Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα και από μένα...

Ναι το πρώτο είναι....οπότε καταλαβαίνεται την αγωνία μου :-)

Β επιπέδου θα κάνω 2/9. Έχω καιρό ακόμα... λίγο καθυστερημένα γιατί ο γυναικαλόγος μου με στέλνει σε ένα κέντρο προγεννητικού ελέγχου σε συγκεκριμένη γιατρό, η οποία θα λείπει σε άδεια μεχρι τότε. Αλλά μου είπε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα... μόνο ότι θα αργήσω λίγο να δω την τσουπρα μου :-)....

Εγώ ίσως έχω και λίγα βίτσια... άλλα ως και πριν 2 βδομάδες την έβλεπα κάπως σεξουλική την κοιλίτσα μου..... τώρα βέβαια συνήλθα και την βλέπω απλά φουσκωμένη!!!!!

Αφήστε που 3 βδομαδες πριν έκανα άμνιο οπότε από τότε δεν κάνω απολύτως τίποτα... !!!!! Να φανταστείτε ότι ο άνδρας μου με δουλευεί.... του είπα ότι είμαι διακοσμητικό στοιχείο στο σπίτι πλέον... και μου λέει δεν είσαι διακοσμητικό στοιχείο... που σημαίνει ότι απλά κάθεσαι και ομορφαίνεις τον χωρό... είσαι επιβαρυντικό στοιχείο!!! χαχαχαχα.... δεν έχει άδικο ο άνθρωπος βέβαια... αλλά τι φταίω και εγώ :-)

Χρηστινακι μου κι εμενα η κοιλια μου πολυ σεξουαλικη!!!!!!Σαν αεροστατο!!!!!!!!!!χιχχιχιχχιχι!!!!!!!!!!

Κι εγω εκανα αμνιο,εσυ γιατι?Εγω γιατι κατι ειδαμε στην β' αλλα ολα καλα!!!!!!!!

Τι εννοεις δεν κανεις τιποτα??????

Μην ανησυχεις κι ολες την ιδια αγωνια εχουμε,αλλα εδω ολες μαζι θα περασουμε ομορφα τον καιρο μας μεχρι να ερθει η πολυποθητη στιγμη!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Κοριτσάκια να και η μεσημεριανή καλησπέρα!! Μπαίνω, διαβάζω τα τεκτενόμενα κ βγαίνω πάλι, γιατί όπως σας είπα δεν έχω συνεχεια ιντερνετ!

Εγώ κορίτσια στην πρωτη εγκυμοσύνη πήρα ακριβώς 13 κιλά, τα έχασα αμέσως (δλδ χοντρικά μέσα σε 1 μήνα από τον τοκετό) και ήμουν από αυτές που επχασαν με το θηλασμό. (Τρεις μήνες θήλασα, αλλά παρόλο που έτρωγα αρκετά έχασα βάρος). Τώρα, έχω ήδη πάρει 6+ κιλά, και είδα τα "αρχεια" μου, οτι αντίστοιχη βδομάδα στη Β, είχα πάρει 1-2 λιγότερα. Εντάξει, δεν πειράζει.απλά το κακό αυτή τη φορά είναι οτι έχω πλαδαρέψει περισσότερο..

Χριστινάκι, Αθήνα μένεις; Πού θα γεννήσεις; Θα είσαι περίπου 25η βδομάδα στη β επιπέδου, αλλά αφού έχεις ήδη κάνει άμνιο, δε σε νοιάζει ιδιαίτερα.. Αλήθεια γιατί έκανες;

Ηλιοβασίλεμα τί κάνεις; Η κορούλα σου;;

78xyp2.png

RUAmp3.png

May καλά είμαι, ήσυχα....ο αντρας μου δουλευει σαβ/κο και ειμαι με την κορη μου σπιτάκι μας...Πώς περνάτε στις διακοπές σας; Πότε επιστρέφετε με το καλό;;;

Πατουσίτσα τί επαθες; τι λες ενεργεια μηδεν;;; είσαι κουρασμένη;

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια να και η μεσημεριανή καλησπέρα!! Μπαίνω, διαβάζω τα τεκτενόμενα κ βγαίνω πάλι, γιατί όπως σας είπα δεν έχω συνεχεια ιντερνετ!

Εγώ κορίτσια στην πρωτη εγκυμοσύνη πήρα ακριβώς 13 κιλά, τα έχασα αμέσως (δλδ χοντρικά μέσα σε 1 μήνα από τον τοκετό) και ήμουν από αυτές που επχασαν με το θηλασμό. (Τρεις μήνες θήλασα, αλλά παρόλο που έτρωγα αρκετά έχασα βάρος). Τώρα, έχω ήδη πάρει 6+ κιλά, και είδα τα "αρχεια" μου, οτι αντίστοιχη βδομάδα στη Β, είχα πάρει 1-2 λιγότερα. Εντάξει, δεν πειράζει.απλά το κακό αυτή τη φορά είναι οτι έχω πλαδαρέψει περισσότερο..

