Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλημέρα! 

Έκανα επεμβατικη υστεροσκοπηση αυτό το μήνα για διορθωση του σχήματος της μητρας , ωστε με το καλο να προχωρήσουμε σε ετ.Μου ήρθε περίοδος στην αναμενόμενη ημερομηνία αλλά πρώτα με αρκετά καφέ και έπειτα από μια μέρα αιμα αλλά πολύ λίγο...με το σταγονόμετρο...Έχει τύχει σε καμία να έχει λίγο αιμα στη περίοδο μετα από υστεροσκοπηση;

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Βρε οοοοργια τα χαστουκια ειναι γιατι η μαρια εγραψε οτι ποναει ο λαιμος της και οι υπολοιπες κατι τετοια κανετε και θα σας μαλωσω...

Και παλι δεν θυμαμαι τι αλλο ηθελα να γραψω...

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσιαααααα!! κι εγω ειχα δοκιμαστει το μαξιλαρι θηλασμου αν και τελικα δε με βολεψε γιατι γεννησα κατακαλοκαιρο και εσκαγα, οποτε δε το παλεψα πολυ!! η αληθεια ειναι ομως οτι αν δοκιμαστε στασεις θα ειναι παααααρα πολυ βοηθητικο!! εγω θηλαζα σε οποια σταση μπορειτε να φανταστειτε, μεχρι και ορθια!!! βυζι να ΄ταν και οπως να 'ταν!!! χαχαχα! καλε τι κανατε στη συμπεθερα μου?? ψαχνω τις δημοσιευσεις αλλα δεν καταλαβαινω τι της κανατεεε!! χαχαχα, συμπεθερα να τις δειρουμε μαζι?????

Συμπεθερα μπλεξαμε...

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Βρε οοοοργια τα χαστουκια ειναι γιατι η μαρια εγραψε οτι ποναει ο λαιμος της και οι υπολοιπες κατι τετοια κανετε και θα σας μαλωσω...

Και παλι δεν θυμαμαι τι αλλο ηθελα να γραψω...

α εμενα οντως ποιναει ο λαιμος μου μαλλον απο το κλιματιστικο και ψιλοβηχω!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

χαχαχαχα τωρα ειδα στο φορουμ, ΚΛΩΩΩΩΣΣΕΣ!! Συμπεθερα παντως να σου πω οτι κι εμεις που ταξιδευουμε συχνα σχετικα δεν εχει θεμα με τον υπνο και το φαγητο, μια χαρα προσαρμοζεται, να κανεις εσυ το προγραμμα κανονικα και να μην νιωθεις αγχος γιατι η φουρτουνα θα το παρει χαμπαρι!! καλε ασχετο, ρε κοριτσια η κοιλια μου εχει τουμπανιασει, προφανως τωρα θα φουσκωσω πολυ πιο γρηγορα επειδη οι μυες της κοιλιας ειναι χαλαροι μετα την 1η εγκυμοσυνη. απο τον τοκετο και μετα οτι και να ετρωγα αμεσως η κοιλια φουσκωνα μετα απο λιγο παλι στέκα η κοιλια. Τωρα ομως εχω μια κοιλιτσα που για να τη δω στην 1η εγκυμοσυνη εφτασα τεταρτο μηνα σχεδον. Μαρια που εισαι εγκυος στο δευτερο ειχες παρομοια εμπειρια?

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

χαχαχαχα τωρα ειδα στο φορουμ, ΚΛΩΩΩΩΣΣΕΣ!! Συμπεθερα παντως να σου πω οτι κι εμεις που ταξιδευουμε συχνα σχετικα δεν εχει θεμα με τον υπνο και το φαγητο, μια χαρα προσαρμοζεται, να κανεις εσυ το προγραμμα κανονικα και να μην νιωθεις αγχος γιατι η φουρτουνα θα το παρει χαμπαρι!! καλε ασχετο, ρε κοριτσια η κοιλια μου εχει τουμπανιασει, προφανως τωρα θα φουσκωσω πολυ πιο γρηγορα επειδη οι μυες της κοιλιας ειναι χαλαροι μετα την 1η εγκυμοσυνη. απο τον τοκετο και μετα οτι και να ετρωγα αμεσως η κοιλια φουσκωνα μετα απο λιγο παλι στέκα η κοιλια. Τωρα ομως εχω μια κοιλιτσα που για να τη δω στην 1η εγκυμοσυνη εφτασα τεταρτο μηνα σχεδον. Μαρια που εισαι εγκυος στο δευτερο ειχες παρομοια εμπειρια?

