Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Συγχαρητηρια στα κοριτσια που ειχαν θετικο αποτελεσμα! Μια ηρεμη και τελειομηνη εγκυμοσυνη ευχομαι. Σχετικα με την αδεια εγω πηρα απευθειας επαπειλουμενη καθως δεν ηθελα να ρισκαρω να συμβει το οτιδηποτε. Εστειλα στην υπηρεσια μου αναρρωτικη που μου την εγραψε ιδιωτης κανονικα και στην αρχη μ ζητησαν κ εναν υπερηχο. Η επιτροπη δε μς καλεσε ποτε αλλα ειμαι εκπαιδευτικος δε γνωριζω με βεβαιοτητα αν η διαδικασια ειναι ιδια για ολο τον δημοσιο τομεα. 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Να το αγορασουμε δηλαδη?Πως ειναι?Βολευει?

Μποστανο μποστακι μου εμενα με εχει βολεψει παρα πολυ γαιτι δεν εχεις 100 μαξιλαρια και βολευεις και κοιλιτσα και ολο το κορμι σου!

στον θηλασμο εγω τους πρωτους 2 μηνες το ελιωσα μετα το εκανα παντα στο παρκο!

εχει πολλες χρησεις!

motherbaby.gr

motherbaby.com

μια απο τις δυο ειναι η ηλεκτρονικη διευθυνση του καταστηματος δεν τους ρωτατε αν το κανουν ακομα δωρο?

εχει και πολυ καλα λευκα ειδη σε καλη ποιοτητα και ρουχαλακια σε 100% βαμβακι!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

κοαλακι μη μας σκοτωσεις σε παρακαλουμε!!!

πλακιτσα κανουμε!

Ειλικρηνα αμετανοητες:

Ηλιοβασιλεμα

Μαρια

Μποστακι

Πατουσιτσα

χαχαχα

που αυτο συνοδευεται απο

Αγγελικουλα

Αλεξανδρος-μπεμπουλα

μπεμπουλης=γαμπρουλης

μπεμπουλα=νυφουλα

δεν φταιμε εμεις!!!!!τα καμαρια μας,ειχαν την ιδεα!!!!!!!!!!!!!!!:P:p:p:p:p:p

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

κοριτσια ουτουσι αλλος δε θα χρειαστουμε το μαξιλαρι θηλασμου?????

d.gif

Ασχετο μετα την απολογία μας, που εχω και την ηθική ευθύνη γιατί προκάλεσα τις αλλες 3 συνυπευθυνες......ένα εχω να πω: εγώ δεν είχα μαξιλάρι θηλασμού!!!!!!!!!έβαζα μαξιλαρες κατά την εγκυμοσύνη και βολευόμουν και μετά στον θηλασμό με βόλευε και ξαπλωτή στο πλάι να θηλάζω το παιδί...

Ασχετο μετα την απολογία μας, που εχω και την ηθική ευθύνη γιατί προκάλεσα τις αλλες 3 συνυπευθυνες......ένα εχω να πω: εγώ δεν είχα μαξιλάρι θηλασμού!!!!!!!!!έβαζα μαξιλαρες κατά την εγκυμοσύνη και βολευόμουν και μετά στον θηλασμό με βόλευε και ξαπλωτή στο πλάι να θηλάζω το παιδί...

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχα!!!!!!!!!!!σωστα το εθεσες το θεμα Ηλιοβασιλεμα μουυυυυυυ!!!!!!!!!!χαχαχαχααχαχαχαχαχ!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

d.gif

εγω εαν εκανα το λαθος να ξαπλωσω μας ακουγε ολη η αθηνα μη σου πω με επαιρναν τηλ απο την Κρητη!!!

ηθελε να θηλαζει μονο οταν ημουν καθιστη και το μαξιλαρι βοηθουσε την σταση μου και δεν με κουραζε επισης θηλαζα αποκλειστηκα και καθε 20 λεπτα σχεδον οποτε θα σας το ελεγα !!!

εμενα σας λεω μου φανηκε οτι καλυτερο ακι το χρησιμοπποιω και τωρα!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

εγω εαν εκανα το λαθος να ξαπλωσω μας ακουγε ολη η αθηνα μη σου πω με επαιρναν τηλ απο την Κρητη!!!

ηθελε να θηλαζει μονο οταν ημουν καθιστη και το μαξιλαρι βοηθουσε την σταση μου και δεν με κουραζε επισης θηλαζα αποκλειστηκα και καθε 20 λεπτα σχεδον οποτε θα σας το ελεγα !!!

εμενα σας λεω μου φανηκε οτι καλυτερο ακι το χρησιμοπποιω και τωρα!

εγω παλι η κουτη δεν εχω καταλαβει.Το μαξιλαρι το θελουμε για το πλαι οταν γυριζουμε?????

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

εγω παλι η κουτη δεν εχω καταλαβει.Το μαξιλαρι το θελουμε για το πλαι οταν γυριζουμε?????

http://www.motherbaby.gr/present.php?lang=1

δες εδω και γενικα μπορεις να ψαξεις στασεις για το θηλασμο ακι τον υπνο με μαξιλαρι θηλασμου!

ναι βολευει για ολες τις στασεις

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

http://www.motherbaby.gr/present.php?lang=1

δες εδω και γενικα μπορεις να ψαξεις στασεις για το θηλασμο ακι τον υπνο με μαξιλαρι θηλασμου!

ναι βολευει για ολες τις στασεις

Αααααααα!Μπηκα!!!!!!Θα παω να παρω!!!!!!

1sh1p2.png

Κοριτσια και εγω θα το παρω,αλλα να σας πω........σε ποια περιοχη ειναι??????ισως με βολεψει η περιοχη και παω και μου το δωσουν δωρο!!!να κοιταξω και καλαθουνες!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...