ!!!!!!!!!!:P:p:p:p:p:p

ο συμπεθερος σου,στη δουλεια ακομη!

ο γαμπρουλομπεμπακος μου,καλα ειναι το παλικαρακι μας?????????????:D:D:D

Καλα ειναι,σημερα δεν μου δινει και πολυ σημασια γιατι κοιμηθηκαμε κατα τις 4 και σηκωθηκαμε 9 για να κρατησουμε το μαγαζι της φιλης μου!!!!!!!Τωρα ομως θα ξαπλωσουμε να ξεκουραστουμε!!!!!!!!!

Κι ο δικος σου ο συμπεθερος εχει παει στο χωριο να φιαξει κηπους και γκαζον και θα ερθει το βραδυ!!!!!!!!Ετοιμαζει την προικα!!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερουδια κοριτσουδιααααααα!!!! τι κανετε?? εμεις καλα ειμαστε, κοιμουνται οι αντρες του σπιτιου και αργοτερα θα παμε παραλια!! Συμπεθεραααα τι κανει η φουρτουνιτσα??

Πατουσιτσα καλη επιτυχια στον γιατρο!! να δεις την κουκλαρα σου!!!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Πατουσίτσα ανυπομονείς για το ραντεβού σας με την μπέμπα;

Η γοργόνα μου μια χαρά, αλλά εφαγε κατσαδα απο την προπονητρια γιατι εκανε βουτια μονη της χωρις να ρωτησει και την τιμωρησε για το αλλο μαθημα να μην κανει καθολου βουτιες!!! Μαζεύτηκε η κακομοίρα μου, ντραπηκε...Θα δούμε την αλλη βδομαδα που θα ξανακανουν μαθημα, αν θα το κρατησει η κυρια!

Καλησπερουδια κοριτσουδιααααααα!!!! τι κανετε?? εμεις καλα ειμαστε, κοιμουνται οι αντρες του σπιτιου και αργοτερα θα παμε παραλια!! Συμπεθεραααα τι κανει η φουρτουνιτσα??

Πατουσιτσα καλη επιτυχια στον γιατρο!! να δεις την κουκλαρα σου!!!!!

Αγορομμαμυ μου!!!!καλησπεραααα!!!καλα εισαστε???????????ο δημητρακης μας καλα????ποτε θα πας στο γιατρο για να δειτε το νινακι σας?????????

σε ευχαριστω πολυ αγορομαμμυ μουυυυυυ!!!!!!να σαι καλα!!!!!!!!!

ναι θα δω την γοργονιτσα μου σημερα να κολυμπαειιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

d.gif

Νομίζω είναι από το άγχος... και εγώ όλο κάτι άσχημο βλέπω!!!!:shock:

Μαρία μου μην ανησυχείς για τα δωμάτιο... και εγώ μια ζωή ήμουν μαζί με την αδελφή μου και δεν μου κακοφάνηκε ποτέ... Μην σου πω ότι μου έλειπε κιολας όταν έφυγα!!!

Βέβαια εξαρτάται και στα παιδιά. Η αδελφή μου αναγκάστηκε να τα χωρήσει από τώρα γιατί το ένα ξύπναγε το άλλο και είχε πρόβλημα. Και επειδή δεν έχει 3 δωμάτια στο σπίτι, τον γιο της τον έβαλε στην τραπεζαρία (ευτυχώς που έχει διαφορετική τραπεζαρία από σαλόνι... και αργότερα μπορεί να μεταφέρει την τραπεζαρία στο σαλόνι και να γίνει αποκλειστικά δωμάτιο).

Εμείς πάλι έχουμε 3 δωμάτια... οπότε αν κάνουμε και δεύτερο παιδί θα έχουμε πρόβλημα γιατί φιλοξενούμε συνεχώς κόσμο. Ίσως χρειαστεί να κάνουμε και τίποτα μεταβολές στο σπίτι για να τα βολέψουμε. Να φανταστείτε ήδη έχουμε πρόβλημα γιατί τα δύο δωμάτια είναι πάνω και το 1 κάτω... Στα δωμάτια πάνω στο ένα είμαστε εμείς και στο άλλο κοιμάται η πεθερά μου (που είναι σχεδόν τη μισή βδομάδα σε εμάς)... Οπότε πρέπει να της πούμε να πάει κάτω όταν θα μετακομίσει το μωρό από το δωμάτιο μας... Θα δούμε πως θα διευθετηθεί και αυτό :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

kPAZp2.png

Αγορομμαμυ μου!!!!καλησπεραααα!!!καλα εισαστε???????????ο δημητρακης μας καλα????ποτε θα πας στο γιατρο για να δειτε το νινακι σας?????????

σε ευχαριστω πολυ αγορομαμμυ μουυυυυυ!!!!!!να σαι καλα!!!!!!!!!

ναι θα δω την γοργονιτσα μου σημερα να κολυμπαειιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Τι ωραία που θα την δεις!!!! Ελπίζω να είναι ξύπνια και να κάνει μια τούμπα για σας :tongue::tongue::tongue:

kPAZp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...