Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Ηρθαααααααααα!!!!!!!!!Τα εβαλα στον φουρνο!!!!!

Συμπεθεραααααααααα!!!!!!!Να προσεχεις στη βεραντα!!!!!!!

Κοαλακι μου πως πανε οι ετοιμασιες?????Εφυγες παλι καλε?Που εισαι?

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ηρθαααααααααα!!!!!!!!!Τα εβαλα στον φουρνο!!!!!

Συμπεθεραααααααααα!!!!!!!Να προσεχεις στη βεραντα!!!!!!!

Κοαλακι μου πως πανε οι ετοιμασιες?????Εφυγες παλι καλε?Που εισαι?

Μαρηηηηηηηηηηηη εδω ειμαι....!!!!!!!! Διορθωνω τα τελευταια και σφουγγαρισα το μπανιο γιαυτο χαθηκα.....!!!!!!!! Ολο το υπολοιπο σπιτι ευτυχως το εκανα εχθες. Τωρα παω στο ζαχαροπλαστειο να παρω προφιτεροοοοοοολ......!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

κοριτσια εκανα 3 μπαλκονοπορτες ποτησα,και κουζινα!!!εχω να κανω τωρα υπνοδοματια μπανια και να βαλω και κανα πλυντηριο!!!!σκουπισμα σγουγγαρισμα αν μπορεσω σημερα...ειδαλως αυριο...........καλε κορες υδρωσα λαχανιασα!!!!εφτιαξα ενα καφεδακι τωρα!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

κοριτσια εκανα 3 μπαλκονοπορτες ποτησα,και κουζινα!!!εχω να κανω τωρα υπνοδοματια μπανια και να βαλω και κανα πλυντηριο!!!!σκουπισμα σγουγγαρισμα αν μπορεσω σημερα...ειδαλως αυριο...........καλε κορες υδρωσα λαχανιασα!!!!εφτιαξα ενα καφεδακι τωρα!

Σιγα σιγα συμπεθερα μου!!!!!!!!!Μην ταλαιπωρεισαι τοσο!!!!!!!Κι εγω ετσι πλακωνομαι αλλα δεν κανει να το ξεφτυλιζουμε κιολας!!!!!!!

Κι εγω καφεδακι πινω και καθομαι λιγο μετα σηκωνομαι κανω καμια δουλιτσα μετα ξανακαθομαι!Τι να κανω!!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Σιγα σιγα συμπεθερα μου!!!!!!!!!Μην ταλαιπωρεισαι τοσο!!!!!!!Κι εγω ετσι πλακωνομαι αλλα δεν κανει να το ξεφτυλιζουμε κιολας!!!!!!!

Κι εγω καφεδακι πινω και καθομαι λιγο μετα σηκωνομαι κανω καμια δουλιτσα μετα ξανακαθομαι!Τι να κανω!!!!!!!

ασε ασε μαναρι!!!!!μαζευτηκαν πολλα!!!!

ενα πραγμα θα σου πω......οταν ηρθαμε απο το βολο.....γινεται εννας ψιλοχαμος....ντρεπομαι που το λεω.......αλλα τα ρουχα απο τις βαλιτσες δεν τα εβγαλα!!!!!!!!!ακομη!!!!!!!!!!!!!

ο συμπεθερος σου,κανει τα πανω-πανω......ενα σκουπισμα,ενα ξεσκονισμα...κανα πληντυριο,απλωμα ρουχων και σκουπιδια.....και μεχρι εκει!

μωρε βλεπω να το περνω το σπιτι με τη μια.......ειναι και 120 τμ......:mad::mad::mad::mad::mad:

τον αμαζευτο!!!!!!!!!!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Χρηστινακι μου κι εμενα η κοιλια μου πολυ σεξουαλικη!!!!!!Σαν αεροστατο!!!!!!!!!!χιχχιχιχχιχι!!!!!!!!!!

Κι εγω εκανα αμνιο,εσυ γιατι?Εγω γιατι κατι ειδαμε στην β' αλλα ολα καλα!!!!!!!!

Τι εννοεις δεν κανεις τιποτα??????

Μην ανησυχεις κι ολες την ιδια αγωνια εχουμε,αλλα εδω ολες μαζι θα περασουμε ομορφα τον καιρο μας μεχρι να ερθει η πολυποθητη στιγμη!!!!!!!!!

Ο γιατρός είναι υπέρ μετά τα 35 (είμαι 36)... και ένα από τα ποσοστά του Pappa δεν ήταν πολύ καλό... Έτσι το σκεφτήκαμε και είπαμε ότι καλύτερα να το κάνω να μην μας φάει και το άγχος. Και τελικά περισσότερο είναι ο φόβος παρά πραγματικά η διαδικασία... Αλλά λίγο φοβητσιάρα εγω... λίγο υπερπροστατευτικός ο άνδρας μου... συν οδηγίες γιατρού να μην κάνω μπάνιο στη θάλασσα, να μείνω 5 μέρες κρεβάτι, να μην σηκώνω ούτε μία κατσαρόλα...να μην κουραζομαι κτλ κτλ... εξού και το τίποτα :D

kPAZp2.png

Χριστινάκι, Αθήνα μένεις; Πού θα γεννήσεις; Θα είσαι περίπου 25η βδομάδα στη β επιπέδου, αλλά αφού έχεις ήδη κάνει άμνιο, δε σε νοιάζει ιδιαίτερα.. Αλήθεια γιατί έκανες;

Μένω στη Ραφήνα... και θα γεννήσω Αρεταίειο...

