Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

με ακουει κανεις ή μονη μου μιλαω παλι σαν την Αστερωωωωωωωωωω!

Εδω ειμαι μαρηηηηηηηηηηηηηηηηη...

Ε τοτε το ειχε αποθημενο το παιδι που δεν προλαβε να φαει το βραδυ γεμιστα γιαυτο σου ζητησε το πρωι...

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσιαααααααααα!!!!!!καλησπερααααααααα!!!!!!!!καλα εισατε????εγω τωρα ξυπνησααααα!!!!!και να μαι!!!!!!!!!!!

φαγητο σημερα..........στραπατσαδα!!!!!!!!!

τσακ μπαμ!!!!!!

Μαρια μου,32 εεεεεεε??????????σουπερ!!!!!!!!μωρε ειναι καλο κοριτσι η μπεμπουλα σου!!!!!!!!!!

θα σε αφησει μεχρι 40βδομαδες!!!!!!!!!!!

κολακι μου,καλα εισαι???η Μαριαννα μας καλα ειναι??????τι καλο θα μαγειρεψεις σημερα???????

αγορομμαμμυ μου,καλες βουτιες!!!!!!!!!!!!!!

Ηλιοβσιλεμα μου,καλα εισαι?????η κορακλα σου καλα ειναι????θα πατε για μπανακι????

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Εδω ειμαι μαρηηηηηηηηηηηηηηηηη...

Ε τοτε το ειχε αποθημενο το παιδι που δεν προλαβε να φαει το βραδυ γεμιστα γιαυτο σου ζητησε το πρωι...

ναι μωρε το καημενο του εμεινε καημος απλα μου εκανε εντυπωση γιαιτ μια ζωη το κυνηγαω να φαει!μηπως να τον ταιζω πρωι να κανω αμερικανικο συστημα?

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Κοριτσιαααααααααα!!!!!!καλησπερααααααααα!!!!!!!!καλα εισατε????εγω τωρα ξυπνησααααα!!!!!και να μαι!!!!!!!!!!!

φαγητο σημερα..........στραπατσαδα!!!!!!!!!

τσακ μπαμ!!!!!!

Μαρια μου,32 εεεεεεε??????????σουπερ!!!!!!!!μωρε ειναι καλο κοριτσι η μπεμπουλα σου!!!!!!!!!!

θα σε αφησει μεχρι 40βδομαδες!!!!!!!!!!!

κολακι μου,καλα εισαι???η Μαριαννα μας καλα ειναι??????τι καλο θα μαγειρεψεις σημερα???????

αγορομμαμμυ μου,καλες βουτιες!!!!!!!!!!!!!!

Ηλιοβσιλεμα μου,καλα εισαι?????η κορακλα σου καλα ειναι????θα πατε για μπανακι????

καλημρεα τι κανεις εσυ και η γοργονα μας?

εγω καλα ειμαι !

μωρε πλακα κανω για τις 40 εβδ απλα λεω με τετοιο αν ποδο παιδι μπορει οπως τωρα σπρωχνει μετα να αποφασισει να μουλαρωσει και να μην σπρωχνει!!!

με εχει σακατεψει η πατουσα της εκε3ι που την εχει βαλει ρε γαμωτο!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

ναι μωρε το καημενο του εμεινε καημος απλα μου εκανε εντυπωση γιαιτ μια ζωη το κυνηγαω να φαει!μηπως να τον ταιζω πρωι να κανω αμερικανικο συστημα?

Να μαγειρευεις βραδυ.......

Τωρα εγω σκεφτομαι τι φαγητα να κανω στο μωρο που πλεον δεν εχουμε αλεσμα αλλα ειμαστε ακομα στην αρχη...λεω πουρε, αρακα, βραστο, μπιφτεκακια. Οποια ιδεα ευπροσδεκτη....!!!!!!

Πατουσιτσα μουυυυυυ καλα ειμαστε, η μαριαννα εφαγες φακες ειχα λιγες ακομα και εγω θα φαω πιλαφακι με μπριζολιτσες....

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Τσααααα!! Μαζευτηκαμε κι εμειςςςςςςς!!! Τωρα θα τον ταισω!! Συμπεθερα βοηθεια σας!! Κι εμενα κοινωνησε ο μικρουλης το πρωι και εκανε ναζια στον παπα σημερα ενω δε το συνηθιζει!! Τελευταια βλεπω οτι οσο μεγαλωνει αλλαζουν οι αντιδρασεις του!!

Ολες βλεπω καλα ε?? Παμε για μααααμ υπο την μουσικη υποκρουση των ζουζουνιων!!!!!! Φιλακιαααααα!

to1Np2.png

KCkop2.png

Καλημέρα σουσουραδεεεεεεεες μου!!!!

Μαρία μου εσύ 32η εγώ 23η σημερα.Γρηγορα περνάει ο καιρός,γι αυτό ηρέμησε η μπεμπουλα σου!!!!Σου λέει όσο και να βιάζομαι δεν γίνεται τίποτα,γι'αυτο ας κάτσω ήσυχη μέχρι να έρθει η ώρα μου να βγω να βάλω το φουστανακι μου!!!

Αγορομαμυ μου όλα καλα?Το ξέρω ότι δεν θα προλαβαίνω και πολλά αλλά τουλάχιστον ΟΤΑ θα πρέπει να κανω κάτι πιο βαρύ δεν θα έχω ένα σωρό ενδοιασμούς μην πάθω κάτι εγώ η το μωρό!!!!

Κοαλακι ετοιμάζεστε??Ποιος τη χάρη σας!!!Βουυυυυυυυυυυρ με το Μαριαννακι σου!!!

Συμπεθερουλα μου ξυπνητουρια!!!!Ξεκουραστηκες από χθες που έφαγες τα λυσσακα σου???

