Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Πάντως κορίτσια δεν είναι μόνο τα κιλά της εγκυμοσύνης αλλά και αν θηλάσουμε. Εγώ όταν θήλαζα πείναγα υπερβολικαααααααααααα!!!!! Δεν μπορούσα να σταματήσω να τρώω. Άλλες λένε οτι με τον θηλασμό χάνουν. Εγώ είχα πάρει κιλά.

Εγω θηλασα πολυ λιγο διαστημα (δεν ειχα γαλα σε επαρκη ποσοτητα) οποτε δεν μπορω να εκφερω αποψη.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Πάντως κορίτσια δεν είναι μόνο τα κιλά της εγκυμοσύνης αλλά και αν θηλάσουμε. Εγώ όταν θήλαζα πείναγα υπερβολικαααααααααααα!!!!! Δεν μπορούσα να σταματήσω να τρώω. Άλλες λένε οτι με τον θηλασμό χάνουν. Εγώ είχα πάρει κιλά.

εμεις οι δυο να το προσεξουμε αυτο μοιαζουμε σε πολλα!

χιχι

λοιπον και εγω οι περισσοτερες που ξερω πειναγαν και πηραν κιλα πολυ λιγες ξερω που εχασαν!τι να πω?εμενα βεβαια ηταν προβλημα υγειας οχι θεμα πεινας το μονο που ειχα ειναι οτι διψαγα τρελα και ειχα ορεξη για χυμους!!!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

πωπω νυσταζω τρελα και δεν ειναι ωρα να παει για υπνο ο μικρος!

ο σωτηρης δεν εχει σχολασει ακομα οποτε πρεπει αν περιμενω!!!

ε βεβαια αμα ειμαι ξυπνια απο τις 5.00 το πρωι!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

εμεις οι δυο να το προσεξουμε αυτο μοιαζουμε σε πολλα!

χιχι

λοιπον και εγω οι περισσοτερες που ξερω πειναγαν και πηραν κιλα πολυ λιγες ξερω που εχασαν!τι να πω?εμενα βεβαια ηταν προβλημα υγειας οχι θεμα πεινας το μονο που ειχα ειναι οτι διψαγα τρελα και ειχα ορεξη για χυμους!!!

Εγώ τον πρώτο καιρό που θήλαζα είχα τρομερή πείνα. Όχι απλώς λαιμαργία αλλά και πείνα. Και έτρωγα και πάρα πολλά γλυκά. Θυμάμαι κάθε 2 μέρες έφτιαχνα και από ένα καινούργιο γλυκό.

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Διαφημίσεις

Εγώ τον πρώτο καιρό που θήλαζα είχα τρομερή πείνα. Όχι απλώς λαιμαργία αλλά και πείνα. Και έτρωγα και πάρα πολλά γλυκά. Θυμάμαι κάθε 2 μέρες έφτιαχνα και από ένα καινούργιο γλυκό.

τωρα μολις γεννησεις να δεις γλυκα που θα φας χιχι!!!

αυτο με τα γλυκα το ειχα το πρωτο 10ημερο μετα στανιαρα!αλλα ηθελα γλυκαι γευση ας ηταν και χυμςος δεν με ενοιαζε !

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

τωρα μολις γεννησεις να δεις γλυκα που θα φας χιχι!!!

αυτο με τα γλυκα το ειχα το πρωτο 10ημερο μετα στανιαρα!αλλα ηθελα γλυκαι γευση ας ηταν και χυμςος δεν με ενοιαζε !

Εγώ το είχα τουλάχιστον 2 μήνες. Πήρα ένα 4κιλο με 5κιλο και συνήλθα.

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Εγώ το είχα τουλάχιστον 2 μήνες. Πήρα ένα 4κιλο με 5κιλο και συνήλθα.

κοιτα μια φιλη μου που θηλαζει ακομα και η μικρη ειναι οσο ο γιος μου εχει παρει 18 κιλα!και εκανε και αποκλειστικο θηλασμο αλλα αμα την δεις τι κατεβαζει !!

εγω δεν το λεω για πλακα αληθεια ετρωγα οπως ενας φυσιολογικος ανθρωπος απλα λογο παθησης δεν μεταβολιζα τπτ και τσουπ να το 40 κιλο!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Koριτσιααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!Καλημεραααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!

