Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

μαρη εκανα 3 ωρες να φτιαξω ενα ταψι!καλα δεν γεμιζω μονο ντιματες και πιπεριες αλλα και κολοκυθακια και μελιτζανες αλλα σκεψου οτι εκανα στασεις συνεχεια και οτι επριξα τον αντρα μου να μου τα πλυνει τα λαχανικα και μετα να μου βαλει το ταψι στο φουρνο!

ασε που δεν μπορω να κανω δουκλειες καθιστη και ολα τα εκανα καθιστη!

Ε ωραια και τι εγινε?Δεν το καταλαβα!!!!Αφου πρεπει να προσεχεις τι να κανεις!Ολοι θα βοηθησουνε κι εσυ με την ησυχια σου θα κανεις τα παντα!!!!!!

Λοιπον εγω και η Γιολα ειμαστε οι μεγαλυτερες και να μας ακουτε!!!!!:evil::evil::evil::evil:

Κι εγω ετσι τα βαζω.Ντοματες πιπεριες κολοκυθια μελιτζανες που τις λατρευω κι οταν εχω βαζω και λουλουδακια!

Βαζω μπαχαρικαγιατι λατρευω τις μυρωδιες τους,μην ξεχνας οτι εχω και το θεματακι μου με τα Πολητικα!!!!!!Μοσχοκαρυδο,δυοσμο,κουκουναρι,βασιλικο,κανελα γαρυφαλο και μπολικη ντοματουλα και ρυζακι.Σπανια τα κανω και με κιμα!!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

να μαι και εγω!!!!

το παιδικο εχω,σκουπισμα σφουγγ. και αυριο ντουλαπες με τον αντρα μου.θα τον χωσω στις να κανει ντουλαπες!

σιδηρο δεν μπορω!!!!!!!!!θα με πεθανει η μεση!!!

θα φερω τη γυναικα....δεν γινεται διαφορετικα.........

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

να μαι και εγω!!!!

το παιδικο εχω,σκουπισμα σφουγγ. και αυριο ντουλαπες με τον αντρα μου.θα τον χωσω στις να κανει ντουλαπες!

Καλεεεεεεεεεε!!!!!!!!!Θα κατσεις ησυχη?

1sh1p2.png

Κι εμενα 110 τετρ. κι ο συμπεθερος σου τα ιδια με τον δικο μου.Αλλα πριν την αμνιο πλακωνομουνα οπως εσυ.Ομως τωρα ολοι μου φωναζουν και μου λεει και η μαμα μου οτι παιρνωντας οι μηνες θελει μεγαλυτερη προσοχη και θα με βοηθαει εκεινη οσο μπορει.Θελω τοσο πολυ να σηκωσω ολο το σπιτι.Το λαχταραω αλλα κανω υπομονη και τα κνω σιγα σιγα και μολις γεννησω θα γινει ΜΑΧΗ συμπεθερουλα μου!!!!!!!!!

ασε ασε μποτσινι!!!!!!!!!

θα τον χωσω στις δουλειες αυριο!!!!!;););););););)

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

ασε ασε μποτσινι!!!!!!!!!

θα τον χωσω στις δουλειες αυριο!!!!!;););););););)

Χωστον δεν παθαινουνε τιποτα!!!!Τι να κανουμε ας κανουν κι αυτοι λιγο υπομονη!!!!!!!

Οταν με το καλο γεννησουμε θα το ευχαριστηθουμε με τις δουλειες!!!!!!ε???

Εν τω μεταξυ κι εγω θελω να το τελειωνω αμα το ξεκιναω για να καθομαι την αλλη μερα να το απολαμβανω και να ξυνομαι!!!!!!!Αλλα ετσι ζοριζομαι και δεν κανει.Οπως την αλλη φορα που σιδερωνα 3 ωρες!!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Ε ωραια και τι εγινε?Δεν το καταλαβα!!!!Αφου πρεπει να προσεχεις τι να κανεις!Ολοι θα βοηθησουνε κι εσυ με την ησυχια σου θα κανεις τα παντα!!!!!!

Λοιπον εγω και η Γιολα ειμαστε οι μεγαλυτερες και να μας ακουτε!!!!!:evil::evil::evil::evil:

Κι εγω ετσι τα βαζω.Ντοματες πιπεριες κολοκυθια μελιτζανες που τις λατρευω κι οταν εχω βαζω και λουλουδακια!

Βαζω μπαχαρικαγιατι λατρευω τις μυρωδιες τους,μην ξεχνας οτι εχω και το θεματακι μου με τα Πολητικα!!!!!!Μοσχοκαρυδο,δυοσμο,κουκουναρι,βασιλικο,κανελα γαρυφαλο και μπολικη ντοματουλα και ρυζακι.Σπανια τα κανω και με κιμα!!!!!!!

αχ και εγω γεμιζω και ανθους αν εχει και κανα αμπελοφυλλο αλλα δεν μου αρεσουν με κιμα!

δυοσμο ,βασιλικο βαζω και εγω αλλα δεν μου αρεσει στα γεμιστα η κανελα με χαλαει!

Εγω τι να πω ο μπαμπας μου ηταν Σμυρνιος και η γιαγια μου και ετσι το εχουμε με τηνν μικρασιατικη κουζινα!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

να μαι και εγω!!!!

