Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

εσυ δεν εχεις παρει κιλα!εγω εχω παρει 6 κιλα και μου ειχαν μεινει και 20 κιλα απο τον θηλασμο αφου ειχα προλαβει αν χασω μονο τα 20 απο τα 40 που απεκτησα οποτε κανε εικονα συμπεθερα....

ειμαι με μια κοτσιδα και ενα νυχτικο συνεχεια με κυκλους κατω απο τα ματια λογω αυπνιων και σαν φαλαινα!!!

πω πω πω......καλα για τα καλληστεια του ΑΝΤ1 ειμαστε..........

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαρηηηηηηηηηηηηη εγω ημουν σαν τον φοιβο και την αθηνα, πρησμενη πολυ, εκει δεν σηκωνε ουτε αναστηλωση, ουτε αναπαλαιωση, εκει ηθελε μπολντοοοοζα για να με γκρεμισειιιιιιιιιιιι......!!!!!!!!!! Χαχαχαχαχαχααχχαχα......,!!!!!!!!!

Επρεπε να εχω και μια ταμπελα που να λεει: το παρον οικοπεδο (γιατι με οικοπεδο εμοιαζα με τοσο πρηξιμο) κρινεται καταδεφιστεο.....!!!!!!! Οεο....!!!!

καλε ειχες παρει βαρος εσυ?

και πως τα εχασες?

ακου εκει οικοπεδο εκανε επενδυση καλη ο αντρρας σου απεκτησες και αντικειμενικη αξια!χιχιχ

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

ναι αν ειναι να βραβευσουν την μις λιπος.....:P:p:p:p:p:p

αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D

d.gif

και πως τα εχασες?

ακου εκει οικοπεδο εκανε επενδυση καλη ο αντρρας σου απεκτησες και αντικειμενικη αξια!χιχιχ

Βαρος....?????? 18 κιλα παρακαλωωωωωωω αλλα μολις γεννησα τα εχασα, μονο 2 μου εμειναν οταν γυρισα σπιτι, τωρα ειμαι οπως ημουν οταν εμεινα εγκυος, δλδ 46. Πολυ πρηξιμο κοριτσια μου......!!!!!!! Βουβααααααλα ημουν.....!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

και πως τα εχασες?

Αν εκεινο το διαστημα ο ανδρας μου με εδινε για αντιπαροχη τωρα θα ειχε ενα σωρο ακινητα....!!!!!!! Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαααχχαχα....!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Βαρος....?????? 18 κιλα παρακαλωωωωωωω αλλα μολις γεννησα τα εχασα, μονο 2 μου εμειναν οταν γυρισα σπιτι, τωρα ειμαι οπως ημουν οταν εμεινα εγκυος, δλδ 46. Πολυ πρηξιμο κοριτσια μου......!!!!!!! Βουβααααααλα ημουν.....!!!!!!!!

πωπωππωπωπωωωωωω τι με περιμενει και μεναααααααα!!!!!!!!!!!!!!!:confused::confused::confused::confused::confused:

εχω γινει σα κεφτες με ποδια!!!!πρηξιμο ειναι!!!!και ειμαι στα μισα!!!!!!

d.gif

Αν εκεινο το διαστημα ο ανδρας μου με εδινε για αντιπαροχη τωρα θα ειχε ενα σωρο ακινητα....!!!!!!! Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαααχχαχα....!!!!!!!!!!

αχαχαχαχαχαχαχ!!!!περιουσια ολακερη!!!!!!!!!!:P:p:p:p:p:p

d.gif

αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D

τι γελας μαρη που ο αντρας μου με δουλευει ακι μου λεει οτι αν η μικρη παρει τα γοφα μου θα σφινωσει και δν θα μπορει αν βγει χχιχιχ

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

αυτη την στιγμη με ισωπεδωσες ζυγιζω τα διπλα απο εσενα!χιχι

καλε πως καταφερες 18 κιλα και πως εχασες τα 16 στο μαιευτηριο?