Αυτό μου είπε και ο γιατρός :-).

kPAZp2.png

ασε ασε μαναρι!!!!!μαζευτηκαν πολλα!!!!

ενα πραγμα θα σου πω......οταν ηρθαμε απο το βολο.....γινεται εννας ψιλοχαμος....ντρεπομαι που το λεω.......αλλα τα ρουχα απο τις βαλιτσες δεν τα εβγαλα!!!!!!!!!ακομη!!!!!!!!!!!!!

ο συμπεθερος σου,κανει τα πανω-πανω......ενα σκουπισμα,ενα ξεσκονισμα...κανα πληντυριο,απλωμα ρουχων και σκουπιδια.....και μεχρι εκει!

μωρε βλεπω να το περνω το σπιτι με τη μια.......ειναι και 120 τμ......:mad::mad::mad::mad::mad:

τον αμαζευτο!!!!!!!!!!!!!!

Κι εμενα 110 τετρ. κι ο συμπεθερος σου τα ιδια με τον δικο μου.Αλλα πριν την αμνιο πλακωνομουνα οπως εσυ.Ομως τωρα ολοι μου φωναζουν και μου λεει και η μαμα μου οτι παιρνωντας οι μηνες θελει μεγαλυτερη προσοχη και θα με βοηθαει εκεινη οσο μπορει.Θελω τοσο πολυ να σηκωσω ολο το σπιτι.Το λαχταραω αλλα κανω υπομονη και τα κνω σιγα σιγα και μολις γεννησω θα γινει ΜΑΧΗ συμπεθερουλα μου!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Ο γιατρός είναι υπέρ μετά τα 35 (είμαι 36)... και ένα από τα ποσοστά του Pappa δεν ήταν πολύ καλό... Έτσι το σκεφτήκαμε και είπαμε ότι καλύτερα να το κάνω να μην μας φάει και το άγχος. Και τελικά περισσότερο είναι ο φόβος παρά πραγματικά η διαδικασία... Αλλά λίγο φοβητσιάρα εγω... λίγο υπερπροστατευτικός ο άνδρας μου... συν οδηγίες γιατρού να μην κάνω μπάνιο στη θάλασσα, να μείνω 5 μέρες κρεβάτι, να μην σηκώνω ούτε μία κατσαρόλα...να μην κουραζομαι κτλ κτλ... εξού και το τίποτα :D

Κι εγω πιο πολυ ο φοβος με αγχωσε παρα η διαδικασια!Απλως ειναι ψυχοφθορο πολυ και μεχρι τα αποτελεσματα,ημουν σαν πεθαμενη και μετα μην κανω καμια ζημια!!!!!!!!Ομως τωρα σιγα σιγα μπαινω στους ρυθμους μου!!!Εχω 13 μερες που την εκανα.Ο γιατρος μου ειπε δυο μερες προσοχη,ηπια εργασια και εγω καθησα 5.Και τωρα προσεχω μεχρι να παω να με δει στις 21.Ομως να σου πω κατι?Θα την ξανακανω στο επομενο παιδι χωρις ενδοιασμους!!!!Ετσι κι αλλιως ηδη ειμαι 38.Αλλα οσο και να ημουνα θα την ξαναεκανα τωρα που ξερω!!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

να μαι και εγω το ανημπορω σαν αναπηρη νποιωθω ρε παιδια εκανα 3 ωρες να φτιαξω ενα ταψι γεμιστα!!

Ααααααααααααα!!!!!!!Εφτιαξες κι εσυ?Το ιδιο φαγακι καναμε?

Δεν θελω να ακουω αηδιες Μαρια!!!!!Μη με ταραζεις!!!!!!

Δεν σου επιτρεπω να λες την φιλη μου ανημπορη κι αναπηρη!!!!!!!

Γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Ααααααααααααα!!!!!!!Εφτιαξες κι εσυ?Το ιδιο φαγακι καναμε?

Δεν θελω να ακουω αηδιες Μαρια!!!!!Μη με ταραζεις!!!!!!

Δεν σου επιτρεπω να λες την φιλη μου ανημπορη κι αναπηρη!!!!!!!

Γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!!!!!!!!!!!

μαρη εκανα 3 ωρες να φτιαξω ενα ταψι!καλα δεν γεμιζω μονο ντιματες και πιπεριες αλλα και κολοκυθακια και μελιτζανες αλλα σκεψου οτι εκανα στασεις συνεχεια και οτι επριξα τον αντρα μου να μου τα πλυνει τα λαχανικα και μετα να μου βαλει το ταψι στο φουρνο!

ασε που δεν μπορω να κανω δουκλειες καθιστη και ολα τα εκανα καθιστη!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Εγω τα δοκιμαζω τωρα!Ωραια ειναι,γιατι αμα περιμενω τον αντρα μου και φαω στις 11 αλοιμονο μου!!!!!Δεν θα μπορω να κοιμηθω μετα!!!!!

πως τα φτιαχνεςι εσυ?

τι βαζεις?

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...