Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλημέρα! 

Έκανα επεμβατικη υστεροσκοπηση αυτό το μήνα για διορθωση του σχήματος της μητρας , ωστε με το καλο να προχωρήσουμε σε ετ.Μου ήρθε περίοδος στην αναμενόμενη ημερομηνία αλλά πρώτα με αρκετά καφέ και έπειτα από μια μέρα αιμα αλλά πολύ λίγο...με το σταγονόμετρο...Έχει τύχει σε καμία να έχει λίγο αιμα στη περίοδο μετα από υστεροσκοπηση;

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλες τις όμορφες εγκυουλες μου!!!!

Μαριαααααααα που είσαι καλεεεεε???

Ngn μου συληπητηρια για τον θείο σου!!!

Το δωματιάκι γίνεται ωραίο?Εσύ να μη μυρίζεις πολύ!!!Το είπες στον γιατρό σου για τους εμετούς??

Κοαλακι ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΕΕΕΕΕΕΣ!!!!Περιμενουμε ζωντανή συνδεση!!!Να προσέχετε!!!

Όλες οι άλλες καρακαηδονες καλααααααα?

Εγώ πρωινή σημερα γιατί ηρθα να κρατήσω το μαγαζί της φίλης μου!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

πως παει το δωματιο τελειωσε με το βαψιμο?

αυτο το δωματιο τι ηταν πριν?

Μαρία μου αυτό το δωμάτιο ήταν για να φιλοξενώ κόσμο. Είχα διπλό κρεβάτι. Τώρα θα τους φιλοξενώ από πάνω στην μαμά μου που έχει 2 κενά δωμάτια.

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Καλημέρα σε όλες τις όμορφες εγκυουλες μου!!!!

Μαριαααααααα που είσαι καλεεεεε???

Ngn μου συληπητηρια για τον θείο σου!!!

Το δωματιάκι γίνεται ωραίο?Εσύ να μη μυρίζεις πολύ!!!Το είπες στον γιατρό σου για τους εμετούς??

Κοαλακι ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΕΕΕΕΕΕΣ!!!!Περιμενουμε ζωντανή συνδεση!!!Να προσέχετε!!!

Όλες οι άλλες καρακαηδονες καλααααααα?

Εγώ πρωινή σημερα γιατί ηρθα να κρατήσω το μαγαζί της φίλης μου!!!

εγω εξαφανιστηκα λιγο για να συνεννοηθω με τον αντρα μου τι θελω απο σουπερ!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Μαρία μου αυτό το δωμάτιο ήταν για να φιλοξενώ κόσμο. Είχα διπλό κρεβάτι. Τώρα θα τους φιλοξενώ από πάνω στην μαμά μου που έχει 2 κενά δωμάτια.

και εγω εχω θεμα η 3η κρεβατοκαμαρα ειναι γραφειο του αντρα μου με τον υπολογιστη ,εγγραφα,cd's ,dvd's και διαφορα και εχει και ενα καναπε κρεβατι για φιλοξενουμενους!

Εγω εχω συχνα επισκεπτες μια οι συγγενεις απο κρητη μια η αδεφρη του αντρα μου ή τα πεθερικα μου σιγουρα 2 φορες το μηνα καποιος ερχεται και δεν θα εχω που να τους παω!

Ετσι αποφασισα να το τρεναρω λιγο για αρχη στο δωματιο μου η μικρη και για μερικα χρονια να ειναι μαζι τα μικρα στο ιδιο δωματιο μετα εκει κοντα στα 8-10 θα τα χωρισω ως τοτε θα ειναι μαζι ισως τους κανει και καλο ισως ζορτιστουμε αλλα δεν ξερω τι να κανω τουλαχιστον αν παει ο γιος μου 9 χρονων θα μπορει αν παει στην αλλη κρεβατοκαμαρα και ας εχει εκει ο μπαμπας του τον υπολογιστη!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

και εγω εχω θεμα η 3η κρεβατοκαμαρα ειναι γραφειο του αντρα μου με τον υπολογιστη ,εγγραφα,cd's ,dvd's και διαφορα και εχει και ενα καναπε κρεβατι για φιλοξενουμενους!

Εγω εχω συχνα επισκεπτες μια οι συγγενεις απο κρητη μια η αδεφρη του αντρα μου ή τα πεθερικα μου σιγουρα 2 φορες το μηνα καποιος ερχεται και δεν θα εχω που να τους παω!

