Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλημέρα! 

Έκανα επεμβατικη υστεροσκοπηση αυτό το μήνα για διορθωση του σχήματος της μητρας , ωστε με το καλο να προχωρήσουμε σε ετ.Μου ήρθε περίοδος στην αναμενόμενη ημερομηνία αλλά πρώτα με αρκετά καφέ και έπειτα από μια μέρα αιμα αλλά πολύ λίγο...με το σταγονόμετρο...Έχει τύχει σε καμία να έχει λίγο αιμα στη περίοδο μετα από υστεροσκοπηση;

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

πω πω δεν την παλευω με την ζεστη σημερα!

ασχετο Μποστακι μου δεν παω καλα τωρα θυμηθηκα οτι εγινες 23 εβδ αντε αλλες 17 εμειναν βρε!!!

Μολις βγηκα απο το μπανιο!!!!!!Δροσιστηκα αλλα μπρος δεν πηρα!!!!

Ευχαριστω καλο μου κι εσυ 32!!!!!Γιουπιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!Στο εγραψα και πολυ πιο κατω με το φουστανακι!!!!!!!!!;););););)

1sh1p2.png

Κοριτσια και εγω θα το παρω,αλλα να σας πω........σε ποια περιοχη ειναι??????ισως με βολεψει η περιοχη και παω και μου το δωσουν δωρο!!!να κοιταξω και καλαθουνες!!!!

περισττερι σε ενα παραλληλο δρομο απο τον κιφησσο κοντα στο αστυνομικο τμημα περιστεριου!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Μολις βγηκα απο το μπανιο!!!!!!Δροσιστηκα αλλα μπρος δεν πηρα!!!!

Ευχαριστω καλο μου κι εσυ 32!!!!!Γιουπιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!Στο εγραψα και πολυ πιο κατω με το φουστανακι!!!!!!!!!;););););)

το ειδα αλλα δεν σου σχολιασα για εσενα μονο για εμενα σχολιασα και το θυμιθηκα τωρα!!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Διαφημίσεις

Πρωτον:

Αυτο θα πει γυναικεια αλληλεγυη...

Σας ευχαριστω κοριτσια μου για τις απαντησεις σας στο θεμα που εθεσα στο φορουμ (ετσι για γκαλοπ). Η αληθεια ειναι οτι μου φανηκε περιεργο που σας "συναντησα" στο φορουμ, βλεπεται σας εχω συνηθισει στο καφε...

Δευτερον:

Το οτι θα σας χαστουκισω οοοοταν σας συναντησω αυτο ειναι σιγουρο....!!!!

Τριτον:

Δεν θυμαμαι τι ηθελα να γραψω...

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Πρωτον:

Σας ευχαριστω κοριτσια μου για τις απαντησεις σας στο θεμα που εθεσα στο φορουμ (ετσι για γκαλοπ). Η αληθεια ειναι οτι μου φανηκε περιεργο που σας "συναντησα" στο φορουμ, βλεπεται σας εχω συνηθισει στο καφε...

Δευτερον:

Τριτον:

χαχαχαχαχαχχαχχαααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!

Δεν παιζεσαι καλο μου κοαλακι!!!!!!!!!!!!

Σε λατρευουμε!!!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσιαααααα!! κι εγω ειχα δοκιμαστει το μαξιλαρι θηλασμου αν και τελικα δε με βολεψε γιατι γεννησα κατακαλοκαιρο και εσκαγα, οποτε δε το παλεψα πολυ!! η αληθεια ειναι ομως οτι αν δοκιμαστε στασεις θα ειναι παααααρα πολυ βοηθητικο!! εγω θηλαζα σε οποια σταση μπορειτε να φανταστειτε, μεχρι και ορθια!!! βυζι να ΄ταν και οπως να 'ταν!!! χαχαχα! καλε τι κανατε στη συμπεθερα μου?? ψαχνω τις δημοσιευσεις αλλα δεν καταλαβαινω τι της κανατεεε!! χαχαχα, συμπεθερα να τις δειρουμε μαζι?????

to1Np2.png

KCkop2.png

Πρωτον:

Δευτερον:

Τριτον:

ελα βρε τι θυμωνεις δεν καταλαβαινω εγω την αληθεια και μονο την αληθεια ειπα ορκιζομαι!!!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

χαχαχααχχαχαχααχχαχα!!!!!!!!!κοαλακι μας,μια πλακιτσα καναμεεεεεεεε!!!!!!!!!!!χιχιχιχιχιχιχιχ!!!!!!!!!!!

καλε μια χαρα θα κοιμαται η Μαριαννα μας!!!!!!!μην αγχωνεσαι!!!!!!!!!!!!και της αδερφης μου κοιμοτανε με τη μιαααα!!!!!!!!!!!!!δεν το πιστευε!!!αλλαξε περιβαλλον για να κοιμηθει!!!!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Κοριτσιαααααα!! κι εγω ειχα δοκιμαστει το μαξιλαρι θηλασμου αν και τελικα δε με βολεψε γιατι γεννησα κατακαλοκαιρο και εσκαγα, οποτε δε το παλεψα πολυ!! η αληθεια ειναι ομως οτι αν δοκιμαστε στασεις θα ειναι παααααρα πολυ βοηθητικο!! εγω θηλαζα σε οποια σταση μπορειτε να φανταστειτε, μεχρι και ορθια!!! βυζι να ΄ταν και οπως να 'ταν!!! χαχαχα! καλε τι κανατε στη συμπεθερα μου?? ψαχνω τις δημοσιευσεις αλλα δεν καταλαβαινω τι της κανατεεε!! χαχαχα, συμπεθερα να τις δειρουμε μαζι?????

καλα αλλο αυτο θηλαζε οπως ηταν εκτος απο ξαπλα!

το ορθια και εγω και στον μρσιπο τον εβαζα για να κανω τταυτοχρονα δουλειες ή στο σλινκ αναλογως

αλλα οταν ημουν καθιστη με βολευε πολυ γιατι κουμπονε ο μικρος στο στηθος και εγω ειχα ελυθερα χερια@!!!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...