Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Συγχαρητηρια στα κοριτσια που ειχαν θετικο αποτελεσμα! Μια ηρεμη και τελειομηνη εγκυμοσυνη ευχομαι. Σχετικα με την αδεια εγω πηρα απευθειας επαπειλουμενη καθως δεν ηθελα να ρισκαρω να συμβει το οτιδηποτε. Εστειλα στην υπηρεσια μου αναρρωτικη που μου την εγραψε ιδιωτης κανονικα και στην αρχη μ ζητησαν κ εναν υπερηχο. Η επιτροπη δε μς καλεσε ποτε αλλα ειμαι εκπαιδευτικος δε γνωριζω με βεβαιοτητα αν η διαδικασια ειναι ιδια για ολο τον δημοσιο τομεα. 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Μποτσάκι είναι και η ζέστη είναι που μεγαλώνει και ο γιος σου και δεν έχεις και πολλές αντοχές ή όρεξη για πολλά!!! όπως αισθάνεσαι!!!

Μεθαύριο θα έχεις γιορτή!!! Περιμένεις και κόσμο πολύ;

Οχι μαναρακι δεν κανω τετοια λαθη τωρα!!!!!Ο αντρας μου δουλευει νυχτα κι εγω μπορει να φαμε εξω με τις 2 φιλες μου!!!!!!Με τιποτα δεν κανω τετοια λαθη!!!!!!Δεν θελω να ξεπατωθω!!!!!Με το τηλεφωνο θα εχω ενα θεμα που θα γινει σκουλαρικι αλλα θα το αντεξω!!!!!!!χιχιχιχιχιχχι!!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ναι σου λεω!!!!!!!!!Πρωτη φορα τον ενιωσα τοσο εντονα!!!!!

Τιο αστειο ειναι οτι ειχαμε ξαπλωσει κι ο αντρας μου κοιμοταν κι εγω εβλεπα ανασκελα τηλεοραση ωσπου καποια στιγμη ειδα την κοιλιτσα μου ελαφρως να πεταγεται!!!!!Τακ τακ!!!!!!Ε κοντεψα να τα κανω πανω μου απο τα γελια,σηκωσα τον τοπο γιατι μου φανηκε τοσο περιεργο!!!!!!!!

χαχαχαχαχαααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!

αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!ειδες ο μπεμπακος σου????????????????αμεεεεεεεεε!!!!!!!!μωρε θα χαζεψουμε μεχρι το τελος της εγκυμοσυνης μας!!!!!!!μια φορα μου εχει συμβει και το ειχα παρατηρησει!!!!ΑΜΑΝ ΛΕΩ!!!!!!!!ΤΙ ΕΓΙΝΕ!!!!!!!?????

και αρχισα να να γελαω!!!!!!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

αχ συμπεθερα και εγω το ιδιο...πολυ βαρεμαρα.....ολη τη μερα ξαπλωμενη και μες το αραλικι με ευχαριστει......

επισης κατι σχετο...οταν περνω το ασβεστιο με πιανει υπνηλια.....το χω παρατηρησει.............

Ναι??????Δεν εχω παρατηρησει κατι τετοιο!!!!!!

1sh1p2.png

Ναι σου λεω!!!!!!!!!Πρωτη φορα τον ενιωσα τοσο εντονα!!!!!

Τιο αστειο ειναι οτι ειχαμε ξαπλωσει κι ο αντρας μου κοιμοταν κι εγω εβλεπα ανασκελα τηλεοραση ωσπου καποια στιγμη ειδα την κοιλιτσα μου ελαφρως να πεταγεται!!!!!Τακ τακ!!!!!!Ε κοντεψα να τα κανω πανω μου απο τα γελια,σηκωσα τον τοπο γιατι μου φανηκε τοσο περιεργο!!!!!!!!

χαχαχαχαχαααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!

ε ρε βρακια που θα χρειαστουμε οταν αρχισει το ποδοσφαιρο ο μποστανογιος!!!!!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Ναι??????Δεν εχω παρατηρησει κατι τετοιο!!!!!!

ασε μποτσινι ναι........ηρθα στο παιδικο τωρα.εβαλα και το κλιματιστικο.......κατεβασα παντζουρια!!!!

δεν θελω να κοιληθω απο τη μια...αλλα απο την αλλη θα δειξει.........!!!!!!!!!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!ειδες ο μπεμπακος σου????????????????αμεεεεεεεεε!!!!!!!!μωρε θα χαζεψουμε μεχρι το τελος της εγκυμοσυνης μας!!!!!!!μια φορα μου εχει συμβει και το ειχα παρατηρησει!!!!ΑΜΑΝ ΛΕΩ!!!!!!!!ΤΙ ΕΓΙΝΕ!!!!!!!?????

