Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

καλημερα ομορφες μου τι κανετε?

εγω ειμαι καλα και ειμαι και χαρουμενη!

32η σημερα!!!

και χαρης σε εσας περναν οι εβδομαδες!!

Κοαλακι μου δε σε λεω μπαμπουλα ,με την εννοια οτι εισαι ασχημη αλλα με την εννοια πχ πως μας ελεγαν φαε για να μην ερθει ο μπαμπουλας!!!

Ευτυχως κοιμηθηκα το βραδυ αλλα με εχει πιασει ανησηχια οτι ειναι πολυ ησυχη αυτη εκει μεσα!τεσπα θα μου περασει!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα τσουπρες!!!!! Μαρακι αντε με το καλο να φτασετε μεχρι 37η τουλαχιστον!!! γιουπιιιιιι!!! ειδες πως περναν οι μερες??

Καλε κοριτσια ειχα συζητηση για την Πολη βλεπω ε??? Αχχχχχχ λατρευωωωωωωωωωωω!!! Συγκινηθηκα παλι, ποσο υπεροχο μερος!!! Γενικα δενομαι πολυ με ολα τα μερη αλλα με την Πολη αλλο πραγμα!!

Συμπεθερα μου τελος οι βαλιτσουλες ε?? Αυριο φευγετε?? Τελεια!!! Θα περασετε τελεια και μακαρι να ξεκλεψει λιγο χρονο και ο μπαμπακας σας να σας βρει!!!

Κατα τ'αλλα ολες καλα??

to1Np2.png

KCkop2.png

καλημερα ομορφες μου τι κανετε?

εγω ειμαι καλα και ειμαι και χαρουμενη!

32η σημερα!!!

και χαρης σε εσας περναν οι εβδομαδες!!

Κοαλακι μου δε σε λεω μπαμπουλα ,με την εννοια οτι εισαι ασχημη αλλα με την εννοια πχ πως μας ελεγαν φαε για να μην ερθει ο μπαμπουλας!!!

Ευτυχως κοιμηθηκα το βραδυ αλλα με εχει πιασει ανησηχια οτι ειναι πολυ ησυχη αυτη εκει μεσα!τεσπα θα μου περασει!

Καλημεραααααααααααααααα πιτσουνακια μου....!!!!!!!

Πως κοιμηθηκατε.....????

Εμεις ξερεεεεεες....!!!!!!!

Μαρακι μου ξερω μαρη με ποια εννοια με λες "μπαμπουλα". Οσο για τη μικρη σου ναι "τη στρωσαμε" και καθησε ησυχη, μη στεναχωριεσαι, χαιδεψε λιγο την κοιλιτσα σου και θα την "ακουσεις".

Τα πιτσουνακια μου τι θα κανουν σημερα κυριακη....??????