Ετσι αποφασισα να το τρεναρω λιγο για αρχη στο δωματιο μου η μικρη και για μερικα χρονια να ειναι μαζι τα μικρα στο ιδιο δωματιο μετα εκει κοντα στα 8-10 θα τα χωρισω ως τοτε θα ειναι μαζι ισως τους κανει και καλο ισως ζορτιστουμε αλλα δεν ξερω τι να κανω τουλαχιστον αν παει ο γιος μου 9 χρονων θα μπορει αν παει στην αλλη κρεβατοκαμαρα και ας εχει εκει ο μπαμπας του τον υπολογιστη!

Καλά θα κάνεις Μαρία μου. Εγώ έχω απωθημένο. Πάντα μοιραζόμουν με την αδερφή μου το δωμάτιο και τώρα που είχα την δυνατότητα τα χωρίζω από την αρχή. Ότι δεν έχουμε ζήσει εμείς σαν παιδιά προσπαθούμε να το κάνουμε στα παιδιά μας αν υπάρχει η δυνατότητα.

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Διαφημίσεις

Καλά θα κάνεις Μαρία μου. Εγώ έχω απωθημένο. Πάντα μοιραζόμουν με την αδερφή μου το δωμάτιο και τώρα που είχα την δυνατότητα τα χωρίζω από την αρχή. Ότι δεν έχουμε ζήσει εμείς σαν παιδιά προσπαθούμε να το κάνουμε στα παιδιά μας αν υπάρχει η δυνατότητα.

βρε και εγω εζησα με την αδερρφη μου στο ιδιο δωματιο 22 χρονια και δεν θελω αν τα ζορισω απλα λογω αναγκης προσπαθω να το τρεναρω!

ασε που δεν ξερω που να κοιμιζω τους φιλοξενουμενους πχ τα πεθερρικα μου μας ταιζουν μας στελνουν ολη την ωρα λεφτα θα ερθουν μια στο τοσο να τους βαλω στο πατωμα να κοιμηθουν 87 χρονων ανθρωπους? οποτε αναγκα στηκα!!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

βρε και εγω εζησα με την αδερρφη μου στο ιδιο δωματιο 22 χρονια και δεν θελω αν τα ζορισω απλα λογω αναγκης προσπαθω να το τρεναρω!

ασε που δεν ξερω που να κοιμιζω τους φιλοξενουμενους πχ τα πεθερρικα μου μας ταιζουν μας στελνουν ολη την ωρα λεφτα θα ερθουν μια στο τοσο να τους βαλω στο πατωμα να κοιμηθουν 87 χρονων ανθρωπους? οποτε αναγκα στηκα!!

Ναι αυτό σου λέω. Καλά κάνεις. Και εγώ αν δεν είχα το σπίτι της μαμάς μου από πάνω δεν ξέρω τι θα έκανα γιατί οι περισσότεροι φίλοι μου μένουν Αθήνα.

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Ναι αυτό σου λέω. Καλά κάνεις. Και εγώ αν δεν είχα το σπίτι της μαμάς μου από πάνω δεν ξέρω τι θα έκανα γιατί οι περισσότεροι φίλοι μου μένουν Αθήνα.

ωραια συμπεθερα να μην αγχωνομαι αν θελω να ερθω να δω τον γαμπρο μου θα με βαλεις καπου να κοιμηθω ε?

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Διαφημίσεις

Καλησπερα φιλεναδες....

Τι κανετε;;;;

καλησπερα καλα λεμε!

εσυ?

εγω ποναει ο λαιμος μου απο το κλιματιστικο και τα παγωμενα νερα!

περιμενουμε την πατουσιτσα να ερθει απο γιατρο !

οποτε ειμαστε σε αναμονη!

εσυ πως εισαι?

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

καλησπερα καλα λεμε!

εσυ?

εγω ποναει ο λαιμος μου απο το κλιματιστικο και τα παγωμενα νερα!

περιμενουμε την πατουσιτσα να ερθει απο γιατρο !

οποτε ειμαστε σε αναμονη!

εσυ πως εισαι?

Καλα ειμαι μαρακι μου...

Περαστικουλια

Και εγω περιμενω να ερθει η αυριανη μερα να παμε στον γιατρο παλι και να μας πει καλα νεα αυτη τη φορα...

dev338pr___.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...