Κορίτσια ο Μπεμπής από το βράδυ δίνει ρεσιτάλ ζωή να έχει!!!!χαχαχαχαχα!!!!

Ηλιοβασίλεμα μου θα κάνετε μπανάκι σημερα?

1sh1p2.png

Συμπεθερααααααααα μουυυυυυυυυ!!!!καλησπεραααα!!!!καλα εισαστε??????ο μπεμπακος μας καλα ειναι???????????ωρεεεεε γυμναζεται το παιδι!!!θελει να βγειγραμμομενος!!!!!!!!ιχχιιχιχχιχιχιχιχ!!!!!!!

και η δικη μου χθες χορευε!!!!!!!!!μια απο δω μια απο κει,θα χτυπουσε και παλαμακιααα!!!!χιχιχιιχιχιχχι!!!!

αγορομμαμυ μου,καλα εκανες και κοινωνησες το δημητρακη μας!!!!εσυ καλα εισαι????το σπορινι σου καλα????????????

d.gif

Τσααααα!! Μαζευτηκαμε κι εμειςςςςςςς!!! Τωρα θα τον ταισω!! Συμπεθερα βοηθεια σας!! Κι εμενα κοινωνησε ο μικρουλης το πρωι και εκανε ναζια στον παπα σημερα ενω δε το συνηθιζει!! Τελευταια βλεπω οτι οσο μεγαλωνει αλλαζουν οι αντιδρασεις του!!

Ολες βλεπω καλα ε?? Παμε για μααααμ υπο την μουσικη υποκρουση των ζουζουνιων!!!!!! Φιλακιαααααα!

τι καλο του εχεις σημερα?

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα σουσουραδεεεεεεεες μου!!!!

Μαρία μου εσύ 32η εγώ 23η σημερα.Γρηγορα περνάει ο καιρός,γι αυτό ηρέμησε η μπεμπουλα σου!!!!Σου λέει όσο και να βιάζομαι δεν γίνεται τίποτα,γι'αυτο ας κάτσω ήσυχη μέχρι να έρθει η ώρα μου να βγω να βάλω το φουστανακι μου!!!

Αγορομαμυ μου όλα καλα?Το ξέρω ότι δεν θα προλαβαίνω και πολλά αλλά τουλάχιστον ΟΤΑ θα πρέπει να κανω κάτι πιο βαρύ δεν θα έχω ένα σωρό ενδοιασμούς μην πάθω κάτι εγώ η το μωρό!!!!

Κοαλακι ετοιμάζεστε??Ποιος τη χάρη σας!!!Βουυυυυυυυυυυρ με το Μαριαννακι σου!!!

Συμπεθερουλα μου ξυπνητουρια!!!!Ξεκουραστηκες από χθες που έφαγες τα λυσσακα σου???

Κορίτσια ο Μπεμπής από το βράδυ δίνει ρεσιτάλ ζωή να έχει!!!!χαχαχαχαχα!!!!

Ηλιοβασίλεμα μου θα κάνετε μπανάκι σημερα?

οργωνε ο γιος σου ετσι ετσι!!!

τι εχει το προγραμμα σημερα?

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

οργωνε ο γιος σου ετσι ετσι!!!

τι εχει το προγραμμα σημερα?

Tιποτα το ιδιαιτερο!!!!!!!Παρεουλα μαζι σας,γεμιστουλια θα φαμε και το βραδακι μετα τις 8 μπορει να παω στηνκολλητη μου να χαζεψω η να παμε παρεα σε μια εκθεση ζωγραφικης ενος φιλου η και πουθενα!!!!!!!Ξερω κι εγω!!!Δεν εχω και πολυ ορεξη!!!!!!

1sh1p2.png

Μποτσάκι είναι και η ζέστη είναι που μεγαλώνει και ο γιος σου και δεν έχεις και πολλές αντοχές ή όρεξη για πολλά!!! όπως αισθάνεσαι!!!

Μεθαύριο θα έχεις γιορτή!!! Περιμένεις και κόσμο πολύ;

Συμπεθερααααααααα μουυυυυυυυυ!!!!καλησπεραααα!!!!καλα εισαστε??????ο μπεμπακος μας καλα ειναι???????????ωρεεεεε γυμναζεται το παιδι!!!θελει να βγειγραμμομενος!!!!!!!!ιχχιιχιχχιχιχιχιχ!!!!!!!

και η δικη μου χθες χορευε!!!!!!!!!μια απο δω μια απο κει,θα χτυπουσε και παλαμακιααα!!!!χιχιχιιχιχιχχι!!!!

αγορομμαμυ μου,καλα εκανες και κοινωνησες το δημητρακη μας!!!!εσυ καλα εισαι????το σπορινι σου καλα????????????

Ναι σου λεω!!!!!!!!!Πρωτη φορα τον ενιωσα τοσο εντονα!!!!!

Τιο αστειο ειναι οτι ειχαμε ξαπλωσει κι ο αντρας μου κοιμοταν κι εγω εβλεπα ανασκελα τηλεοραση ωσπου καποια στιγμη ειδα την κοιλιτσα μου ελαφρως να πεταγεται!!!!!Τακ τακ!!!!!!Ε κοντεψα να τα κανω πανω μου απο τα γελια,σηκωσα τον τοπο γιατι μου φανηκε τοσο περιεργο!!!!!!!!

χαχαχαχαχαααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

αχ συμπεθερα και εγω το ιδιο...πολυ βαρεμαρα.....ολη τη μερα ξαπλωμενη και μες το αραλικι με ευχαριστει......

επισης κατι σχετο...οταν περνω το ασβεστιο με πιανει υπνηλια.....το χω παρατηρησει.............

d.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...