Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλημέρα! 

Έκανα επεμβατικη υστεροσκοπηση αυτό το μήνα για διορθωση του σχήματος της μητρας , ωστε με το καλο να προχωρήσουμε σε ετ.Μου ήρθε περίοδος στην αναμενόμενη ημερομηνία αλλά πρώτα με αρκετά καφέ και έπειτα από μια μέρα αιμα αλλά πολύ λίγο...με το σταγονόμετρο...Έχει τύχει σε καμία να έχει λίγο αιμα στη περίοδο μετα από υστεροσκοπηση;

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Καλησπερα Κοαλακι!!!!κοιταξε εγω εγκυουλα ειμαι ακομη,απλα θα σου πω την εμπειρια της αδερφης μου...........

οταν πηγαν διακοπες η μικρη τους ηταν 1,5 χρονων!!!!

γενικα η ανηψια μου πολυ δυσκολο παιδι..........μεχρι και τωρα που ειναι 4,5 χρονων!!!!!!!!ειναι στο παιδι....τι να κανουμε....να μη στα πολυλογω.....

πηγανε διακοπες στη χαλκιδικη για 1 βδομαδα και τελικα καθησανε 2 βραδια και ξαναγυρισαν πισω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

περασαν ενα καλοκαιρι χαλιαααααααααα!!!!!!!!!!!!!!

η μπεμπα να κλαιει τοτε,και γενικα γινοταν του κουτρουλι ο γαμος!!!!!!!!!!

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!= πατουσιτσα

Ναι ναι!!!!!!!!!!!Θα συμφωνησω με την κοπελια!!!!!!!!Αν σκαρφαλωνει καναπεδες κτλ. ξεχνα το!!!!!!!!!!= μποστανο-μποστακι

Βασικα το παιδι σου ειναι ζωηρο Κοαλακι ?

απο εκει πρεπει να ξεκινησουμε!

Εαν ειναι δυσκολος χαρακτηρας και επιμονο παιδι θα τα βρεις λιγο δυσκολα αλλα υπομονη θα περαασει και αυτο!

= εγω

Κλωωωωωωωωωωωωωσσες...............!!!!!!!!!!!!!!!!!

Χαχααχαχχαχχααχαχααχχααχχαχαχααχααχαχαχααχαχαχα.......!!!!!!!!!

α δεν μπορεις να πεις ομως εχουμε χιουμορ

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

συμπεθερα μπες στο φορουμ γιατι σου εχουν απαντησει κι αλλες μανουλες! κοριτσια βγαινω να ξαπλωσω!! το απογευμα κοιμηθηκα 2 ωρες, ελιωσαααααα!!! Φιλακια πολλα και καληνυχτες σε ολες!!!

Ναι συμπεθερα μου τις ειδα τις απαντησεις....

Καληνυχτα, φιλια στο γαμπροοοο....,!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Ναι καλε κλωσσες με χιουμορ....!!!!!!!

Οι αλλες κλωσσες που ειναι........???????

ωραια απο εδω και περα αντι για χαχα θα κανω κοκοκοκο!!!

δεν ξερω τις ψαχνω!

η πατουσιτσα βαζω στοιχιμα τρωει!

το μποστακι ζαλιζοταν και σερνοταν επισης δεν ξερω αν ηρθε ο αντρουλης της απο την δουλεια!

το ηλιοβασιλεμα δεν ξερω που χαθηκε μαλλον λαδωνει τους μεντεσεδες για αναπαραγωγη!κοκοκο

η αγορομαμυ μας ειπε καληνυχτα !

η Θαλεια εχει το μικρο με δοντακια!

η Ελλη εχει επισκεψεις!

δεν ξερω για τις αλλες εχουν εξαφανιστει!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Διαφημίσεις

Κοριιιιιιτσια ουουυυυυυυ....!!!!!!!

Νυσταξααααα....!!!!!!!

Παω για υπνο...αυριο θα ειμαι ενα βημα πιο κοντα σας....αλλα παλι πολυ μακρυα σας...

Θα μιλησουμε καποια στιγμη, αυριο οταν μπορεσω θα μπω...!!!!!!!

Καληνυχτα, καλη ξεκουραση και φιλακιαααα.....!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Καλησπέρα κοριτσάκια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κοαλάκι μου καλό, αν και με κάρφωσε η Μαρία, εγώ μόνο να βοηθήσω πήγα με την γνωμη μου περι υπνου!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:Οπότε τα δικά σου τα χαστούκια να τα δώσεις στη καλόβουλη Μαριώ μας!!!!!!!!!!!!!;);););)

Καλό ταξίδι αύριο και περιμένουμε τα πρώτα σου νέα για το δωματιο, τις παραλίες, για τα πάντα!!!