Οοοοοοοοοοοοοοοοολες οι τσαπερδονες καλααααααααα??????????

Παλι για κιλα λετε καλεεεεεεεεεεεε????????????

Νομιζω οτι στην παρεουλα μας ειμαι αυτη που εχει παρει τα πιο πολλα!!ιχιχιχιχχιχι!!!!!!!!!

Και χωρις γλυκα γιατι δεν μου αρεσουν!!!!!!!!!

Ατιμο πραγμα τα παλιοκιλα!!!!!!!!

Εχετε στην παρεα σας το ανθρωπακι της μισελεν!!!!!Δηλαδη ΕΜΕΝΑ!!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Καλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!

Εξαφανιστηκατε???????????Παω να παρω να φτιαξω γεμιστα κι ερχομαι!!!!!!!!!!Φιλακιαααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!

Γεμισταααααα...????? γιαμ γιαμ...!!!!!

Εμεις φαγαμε σημερα φακες...

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Καλημέρα και από μένα...

Ναι το πρώτο είναι....οπότε καταλαβαίνεται την αγωνία μου :-)

Β επιπέδου θα κάνω 2/9. Έχω καιρό ακόμα... λίγο καθυστερημένα γιατί ο γυναικαλόγος μου με στέλνει σε ένα κέντρο προγεννητικού ελέγχου σε συγκεκριμένη γιατρό, η οποία θα λείπει σε άδεια μεχρι τότε. Αλλά μου είπε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα... μόνο ότι θα αργήσω λίγο να δω την τσουπρα μου :-)....

Εγώ ίσως έχω και λίγα βίτσια... άλλα ως και πριν 2 βδομάδες την έβλεπα κάπως σεξουλική την κοιλίτσα μου..... τώρα βέβαια συνήλθα και την βλέπω απλά φουσκωμένη!!!!!

Αφήστε που 3 βδομαδες πριν έκανα άμνιο οπότε από τότε δεν κάνω απολύτως τίποτα... !!!!! Να φανταστείτε ότι ο άνδρας μου με δουλευεί.... του είπα ότι είμαι διακοσμητικό στοιχείο στο σπίτι πλέον... και μου λέει δεν είσαι διακοσμητικό στοιχείο... που σημαίνει ότι απλά κάθεσαι και ομορφαίνεις τον χωρό... είσαι επιβαρυντικό στοιχείο!!! χαχαχαχα.... δεν έχει άδικο ο άνθρωπος βέβαια... αλλά τι φταίω και εγώ :-)

kPAZp2.png

Καλημέρα και από μένα...

Ναι το πρώτο είναι....οπότε καταλαβαίνεται την αγωνία μου :-)

Β επιπέδου θα κάνω 2/9. Έχω καιρό ακόμα... λίγο καθυστερημένα γιατί ο γυναικαλόγος μου με στέλνει σε ένα κέντρο προγεννητικού ελέγχου σε συγκεκριμένη γιατρό, η οποία θα λείπει σε άδεια μεχρι τότε. Αλλά μου είπε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα... μόνο ότι θα αργήσω λίγο να δω την τσουπρα μου :-)....

Εγώ ίσως έχω και λίγα βίτσια... άλλα ως και πριν 2 βδομάδες την έβλεπα κάπως σεξουλική την κοιλίτσα μου..... τώρα βέβαια συνήλθα και την βλέπω απλά φουσκωμένη!!!!!

Αφήστε που 3 βδομαδες πριν έκανα άμνιο οπότε από τότε δεν κάνω απολύτως τίποτα... !!!!! Να φανταστείτε ότι ο άνδρας μου με δουλευεί.... του είπα ότι είμαι διακοσμητικό στοιχείο στο σπίτι πλέον... και μου λέει δεν είσαι διακοσμητικό στοιχείο... που σημαίνει ότι απλά κάθεσαι και ομορφαίνεις τον χωρό... είσαι επιβαρυντικό στοιχείο!!! χαχαχαχα.... δεν έχει άδικο ο άνθρωπος βέβαια... αλλά τι φταίω και εγώ :-)

Καλως το χριστινακι...,!!! Με το καλο το μωρακις σου...!!!!