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Καλε διαβαζω τα νεα σας σταδιακα και βλεπω τις συμπεθερες (πατουσιτα και μποτσακι) με ατακες του τυπου "ααα, μολις γεννησουμε θα το ριξουμε στις δουλειες, θα πλακωθουμε στις δουλειες" κλπ κλπ! Κουτα και αθωα μου κοριτσια, ρωτηστε τις παλιες!!!! Οι δουλειες θα γινονται στο ποδι και φυσικα ποτε δε θα προλαβαινετε ολα σε μια μερα!!!!!!!! Μια πολυ βασικη συμβουλη αν δε το κανετε ηδη, να βαλετε προγραμμα οταν θα ειστε με το μωρο οτι για παραδειγμα Δευτερα κανω μπαλκονια, Τριτη σιδερο, Τεταρτη αλλαγμα σεντονια, μπανια, κλπ κλπ κλπ αλλιως δε βγαινει! Εκτος αν εχετε συχνα βοηθεια να αφηνετε το μωρο στη μαμα σας! Εγω απο τοτε που γεννηθηκε προχθες ηταν η 2η φορα που τον κρατησε η μανα μου και εκανα δουλειες με το πασο μου!! Δεν ειναι μονο οτι αν ειναι σπιτι το μπεμπε ολο και κατι θα θελει αλλα που να βαζεις τωρα απορρυπαντικα, χλωρινες χημικα, με το μικρο να περιφερεται στο σπιτι!! Οσο θα 'ναι πολυ μωρο θα γινονται σχετικα πιο ευκολα οι δουλειες!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Καλε διαβαζω τα νεα σας σταδιακα και βλεπω τις συμπεθερες (πατουσιτα και μποτσακι) με ατακες του τυπου "ααα, μολις γεννησουμε θα το ριξουμε στις δουλειες, θα πλακωθουμε στις δουλειες" κλπ κλπ! Κουτα και αθωα μου κοριτσια, ρωτηστε τις παλιες!!!! Οι δουλειες θα γινονται στο ποδι και φυσικα ποτε δε θα προλαβαινετε ολα σε μια μερα!!!!!!!! Μια πολυ βασικη συμβουλη αν δε το κανετε ηδη, να βαλετε προγραμμα οταν θα ειστε με το μωρο οτι για παραδειγμα Δευτερα κανω μπαλκονια, Τριτη σιδερο, Τεταρτη αλλαγμα σεντονια, μπανια, κλπ κλπ κλπ αλλιως δε βγαινει! Εκτος αν εχετε συχνα βοηθεια να αφηνετε το μωρο στη μαμα σας! Εγω απο τοτε που γεννηθηκε προχθες ηταν η 2η φορα που τον κρατησε η μανα μου και εκανα δουλειες με το πασο μου!! Δεν ειναι μονο οτι αν ειναι σπιτι το μπεμπε ολο και κατι θα θελει αλλα που να βαζεις τωρα απορρυπαντικα, χλωρινες χημικα, με το μικρο να περιφερεται στο σπιτι!! Οσο θα 'ναι πολυ μωρο θα γινονται σχετικα πιο ευκολα οι δουλειες!!

αχ φιλεναδα εσυ εχεις πιασει το νοημα!!

εγω που δεν εχω κανενα για να μου το κραταει ανγκαστηκα δεν χρησιμοποιω χημικα απορρυπαντικα και η μονη παρασπονδια ειναι το Ντετολ!

Αλλα οπως λες μονο με προγραμμα γινονται!

πχ Δευτερα κανω γενικη στα υπνοδωματια και βαζω πλυντηριο του μικρου

εννοειται οτι καθε μερα κανω σκουπισμα - σφουγγαρισμα-τζαμια γιατι με τον μικρο ειναι καθημερινο φαινομενο τα χερακια και τα ψιχουλακια

Τριτη κανω τα μπανια οποτε βαζω πλυντηριο απο πετσετες και σεντονια δικα μας και αλλο ενα πλυντηριο μονο τα εσωρουχα και τις καλτσες μας

Τεταρτη κανω γενικη στην κουζινα και περναω ολες τις εσωτερικες πορτες

και αλλαζω τα ριχταρια μου οποτε μπαινει και αλλο ενα πλυντηριο με τα ριχταρια και ενα τα ρουχα της δουλειας του Σωτ.

Πεμπτη κανω γενικη στα μπαλκονια και τον ξενωνα

Παρασκευη κανω σιδερο και ατμοκαθαριστη στο πατωμα σε ολο το σπιτι!

Σαββατο -Κυριακη προσπαθω απλα να διατηρω σε μια ισορροπια το σπιτι απλα πραγματα σκουπισμα ,σφουγγαρισμα,τζαμια!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Καλημεραααααααααααααααα πιτσουνακια μου....!!!!!!!

Πως κοιμηθηκατε.....????

Εμεις ξερεεεεεες....!!!!!!!

Μαρακι μου ξερω μαρη με ποια εννοια με λες "μπαμπουλα". Οσο για τη μικρη σου ναι "τη στρωσαμε" και καθησε ησυχη, μη στεναχωριεσαι, χαιδεψε λιγο την κοιλιτσα σου και θα την "ακουσεις".

Τα πιτσουνακια μου τι θα κανουν σημερα κυριακη....??????

