Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Συγχαρητηρια στα κοριτσια που ειχαν θετικο αποτελεσμα! Μια ηρεμη και τελειομηνη εγκυμοσυνη ευχομαι. Σχετικα με την αδεια εγω πηρα απευθειας επαπειλουμενη καθως δεν ηθελα να ρισκαρω να συμβει το οτιδηποτε. Εστειλα στην υπηρεσια μου αναρρωτικη που μου την εγραψε ιδιωτης κανονικα και στην αρχη μ ζητησαν κ εναν υπερηχο. Η επιτροπη δε μς καλεσε ποτε αλλα ειμαι εκπαιδευτικος δε γνωριζω με βεβαιοτητα αν η διαδικασια ειναι ιδια για ολο τον δημοσιο τομεα. 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Μαρηηηηηηηηηηη παλι συγκινηθηκες.....????

Εσυ οσα βρακια θα θελεις για το "κατουρημα" αλλα τοσα μαντηλια θα θες και για το κλαμα....!!!!!!!!!

χαχαχαχαχαχααααααααα!!!!!!!!!!!Καλα λες!!!!!!!!!Μεθαυριο που εχει πανηγυρι να παω να παρω και μαντηλιαααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ συμπεθερα πολυ συγκινηθηκα κι εγω!!!διαβασα το θεματακι που ειπες!!!!το δακρυ κορομηλο!!!!!!!!!!!μα τη συγκινητικη στιγμη???????????

καλη λευτερια να εχουμε ολες μας εδω στο φορουμ!!!!!!!!!!!!!!!!!

με τα κοριτσια μιλουσαμε που και που!!!!ειναι εξαιρετικες ολες τους!!!!!!!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Αχ συμπεθερα πολυ συγκινηθηκα κι εγω!!!διαβασα το θεματακι που ειπες!!!!το δακρυ κορομηλο!!!!!!!!!!!μα τη συγκινητικη στιγμη???????????

καλη λευτερια να εχουμε ολες μας εδω στο φορουμ!!!!!!!!!!!!!!!!!

με τα κοριτσια μιλουσαμε που και που!!!!ειναι εξαιρετικες ολες τους!!!!!!!!!!!

Ειδεεεεεεεεεεεες??????????Φαντασου πως δενομαστε εδω.Μοιραζομαστε τους ιδιους φοβους και τις ιδιες αγωνιες κι ας μη γνωριζομαστε!!!!!!!!

Πατουσιτσα κι εμεις live να γεννησουμε!!!!!!!!χιχιχχιχιχχι!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Ειδεεεεεεεεεεεες??????????Φαντασου πως δενομαστε εδω.Μοιραζομαστε τους ιδιους φοβους και τις ιδιες αγωνιες κι ας μη γνωριζομαστε!!!!!!!!

Πατουσιτσα κι εμεις live να γεννησουμε!!!!!!!!χιχιχχιχιχχι!!!!!!!!!!

εγω εχω μια ιδεα να κανουμε βιντεοκληση την ωρα του τοκετου!!!!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Διαφημίσεις

Δεν κοιμηθηκα γιατι η μικρη ειχε λοξυγκα οποτε καταλαβαινετε,εφαγα μια μικρη ντοματα γεμιστη και δεν εχω χωνεψει αλλα σκοτωνω για γλυκο ,εχω στο ψυγειο κρεμα βανιλια και γαλακτομπουρεκο αλλα φοβαμαι μην μου διαλυθει το στομαχιιιιι1!!!!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Δεν κοιμηθηκα γιατι η μικρη ειχε λοξυγκα οποτε καταλαβαινετε,εφαγα μια μικρη ντοματα γεμιστη και δεν εχω χωνεψει αλλα σκοτωνω για γλυκο ,εχω στο ψυγειο κρεμα βανιλια και γαλακτομπουρεκο αλλα φοβαμαι μην μου διαλυθει το στομαχιιιιι1!!!!

Βρε φαε μια σταλιτσα!!!!!!!Κι εγω τρωω τα γεμιστα μου τωρα!!!!!!!

1sh1p2.png

Ολες μια χαρα φαγατε!!!!!!!!!εγω τι να φαω.......?????????οεεεεεοοοοοοοοοοοοο?????????????????

d.gif

Διαφημίσεις

εγώ πάλι δεν έχω όρεξη για κανονικό φαγητό σήμερα... όλη μέρα τσιμπολογάω... έφαγα 2 κρουασάν βουτήρου, καρπουζάκι, 2 ντοματοκεφτέδες και μερικά φυστίκια αιγίνης :-)

Τώρα μαγειρεύω κρέας με μελιτζάνες για να πάρω αύριο στο γραφείο...

kPAZp2.png

τελικα εφαγ 3 κουταλιες απο την κρεμα και ηρεμησα !

ο αντρας μου ειναι μεσα στα νευρα του εχω λεει σπασει τα νευρα με την γκρινια μου!:confused::confused::confused::confused::confused:

Α ναι?Μηπως θελει να αλλαξετε θεσουλες???????Λεω μηπως θελει???????????

1sh1p2.png

εγώ πάλι δεν έχω όρεξη για κανονικό φαγητό σήμερα... όλη μέρα τσιμπολογάω... έφαγα 2 κρουασάν βουτήρου, καρπουζάκι, 2 ντοματοκεφτέδες και μερικά φυστίκια αιγίνης :-)

Τώρα μαγειρεύω κρέας με μελιτζάνες για να πάρω αύριο στο γραφείο...

Γεια σου Χρηστινακι μου!!!!!!!!Καλο και το τσιμπολογημα!!!!!!!Εσυ στα κιλα εισαι κομπλε?Εγω ειμαι η πιο μπολντωζα!!!!!!!!!!:confused::confused::confused::confused::confused::confused:

1sh1p2.png

τελικα εφαγ 3 κουταλιες απο την κρεμα και ηρεμησα !

ο αντρας μου ειναι μεσα στα νευρα του εχω λεει σπασει τα νευρα με την γκρινια μου!:confused::confused::confused::confused::confused:

Δεν πειραζει Μαρακι μουυυυυυυ!!!!!!!!γκρινιαζε εσυ!!!!!!!οσο θα ειναι μες τα νευρα δωσε γκρινια εσυ!!!!

ε που θα παει...θα στρωσει χαρακτηρα!!!!:P:p:p:p:p:p

εγω ετσι κανω στον δικο μου,οσο δυσανασχετει τοσο πιο πολυ εγω....οποτε καταλαβαινει οτι το κανω επιτειδες για να τον εκνευρισω ακομη πιο πολυ...και σταματαει το μαρσαρισμα!!!!

ε,και εγω με τη σειρα μου,τραβαω χειροφρενο!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

d.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...