Χριστινάκι, Αθήνα μένεις; Πού θα γεννήσεις; Θα είσαι περίπου 25η βδομάδα στη β επιπέδου, αλλά αφού έχεις ήδη κάνει άμνιο, δε σε νοιάζει ιδιαίτερα.. Αλήθεια γιατί έκανες;

Ηλιοβασίλεμα τί κάνεις; Η κορούλα σου;;

Καλως το κοριτσακι μας!!!!!!!!Ολα καλα Μay μου?????

Τι να κανουμε δεν μπορουμε να εχουμε ενα μονιμο αγχος με τα κιλα συνεχεια!!!!!Ας γεννησουμε με το καλο κι ολα θα τα φτιαξουμε !!!!!!!

Μπορει να εγινα το ανθρωπακι της Μισελεν αλλα δεν αγχωνομαι!!!Και ειναι για μενα μεγαλη υποθεση που το πρωι εμαθα οτι ειμαι εγκυος και το βραδυ δεν υπηρχε τσιγαρο!!!!!!!Δεν το κανουν ολες!!!!!!!!

Οποτε May μου ολα θα γινουν εμεις να ειμαστε καλα!!!!!!!!

1sh1p2.png

αχ κοριτσιααααααα.......ενεργεια μηδεν σημερα................

Ξερεις πως σε καταλαβαινω?????Ετσι ειμαι κι εγω τις τελευταιες μερες.Αφου μου θυμησε το πρωτο τριμηνο.Πολυ εξαντληση νιωθω!!!!!!!!

1sh1p2.png

Καλημέρα και από μένα...

Ναι το πρώτο είναι....οπότε καταλαβαίνεται την αγωνία μου :-)

Β επιπέδου θα κάνω 2/9. Έχω καιρό ακόμα... λίγο καθυστερημένα γιατί ο γυναικαλόγος μου με στέλνει σε ένα κέντρο προγεννητικού ελέγχου σε συγκεκριμένη γιατρό, η οποία θα λείπει σε άδεια μεχρι τότε. Αλλά μου είπε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα... μόνο ότι θα αργήσω λίγο να δω την τσουπρα μου :-)....

Εγώ ίσως έχω και λίγα βίτσια... άλλα ως και πριν 2 βδομάδες την έβλεπα κάπως σεξουλική την κοιλίτσα μου..... τώρα βέβαια συνήλθα και την βλέπω απλά φουσκωμένη!!!!!

Αφήστε που 3 βδομαδες πριν έκανα άμνιο οπότε από τότε δεν κάνω απολύτως τίποτα... !!!!! Να φανταστείτε ότι ο άνδρας μου με δουλευεί.... του είπα ότι είμαι διακοσμητικό στοιχείο στο σπίτι πλέον... και μου λέει δεν είσαι διακοσμητικό στοιχείο... που σημαίνει ότι απλά κάθεσαι και ομορφαίνεις τον χωρό... είσαι επιβαρυντικό στοιχείο!!! χαχαχαχα.... δεν έχει άδικο ο άνθρωπος βέβαια... αλλά τι φταίω και εγώ :-)

αχ Χριστινακη μη τον παρεξηγεις για να ελαφρυνουν την κατασταση λενε κοτσανες!!

οι αντρες δν φιμηζονται για το τακτ τους!

εμενα μου λεει οτι με τοσο νασιοναλ τζεογραφικ που εχει δει στη ζωη του δεν εχει προβλημα μαζι μου!!!χιχι

αντε να περασει ο καιρος και να κανεις την β επιπεδου να δεις και την κορακλα σου!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Κορίτσια, δόξα το Θεό, εγώ πάω καλύτερα από ενέργεια... Βέβαια είμαι κ διακοπές και παίζει ρόλο, έχω χαλαρώσει κ ξεκουράστηκε το πνεύμα μου..

Εκείνο το πρώτο τρίμηνο............. Ήμουν ΧΑΛΙΑ......

Γυρνάμε Δευτερα από Κάρυστο και Τρίτη πρώτα ο Θεός θα πάμε 4-5 μερες στο εξοχικό μας στο Πήλιο. Μετά επιστρέφουμε γιατί 19/8 δουλεύω και γω κ ο άντρας μου.

Κορίτσια δεν ξερω αν πρεπει να ανησυχώ, αλλά ακόμα δεν έχω "ακούσει" καλά καλά το μωρό... Κάτι πρωτα σκιρτήματα είχα αισθανθεί, αλλά συστηματικά τίποτα.. Και πριν τη β επιπέδου, στις 21 δε θα πάω γιατρό...

78xyp2.png

RUAmp3.png

ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΜΟΥ, είδες; Χρειάζεται μια ζωή για κάποιους να κόψουν το τσιγάρο και μία συιγμή μόνο για μια μάνα να καταφερει το ίδιο.. Το ένστικτο της προστασίας των εμβρύων μας..... Φοβερό!!'

Εγώ κάπνοζα λίγο, 2-3 την ημέρα, τραγικό λάθος το ξαναρχισα (πάλι στον ίδιο ρυθμό), μετά το θηλασμό (άρα βάλε 9+3= 12 μήνες μετά) και τώρα το έκοψα πάλι το ίδιο το βράδυ που έμαθα οτι είμαι έγκυος. (Βέβαια αυτή τη φορά έκανα δυο τσιγάρα μέχρι το βράδυ γιατί είχα πάθει σοκ)

Εύχομαι αυτή τη φορά να μην ξανακαπνίσω μετά......