πατουσιτσα θα σε ξεχεσω doobly Soround!

α εξαφανιστηκε το Κοαλακι και κανουμε βλακειες βλεπω θα της τα πω ολα!

Μαρη τι σου φταιει η μπεμπα και την ζοριζεις δλδ τι αθ γινει να γινουν με ρεγουλα οι δουλειες?

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

αχ και εγω γεμιζω και ανθους αν εχει και κανα αμπελοφυλλο αλλα δεν μου αρεσουν με κιμα!

δυοσμο ,βασιλικο βαζω και εγω αλλα δεν μου αρεσει στα γεμιστα η κανελα με χαλαει!

Εγω τι να πω ο μπαμπας μου ηταν Σμυρνιος και η γιαγια μου και ετσι το εχουμε με τηνν μικρασιατικη κουζινα!

Κι εμενα ο παππους μου Μικρασιατης,αλλα εγω Μαρια μου εχω ερωτα με την Πολη και με ολες της τις μυρωδιες!!!!!Θα εμενα πολυ ανετα εκει για παντα!!!!!Νιωθω περιεργα οταν παω!!!!!!!

1sh1p2.png

Μαρη τι σου φταιει η μπεμπα και την ζοριζεις δλδ τι αθ γινει να γινουν με ρεγουλα οι δουλειες?

O big brither ειναι και παλι εδω.....!!!!!!!

Μαρηηηηηηηηηηηηηηηη πατουσιτσαααα ασε τις δουλειες και πιασε το κεντημα καλυτερα.....!!!!!!!!

Μποστανι μου ωραια τα γεμιστα...????

Μαρακι μου δεν πειραζει που 3 ωρες εκανες ενα ταψι γεμιστα, αντε μην τα ακουσεις βραδυτικα, χαχα....!!!!!

Κοριτσια μου τι κανετε οι υπολοιπες...?????

Εγω μολις κοιμησα τη μαριαννα.

Και εγω σημερα εκλεισα περιπου βαλιτσες εκτος απο μερικα πραγματα που τα χρειαζομαι μεχρι να φυγω (οδοντοβουρτσα, σαμπουαν κλπ) και καθαρισα μπανιο. Λεω αυριο να πλενω μπαλκονια και φυγαμεεεεεεε....!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κι εμενα ο παππους μου Μικρασιατης,αλλα εγω Μαρια μου εχω ερωτα με την Πολη και με ολες της τις μυρωδιες!!!!!Θα εμενα πολυ ανετα εκει για παντα!!!!!Νιωθω περιεργα οταν παω!!!!!!!

Μποστανι μου επιτελους συναντιομαστεεεεε....,!!!!!!

Και εμενα μου αρεσουν οι μυρωδιες της πολης, με ταξιδευουν...

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Μαρηηηηηηηηηηηηηηηη πατουσιτσαααα ασε τις δουλειες και πιασε το κεντημα καλυτερα.....!!!!!!!!

Μαρακι μου δεν πειραζει που 3 ωρες εκανες ενα ταψι γεμιστα, αντε μην τα ακουσεις βραδυτικα, χαχα....!!!!!

Και εγω σημερα εκλεισα περιπου βαλιτσες εκτος απο μερικα πραγματα που τα χρειαζομαι μεχρι να φυγω (οδοντοβουρτσα, σαμπουαν κλπ) και καθαρισα μπανιο. Λεω αυριο να πλενω μπαλκονια και φυγαμεεεεεεε....!!!!!!!!!

Πολυ νοστιμα κοαλακι μου!!!!!

Αντε γιατι με αφησες μονη μου και δεν με ακουνε οι καρακαηδονες!!!!!!!

Εσυ ενταξει?????Το γεμιζεις το τριαξονικο σου???????

1sh1p2.png

Μποστανι μου επιτελους συναντιομαστεεεεε....,!!!!!!

Και εμενα μου αρεσουν οι μυρωδιες της πολης, με ταξιδευουν...

Τρελενομαι!!!!!!!!Τουχρονου τον Νοεμβρη θα ξαναπαω πρωτα ο Θεος με την κολλητη μου!!!!!!!!!Ειναι το μερος μας!!!!!!!!!

1sh1p2.png

ναι γιατι αν τα αφησεις απλυτα θα αλλαξει κατι οταν γυρισεις!

αυριο ειπαμε ειναι η ανχωρηση?

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Πολυ νοστιμα κοαλακι μου!!!!!

Αντε γιατι με αφησες μονη μου και δεν με ακουνε οι καρακαηδονες!!!!!!!

Εσυ ενταξει?????Το γεμιζεις το τριαξονικο σου???????

Ναι ολα οκ, οντως τριαξονικο χρειαζομαι...

Μωρε εχε χαρη που ειναι το μωρο αλλιως το εβλεπα το τριαξονικο βουτια στη θαλασσα...

Πιπεριες και ντοματες κανεις...η και κολοκυθακια....??????

Τον μπεμπαρο που θα τον αφησεις για να πας στη πολη...?? στη μαμα σου....??

Ποιος τη χαρη της...

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

χαχαχααχαχαχαχααααααααααα!!!!!!!!!Θα με πεθανεις μαρηηηηηηηηηηηη!!!!!!!

"doobly Soround"!!!!!!!!χαχαχαχαχαχαααααααααα!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...