Εχω και εγω μια κορη 1 ετους, τη μαριαννα.....εχουμε δημιουργησει και λιστα με το "βιογραφικο μας" αλλα που επειδη ειμαστε γαλιαντρεεεεεεεες που να σε στελνω τωρα να βλεπεις καμια 100αρια σελιδες πισω.

Θα μας μαθεις απο εδω και περα τι τρελα κουβαλαμε......!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Καλώς ηρθες Χριστίνα στη παρέα μας και με το καλό το πρώτο σου μωράκι!!!!!!!!!!!!!!

Θα σου αναρτησω τη λίστα μας για να μας μάθεις λιγάκι, αν την βρω............

Μόνο 49 σελίδες πίσω ήταν η τελευταία ανακοίνωση της λίστας...πριν 10 μέρες περίπου..........ΓΑΛΙΑΝΤΡΕΣ!!!!!!!!!!!!

Τελευταία ενημέρωση 10/8/2013: από Ηλιοβασίλεμα

Όπου ΜΠΛΕ αγορι, ΡΟΖ κορίτσι και ΜΠΛΕ/ΡΟΖ και τα δύο!!!

:-D:grin::-D:grin::-D:grin::-D ΛΙΣΤΑ ΤΡΕΛΟΠΑΡΕΑΣ by Koalaki :-D:grin::-D:grin::-D:grin::-D

Μαρακι >>> γιο έχει και ετοιμάζει και την μπεμπα τη βιαστικια, τακα τακα... Περίμενε μπέμπα μεχρι στις 6/10!!!!!!

Ngn >>> γιο έχει και ετοιμάζει κορη, ερχεται ο γατοπαρδος...15/10

Stefaniana >>> έρχεται και ο 2ος Λαρισσαίος στις 7/11

Xrydim >>> δουλευτιαρικο κορίτσι θα βγει και αυτο σαν τη μανα του, θα πάρει ρεπό στις 26/11!!!

Ελλη >>> να το το τρικαλινο στις 02/12

Νάσια >>> Εγκυούλα από Πτολεμαϊδα παρούσα στη παρέα, περιμένει με λαχτάρα τον γιο της στις 05/12

Μποτσάκι >>> γιοκαρος με τα "ουυυυλα" του, θα τα σπασω ολα στις 08/12

Yola >>> κόρη έχει και έρχεται ο γιος να προσέχει την αδερφούλα του, δεν θα περιμένει μέχρι τις 24/12, θέλει ραντεβού ο κύριος κανά 2 βδομάδες νωρίτερα!!!

Σοτσαφι >>> ερχεται το κλωτσοσκουφι στις 15/12, να προλαβει να στολισει με την μαμα και τον μπαμπά το χριστουγενιατικο δέντρο!!!

Πατουσίτσα >>> Κόρη, Νέα νύφη Κλεισμένη για τον Μποτσακογιό, αναμένουμε στις 21/12

Christina123 >>> Περιμένει το πρώτο της μπεμπέ να της πει τα κάλαντα στις 24/12

May23 >>> κόρη έχει και έρχεται και η δευτερη η Χριστουγεννιάτικη στις 25/12

Maeve >>> να τος και ο πατρινος στις 27/12

Rafailitsa >>> το όνομα είναι έτοιμο, να σιγουρέψουμε και το φύλο και νατο και το 1ο μπεμπέ της παρέας για το 2014!!!

Συμπεθέρα = Αγορομάμμυ>>> γιο εχει και ΝΑΙ ΝΑΙ εσπειρε το σποράκι για το 2014 !!!!!!!!!!!!!!!

Ηλιοβασίλεμα >>> κορη εχει και στρωνει εδαφος για 2ρο, θα περασει βουνα, λαγκαδια, θαλασσες και ποταμια μα ενα ειναι το σιγουρο "για θιασοοοο την κοβω".

Ρίτσα >>> Θα τα καταφέρει να γίνει μανούλα γιατί το προσπαθεί με όλη της την ψυχή!!!!

Κοαλακι >>> κορη εχει και δεν στρωνει τιποτα, εκλεισε το εργοστασιο, με κανεναν "συμβιβασμο" ισως ξανα ανοιξει.

Θαλεια >>> γιο αστρωτο επισης, εδω θελουμε μαλλον και υπογραφες εκτος απο τον συμβιβασμο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...