Καλημερα Κοαλακι μουυυυυυυυυ!

βρε την νοιωθω που και που αλλα ειναι πολυ ηρεμο σημερα παραξενο για το παιδι μου αυτη με εχει κρεβατωσει απο την 18η εβδ επειδη ειναι πολυ ζωηρη και κινητικη σημερα μια στο τοσο νοιωθω κατι απαλες κινησεις!

Λεω μου αρεσει που ελεγα στην Μαυ να ηρεμησει εχτες καλα να παθω να μαθω να το παιζω εξυπνη!

ετοιμαζεστε για αναχωρηση?

το φουρτουνακι ξυπνησε?

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Καλημερα τσουπρες!!!!! Μαρακι αντε με το καλο να φτασετε μεχρι 37η τουλαχιστον!!! γιουπιιιιιι!!! ειδες πως περναν οι μερες??

Καλε κοριτσια ειχα συζητηση για την Πολη βλεπω ε??? Αχχχχχχ λατρευωωωωωωωωωωω!!! Συγκινηθηκα παλι, ποσο υπεροχο μερος!!! Γενικα δενομαι πολυ με ολα τα μερη αλλα με την Πολη αλλο πραγμα!!

Συμπεθερα μου τελος οι βαλιτσουλες ε?? Αυριο φευγετε?? Τελεια!!! Θα περασετε τελεια και μακαρι να ξεκλεψει λιγο χρονο και ο μπαμπακας σας να σας βρει!!!

Κατα τ'αλλα ολες καλα??

Μωρε με εσας παρεα πλεον δε φοβαμαι τιποτα θυμασαι πως ημουν η κακομοιρα στην αρχη τωρα μετα απο 14 εβδ συνηθησα!

Ασε που πλεον δνε φοβαμαι!!!

Σας ευχαριστω ρε κοριτσια με βοηθατε να περναν οι μερες και να μην μετραω συνεχεια σαν βαρυποινητης!

Ποια 37η ικανη με εχω για να σας σπασω τα νευρα να συμπληρωσω και την 40η!!χαχαχα

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Καλημερα Κοαλακι μουυυυυυυυυ!

βρε την νοιωθω που και που αλλα ειναι πολυ ηρεμο σημερα παραξενο για το παιδι μου αυτη με εχει κρεβατωσει απο την 18η εβδ επειδη ειναι πολυ ζωηρη και κινητικη σημερα μια στο τοσο νοιωθω κατι απαλες κινησεις!

Λεω μου αρεσει που ελεγα στην Μαυ να ηρεμησει εχτες καλα να παθω να μαθω να το παιζω εξυπνη!

ετοιμαζεστε για αναχωρηση?

το φουρτουνακι ξυπνησε?

Ναι ξυπνησε απο τις 8 και πηγε κοινωνησε...

Την εδωσα γιαουρτι και τωρα παιζει...

Αυριο φευγουνε και βλεπω αν κατι εχω ξεχασει, πηρα και το βιβλιαριο της (αχρειαστο να ειναι) και ολα μια χαρα...

Αμεεεεεεεεε γιατι να μην φτασεις ΚΑΙ τις 40 εβδομαδες.....!!!!!!!! Μετα θα παρακαλαμε να βγει η μπεμπα...να τη δουμε....!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Ναι ξυπνησε απο τις 8 και πηγε κοινωνησε...

Την εδωσα γιαουρτι και τωρα παιζει...

Αυριο φευγουνε και βλεπω αν κατι εχω ξεχασει, πηρα και το βιβλιαριο της (αχρειαστο να ειναι) και ολα μια χαρα...

Αμεεεεεεεεε γιατι να μην φτασεις ΚΑΙ τις 40 εβδομαδες.....!!!!!!!! Μετα θα παρακαλαμε να βγει η μπεμπα...να τη δουμε....!!!!!!!

χαχα

και εγω αυτο λεω με αυτο το παιδι με τετοιο πεισμα που εχει μετα δεν θα βγαινει φανταζεσαι??