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Διαφημίσεις

εγω βλεπω να περνω καμια 30αρια και να χασω 3-4 κιλα στο μαιευτηριο!!!!

ωρε μανα μου.......φωκια θα γινω!!!!!!!!!1

d.gif

εγω βλεπω να περνω καμια 30αρια και να χασω 3-4 κιλα στο μαιευτηριο!!!!

ωρε μανα μου.......φωκια θα γινω!!!!!!!!!1

πατουσιτσα μακαρι να επαιρνα κιλα απο φαι και επειδη το ειχα ευχαρηστηθει!

στην 1η εγγυμωσυνη πηρα 9 κιλα και μετα λογω προβληματος με τον θυροειδη οσο θηλαζα πηρα 40 κιλα γιατι δεν εκανα την θεραπεια μου σωστα!

οταν σταματησα να θηλαζω μεσα σε ενα χρονο ψωρις διαιτα εχασα 20 κιλα αλλα δεν προλαβα να χασω αλλα γιατι εμεινα εγγυος!

τωρα εχω παρει 6 κιλα και δεν ξερω πως αφου δεν τρωω με ενα τοστ την ημερα ειμαι συνηθως ασε που μεχρι τις 20 εβδ εκανα εμετους!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

αυτη την στιγμη με ισωπεδωσες ζυγιζω τα διπλα απο εσενα!χιχι

καλε πως καταφερες 18 κιλα και πως εχασες τα 16 στο μαιευτηριο?

Μαρακι μου ολα ηταν υγρα παρολο που ετρωγα, οποτε μολις γεννησα εφυγαν. Αφου θυμαμαι οτι καθομουνα στο κρεβατι μετα την γεννα και πλεον τα ποδια μου εμοιαζαν με φυσιολογικου ανθρωπου και οχι με θαλασσιου ιπποποταμου οπως πριν γεννησω. Χαχαχχαχαχχαχχαχαχχχαχαχαχχα.......!!!!!!!!!!!!!!!

Και αν απορεις γιατι δεν εβαλα μετα τη γεννα κιλα, εμ γιαυτο τη λεμε φουρτουνα, ονομα και πραμα.....!!!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Πάντως κορίτσια δεν είναι μόνο τα κιλά της εγκυμοσύνης αλλά και αν θηλάσουμε. Εγώ όταν θήλαζα πείναγα υπερβολικαααααααααααα!!!!! Δεν μπορούσα να σταματήσω να τρώω. Άλλες λένε οτι με τον θηλασμό χάνουν. Εγώ είχα πάρει κιλά.

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Μαρακι μου ολα ηταν υγρα παρολο που ετρωγα, οποτε μολις γεννησα εφυγαν. Αφου θυμαμαι οτι καθομουνα στο κρεβατι μετα την γεννα και πλεον τα ποδια μου εμοιαζαν με φυσιολογικου ανθρωπου και με θαλασσιου ιπποποταμου οπως πριν γεννησω. Χαχαχχαχαχχαχχαχαχχχαχαχαχχα.......!!!!!!!!!!!!!!!

Και αν απορεις γιατι δεν εβαλα μετα τη γεννα κιλα, εμ γιαυτο τη λεμε φουρτουνα, ονομα και πραμα.....!!!!!!!!!!!!

χαχα

την θηλασες καθολου?

εμενα κανω προεκλαμψια αλλα δοξα τον Θεο επειδη δεν τα παω καλα με το φαι δεν βαζω το αναμενομενο βαρος με τον θηλασμο και την υποδοση στο θυροειδη την πατησα!αλλα να λεμε και την αληθεια δεν ημουν ποτε κορμαρα ειμαι 1,72 με 1,73 και ημουν 66 κιλα οποτε δεν με ελεγες εννοειται χοντρη αλαλ δεν ημουν κοκαλιαρα ποτε!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...