Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Μαρηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη 2ρη φορα που την παταω και εγω οπως το μποστανι......!!!!!! Μη γραφεις σπανε τα νευρα μου γιατι αλλα καταλαβαινω οταν βλεπω το μηνυμα, αλλα εχω προλαβει να παθω εγκεφαλικο. Λυπησουμεεεεεεεεεεεεεεεεεεε...........!!!!!!!!!!!!!!!!

τι εκανα ????:confused::confused::confused::confused:

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλα Κοαλακι το πιστευεις τελικα το ειχα αναγκη το ρετους νοιωθω και λιγο γυναικα και ανθρωπος ειμαι ολη μερα μεσα στο σπιτι με ενα νυχτικο και ειμαι σαν το ζομπι οποτε μου εφτιαξε την διαθεση!

Συν το γεγονος οτι με την παρεουλα σας εχω περασει 4 μηνες ,κλεισμενη και κρεβατωμενη,αγωνιας και νοιωθω καλα που πλησιαζει ο καιρος και μετραω μονο μερες πλεον!!

Καλα εκανες και το εκανες το ρετους. Ετσι πρεπει...

Εδω εμεις που δεν ειμαστε κρεβατωμενες νιωθουμε καπως μερικες φορες, ποσο μαλλον εσυ που εκατσες κλεισμενη στο σπιτι τοσο καιρο...

Αλλα δεν μασαμε πλεον, φτανει η ωρα της αφιξης της μπεμπας....

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Καλημερα κοριτσιαααααααα!!!!!καλα εισαστε??????

κοαλακι μου καλα εισαι????η Μαριαννα μας καλα ειναι??????ξυπνησε η σουσουραδιτσα??????????

Μαρια τι τελεια..........ενα ρεκτιφιε το θελω και εγω!!!!!!!

ναι εχει ωραια αρρωματα ο guerlain και οχι μονο!!!!

ασε που χθες το βραδυ ονειρευομουν στα καλλυντικα!!!

ιχιχιχιχχιχιιχχι!!!!!!!!

η συμπεθερα μου κοιμαται ε?????????

ε,θα ξυπνησει η σουρτουκο μου!!!!!!!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσιαααααααα!!!!!καλα εισαστε??????

κοαλακι μου καλα εισαι????η Μαριαννα μας καλα ειναι??????ξυπνησε η σουσουραδιτσα??????????

Μαρια τι τελεια..........ενα ρεκτιφιε το θελω και εγω!!!!!!!

ναι εχει ωραια αρρωματα ο guerlain και οχι μονο!!!!

ασε που χθες το βραδυ ονειρευομουν στα καλλυντικα!!!

ιχιχιχιχχιχιιχχι!!!!!!!!

η συμπεθερα μου κοιμαται ε?????????

ε,θα ξυπνησει η σουρτουκο μου!!!!!!!!!!!

οταν ερθεις αθηνα σου το κανονιζω το ρεκτιφιε στο πιτσ φιτιλι~!!!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

οταν ερθεις αθηνα σου το κανονιζω το ρεκτιφιε στο πιτσ φιτιλι~!!!

καλα εγω θελω κατεδαφηση και χτισιμο μαζι!!!!!!!!!!!

χαλια μαυρα!!!!η ριζα 5 δαχτυλα.αυτο σου λεω μονο!!!!

αλλα δεν πειραζει!!!!τι να κανουμε!!!υπομονη!!!!!ολα θα γινουν!!!!!!

d.gif

καλα εγω θελω κατεδαφηση και χτισιμο μαζι!!!!!!!!!!!

χαλια μαυρα!!!!η ριζα 5 δαχτυλα.αυτο σου λεω μονο!!!!

αλλα δεν πειραζει!!!!τι να κανουμε!!!υπομονη!!!!!ολα θα γινουν!!!!!!

δεν πειραζει χαλαλι στην γοργονουλα σου!!!

σιγα μαρη που θες κατεδαφιση!

αναπαλαιωση ισως!

χιχιχ

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Καλημέρα κορίτσια!!!!

Και εγώ θέλω ρεκτιφιέ επειγόντως. Χωρίς πλάκα εκεί που πρόσεχα τον εαυτό μου, πήγαινα το γυμναστηριάκι μου τώρα είμαι με ένα νυχτικό μονίμως ξαπλωμένη. Ευτυχώς που δεν έχω πάρει και κιλά γιατί θα είχα φρικάρει.

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!!

Και εγώ θέλω ρεκτιφιέ επειγόντως. Χωρίς πλάκα εκεί που πρόσεχα τον εαυτό μου, πήγαινα το γυμναστηριάκι μου τώρα είμαι με ένα νυχτικό μονίμως ξαπλωμένη. Ευτυχώς που δεν έχω πάρει και κιλά γιατί θα είχα φρικάρει.

εγω ειμαι ολα αυτα πουλες +τα κιλα!!!!!!!!!!

d.gif

Αναστηλωση....????????

μου φτιαξατε τη μερα..............ευχαριστω!!!!!!!!!!!!αχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D

d.gif

μου φτιαξατε τη μερα..............ευχαριστω!!!!!!!!!!!!αχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D

Μαρηηηηηηηηηηηηη εγω ημουν σαν τον φοιβο και την αθηνα, πρησμενη πολυ, εκει δεν σηκωνε ουτε αναστηλωση, ουτε αναπαλαιωση, εκει ηθελε μπολντοοοοζα για να με γκρεμισειιιιιιιιιιιι......!!!!!!!!!! Χαχαχαχαχαχααχχαχα......,!!!!!!!!!

Επρεπε να εχω και μια ταμπελα που να λεει: το παρον οικοπεδο (γιατι με οικοπεδο εμοιαζα με τοσο πρηξιμο) κρινεται καταδεφιστεο.....!!!!!!! Οεο....!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Μαρηηηηηηηηηηηηη εγω ημουν σαν τον φοιβο και την αθηνα, πρησμενη πολυ, εκει δεν σηκωνε ουτε αναστηλωση, ουτε αναπαλαιωση, εκει ηθελε μπολντοοοοζα για να με γκρεμισειιιιιιιιιιιι......!!!!!!!!!! Χαχαχαχαχαχααχχαχα......,!!!!!!!!!

Επρεπε να εχω και μια ταμπελα που να λεει: το παρον οικοπεδο (γιατι με οικοπεδο εμοιαζα με τοσο πρηξιμο) κρινεται καταδεφιστεο.....!!!!!!! Οεο....!!!!

αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ!!!!!!!!!!κοαλακι μου βγηκε η ζαμπονοτυροπιτα απο τη μυτη!!!!!!!!!!!!αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D

καλα να σου πω.........και γω μια απο τα ιδια θα γινωωωω!!!!!!!!!!!

d.gif

Καλημέρα κορίτσια!!!!

εσυ δεν εχεις παρει κιλα!εγω εχω παρει 6 κιλα και μου ειχαν μεινει και 20 κιλα απο τον θηλασμο αφου ειχα προλαβει αν χασω μονο τα 20 απο τα 40 που απεκτησα οποτε κανε εικονα συμπεθερα....

ειμαι με μια κοτσιδα και ενα νυχτικο συνεχεια με κυκλους κατω απο τα ματια λογω αυπνιων και σαν φαλαινα!!!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...