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια, δόξα το Θεό, εγώ πάω καλύτερα από ενέργεια... Βέβαια είμαι κ διακοπές και παίζει ρόλο, έχω χαλαρώσει κ ξεκουράστηκε το πνεύμα μου..

Γυρνάμε Δευτερα από Κάρυστο και Τρίτη πρώτα ο Θεός θα πάμε 4-5 μερες στο εξοχικό μας στο Πήλιο. Μετά επιστρέφουμε γιατί 19/8 δουλεύω και γω κ ο άντρας μου.

Κορίτσια δεν ξερω αν πρεπει να ανησυχώ, αλλά ακόμα δεν έχω "ακούσει" καλά καλά το μωρό... Κάτι πρωτα σκιρτήματα είχα αισθανθεί, αλλά συστηματικά τίποτα.. Και πριν τη β επιπέδου, στις 21 δε θα πάω γιατρό...

Να μην ανησυχεις καθολου!!!!!!!Θυμασαι που με ειχε πιασει αμοκ?στην 20η εβδομαδα αρχισα που και που να τον νιθω και τωρα μονο οταν ειμαι ξαπλωμενη η ακινητη.Συστηματικα ουτε κι εγω τον νιωθω!Πιστευω μετα τον 6ο μηνα.Απο την τελευταια εβδομαδα νιαθω καθημερινα απο λιγο αλλα οχι συστηματικα!!!!!!!!!Μην αγχωνεσαι και μην το σκεφτεσαι το πρωτο τριμηνο!!!!!Παει περασε!!!!!

1sh1p2.png

ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΜΟΥ, είδες; Χρειάζεται μια ζωή για κάποιους να κόψουν το τσιγάρο και μία συιγμή μόνο για μια μάνα να καταφερει το ίδιο.. Το ένστικτο της προστασίας των εμβρύων μας..... Φοβερό!!'

Εγώ κάπνοζα λίγο, 2-3 την ημέρα, τραγικό λάθος το ξαναρχισα (πάλι στον ίδιο ρυθμό), μετά το θηλασμό (άρα βάλε 9+3= 12 μήνες μετά) και τώρα το έκοψα πάλι το ίδιο το βράδυ που έμαθα οτι είμαι έγκυος. (Βέβαια αυτή τη φορά έκανα δυο τσιγάρα μέχρι το βράδυ γιατί είχα πάθει σοκ)

Εύχομαι αυτή τη φορά να μην ξανακαπνίσω μετά......

Εγω κανονικα.Το πολυ ενα πακετο,αλλα οσο ειμαι εγκυος και για οσο θηλασω δεν θα το αγγιξω.Μετα θα το παω οπως μου βγει!!!!!!!Υπαρχουν στιγμες που δυσκολευομαι αλλα πισω δεν κανω!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Καλως το κοριτσακι μας!!!!!!!!Ολα καλα Μay μου?????

Τι να κανουμε δεν μπορουμε να εχουμε ενα μονιμο αγχος με τα κιλα συνεχεια!!!!!Ας γεννησουμε με το καλο κι ολα θα τα φτιαξουμε !!!!!!!

Μπορει να εγινα το ανθρωπακι της Μισελεν αλλα δεν αγχωνομαι!!!Και ειναι για μενα μεγαλη υποθεση που το πρωι εμαθα οτι ειμαι εγκυος και το βραδυ δεν υπηρχε τσιγαρο!!!!!!!Δεν το κανουν ολες!!!!!!!!

Οποτε May μου ολα θα γινουν εμεις να ειμαστε καλα!!!!!!!!

ανθρωπακι της μισελεν τι κανεις?

ελα βρε και τα κιλα ειναι το λιγοτερο εμεις το αναφεραμε με την Ngn λογω κακης ψυχολογιας που εχουμε με την κλεισουρα εκεινη ευτυχως δεν εχει παρει κιλα αλλα να εισαι ολη μερα με την ρομπα δεν ειναι οτι νοιωθεις ακι πονηρο θηληκο!εγω παλι με τα παραπανισια μου νοιωθω σαν ιποποταμακι!!

αχ αυτο με το τσιγαρο .....

εγω ευτυχως κανω εμετο με την ιδεα και μονο με το που μεινω εγγυος οποτε!!

δεν ειχα δυσκολια αλλα ξερω πολλες κοπελες που δυσκολευονται!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

αφηστε κοριτσια......ειναι και η ζεστη.....στο υπνοδωματιο ειμαι....φετααααααααααα..........με ανεμιστηρα...........

σπανιος αισθανομαι ετσι..........

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

αη μαρη ετσι ελεγε και το μποστανο-μποστακι και τελικα μια χαρα τον ακουει μην αγχωνεσαι 2ομαμα!!!

αχ διασκεδασε το και ξεκουρασου τωρα γιατι μετα τις 19/8 τα κεφαλια μεσα παλι!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...