ναι βρε πριν λιγες μερες δεν σας το ελεγα οτι τωρα σε αυτο εχω μεγαλυτερη κοιλια και οτι εκανε μπαμ αμεσως στις 12 εβδ ειχα κοιλια λες και ημουν 4-5 μηνων!

ετσι ειναι στα δευτερα συνηθως!!!

\εν τω μεταξυ εσυ εισαι σαν απολοιφαδι σορυ κιολας οποτε θα φανει κατευθειαν

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Στην πραγματικοτητα δεν φοβαμαι απλα τη λεξη "φοβαμαι" στο θεμα την εβαλα για να ριξω αδεια και να πιασω γεματα και πιαστηκαν οι κλωωωωωωωσσες...,!!!!! Χιχιχχιχιιχ....!!!!!!!!

Παντως σας ευχαριστω πολυ...ολες...!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

ναι βρε πριν λιγες μερες δεν σας το ελεγα οτι τωρα σε αυτο εχω μεγαλυτερη κοιλια και οτι εκανε μπαμ αμεσως στις 12 εβδ ειχα κοιλια λες και ημουν 4-5 μηνων!

ετσι ειναι στα δευτερα συνηθως!!!

\εν τω μεταξυ εσυ εισαι σαν απολοιφαδι σορυ κιολας οποτε θα φανει κατευθειαν

χαχαχαχαχα απολοιφαδιιιιιιιι!!! ναι εχει πεταχτει κοιλιτσα αρκετα ηδη και ειμαι κουτσα στραβα 6 εβδομαδων. τουλαχιστον βασει της περιοδου ειμαι στην αρχη της 7ης αλλα με τη χοριακη ειμαι στην 6η. Τωρα λογικα θα μετραω με βαση την περιοδο ή με βαση την εικονα που θα εχει ο γιατρος? Σημερα ειχα συχνα πυκνα πονακια περιοδου, μαλλον η μητρα κανει συσπασουλες για να μεγαλωσει!!!!!:D:D:D

to1Np2.png

KCkop2.png

Στην πραγματικοτητα δεν φοβαμαι απλα τη λεξη "φοβαμαι" στο θεμα την εβαλα για να ριξω αδεια και να πιασω γεματα και πιαστηκαν οι κλωωωωωωωσσες...,!!!!! Χιχιχχιχιιχ....!!!!!!!!

Παντως σας ευχαριστω πολυ...ολες...!!!!

να εισαι καλα δεν κανει τπτ οποτε ξαναχρειαστεις πες μας!!

εννοειται στις υπηρεσιες !

Γιατι κλωσσες?

Το Ηλιοβασιλεμα το αρχισε να ξερεις!!εγω δεν ειμαι καρφι αλλα την αληθεια θα την πω!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

να εισαι καλα δεν κανει τπτ οποτε ξαναχρειαστεις πες μας!!

εννοειται στις υπηρεσιες !

Γιατι κλωσσες?

Το Ηλιοβασιλεμα το αρχισε να ξερεις!!εγω δεν ειμαι καρφι αλλα την αληθεια θα την πω!

Χαχααχαχαχααχαχαχαχααχα....!!!!!!

Ρωτα τη συμπεθερα μου...

Κλωωωωωωωωσσες.....!!!!!!!!

Ααααα και εγω σας λατρευω....!!!!!!!!