και αρχισα να να γελαω!!!!!!!!!!

Να δειτε ποσο θα χαζεψετε μετα την εγκυμοσυνη σας.....!!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

χααχχαχαχαχαχααχαχ!!!!!!!!κοαλακι θα μετα θα μας χορευουν στο ταψι!!!!μη σου πω θα γινουμε και αναστεναρισες!!!!!!!!!!!!

d.gif

Οχι μαναρακι δεν κανω τετοια λαθη τωρα!!!!!Ο αντρας μου δουλευει νυχτα κι εγω μπορει να φαμε εξω με τις 2 φιλες μου!!!!!!Με τιποτα δεν κανω τετοια λαθη!!!!!!Δεν θελω να ξεπατωθω!!!!!Με το τηλεφωνο θα εχω ενα θεμα που θα γινει σκουλαρικι αλλα θα το αντεξω!!!!!!!χιχιχιχιχιχχι!!!!!!!

Την καλύτερη δουλειά θα κάνεις!!!!!!!!!!!!! Το τηλεφωνο παρτο και καθησε στο κλιματιστικο και μπορα ειναι θα περασει!!!!!!!!!!!

Μη μου λες τετοια!!!Εγω πρεπει να μεινω ψυχραιμη!!!!!Τα επαιξε ο αντρας μου,αμα τα παιξω κι εγω πως θα συνεννοηθουμε εδω περα μεσα????????:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

ασε μποτσινι ναι........ηρθα στο παιδικο τωρα.εβαλα και το κλιματιστικο.......κατεβασα παντζουρια!!!!

δεν θελω να κοιληθω απο τη μια...αλλα απο την αλλη θα δειξει.........!!!!!!!!!!!!

Κανε αυτο που νιωθεις!!!!!Αφου σου ηρθε ξαπλωσε κι οπως σου βγει!!!!!!

1sh1p2.png

Κοαλάκι όλα οκ; τσεκαρες τις βαλιτσες; πότε φορτωνεις το αυτοκίνητο;;; παγοκύστες πήρες;

Ναι ολα οκ...

Πηρα παγοκυστες...και ψυγειακι.

Αυριο πρωι πρωι θα τα βαλω στο αυτοκινητο τα πραγματα...

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Μη μου λες τετοια!!!Εγω πρεπει να μεινω ψυχραιμη!!!!!Τα επαιξε ο αντρας μου,αμα τα παιξω κι εγω πως θα συνεννοηθουμε εδω περα μεσα????????:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Μου φαινεται ο μπουμπουκος ειναι ο πιο ψυχραιμος εκει μεσα.....!!!!!! Στην κοσμαρα του, χορευει, τεντωνεται, γυμναζεται....πεεεεεερα βρεχει με λιγα λογια......!!!!!!!!! Χαχαχαχαχχαχαχαχααχχαχααχχα.....!!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Μου φαινεται ο μπουμπουκος ειναι ο πιο ψυχραιμος εκει μεσα.....!!!!!! Στην κοσμαρα του, χορευει, τεντωνεται, γυμναζεται....πεεεεεερα βρεχει με λιγα λογια......!!!!!!!!! Χαχαχαχαχχαχαχαχααχχαχααχχα.....!!!!!!!!!!!

Οντως!!!!!Στην κοσμαρα του!!!!!

Αχ κοριτσια εχω συγκινηθει τωρα πολυ!!!!!!Διαβασα στο απο 'κει θεμα "δεν θελω να αδιαθετησω" που μια κοπελα γεννησε σημερα,αλλα προσπαθει απο εχθες και εμπαινε απο το κινητο εκει που την ειχανεκαι μιλουσε με τα κοριτσια κι ελεγε σε τι φαση ειναι!!!!!Τρομερο!!!!!!!!!Γεννα live!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Οντως!!!!!Στην κοσμαρα του!!!!!

Αχ κοριτσια εχω συγκινηθει τωρα πολυ!!!!!!Διαβασα στο απο 'κει θεμα "δεν θελω να αδιαθετησω" που μια κοπελα γεννησε σημερα,αλλα προσπαθει απο εχθες και εμπαινε απο το κινητο εκει που την ειχανεκαι μιλουσε με τα κοριτσια κι ελεγε σε τι φαση ειναι!!!!!Τρομερο!!!!!!!!!Γεννα live!!!!!!!!!!!

Μαρηηηηηηηηηηη παλι συγκινηθηκες.....????

Εσυ οσα βρακια θα θελεις για το "κατουρημα" αλλα τοσα μαντηλια θα θες και για το κλαμα....!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...