αντε Βοηθεια σας!με το καλο αυριο να πατε τις διακοπουλες σς και μετα οταν γυρισετε δεν θα μαζευετε η φουρτουνα!χχιι

εμενα το ανωμαλο παιδι μου ξυπνησε και ηθελε γεμιστα εκλαιγε και ελεγε πειναω σελω ντοματουλα και πατατουλα!

του εδωσα μια ντοματα γεμιστη στις 10.45 το πρωι!

τι να πω ειναι με τις ωρες του!!!!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Καλημερα!!!!!!!!

Μαράκι μου θύμισες μία φορά που ήθελε η κόρη μου να φάει το πρωί 10.30 κοτόπουλο κοκκινιστό που είχα μαγειρέψει απο το βράδυ και ήθελε μόνο λίγο σώσιμο...Της δίνω λίγο να τσιμπήσει και ασυναίσθητα άναψα το ματι να το ζεστανω γιατι ηταν κρυο και ηταν χειμωνας...Φευγω για εξωτερικες δουλειες και γυριζω μετα απο κανα 2ωρο. Ανεβαίνοντας τα σκαλια της αυλης για να παω πανω στο σπιτι, μυριζω καμμενο και δεν δινω σημασια...λεω παλι καβουρδιζει καφε το απεναντι μαγαζι...Ε, βρήκα μια κατσαρόλα κατάμαυρη ακόμη και η ξύλινη κουταλα που είχα μέσα είχε αρπάξει...Πώς δεν έκαψα όλο το σπίτι μας!!! Με έσωσε που το άναψα στο πολύ χαμηλό το μάτι και είχα και μπόλικο ζωμό μέσα...

Καλημερα!!!!!!!!

Μαράκι μου θύμισες μία φορά που ήθελε η κόρη μου να φάει το πρωί 10.30 κοτόπουλο κοκκινιστό που είχα μαγειρέψει απο το βράδυ και ήθελε μόνο λίγο σώσιμο...Της δίνω λίγο να τσιμπήσει και ασυναίσθητα άναψα το ματι να το ζεστανω γιατι ηταν κρυο και ηταν χειμωνας...Φευγω για εξωτερικες δουλειες και γυριζω μετα απο κανα 2ωρο. Ανεβαίνοντας τα σκαλια της αυλης για να παω πανω στο σπιτι, μυριζω καμμενο και δεν δινω σημασια...λεω παλι καβουρδιζει καφε το απεναντι μαγαζι...Ε, βρήκα μια κατσαρόλα κατάμαυρη ακόμη και η ξύλινη κουταλα που είχα μέσα είχε αρπάξει...Πώς δεν έκαψα όλο το σπίτι μας!!! Με έσωσε που το άναψα στο πολύ χαμηλό το μάτι και είχα και μπόλικο ζωμό μέσα...

α εγω για να αποφυγω τετοιου ειδους ατυχηματα δεν βγαινω απο το σπιτι αν δεν κατεβασω τον γενικο της κουζινας και εννοειται δν αφηνω πλυντηρια κλπ

να γυρισω να βρω πλυμμηρα!

μου το ειχε μαθει η μαμα μου και εχω συνηθησει πριν βγω απο το σπιτι ριχνω το γενικο της κουζινας και τσεκαρω ηλεκτρικες συσκευες!!

ναι τον παλαβιαρη και ειναι κακοφαγος αλλα απο το βραδυ με παρακαλαγε και δνε ηταν ετοιμο ασε που ολο το βραδυ μυριζε το σπιτι γεμιστα οποτε ξυπνησε ηπιες γαλα και μετα ειδε την γαστρα και αρχισε τα πειναω!!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Εγώ δεν την έχω αυτή την συνήθεια να κατεβάζω γενικό, ακόμη και πλυντήριο αφήνω να πλενει αν παω καπου και γυρισω συντομα...Αυτο μου έλειπε, να βρεω πλυμμηρισμένο το σπίτι μου και είναι και το περισσότερο με ξύλινο πάτωμα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...