Και χαιρομαι ιδιαιτερα που σας "γνωρισα"!!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

χαχαχαχαχα απολοιφαδιιιιιιιι!!! ναι εχει πεταχτει κοιλιτσα αρκετα ηδη και ειμαι κουτσα στραβα 6 εβδομαδων. τουλαχιστον βασει της περιοδου ειμαι στην αρχη της 7ης αλλα με τη χοριακη ειμαι στην 6η. Τωρα λογικα θα μετραω με βαση την περιοδο ή με βαση την εικονα που θα εχει ο γιατρος? Σημερα ειχα συχνα πυκνα πονακια περιοδου, μαλλον η μητρα κανει συσπασουλες για να μεγαλωσει!!!!!:D:D:D

με βαση την περιοδο πανε!

εμενα ειχα θεμα σε αυτη την εγγυμοσυνη ακου να δεις πλακα που επαθα εμεινα εγγυος και το εμαθα λιγο πριν τα χριστουγεννα εκανα χοριακη ηταν 50 αλλα δεν ειχα καν καθυστερηση μετα πηγε 105 αλλα 29/12 ειδα αιμα και δνε προλαβα να παω για τριτη χοριακη εκεινη την ημερα μου εδωσε ουτρατζεσταν και μου ειπε κρεβατι στις 30/12 ημουν παλι με αιμα και εκανα χοριακη και πηγε 13 και μετα εκανα στις 31/12 και εγινε 0,1 εννοειται οτι εκοψα τα ουτρατζεσταν και αρχισε μια πλυμμηρα απο αιμα!ηταν μια αυτοματως αποβολη πηγα στην γυναικολογο μου στις 21/01 και μου λεει μαλλον εισαι στις γονιμες σου σημερα αλλα μου λεει πολυ μεγαλο το ωαρριο για καλο και για κακο εαν δεν σου ερθει περιοδος μεχρι τις 31/01 πηγαινε για χοριακη εγω ημουν ηδη εγγυος ξανα στην μπεμπα την βιαστικη!!

τεσπα ενω ειχα πολλα συμπτωματα δνε πηγαινα γαι χοριακη και ημουν σιγουρη αφου ελεγα σε ολους οτι ειμαι εγγυος περιμενα να παω στα γενεθλια μου 05/02 τελικα πηγα 04/02 και πηρα χοριακη 1940!!!!

μετα ειχαμε θεμα δεν ειχα τελευταια περιοδο πως να μετραμε το εμβρυο ετσι πηγαινα στην γυναικολογο ανα 5 ημερες μεχρι να δουμε καρδια και μολις ειδαμε αρχισαμε να μετραμε 6 εβδ!συμπιπτει λοιπον σαν Τ.Ε.Π. η ημερα που μηδενησε η χοριακη μου 31/12

οποτε μου το μετρησε υπερηχογραφηκα μου ειπε οτι θα μετραω σαν Τ.Ε.Π. τις 31/12 και τελος!

εσυ ξερεις την τελευταια περιοδο?

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Καλησπερα Κοαλακι!!!!κοιταξε εγω εγκυουλα ειμαι ακομη,απλα θα σου πω την εμπειρια της αδερφης μου...........

οταν πηγαν διακοπες η μικρη τους ηταν 1,5 χρονων!!!!

γενικα η ανηψια μου πολυ δυσκολο παιδι..........μεχρι και τωρα που ειναι 4,5 χρονων!!!!!!!!ειναι στο παιδι....τι να κανουμε....να μη στα πολυλογω.....

πηγανε διακοπες στη χαλκιδικη για 1 βδομαδα και τελικα καθησανε 2 βραδια και ξαναγυρισαν πισω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

περασαν ενα καλοκαιρι χαλιαααααααααα!!!!!!!!!!!!!!

η μπεμπα να κλαιει τοτε,και γενικα γινοταν του κουτρουλι ο γαμος!!!!!!!!!!

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!

Ναι ναι!!!!!!!!!!!Θα συμφωνησω με την κοπελια!!!!!!!!Αν σκαρφαλωνει καναπεδες κτλ. ξεχνα το!!!!!!!!!!