Αγορομάμυ, Δεν μετράμε πάντα με την αληθινή ΤΗΠ την ηλικία κύησης...δηλαδή εγω είχα αρχές ιουνιου τελευταια περίοδο τότε με την κόρη μου, αλλά για να συμβιβαδίζει με εικόνα υπερηχων, μου όρισαν τηπ 20/6!!!

Α, και δεν εχω πάει ακόμη στο κρεβάτι μας για να τεστάρω τους μεντεσέδες....Εξω βόλτα είμασταν και ηπιαμε ενα ουζάκι!!!

Κοριτσακια μου,νεραιδουλες μου να σας καληνυχτισω κι εγω με την σειρα μου!!!!!!!!!

Κοαλακι μου να περασετε που ομορφα με την νεραιδοφουρτουνα σου και να μπεις καποια στιγμη να μας πεις τα νεα σας!!!!!!!Και καλο ταξιδι να εχετε!!!!!!!!!

Ονειρα γλυκα σε οοοοολες!!!!!!!!!!!!!!

Φιλακιααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κοαλάκι μου καλό, αν και με κάρφωσε η Μαρία, εγώ μόνο να βοηθήσω πήγα με την γνωμη μου περι υπνου!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:Οπότε τα δικά σου τα χαστούκια να τα δώσεις στη καλόβουλη Μαριώ μας!!!!!!!!!!!!!;);););)

Καλό ταξίδι αύριο και περιμένουμε τα πρώτα σου νέα για το δωματιο, τις παραλίες, για τα πάντα!!!

Αγορομάμυ, Δεν μετράμε πάντα με την αληθινή ΤΗΠ την ηλικία κύησης...δηλαδή εγω είχα αρχές ιουνιου τελευταια περίοδο τότε με την κόρη μου, αλλά για να συμβιβαδίζει με εικόνα υπερηχων, μου όρισαν τηπ 20/6!!!

Α, και δεν εχω πάει ακόμη στο κρεβάτι μας για να τεστάρω τους μεντεσέδες....Εξω βόλτα είμασταν και ηπιαμε ενα ουζάκι!!!

Καλημερα μαρη χαμενη !!!

ακου εκει καλοβουλη!

Αφου εσυ εσπειρες το ζιζανιο!!!

η αληθεια ειναι οτι απαντησες σοβαρα!

α δεν τους τεσταρες τους μεντεσεδδες????

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Κοριιιιιιτσια ουουυυυυυυ....!!!!!!!

Νυσταξααααα....!!!!!!!

Παω για υπνο...αυριο θα ειμαι ενα βημα πιο κοντα σας....αλλα παλι πολυ μακρυα σας...

Θα μιλησουμε καποια στιγμη, αυριο οταν μπορεσω θα μπω...!!!!!!!

Καληνυχτα, καλη ξεκουραση και φιλακιαααα.....!!!!!!!!!

Καλο ταξιδι Κοαλακι μου να περασετε υπεροχα με την φουρτουνα σου και να γεμισουν οι μπαταριες σας για να ανταπεξελθετε στον χειμωνα!!!

θα περιμενουμε νεα σου!!!!!!!!!!!

Φιλακιααααααααααααα!

ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Καλημέρα και από δω κορίτσια!!!!

Χθες δεν μπήκα καθόλου γιατί βάφαμε όλη μέρα το δωμάτιο της μπέμπας, είχα και το στομάχι μου, έκανα και εμετό, πέθανε και ένας θείος μου. Όλα μαζεμένα.

Αχ κορίτσια τι θα κάνω με τους εμετούς. Τρώω που τρώω λίγο με το ζάχαρο θα μείνω μισή!:(:(:(:(:(:(:(:(

Πάω να διαβάσω νέα σας!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Καλημέρα και από δω κορίτσια!!!!

Χθες δεν μπήκα καθόλου γιατί βάφαμε όλη μέρα το δωμάτιο της μπέμπας, είχα και το στομάχι μου, έκανα και εμετό, πέθανε και ένας θείος μου. Όλα μαζεμένα.

Αχ κορίτσια τι θα κάνω με τους εμετούς. Τρώω που τρώω λίγο με το ζάχαρο θα μείνω μισή!:(:(:(:(:(:(:(:(

Πάω να διαβάσω νέα σας!

πως παει το δωματιο τελειωσε με το βαψιμο?

αυτο το δωματιο τι ηταν πριν?

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...