Βασικα το παιδι σου ειναι ζωηρο Κοαλακι ?

απο εκει πρεπει να ξεκινησουμε!

Εαν ειναι δυσκολος χαρακτηρας και επιμονο παιδι θα τα βρεις λιγο δυσκολα αλλα υπομονη θα περαασει και αυτο!

Κλωωωωωωωωωωωωωσσες...............!!!!!!!!!!!!!!!!!

Χαχααχαχχαχχααχαχααχχααχχαχαχααχααχαχαχααχαχαχα.......!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Χαχααχαχαχααχαχαχαχααχα....!!!!!!

Ρωτα τη συμπεθερα μου...

Κλωωωωωωωωσσες.....!!!!!!!!

Ααααα και εγω σας λατρευω....!!!!!!!!

Και χαιρομαι ιδιαιτερα που σας "γνωρισα"!!!!!!!!!!!

παντως περα απο την πλακα να ξερεις οτι ειναι πραγματικα θεμα παιδιου και να μην κατλαβει το αγχος σου!αυτο ισχυει γενικα η εμπειρια μου ειναι μικρη οσον αφορα τον γιο μου αλλα λογω οτι ειμαι η μεγαλυτερη σε μια οικογενεια με αλλα 5 αδερφια καταλαβαινεις οτι κατι εχω μαθει απο αυτο!

Τα μικρα αυτα πλασματακια που μοιαζουν με αγγελους εχουν ανεπτυγμενη την συναισθηματικη νοημοσηνη τους το λεγομενο EQ και ετσι ανιχνευουν καθε μας συναισθημα!

Σκεψου οσες φορες ανγχωθηκες να πετυχεις κατι με την μικρη λογικα δεν σου βγηκε!καταλαβαινουν οτι κατι μας προβληματιζιε και δνε συνεργαζονται!

αν εσυ το αντιμετωπισεις σαν να μην τρεχει τπτ και απλα κανεις οτι θα εκανες στο σπιτι χωρις αγχος ολα θα πανε ρολοι!

επισης μην αγχωθεις την πρωτη ημερα η αλλαγη πριβαλλοντος και το αυτοκινητο θα την αποσυντονισουν μπορει να κοιμαται ολη μερα μπορει ακι να της βγει υπερρενταση!αναλογα με το πως θα της βγει πραττεις αν κοιμαται ολη μερα μη την αφησεις προσπαθησε να την απασχολησεις χωρις να την εκνευρισεις!εαν εχει υπερενταση προσπαθησε να την κουρασεις και να μην την αφησεις να κοιμηθει ενα δεν ειναι ωρα υπνου!

εχε το νου σου θα εισαι μονη σου μην σπασουν τα νευρα σου και τα βαζεις με την μικρη συμβαινει σε ολες οταν κουραζομαστε!

επισης καλυτερα να φαει κατι απεξω αν εισαι λιωμα παρα να μαγειρεψεις και ναεισαι πτωμα και μεσα στα νευρα!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

συμπεθερα μπες στο φορουμ γιατι σου εχουν απαντησει κι αλλες μανουλες! κοριτσια βγαινω να ξαπλωσω!! το απογευμα κοιμηθηκα 2 ωρες, ελιωσαααααα!!! Φιλακια πολλα και καληνυχτες σε ολες!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

ναι καλε τελευταια περιοδο ειχα 25/6, ξερω οτι κανονικα ετσι μετρανε, απλα στην 1η εγκυμοσυνη συμπιπτε πολυ η περιοδος με τη χοριακη ενω τωρα ηταν πολυ μικρη με την ιδια καθυστερηση! οποτε αυριο ουσιαστικα μπαινω στην 7η εβδομαδα! καλε τι περιπετεια ειχες περασει βρε Μαρια??? πωπωπωπω ανυπομονη μπεμπα!! αντε σας αφηνω κοριτσουδια μου!!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...